رفتن به مطلب

فروش گرافیک سافایر r9 270x dualx-4 g boost

alirezamrl
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

البته بنده اصلا قصد کش دادن مطلب رو ندارم ولی چون دو بار پست بنده رو نقل قول کردین منم خواستم یه جواب آخر به شما دوست عزیز بدم و بعدش دیگه دخالتی ندارم

میخام به این قسمت جملتون جواب بدم فقط :

نقل قول

قیمت این کارتم دقیقا میدونم اما میخوام بدونم کسی هست که واقعا پای ارزش یه کارت پول بده یا ما فقط یاد گرفتیم مفت خری کنیم و تو سر مال دیگران بزنیم !!!!!! ؟

حالا تشریف بیارید این دو تا لینکی که بعنوان مثال گذاشتم رو ببینید :

http://lioncomputer.ir/product/781/اسپیکر+لاجیتک+Z506/

http://lioncomputer.ir/product/8984/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO+RX+460+4GB/

مورد اول اسپیکری هست که قیمتش 285 تومن بعد به بهانه انتخابات آمریکا تا 363 تومن رفت بالا

مورد دوم قیمتش 660 تومن بود که یهو ناموجود شد و دو روز دیگه قیمتش 754 تومن شد

حالا میفرمایید اینا چه ربطی به حرف شما داره ؟؟؟؟؟؟

نه دوست عزیز ، تو کشوری که این همه سوء استفاده بشه و قیمتها مثل اسباب بازی این همه بالا پایین بره ، نه شما و نه من و نه هیچ کس دیگه ای حق نداره از مردم انتظار برخورد منصفانه ای داشته

تو جامعه ای که دلار بدون هیچ حساب کتابی بالا پایین میره و به بهانه اون همه اجناس این همه بالا پایین میرن نه شما نه هیچ کس دیگه ای حق نداره انتظار صداقت رو داشته باشه ، تو این جور آشفته بازار همه به فکر خودشون و خودشون و بازم خودشون هستن ، نه کس دیگه ای

پس با انتظار دیدن انصاف از خریدارن فقط دارید چشمتون رو به واقعیت ها میبندید چون جامعه با خریداران منصافانه برخورد نمیکنه ، پس دلیل نداره که خریداران با شما منصفانه برخورد کنن

خیلی ببخشید بابت پر حرفی

از شما هم بابت شلوغ کردن تاپیک عذرخواهی میکنم و دیگه اینجا پستی نمیزنم :)

لینک به دیدگاه

استدلال شما اینجوریه که چون چند سال پیش که این گرافیک اومد 850 پولش دادی باید الانم به همون قیمت گران بفروشی دلیل خوبی نیست

مثل اینکه الان 1060 که 6 گیگه رو با قیمت 1200 میفروشن  ول کنی بری 960 4 گیگ که الان اکبندش 950 تومن تو بازاره بخری ایا 960 واقعا ارزششو داره ؟تفاوت قیمت 200 الی 300 تومنی دارند.

اختلاف قیمت این دو کارت کمه اما در کارکرد میبینید در فریم 30 فریم به بالا نسبت به 960  حداقل تو بازی های متفاوت فریم میده به روزتر کم مصرف تر هست.

و اینکه قیمت تعیین نکردید میگید بیایید خصوصی پیام و قیمت بدید بلکه کسی از قیمت ها خبر نداره امد 600 بهت قیمت داد باید بیچاره رو بدبخت کنید؟  فقط به جیب خودتون فکر میکنین یکم هم خریدار رو مد نظر داشته باشید.

ویرایش شده توسط Mohsen25k
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mohsen25k گفته است :

استدلال شما اینجوریه که چون چند سال پیش که این گرافیک اومد 850 پولش دادی باید الانم به همون قیمت گران بفروشی دلیل خوبی نیست

مثل اینکه الان 1060 که 6 گیگه رو با قیمت 1200 میفروشن  ول کنی بری 960 4 گیگ که الان اکبندش 950 تومن تو بازاره بخری ایا 960 واقعا ارزششو داره ؟تفاوت قیمت 200 الی 300 تومنی دارند.

