رفتن به مطلب

اورژانسی, برگرداندن پارتیشن حذف شده در ویندوز XP با نرم افزار های تحت داس

alibahman47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام,
یکی از فامیل ها سیستمش رو بهم داده بود و گفت که 20 گیگ از درایو C برام کم کن و این حجم رو به درایو دیگه ای اضافه کن .
من هم از طریق Disk Managment خواستم این کار رو بکنم و چون درایو C مربوط به ویندوز بود اجازه نداد و
من هم هاردش رو در آوردم و به عنوان هارد دوم به سیستم خودم زدم و این کار انجام شد .
ولی موقعی که دوباره هارد رو انداختم رو سیستم خودش تا مرحله ی که ویندوز بارگذاری میشه پیش میره و بعد اخطار پیدا نشدن سیستم عامل و ریستارت.
دوباره زدمش به سیتم خودم و درایو های هارد بالا می امد و مشکلسی اصلا نداشت.
اومدم ویندوز رو عوض کنم .تو اون مرحله که همه درایو های سیستم رو نشون میده و باید درایو رو فرمت کرد فقط دوتا درایو رو نشون میداد و اولی هم همون درایو ویندوز قبلی بود , من هم D و اینتر و L رو زدم بعد دیگه هیچ درایوی وجود نداشت :
http://s8.picofile.com/file/8281523592/Hard_1.jpg
http://s8.picofile.com/file/8281523618/Hard_2.jpg
هارد اینترنال 160 مکستور
ویندوز روی سیستم XP

ویندوز خودم Win 10 هست.

متاسفانه هارد مال خودم نبوده و روش پر اطلاعات بوده ,
خواهش میکنم هر کمی ازتون برمیاد دریغ نکنید .
با نرم افزار های تحت داس یا بقیه راهی هست که اخرین پارتیشن قبلی رو برگردونم ؟

ویرایش شده توسط alibahman47
لینک به دیدگاه

درود

بزنش به رایانه‌ی خودت، برنامه‌ی easeus partition master گزینه‌ی partition recovery داره.

بدون ویندوز هم برنامه‌ی ‌partition wizard bootable رو یکی از دوستان انجمن در وضعیت مشابهی استفاده کرده بود و موفق شده بود پارتیشن پاک شده رو برگردونه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

من یبار همچین مشکلی برام پیش اومد یه ویندوز از تورنت دانلود کردم منتهی با vmware تست نکردمش،نتیجش این شد که کل هاردو به صورت خودکار فرمت کرد و کل اطلاعاتم پرید.

هنوزم اون نسخه ی ویندوز تو آرشیوم دارم ^_^

------------------------------------------

من با برنامه Acronis Recovery Expert کل پارتیشن ها ی هاردریکاوری کردم حدود 500 گیگ اطلاعات  بود.

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

با نرم افزار Active.Boot.Disk.Suite درایو ها ریکاوری شدند

2.jpg

و به صورت سه تا فایل با پسوند dim ذخیرشون کردم.

3.jpg

کسی میدونه چطوری میشه این فایل ها رو اکسترکت کرد یا اینکه وقتی درایو ها پیدا میشن چطوری برشون گردوند؟

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

با نرم افزار Active.Boot.Disk.Suite درایو ها ریکاوری شدند

2.jpg

و به صورت سه تا فایل با پسوند dim ذخیرشون کردم.

3.jpg

کسی میدونه چطوری میشه این فایل ها رو اکسترکت کرد یا اینکه وقتی درایو ها پیدا میشن چطوری برشون گردوند؟

ایمیج رو باید روی یک هارددیسک دیگه ذخیره کنی و با همین برنامه ایمیج رو باز کنی و بعد ریکاور کنی.

اما چرا ایمیج بگیری؟ با گزینه‌ی Recover مگه کار نمی‌کنه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ایمیج رو باید روی یک هارددیسک دیگه ذخیره کنی و با همین برنامه ایمیج رو باز کنی و بعد ریکاور کنی.

اما چرا ایمیج بگیری؟ با گزینه‌ی Recover مگه کار نمی‌کنه؟

نه متاسفانه ریکاور فقط اطلاعات اون درایو رو یک بار دیگه سرچ میکنه.

تو یه سایت خارجی خودندم که باید گزینه Fix Boot رو بزنی تا اون درایو رو به هارد جاری اضافه کنه که خوب برای من غیر فعال هست.

حالا باید اون برنامه ای که شما گفتید رو تست کنم  ایشالله  بهتر باشه.

