رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید یه فن برای cpu 4790k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی 

وقت شما بخیر 

من امروز یه 4790k سفارش دادم از دیجی کالا. ولی شنیدم میگن که فن استوکش مناسب نیست و باید یه فن مناسب خریداری بشه براش . 

من هم بودجه ام نهایتا خیلی بشه 100 تومن . تو این رنج فن مناسبی برای این سی پی یو وجود داره ؟ 

(البته اینم بگم که من یه سی پی یو G3220 هم دارم که وقتی سی پی یو جدید برسه دستم اینو باید بفروشم فک کنم 150 160 قیمتش بشه . حالا بنظر شما چکار کنم ؟ 

سی پی یو جدید بیاد نصب کنم بعدا 150 200 پول اومد دستم فن بگیرم نصب کنم ؟ یا اینکه همین الان یه فن حدود همون 100 تومن بگیرم نصب کنم و تمام ؟ 

ضمنا  کیس من X3 Viper هست که از لیون خریدم . 
قصدی برای اورکلاک ندارم کلا این سی پی یو رو برای کارهای مربوط به آموزش شبکه های عصبی عمیق و یکسری الگوریتم های یادگیری ماشین لازم دارم و قراره استفاده بشه . دلیل اینکه این سی پی یو رو گرفتم این بود که مدل غیرk موجود نبود (نه لیون و نه دی جی کالا هیچکدوم نداشتن) و منم سریعا باید کارم رو استارت میزدم.

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

ببینید اگر می خوایید اورکلاک کنید یه واتر کولر باید بخرید.و روی حدود 200 تومن می تونید واتر کولر زیر رو بخرید:

http://lioncomputer.ir/product/9832/واتر+کولر+گرین+GLC120-EVO/

اما اگه اور نمی کنید متاسفانه باید بگم هزینه ی اضافی بالای CPU سری K دادید.چون CPU غیر K با فن خودش هم خوب کار می کنه تقریبا...اگه هم نمی خوایید واتر کولر بخرید باید بین کولر های 100 تا 200 بگردید ببینید چی هست Cooler Master Hyper 212X هست که تفاوت قیمت آنچنانی با واتر کولر نداره کولر Thermalright HR-02 Macho هم هست اونم کولر خوبیه.وقتی تصمیم به خرید کولر (چه Air Cooler و چه Water Cooler) گرفتید مطمئن شید که توی کیستون جا می شه.

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، HK888 گفته است :

ببینید اگر می خوایید اورکلاک کنید یه واتر کولر باید بخرید.و روی حدود 200 تومن می تونید واتر کولر زیر رو بخرید:

http://lioncomputer.ir/product/9832/واتر+کولر+گرین+GLC120-EVO/

اما اگه اور نمی کنید متاسفانه باید بگم هزینه ی اضافی بالای CPU سری K دادید.چون CPU غیر K با فن خودش هم خوب کار می کنه تقریبا...اگه هم نمی خوایید واتر کولر بخرید باید بین کولر های 100 تا 200 بگردید ببینید چی هست Cooler Master Hyper 212X هست که تفاوت قیمت آنچنانی با واتر کولر نداره کولر Thermalright HR-02 Macho هم هست اونم کولر خوبیه.وقتی تصمیم به خرید کولر (چه Air Cooler و چه Water Cooler) گرفتید مطمئن شید که توی کیستون جا می شه.

سلام 

خیلی ممنونم . نه اور نمیکنم . دلیل اینکه این سی پی یو رو گرفتم فقط این بود که مدل غیر k اون موجود نبود (متاسفانه نه لیون و نه دیجی کالا و نه اکثرجاهایی که طی این یکی دو هفته سرچ کردم نداشتن )  و منم باید سریع یه سی پی یو میگرفتم. 

نکته بعدی هم اینکه من تا بحال واترکولر نصب نکردم نمیدونم مصیبت خاصی داره انجامش یا نه ترجیحم استفاده از فن هست تا واتر کولر مگه اینکه واقعا تفاوت فاحشی داشته باشن.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Master گفته است :

سلام 

خیلی ممنونم . نه اور نمیکنم . دلیل اینکه این سی پی یو رو گرفتم فقط این بود که مدل غیر k اون موجود نبود (متاسفانه نه لیون و نه دیجی کالا و نه اکثرجاهایی که طی این یکی دو هفته سرچ کردم نداشتن )  و منم باید سریع یه سی پی یو میگرفتم. 

نکته بعدی هم اینکه من تا بحال واترکولر نصب نکردم نمیدونم مصیبت خاصی داره انجامش یا نه ترجیحم استفاده از فن هست تا واتر کولر مگه اینکه واقعا تفاوت فاحشی داشته باشن.

خیر اونقدر که به نظر میاد سخت نیست...همشون تریقه ی نصب دارن توی جعبشون...