اختلاف قیمت این دو کارت کمه اما در کارکرد میبینید در فریم 30 فریم به بالا نسبت به 960  حداقل تو بازی های متفاوت فریم میده به روزتر کم مصرف تر هست.

و اینکه قیمت تعیین نکردید میگید بیایید خصوصی پیام و قیمت بدید بلکه کسی از قیمت ها خبر نداره امد 600 بهت قیمت داد باید بیچاره رو بدبخت کنید؟  فقط به جیب خودتون فکر میکنین یکم هم خریدار رو مد نظر داشته باشید.

کاملا موافقم-باید قیمت روز رو در نظر بگیرید.

خوب یه قیمت پایه بدید.

لینک به دیدگاه

یعنی یه بار نشد ما تو یه تاپیک خرید و فروش بیایم مخصوصا گرافیک

توش درگیری و جنگ دعوا توهین بحث جدل نباشه!!!!

از ماست که بر ماست!

لینک به دیدگاه

چرا این همه  بحث و نزاع میکنین دوستان

هر معامله ای دو سر   داره یه خریدار و یه فروشنده

دوستمون هم  جنسشون رو اینجا واسه فروش گذاشتن . خوب ایشون  اول تاپیک نوشتن  قیمت توافقی

شاید این بنده خدا از قیمت اطلاع چندانی نداشته باشه

نباید انقد تاپیک رو به هم بزنیم . با پیشنهادهامون به قیمت اصلی جنس میرسیم و ایشون هم رو جنسشون قیمت نهایی میذارن

البته جنس کارکرده داریم تا کارکرده

بعضی جنسا تمیز نگه داری شدن وتحت فشار نبودن ولی بعضی جنسا مفت گرونن . صداقت و انصاف داشته باشه آدم هیچوقت ضرر نمیکنه

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، mehdidolaty گفته است :

دوستمون هم  جنسشون رو اینجا واسه فروش گذاشتن . خوب ایشون  اول تاپیک نوشتن  قیمت توافقی

نباید انقد تاپیک رو به هم بزنیم . با پیشنهادهامون به قیمت اصلی جنس میرسیم و ایشون هم رو جنسشون قیمت نهایی میذارن

بعضی جنسا تمیز نگه داری شدن وتحت فشار نبودن ولی بعضی جنسا مفت گرونن . صداقت و انصاف داشته باشه آدم هیچوقت ضرر نمیکنه

لایک

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، sinastar گفته است :

با سلام

البته بنده اصلا قصد کش دادن مطلب رو ندارم ولی چون دو بار پست بنده رو نقل قول کردین منم خواستم یه جواب آخر به شما دوست عزیز بدم و بعدش دیگه دخالتی ندارم

میخام به این قسمت جملتون جواب بدم فقط :

حالا تشریف بیارید این دو تا لینکی که بعنوان مثال گذاشتم رو ببینید :

http://lioncomputer.ir/product/781/اسپیکر+لاجیتک+Z506/

http://lioncomputer.ir/product/8984/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO+RX+460+4GB/

مورد اول اسپیکری هست که قیمتش 285 تومن بعد به بهانه انتخابات آمریکا تا 363 تومن رفت بالا

مورد دوم قیمتش 660 تومن بود که یهو ناموجود شد و دو روز دیگه قیمتش 754 تومن شد

حالا میفرمایید اینا چه ربطی به حرف شما داره ؟؟؟؟؟؟

نه دوست عزیز ، تو کشوری که این همه سوء استفاده بشه و قیمتها مثل اسباب بازی این همه بالا پایین بره ، نه شما و نه من و نه هیچ کس دیگه ای حق نداره از مردم انتظار برخورد منصفانه ای داشته

تو جامعه ای که دلار بدون هیچ حساب کتابی بالا پایین میره و به بهانه اون همه اجناس این همه بالا پایین میرن نه شما نه هیچ کس دیگه ای حق نداره انتظار صداقت رو داشته باشه ، تو این جور آشفته بازار همه به فکر خودشون و خودشون و بازم خودشون هستن ، نه کس دیگه ای