نتیجه رو گزارش میدم.

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/18, 10:28:57، سعید بهمنیان گفته است :

درود

بزنش به رایانه‌ی خودت، برنامه‌ی easeus partition master گزینه‌ی partition recovery داره.

بدون ویندوز هم برنامه‌ی ‌partition wizard bootable رو یکی از دوستان انجمن در وضعیت مشابهی استفاده کرده بود و موفق شده بود پارتیشن پاک شده رو برگردونه.

در 14 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

نه متاسفانه ریکاور فقط اطلاعات اون درایو رو یک بار دیگه سرچ میکنه.

تو یه سایت خارجی خودندم که باید گزینه Fix Boot رو بزنی تا اون درایو رو به هارد جاری اضافه کنه که خوب برای من غیر فعال هست.

حالا باید اون برنامه ای که شما گفتید رو تست کنم  ایشالله  بهتر باشه.

نتیجه رو گزارش میدم.

برنامه‌ی اولی که در پست پیش گفتم به احتمال زیاد طی مدت کوتاهی پارتیشنها رو به شکل اصلی برمی‌گردونه. دومی هم ارزش آزمودن داره.

اگر نشد برنامه‌های دیگری هستند که بازیابی رو قطعا انجام می‌دن ولی وقت‌گیر است و برای بازیابی نیاز به هارددیسک خالی داری:

easeus data recovery wizard

r-studio network edition

برنامه‌ی زیر پارتیشن رو روی هارددیسک اصلی برمی‌گردونه، منتها نیاز به دقت داره و پس از اسکن باید پارتیشنها رو خودت شناسایی کنی:

active partition recovery

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

برنامه‌ی اولی که در پست پیش گفتم به احتمال زیاد طی مدت کوتاهی پارتیشنها رو به شکل اصلی برمی‌گردونه. دومی هم ارزش آزمودن داره.

اگر نشد برنامه‌های دیگری هستند که بازیابی رو قطعا انجام می‌دن ولی وقت‌گیر است و برای بازیابی نیاز به هارددیسک خالی داری:

easeus data recovery wizard

r-studio network edition

برنامه‌ی زیر پارتیشن رو روی هارددیسک اصلی برمی‌گردونه، منتها نیاز به دقت داره و پس از اسکن باید پارتیشنها رو خودت شناسایی کنی:

active partition recovery

ازین مواردی که گفتید کدوم مورد بوتیبل هست ؟

میخوام رو فلش رایتش کنم و با بوت بالا بیارمش .

دلیلش هم اینه که وقتی هارد رو به عنوان هارد  دوم به سیستم اضافه میکنم تو مای کامپیوترو کامپیوترو دیسک منیج هیچی نمیاره .

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

ازین مواردی که گفتید کدوم مورد بوتیبل هست ؟

میخوام رو فلش رایتش کنم و با بوت بالا بیارمش .

دلیلش هم اینه که وقتی هارد رو به عنوان هارد  دوم به سیستم اضافه میکنم تو مای کامپیوترو کامپیوترو دیسک منیج هیچی نمیاره .

‌partition wizard bootable که اساسا بوتبل است. بازیابی رو روی خود دیسک انجام می‌ده.

easeus  data recovery wizard نسخه‌ای داره به نام ease us data recovery wizard winpe edition  که محیطش شبیه برنامه‌ی اصلیه. مدتهاست استفاده نکرده ام. فکر کنم باید باهاش یک دیسک بوت بسازی و بعد با دیسک که بوت کنی وارد محیطی مثل برنامه‌ش می‌شی. کل هارد دیسک یا پارتیشنهای مورد نظر رو می‌خونه و بعد مسیری می‌خواد که اطلاعات یافته شده رو روش کپی کنه.یعنی به هارددیسک دوم نیاز خواهی داشت.

لینک به دیدگاه

‌partition wizard bootable که اساسا بوتبل است. بازیابی رو روی خود دیسک انجام می‌ده.

easeus  data recovery wizard نسخه‌ای داره به نام ease us data recovery wizard winpe edition  که محیطش شبیه برنامه‌ی اصلیه. مدتهاست استفاده نکرده ام. فکر کنم باید باهاش یک دیسک بوت بسازی و بعد با دیسک که بوت کنی وارد محیطی مثل برنامه‌ش می‌شی. کل هارد دیسک یا پارتیشنهای مورد نظر رو می‌خونه و بعد مسیری می‌خواد که اطلاعات یافته شده رو روش کپی کنه.یعنی به هارددیسک دوم نیاز خواهی داشت.

