رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد صدا دادن هارد دیسک

mortezadime
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

بنده یک هارد وسترن دیجیتال بلک 2 ترابایت دارم(5200rpm) که تقریبا یک سال شده خریدم ولی جدیدا  وقتی میرم تو یک پوشه و یا قایلی رو باز میکنم خر خر میکنه.

وقتی ازش تست ACC.time میگیرم این خر خر کردن یک سره میشه در صورتی که هارد دیسک دیگه ای دارم و اصلا این صدا ها رو نمیده و مال چندین سال پیش هم هست.صدای هارد رو هم گزاشتم.

هارد گارانتی داره میخواستم ببینم هارد رو باید بفرستم گارانتی یا به قول بعضی ها طبیعی هست.

مورد ضبط شده (42).amr

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mortezadime گفته است :

سلام 

بنده یک هارد وسترن دیجیتال بلک 2 ترابایت دارم(5200rpm) که تقریبا یک سال شده خریدم ولی جدیدا  وقتی میرم تو یک پوشه و یا قایلی رو باز میکنم خر خر میکنه.

وقتی ازش تست ACC.time میگیرم این خر خر کردن یک سره میشه در صورتی که هارد دیسک دیگه ای دارم و اصلا این صدا ها رو نمیده و مال چندین سال پیش هم هست.صدای هارد رو هم گزاشتم.

هارد گارانتی داره میخواستم ببینم هارد رو باید بفرستم گارانتی یا به قول بعضی ها طبیعی هست.

مورد ضبط شده (42).amr

این بیشتر صدای تراکتور هست تا صدای هارد دیسک.!!!!?

ویرایش شده توسط sobhan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صدا که اصلاً طبیعی نیست ، جای هارد محکمه؟ هارد یه ذره هم لق بزنه صدا میده

اگه گارانتی قبول کنه حتما بفرست قبلش تلفنی حرف بزن ببین قبول میکنن یا نه یا اگه میتونی حضوری برو

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

صدا که اصلاً طبیعی نیست ، جای هارد محکمه؟ هارد یه ذره هم لق بزنه صدا میده

اگه گارانتی قبول کنه حتما بفرست قبلش تلفنی حرف بزن ببین قبول میکنن یا نه یا اگه میتونی حضوری برو

بله هارد کاملا محکم هست

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mortezadime گفته است :

سلام 

سلام،

WD Black 7200RPM هست و صدای خِرخِر برای آن عادی است. در رایانه ی خود از تعدادی دیسک سخت که از محصولات شرکت های Maxtor، Seagate، Western Digital و Toshiba هستند، استفاده می کنم و صدای WD Black بیشتر و دلخراش تر از دیگری ها است.

لینک به دیدگاه

هارد 5200 باید فقط در سکوت مطلق صداش شنیده بشه

به نظر من موارد خانوادگی رو جدا کن و بده گارانتی

الان یه قطعه مکانیکی خراب شده و قسمت حافظه سالمه

ولی در دراز مدت و یا حتی همین فردا ممکنه به قسمت ذخیره هم آسیب بزنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...