رفتن به مطلب

فروش يكعدد هارد اكسترنال يك ترا نو با ديتا يا بدون ديتا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

قصد فروش يكعدد هارد اكسترنال 3.5 اينچي با مدل زير رو دارم. اين هارد كاملا نو هست. مدل دقيق و لينك:

FreeAgent® GoFlex™ Desk Kit 1TB Model:

STAC1000200

اين هارد فقط به مدت 15 دقيقه جهت انجام تست با نرم افزار HD Tune به سيستم متصل شده است.

مشخصات كامل و تخصصي اين هارد رو مي تونين اينجا بخونين (فكر نمي كنم هيچ جايي بتونين اينقدر كامل پيدا كنيد، حتي در سايت خوده سيگيت)

همونطور كه ميدونين اين مدل هارد اكسترنال داراي داكت جدا هست كه مي تونين هر نوع هارد SATA اينترنالي رو بهش وصل كنين تا از طريق USB به كامپيوتر وصل شه. همچنين خوده هارد هم مي تونه از طريق SATA به مين برد وصل شه .

seagate-freeagent-goflex-desk-stac1000200-czarny-35-1tb-usb-2.0.260332.2.jpg

500 گيگابايت كه شامل بيش از 200 فيلم و چندين سريال مشهور ميشه دارم كه به تفكيك امتياز IMDB و سال توليد و زيرنويس جداسازي شده كه اگر خواستيد مي تونم داخل هارد بريزم. نمونه دسته بندي رو مي تونين تو عكس زير ببينين. ليست كامل رو هم اگه خواستين PM بدين بفرستم:

HDD_SEAGATE_1TB_3_5_STAC1000200_7200_32_MB_ZEW929.jpg

علت فروش: اگه خدا بخواد مي خوام يه دو ترابايت بگيرم.

قيمت پايه بدون ديتا: 80 تومان

قيمت پايه با ديتا: 100 تومان

با توجه به اينكه يه پولي بايد روش بزارم تا هارد دو ترا بخرم، ترجيح مي دم همراه با ديتا بفروشم.

با توجه به ارزش هارد و داده ها، لطفا دوستان زير قيمت پايه پست ندن..

ممنون

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=3252

دوست عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت نوی این هارد، که البته توی بازار پایین تر از این عدد هم هست، در مورد قیمت پایه تجدید نظر کنید

در صورت تجدید نظر روی قیمت، برای بنده پ خ بزارید، که در صورت مناسب بودن قیمت پیشنهادی، بنده خریدارم

تشکر @};-

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer....product_id=3252

دوست عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت نوی این هارد، که البته توی بازار پایین تر از این عدد هم هست، در مورد قیمت پایه تجدید نظر کنید

در صورت تجدید نظر روی قیمت، برای بنده پ خ بزارید، که در صورت مناسب بودن قیمت پیشنهادی، بنده خریدارم

تشکر clapping.gif

ممنون بابت پيشنهاد، بنده هم با توجه به قيمت بازار قيمت گذاري كردم. اين هارد همونطوري كه تو عنوان تاپيك هم نوشتم نو هست. كف قيمت بازار در حال حاضر 82 هست. لذا زير قيمت پايه واسه من صرف نميكنه.

لینک به دیدگاه

به قیمت پایه به فروش رسید ....

تاپیک بسته شود .....

با تشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...