رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک 740 gt یا 5770؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام،بین خرید گرافیک 740 جی تی دوگیگ ddr5 به قیمت 240 هزار تومن ، به مدت  3 ماه کارکرد.و 5770 یک گیگ ddr5 به قیمت 170 هزار تومن موندم.

به نظر شماکدومو بگیرم؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، hamid.6461 گفته است :

سلام،بین خرید گرافیک 740 جی تی دوگیگ ddr5 به قیمت 240 هزار تومن ، به مدت  3 ماه کارکرد.و 5770 یک گیگ ddr5 به قیمت 170 هزار تومن موندم.

به نظر شماکدومو بگیرم؟

اگ پاور خوب داری gtx 560'دست دو زیاد هست

بهتر از همه شون باقیمت 250

740ّّ بهتر هست

و خیلی جدیدتراز 5770

لینک به دیدگاه

حالا 740 از این 5770  قویتره یانه؟gtx 560 هم گرون میدن،اکثرا بالای 300 میدن،من پیدا نکردم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

قدرت کارت HD 5770  از GT 740  بیشتره؛ ولی خوب باید کارکرد و مصرف بیشتر اون رو هم در نظر بگیرید. -_-

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

برای من ملاک اول قدرت گرافیک وبعد مصرف برق اون،چون نمیخوام روگرافیک زیاد هزینه کنم،چون برای مدت کوتاه مدت میخوام،بعدش پول برسه دستم میخوام بهتر بخرم،پاورم 480 سیلور استون .

ویرایش شده توسط hamid.6461
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

amd دیگه از کارتهای سری 5000 و 6000 پشتیبانی نمیکنه ، 740 به روزتره و کم مصرف تر و 2 گیگ مموری داره در مقابل 1 گیگ 5770

قدرت  5770 نمیدونم تو چه حدیه ای اما  هر چقدر  پول بدی همون قدر آش میخوری

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hamid.6461 گفته است :

برای من ملاک اول قدرت گرافیک وبعد مصرف برق اون،چون نمیخوام روگرافیک زیاد هزینه کنم،چون برای مدت کوتاه مدت میخوام،بعدش پول برسه دستم میخوام بهتر بخرم،پاورم 480 سیلور استون .

من هر دو تا کارت رو داشتم.

GT 740  معماری به روز تر و در نتیجه مصرف، حرارت و نویز کمتری داره. حافظه ی بیشتر رو هم باید در نظر بگیرید. ولی از HD 5770 ضعیف تره و ویندوز بهش امتیاز 7.5 رو میده.

تو اینکه قدرت  HD 5770  بیشتره شکی نیست و ویندوز بهش امتیاز 7.8 رو میده. ولی دیگه ازش پشتیبانی نمیشه و آخرین درایور رسمی ای که براش اومد نسخه ی 15.7.1 بود.

البته بعد از اون ی درایور بتا هم براش اومد (نسخه ی 16.2.1) که بعد از نصب قدرت کارت تو اجرای بازی ها رو بیشتر می کرد و باعث می شد ویندوز به کارت گرافیک امتیاز 7.9 یا 8.0 رو بده.

در ضمن مصرف کارت HD 5770 نسبت به GT 740 حداقل 44 وات بیشتره و ورودی برق 6 پین میخواد.

پاور  480  واتی به نظر کافی میاد ولی اگه مشخصات بقیه قطعات سیستم رو هم بگید بهتر میشه راجب بهش نظر داد.

لینک به دیدگاه

گفتم من برای کوتاه مدت میخوام گرافیک بگیرم،نهایت تا سه ماه کار برام کار کنه وبعدش بدمش بره ویکی دیگه بخرم،حالا زیاد برام مهم نیست مصرف برقش چقدر باشه،میخوام ارزون باشه و موقه فروشش زیاد ضرر نکنم.

حالا  یه سوال؟ الان قدرت 5770 بیشتره،ممکنه با پشتیبانی نشدن از 5770 ،گرافیک 740 از اون قویتر بشه؟

مشخصات سیستم :

cpu : fhenom 2 x4 955

Ram :8 gig ddr3 bus 1600

power:480  silver ston

با این سیستم میتونم بعد ها gtx 570  یا 6950 قرار بدم؟

ویرایش شده توسط hamid.6461
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hamid.6461 گفته است :

حالا  یه سوال؟ الان قدرت 5770 بیشتره،ممکنه با پشتیبانی نشدن از 5770 ،گرافیک 740 از اون قویتر بشه؟

نه؛ امکان همچین تغییر چشم گیری نیست.

پاور تون توان لازم برای تغذیه ی کارت HD 5770 رو داره؛ ولی از پس کارت هایی مثل GTX 570  یا  HD 6950 بر نمیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...