رفتن به مطلب

صدای زیاد فن cpu

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان سلام

من به تازگی مین بورد سیستممو ارتقا دادم مین قبلیم msi-770c45 بود الان یک msi-890fx GD70 خریدم

ولی نمی دونم چرا سرعت چرخش فن روی این مین جدید زیاده در صورتی که روی مین قبلی همین سی پی یو با همین فن صداش خیلی کم بود حالا روی این مین زیاد صدا میده

من بایوسشم اپدیت کردم بازم تاثیری نکرد همون مثل اول سرعت چرخش فن زیاده صداشم زیاده

دوستان لطفا راهنمایی کنید I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

داداش شما برید تو بایو.س قسمت smart fan و یه گیزینه هست بزارش روی Quit. بعدش اوکی دیگه @};-

لینک به دیدگاه

سلام

همانطوری که محمد جان اشاره کرده اند، شما باید کنترل فن رو که به احتمال زیاد بر روی گزینه performance هست، به quit تغییر بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از دوستان اون گزینه cpu smart fan رو روی 50 درصد تنظیم کردم صدای فن کاملا پایین اومد

حالا یک سوال

حالا که دور فن روی 50 درصد تنظیم شد در موقع فشار کاری ایا دور فن به صورت خودکار افزایش پیدا میکنه یه با همون 50 درصد دور میچرخه ایا برای cpu مشکل ساز نمیشه ( من هیچ کدوم از فرکانس هارو نه کم ونه افزایش دادم همون حالت دیفالت خود شرکت هست)

با تشکر@};-

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

hاگر اشتباه نکنم، وقتی شما گزینه smart fan رو انتخاب میکنید، خود بایوس با توجه به لود cpu و همچنین تغیرات دما ، سرعت فن رو تنظیم میکنه و در نتیجه در مواقعی که دما بالا میره سرعت هم زیاد میشه که مشکلی ایجاد نشه.

به عنوان مثال ، بنده خودم روی کامپیوتر محل کار ، همین آپشن رو انتخاب کردم. در حالت idle دما روی 36 هست و سرعت فن 850 دور و وقتی فشار روی cpu زیاده حداکثر دما به 67 میرسه و دور فن به 2100 دور. البته cpu بنده intel 2160 1.8 ghz هست که بنده تا 2.3 ghz اور کردم و تا حالا که مشکلی پیش نایمده.

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...