رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید 1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان والا من میخوام یک عدد کارت 1060 خرید کنم البته یکی قبلا خریدم ولی فروختمش. حالا بین این دو مدل گیر کردم. کدوم به نظر شما بهتر هست.

inno3d gtx 1060 ichill x3 6g 

asus gtx 1060 oc dual 

دلیل تون رو هم بگید.قیمت هر دو الان یکی هست یکی از برند asus و یکی از برند inno3d

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی کلن خرید rx470 وrx480 به دلیل عملکرد بهتر رد دایرکس ۱۲ و ویندوز ده و قیمت مناسب نسبت به کارایی بهتر هست .

بین این دو کارت دسترسی برای دیدن و چک کردن ندارم کلن ایسوس بهتره دلی فکر کنم اون یکی خنک تره .

لینک به دیدگاه

rx 470 که اصلا هم رده این نیست Rx480 هم مشکلات خودش رو داره و من نمیخوام زیاد با این مشکلات سرو کله بزنم.

ichill خنک تر هست ولی من تا حالا از این برند خرید نکردم و دقیق نمیدونم.

لینک به دیدگاه

تو سایت سری ۷۰۰ رو دیدم فروختم ، تا حالا من نگاه کردم چیز خاصی. ندیدم ، خنکیش رو تمجید کردن و اینکه به قیافش و طراحیش نگاه نکنید ، کارت خنکی هست و اینکه طول کارتهاش هم زیاد هست

لینک به دیدگاه

من باشم innoرو برمیدارم چون. فن های خوبی داره و. باعث میشه که کارت خنک بمونه در مقایسه با ایسوس

همین طور ایسوس در ایران پول گارانتی و. مارکشو میگیره که بیخوده

لینک به دیدگاه

هردو کارت خوبین.. درکل 1070، 1070 هست دیگه ! فرقشون اونقدر نیست . هرکدوم قیمتش مناسب تر بخر.

لینک به دیدگاه

فقط من نمیدونم این 

inno3d gtx 1060 ichill x3 6g 

تو کیس من جا میشه یا نه

Green X3

لینک به دیدگاه

فکر کنم جا نمیشه چون مشخصات کیس رو که دیدم زده طول کارت گرافیک 290 میلی متر که این 302 میلی متر هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...