درود دوباره به آقا سعید

بعد از کلی زمان درایو ها رو برگردوندم و حتی درایو ویندوز رو هم برگردوند که ویندوزش هم بالا میاد ،ولی وقتی خواستم ویندوزش رو عوض کنم پیام داد که درایو ها داینامیک اند و نگذاشت دلیلش چیه ؟

حالا چطوری باید این درایو ها رو درست کنم ؟

راه حلی دارید ؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

درود دوباره به آقا سعید

بعد از کلی زمان درایو ها رو برگردوندم و حتی درایو ویندوز رو هم برگردوند که ویندوزش هم بالا میاد ،ولی وقتی خواستم ویندوزش رو عوض کنم پیام داد که درایو ها داینامیک اند و نگذاشت دلیلش چیه ؟

حالا چطوری باید این درایو ها رو درست کنم ؟

راه حلی دارید ؟

درود

اگر میشه به عنوان دیسک دوم وصل کنی به رایانه با ease us partition master  و حتی دیسک منیجمنت ویندوز می تونی به استاتیک تبدیل کنی. احتیاطا قبلش از هارددیسک کپی بگیر. توجه کن که پارتیشن دینامیک و استاتیک نداره،بلکه کل هارد استاتیک یا دینامیک است. یعنی باید هارد دیسک تبدیل به استاتیک بشه و نه پارتیشنها.

حالا با کدام یکی کار انجام شد؟

لینک به دیدگاه

درود
اگر میشه به عنوان دیسکدوم وصل کنی به رایانه با ease us partition master  و حتی دیسک منیجمنت ویندوز می تونی به استاتیک تبدیل کنی. احتیاطا قبلش از هارددیسک کپی بگیر.توجه کن که پارتیشن دینامیک و استاتیک نداره،بلکه کل هارد استاتیک یا دینامیک است. یعنی باید هارد دیسک تبدیل به استاتیک بشه و نه پارتیشنها.

حق با شماست کل هارد رو نوشته داینامیک.
ولی تو وب نوشته بودن که استاتیک کردن باعث از بین رفتن اطلاعات میشه ،درسته ؟
روش تو دیتک منیجمنت رو میشه یکم توضیح بدید.

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

حق با شماست کل هارد رو نوشته داینامیک.
ولی تو وب نوشته بودن که استاتیک کردن باعث از بین رفتن اطلاعات میشه ،درسته ؟
روش تو دیتک منیجمنت رو میشه یکم توضیح بدید.

بله  اطلاعات  به احتمال زیاد از بین می ره. توی حالت عادی می شه اطلاعات رو با روشهایی حفظ کرد، ولی چون با بازیابی به این شکل در آمده قابل پیش بینی نیست. 

بعد از این که از اطلاعات کپی گرفتی، توی دیسک منیجمنت روی عنوان هارددیسک در سمت چپ راست کلیک کن و گزینه ی convert to static رو بزن.

لینک به دیدگاه

درود
اگر میشه به عنوان دیسک دوم وصل کنی به رایانه با ease us partition master  و حتی دیسک منیجمنت ویندوز می تونی به استاتیک تبدیل کنی. احتیاطا قبلش از هارددیسک کپی بگیر. توجه کن که پارتیشن دینامیک و استاتیک نداره،بلکه کل هارد استاتیک یا دینامیک است. یعنی باید هارد دیسک تبدیل به استاتیک بشه و نه پارتیشنها.
حالا با کدام یکی کار انجام شد؟

تو دیسک منیجر گزینش غیر فعال بود و با این نرم افزار که گفتید امتحان کروم و انجام شد و چیزی هم حذف نشد.
حالا باید برم ویندوز رو عوض کنم ببینم نتیجه کار چی شده ،
البته رو این سیستم که خیلی قدیمیه باید Xp بندازم.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

تو دیسک منیجر گزینش غیر فعال بود و با این نرم افزار که گفتید امتحان کروم و انجام شد و چیزی هم حذف نشد.
حالا باید برم ویندوز رو عوض کنم ببینم نتیجه کار چی شده ،
البته رو این سیستم که خیلی قدیمیه باید Xp بندازم.

بسیار عالی

پست اول رو ویرایش کن، به عنوان [حل شد] رو بیافزا و آخر پست  خلاصه ی روشی که رفتی و مدت زمان صرف شده رو بنویس. این طوری به کار دیگر دوستانی که مشکل مشابه داشته باشند هم خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...