رفتن به مطلب

فروش سی دی کی اورجینال g.t.a.v

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اکانت اورجینال استیم g.t.a.v رو دارم که سه چهار ماه پیش خریدم ولی زیاد خوشم نیومد از انلاینش

خودم 97 هزارتومن فک کنم خریدم. قیمت پیشنهاد بدید به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.

لینک به دیدگاه

از یکی از سایتای معروف خریداری شده و استیم گیفت نسخه روس هست. زبان بازی انگلیسیه و هیچ فرقی با بقیه نسخه ها نداره

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Geforce123 گفته است :

از یکی از سایتای معروف خریداری شده و استیم گیفت نسخه روس هست. زبان بازی انگلیسیه و هیچ فرقی با بقیه نسخه ها نداره

دوست عزیز این بازی نسخه روس بار ها تخفیف خورده و میشه تنها به 60 هزار تومن از خود استیم خریداریش کرد فکر نکنم کسی حاضر به خرید این بازی با قیمت بالایی از شما بشه.

حالا مشکلات وصل نشدن به سرور ها بازی و ... بماند که تو ایران دردسر بازی کردن این بازی خیلی زیاد هست.

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/23, 15:06:59، siavash ghasemi گفته است :

دوست عزیز این بازی نسخه روس بار ها تخفیف خورده و میشه تنها به 60 هزار تومن از خود استیم خریداریش کرد فکر نکنم کسی حاضر به خرید این بازی با قیمت بالایی از شما بشه.

حالا مشکلات وصل نشدن به سرور ها بازی و ... بماند که تو ایران دردسر بازی کردن این بازی خیلی زیاد هست.

تایید میشه بخاطر مشکلاتی هم که داره ریسک بالایی نسبت به قیمتش داره که همین الان اکانت هکی میدن 10 تومن که بعضیاشون علاوه بر GTA بازی های دیگه ایم داره

هرچند مال ایشون هکی نیست ولی نسخه روس هم قیمتش بیشتر از 55 این حدودا نیستش

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...