لینک به دیدگاه

درود

مادربورد و رمت چیه؟

فعلا با کولر استوک کار کن و بعد که پردازنده رو فروختی اگر از شرایط دمایی خرسند نبودی کولر بادی  le grand macho rt بگیر. با توجه به این که پردازنده پیوسته زیر بار نخواهد بود شاید کولر استوک بس باشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مادربورد و رمت چیه؟

فعلا با کولر استوک کار کن و بعد که پردازنده رو فروختی اگر از شرایط دمایی خرسند نبودی کولر بادی  le grand macho rt بگیر. با توجه به این که پردازنده پیوسته زیر بار نخواهد بود شاید کولر استوک بس باشه.

سلام 

مادربرد Asus H87M-E  هست و رم هم 2 تا 8 گیگ باس 1600 ژل و دوتا هم 2 گیگ 1333 بازم ژل

این سی پی یو رو کلا برای آموزشهای بلند مدت گرفتم . یعنی تستهای سنگینی که شاید ساده اش هرکدومش حداقل یک روز طول بکشه و معمولا نرمالش بین 4 روز تا یک هفته  دائما در حال پردازش هست . 

علاوه بر مدلی که لطف کردید مدل  hyper 212 evo  یا اون مدل  hyper 212 X آیا به کیس X3 Viper گرین میخورن ؟ برای این دارم میپرسم که اگر دیدم فلان مدل خاص نیست دستم باز بشه بدونم چه مدلهای دیگه ای مناسبن و میشه تهیه کرد. 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Master گفته است :

سلام 

مادربرد Asus H87M-E  هست و رم هم 2 تا 8 گیگ باس 1600 ژل و دوتا هم 2 گیگ 1333 بازم ژل

این سی پی یو رو کلا برای آموزشهای بلند مدت گرفتم . یعنی تستهای سنگینی که شاید ساده اش هرکدومش حداقل یک روز طول بکشه و معمولا نرمالش بین 4 روز تا یک هفته  دائما در حال پردازش هست . 

علاوه بر مدلی که لطف کردید مدل  hyper 212 evo  یا اون مدل  hyper 212 X آیا به کیس X3 Viper گرین میخورن ؟ برای این دارم میپرسم که اگر دیدم فلان مدل خاص نیست دستم باز بشه بدونم چه مدلهای دیگه ای مناسبن و میشه تهیه کرد. 

هم لا گراندماچو و هم دوتایی که گفتی توی اون کیس جا می شن. کیس وایپر جاداره و برای کولر بادی تقریبا محدودیتی نداره.

از اون دو تا کولرمسترhyper 212 evo بهتره. 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

هم لا گراندماچو و هم دوتایی که گفتی توی اون کیس جا می شن. کیس وایپر جاداره و برای کولر بادی تقریبا محدودیتی نداره.

از اون دو تا کولرمسترhyper 212 evo بهتره. 

یعنی ورژن evo از X بهتره ؟ آخه دیدم لیون evo رو زده تمام و بجاش ورژن X موجوده و گفته این بجای اون اومده! 

پس صبر کنیم evo موجود شه بنظر شما ؟ 

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Master گفته است :

یعنی ورژن evo از X بهتره ؟ آخه دیدم لیون evo رو زده تمام و بجاش ورژن X موجوده و گفته این بجای اون اومده! 

پس صبر کنیم evo موجود شه بنظر شما ؟ 

اوو قدیمی تره، ولی بر اساس تجربه ام کاراییش بهتره. X نصبش بد قلقه. اوو احتمالا دیگه موجود نمی شه. تعجب کردم که درباره ش می پژوهیدی ، چون فکر نمی کردم در بازار باشه.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اوو قدیمی تره، ولی بر اساس تجربه ام کاراییش بهتره. X نصبش بد قلقه. اوو احتمالا دیگه موجود نمی شه. تعجب کردم که درباره ش می پژوهیدی ، چون فکر نمی کردم در بازار باشه.

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون ، دلیلش اینه که چند نفر دیگه خصوصا تو techpowerup هم دقیقا همین مدل evo رو پیشنهاد داده بودن. برای همین من ترجیح اولیه ام همیشه چیزیه که چند نفر بر اساس تجربه اشون پیشنهاد دادن بگیرم تا چیز جدیدی که امتحانش رو شاید پس نداده باشه . 

پس شما هم مثل اونها evo رو پیشنهاد میدید . 

صرفنظر قدیمی تر بودن کارایی محسوسه بین این دو ؟ نصبش چقدر بدقلقه ؟  

لینک به دیدگاه

فک کنم تو فروم یه noctua u12s بود برا فروش. ببین اگر هنوز موجوده، اونو بخر.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Solo گفته است :

این موردی که علیرضا جان پیشنهاد می کنه هم عالیه. لینک تاپیکش رو در بازارچه بخش خرید و فروش فن بیاب.

مدل x کولر متوسطی ه و از کولر مستر بعیده. اگر بار اولته کولر می بندی اذیت می شی.

