رفتن به مطلب

پاک کردن هارد بدون برگشت اطلاعات

oldwebmaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من می خواستم لپ تاپ خودمو بفروشم یک سوال داشتم میشه هارد رو به نحوی فرمت کرد که اطلاعاتش غیرقابل برگشت باشه؟

لینک به دیدگاه

درود

برنامه‌ی پاراگون ( Paragon hard disk manager)  بخش partitioning گزینه‌ی wipe داره. wipe هم یعنی جاروکشی  و اساسی پاک کردن و مفهومش پاک کردن بی‌بازگشته.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

درود

برنامه‌ی پاراگون ( Paragon hard disk manager)  بخش partitioning گزینه‌ی wipe داره. wipe هم یعنی جاروکشی  و اساسی پاک کردن و مفهومش پاک کردن بی‌بازگشته.

مدلای مختلف هم این کار رو میکنه.. یکیش هست اسمش تو مایه های us army هست که خودش پیشفرض رو اونه.. بررسی که کردم گفته بودن خیلی روش خوبیه و از لحاظ زمان و اطمینان پاک کردن عالیه.

یه بار صفر میریزه تو آدرسا..یبار یک.. یبار هم عدد رندم میریزه..

دقیق یادم نیس ولی نسخه پرمیوم یا پلاتینیوم پاراگون داشت قابلیت وایپ رو.

لینک به دیدگاه

خیلی وقت پیش یه مقاله میخوندم در مورد پاک کردن بدون بازگشت .

مورادی مثل کپی کردن اطلاعات رو اون پارتیشن و پاک کردنش مخصوصا اگر بیش از 3 بار اون پارتیشن با اظلاعات مختلف پر بشه  یکی از روش ها بود. مثلا یه بار پر فیلمش کنی و پاک کنی یه بار پر از بازی کنی و پاک کنی و ....

اما مورد بهترش همون نرمافزار ها هستن . اگر کلا هارد رو میخواید به این شکل پاک سازی کنید بهتره صبور باشید و بزارید نرمافزار کارش رو بکنه . اگر فقط فایل های که الان دارید رو میخواهید بدون بازگشت پاک کنید نرم افزار های دیگه ای هم هستن که متونید پوشه یا فایل رو بدون بازگشت پاک کنید البته در این روش فایل هایی که قبلا پاک شدن دست نخورده می مونن !!!

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

مدلای مختلف هم این کار رو میکنه.. یکیش هست اسمش تو مایه های us army هست که خودش پیشفرض رو اونه.. بررسی که کردم گفته بودن خیلی روش خوبیه و از لحاظ زمان و اطمینان پاک کردن عالیه.

یه بار صفر میریزه تو آدرسا..یبار یک.. یبار هم عدد رندم میریزه..

دقیق یادم نیس ولی نسخه پرمیوم یا پلاتینیوم پاراگون داشت قابلیت وایپ رو.

بله الگوریتمهای مختلفی داره و حتی می‌شه سفارشی‌سازی کرد. البته روشهای پیچیده‌تر زمانبرند.

در 1 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

مورادی مثل کپی کردن اطلاعات رو اون پارتیشن و پاک کردنش مخصوصا اگر بیش از 3 بار اون پارتیشن با اظلاعات مختلف پر بشه  یکی از روش ها بود. مثلا یه بار پر فیلمش کنی و پاک کنی یه بار پر از بازی کنی و پاک کنی و ....

جاروکشی هم همون کار رو می‌کنه، پاک می‌کنه و با مثلا ۰ یا ۱ تصادفی پر می‌کنه و باز پاک می‌کنه.

لینک به دیدگاه

مرسی از همه 

الان من کلشو میخوام پاک کنم نه قسمتیشو ،دقیقا میگید چیکار کنم؟

اقای بهمنیان لینک دانلود این برنامه که گفتید رو میدید؟تحت dos هست درسته؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، oldwebmaster گفته است :

مرسی از همه 

الان من کلشو میخوام پاک کنم نه قسمتیشو ،دقیقا میگید چیکار کنم؟

اقای بهمنیان لینک دانلود این برنامه که گفتید رو میدید؟تحت dos هست درسته؟

درود 

هم می‌تونی فضای خالی هر پارتیشن رو جارو بکشی و هم کل فضای اون پارتیشن رو .می‌تونی اول کل پارتیشنها رو پاک کنی و بعد فضای یکپارچه رو یکجا جارو بکشی. توی ویندوز کار می‌کنه و می‌تونی دیسک بوت هم بسازی و بدون نیاز به ویندوز ازش استفاده کنی.

من نسخه‌ی پریمیوم رو استفاده کرده‌ام. اگر موقع اجرا مشکلی داشتی با سعید بهمنیان@ پست بگذار پاسخ می‌دم.

خدایان و نظام مقدس سرمایه‌داری گناهان مارا ببخشند:

https://soft98.ir/software/backup/3757-Paragon-Hard-Disk-Manager.html

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

هم می‌تونی فضای خالی هر پارتیشن رو جارو بکشی و هم کل فضای اون پارتیشن رو .می‌تونی اول کل پارتیشنها رو پاک کنی و بعد فضای یکپارچه رو یکجا جارو بکشی. توی ویندوز کار می‌کنه و می‌تونی دیسک بوت هم بسازی و بدون نیاز به ویندوز ازش استفاده کنی.

من نسخه‌ی پریمیوم رو استفاده کرده‌ام. اگر موقع اجرا مشکلی داشتی با سعید بهمنیان@ پست بگذار پاسخ می‌دم.

خدایان و نظام مقدس سرمایه‌داری گناهان مارا ببخشند:

https://soft98.ir/software/backup/3757-Paragon-Hard-Disk-Manager.html

خدایان رو نمی دونم ولی دوستان سرمایه دار اهل بخشش نیستند !!!

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

خدایان رو نمی دونم ولی دوستان سرمایه دار اهل بخشش نیستند !!!

خدایان رو سرمایه دارها اختراع می کنند و کاهنان نیز مزدبگیرشون هستند. البته تازگیها در برخی ممالک کاهنان خود سرمایه دار شده اند و نیازی نیست رعایا دغدغه ی بخشش داشته باشند.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1395/10/16, 14:16:26، سعید بهمنیان گفته است :

سلام من نسخه ایی که گفتین رو نصب کردم کدوم مورد از اینا رو باید انتخاب کنم؟

0z06_1.png

ci0o_2.png

yak9_3.png

لینک به دیدگاه

انواع مختلف هستن که از نظر تعداد مراتب بازنویسی آدرس ها و نو عداده ای که هربار بازنویسی میشه باهم متفاوتن. منتهی همون اولی خیلی خوبه هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ زمان. تفریبا به اندازه سه بار ریختن فایل تو هارد زمان میبره.. یبار 0 میریزیه تو آدرسا...یبار یک و یبار دیگه عدد رندم..

همون اولیو انتخاب کنید و نگران نباشید.

لینک به دیدگاه

زیاد سخت نگیر. با هر الگوریتمی کار کنی، جز کارآگاه علوی کسی نمی تونه چیزی از توی هاردت در بیاره.:D

لینک به دیدگاه

عرض سلام

من یه زمانی دراین باره تحقیق می کردم

بهترین برنامه ای که بهش رسیدم Active@ KillDisk بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...