پس با انتظار دیدن انصاف از خریدارن فقط دارید چشمتون رو به واقعیت ها میبندید چون جامعه با خریداران منصافانه برخورد نمیکنه ، پس دلیل نداره که خریداران با شما منصفانه برخورد کنن

خیلی ببخشید بابت پر حرفی

از شما هم بابت شلوغ کردن تاپیک عذرخواهی میکنم و دیگه اینجا پستی نمیزنم :)

یه آدم عاقل و بالغ همه چیز رو خودش میدونه و نیازی به سخنان حکیمانه شما نداره ...
در ضمن من گفتم این قیمت خریداری شده تا قیمت آکبندش مشخص شده باشه و ذکر نکردم که الان این قیمت هست ! !!!
به طور مثال اگر الان این کارت بود به نظر شما چه قیمتی داشت ؟! بین 650 تا 700 مطمنا قیمتش هست ....
پس  کسایی که 400 دارن قیمت میدن مشخصه هدفشون چیه لازم به اینهمه توضیحات نیست
خیلی خوشحال شدم
و من ا... توفیق

ویرایش شده توسط alirezamrl
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mohsen25k گفته است :

به شما ارتباطی نداره که کی چقدر قیمت پیشنهاد میده ! اولا که بحث این قیمتای فضایی و مضحک نبوده اصلا به هیچ عنوان مگه طلا هست که من 600 بفروشم ؟!
خداروشکر هیچ وقت تو کارم و زندگیم گرون فروشی نکردم و نمیکنم و به اصول انسانی کاملا پایبند هستم ! شما به قیمت مفت این کارت رو میخوای و بنده به اون قیمت نمیدم و لزومی نمیبینم چپ و راست ب شما جواب پس بدم . پس به خاطر حفظ حرمت ها و کش دار نشدن بیشتر قضیه این کارت با شما بهتره که بیشتر از این رو اعصاب همه راه نرید !
وقتی حرفای نسنجیده و دور از شان میزنید منتظر جوابشم باشید ... شما این کارت رو ب هیچ عنوان نخر شک نکن بدبخت میشی با خریدش ......
860 خریدم فاکتور هم هست و طبق عرف حتما ازش کم میشه اما به خاطر بسیار تمیز و در حد بودن و کم کار کردن نمیام به شما 400 بفروشم که معامله برد برد برای شمایی که میخوای جنس رو مفت بخری بشه !

خوشحال میشم دیگه تو این تاپیک پیامی از شما نبینم که هدفت به هم زدن نظم تاپیک هست
آره قربونش همون 7950 رو بخر حالشو ببر

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mehdidolaty گفته است :

قربون آدم چیز فهم....
خداروشکر هنوزم آدمای منطقی و با درک بالا هست
دوست عزیزم من کاملا از قیمت باخبر هستم و به زودی این کارت فروش میره اما من این عادت بد بعضی کاربرا که تو سر مال دیگران میزنن و جنس خودشون رو غالب میکنن رو از بین میبرم با این کار !
خیلی خوشحالم اونایی که قیمت دادن اکثرا قیمت این کارتو میدونن و اینجور نیست که کسی ندونه یه کارت چقدر میارزه  که خدای نکرده کسی بخواد کلاه سرش بزاره...........

همونطور که فرمودین من هم موقع خرید و فروش اینکه کارت تمیز و در حد باشه وجنس از هر نظر سالم و سلامت باشه برام اهمیت داره . چون خوب نگهداری شده مبلغ جزئی اضافه میشه
نه فقط کارت گرافیک یا هر کدوم از لوازم پی سی بلکه تو خرید و فروش وسایل نقلیه هم لحاظ میشه

سپاس

لینک به دیدگاه

قیمت اخرون چنده  برا م پ خ کنید ، با gtx 760 asus 2 g معاوضه نمیکنید نه ماه از گارانتیش مونده

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، meysam6796 گفته است :

قیمت اخرون چنده  برا م پ خ کنید ، با gtx 760 asus 2 g معاوضه نمیکنید نه ماه از گارانتیش مونده

پ خ شد

لینک به دیدگاه

کارت خارج از فروم لیون فروخته شد ....

مدیر عزیز تاپیک بسته بشه

سپاس

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...