الان پیشنهاد اول من noctua u12s است که حرفش بود، بعد hyper212 evo اگر گیرت می آد و بعد le grand macho rt.

پ.ن

noctua u12s

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این موردی که علیرضا جان پیشنهاد می کنه هم عالیه. لینک تاپیکش رو در بازارچه بخش خرید و فروش فن بیاب.

مدل x کولر متوسطی ه و از کولر مستر بعیده. اگر بار اولته کولر می بندی اذیت می شی.

الان پیشنهاد اول من noctua u12s است که حرفش بود، بعد hyper212 evo اگر گیرت می آد و بعد le grand macho rt.

در 24 دقیقه قبل، Solo گفته است :

خیلی ممنونم از شما عزیزان 

بله بار اوله! 

اکی من یه چک میکنم ببینم بکجا میرسم 

باز هم ممنونم از همگی 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Master گفته است :

خیلی ممنونم از شما عزیزان 

بله بار اوله! 

اکی من یه چک میکنم ببینم بکجا میرسم 

باز هم ممنونم از همگی 

لینک به دیدگاه

همونطور که سعید خان هم گفتن.. u12s رو بگیر حرف نداره.. لولش از هم قیمتای آکبندی که با اون قیمت گیرت میاد بالاتره قشنگ

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ارادتمند جناب بهمنیان بزرگوار هم هستیم 

لینک به دیدگاه

خب دوستان و اساتید عزیز من سی پی یو جدیدم بدست رسید و نصب کردم منتها هنوز کولر یا فنی تهیه نکردم (هزینه اش هنوز کامل جور نشده ) 

من یکسری ران داشتم باهاش و دیدم دما به 90 درجه سانتی گراد هم رسیده و متوسطش بین 70 72 درجه بوده و من تو این زمستون مجبور شدم  بخاری رو خاموش و در اتاقم رو هم باز کنم تا نهایتا حدود همون 65 تا 69 درجه باقی بمونه اونم هم باز افزایش پیدا میکرد دما ولی بین همون 65 تا 75 نوسان داشت . 

چیزی که توجهم رو جلب کرد این بود که انگار برای اینکه دما بالا نره و پایین بیاد کلاک هسته ها پایین میاد یعنی میشد 3.2 3.5 4 4.2 و بعد باز 3.2 و 3.5 و به همین شکل . 

خب اینطوری مشخصه که من اصلا نمیتونم از قدرت پردازنده تو لود استفاده کنم . تا میخواد یه کاری رو سریع انجام بده کلاکش به 4 میرسه یا 4.4 دما میره بالا دوباره برای کاهش دما میاد کلاک رو میاره پایین! و این روی کارایی تاثیر بدی میزاره 

سوال من اینه با این تفاسیر کماکان همون فن EVO پیشنهاد میشه یا اینکه کلا بجای فن به فکر یه کولر باشم ؟ 

این تصویر امار از دیروز هست تا حالا  : 

Capture.PNG

ویرایش شده توسط Master
اضافه کردن تصویر
لینک به دیدگاه

نباید اینجوری باشه حاجی... من خودم 4790k دارم. این تست ای که میفرماید احیانا prime نیست که؟

اون تستا برا بررسی پایداری فرکانس و ولتاژ بیشتر استفاده میشن و در سناریوهای واقعی و روزمره کمتر پیش میاد که اینقد فشار بیاد به پردازنده.

افت فرکانس هم همون تروتلینگ هست اصطلاحا که برای آسیب ندیدن پرذازنده به علت دمای بالا بصورت خودکار انجام میشه و طبیعیه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

نباید اینجوری باشه حاجی... من خودم 4790k دارم. این تست ای که میفرماید احیانا prime نیست که؟

اون تستا برا بررسی پایداری فرکانس و ولتاژ بیشتر استفاده میشن و در سناریوهای واقعی و روزمره کمتر پیش میاد که اینقد فشار بیاد به پردازنده.

افت فرکانس هم همون تروتلینگ هست اصطلاحا که برای آسیب ندیدن پرذازنده به علت دمای بالا بصورت خودکار انجام میشه و طبیعیه.

نه من تست خودم رو انجام دادم . یعنی برنامه ام رو اجرا کردم که حداقل 1 روز تمام اجراش طول میکشه . و نرمش بین یک هفته و حتی بیشتر هست . 

قبلا یه G3220 نصب بود الان که این نصبه من انتظار خیلی زیادی ازش دارم و اینطور که میبینم این دما اجازه این کارو نمیده . 

من هم شمال زندگی میکنم بطور خاص بابل و اینجا هم خصوصا طرفای بهار و تابستون جهنم میشه . الان دمای اینجا 10 11 درجه سانتی گراده ولی بهار و تابستون خصوصا خیلی بدتر میشه و به 30 40 هم میرسه 

برای همین باید یه چیزی بگیرم که نه هزینه زیادی باشه و نه چیزی که بگیرم و اخر هم بکارم نیاد.  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...