رفتن به مطلب

[پایان یافت] فروش گرافیک r9-380 4gb

mojtaba196
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان این کارت از همینجا خریداری شده به قیمت 630 که من 600 میدم دلیل اصلی هم خرید کارت قوی تر هست در بازی ها اصلا لگ یا تیک نمیزنه فوق الاده سالم تمیز وسالم هست

البته کسی gtx 960 هم داره تعویض میکنم یا علی

لینک خرید و عکس ها هم

لینک به دیدگاه

سلام

از سلامت کارت  میفرمایید؟

تفاوت "قدرت/قیمت" این کارت  با 960 ناچیزه 

ویرایش شده توسط rez
لینک به دیدگاه

داداش لطفا از خود کارت همراه با نام کاربری عکس بذار.

گارانتی داره؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mojtaba196 گفته است :

نه گارانتی نداره لینک خرید رو گذاشتم عکسا هم همونجا هست

کارت رو‌خریدارم پیام دادم خدمتتون.

لینک به دیدگاه

سلام بنده هم خریدارم به شرطی که مهلت تست کافی داشته باشه.

کجا تشریف دارید؟

یه سوال دیگه چرا میخواید با 960 تعویض کنید؟

ویرایش شده توسط hrp32
لینک به دیدگاه

سلام دوستان در حال حاضر آقا رضا برای خرید صحبت کردند اگر معامله نکردند به هر دلیلی فروش ادامه دارد قراره تا شنبه خبر بدند

rez 22

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، mojtaba196 گفته است :

سلام دوستان در حال حاضر آقا رضا برای خرید صحبت کردند اگر معامله نکردند به هر دلیلی فروش ادامه دارد قراره تا شنبه خبر بدند

rez 22

در صورتیکه احتملا کنسل کردن به بنده هم اطلاع بدید ، ممنون

لینک به دیدگاه

میشه دقیقا بگید چرا باید تا شنبه صبر کنیم که اقا رضا جواب بدن؟اقا فردا امشب جواب بدن خوب یا نهایت فردا.فروشنده هستید الان یا نه؟اینجوری بیشتر شبیه اینه همرو کردید زاپاس  تا اقا رضا جواب بدن

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Mhossein گفته است :

میشه دقیقا بگید چرا باید تا شنبه صبر کنیم که اقا رضا جواب بدن؟اقا فردا امشب جواب بدن خوب یا نهایت فردا.فروشنده هستید الان یا نه؟اینجوری بیشتر شبیه اینه همرو کردید زاپاس  تا اقا رضا جواب بدن

بلکه پول بیشتری پیشنهاد  دادن

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز همیشه اولین کسی که پیشنهاد بده و کلی در موردش حرف بزنید چه کم چه زیاد احترام اون شخص واجبه نمیشه که وسط معامله یکی قیمت بیشتر بده یا به هر دلیلی معامله رو بهم بزنه این بی حرمتی نسبت به فروشنده و خریدار از اینکه صبور هستید نهایت تشکر رو دارم

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/24, 09:38:17، mojtaba196 گفته است :

دوستان عزیز همیشه اولین کسی که پیشنهاد بده و کلی در موردش حرف بزنید چه کم چه زیاد احترام اون شخص واجبه نمیشه که وسط معامله یکی قیمت بیشتر بده یا به هر دلیلی معامله رو بهم بزنه این بی حرمتی نسبت به فروشنده و خریدار از اینکه صبور هستید نهایت تشکر رو دارم

شما 5 شنبه عصر که این پست رو زدی از همون موقع قصدت فروش نبود..بازی دادی تا شنبه بعدشم بگی منصر شدم.فقط الکی شعار احترام به اشخاص دادی در صورتی که فقط احترام به جیبت قایلی

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Mhossein گفته است :

شما 5 شنبه عصر که این پست رو زدی از همون موقع قصدت فروش نبود..بازی دادی تا شنبه بعدشم بگی منصر شدم.فقط الکی شعار احترام به اشخاص دادی در صورتی که فقط احترام به جیبت قایلی

دوست عزیز چرا شلوغ میکنی خب استارتر محترم منصرف شدن

شاید دیدن براشون صرف نداره اینو بفروشه یکی دیگه بخره .....

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...