رفتن به مطلب

مشاوره در خصوص انتخاب قطعات سرور قدرتمند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

دوستان بنده قصد دارم برای شرکت سرور تهیه کنم. از اونجایی که سرورهای موجود در بازار، از قیمت بسیار نامناسبی بهره می برند و همچنین کانفیگ مورد نیاز ما رو پوشش نمی دن، قصد کردم قطعات سرور رو خودم خریداری و اسمبل کنم. مورد استفاده Web Hosting ه و پس از کانفیگ و تنظیم مجازی ساز و ...، سرور در اختیار دیتاسنتر قرار میگیره. با توجه به اینکه امکان دسترسی فیزیکی به سرور دارم. اما باید مثلا از شرکت بلند شم  برم افرانت یا که برم پردیس دیتاسنتر پارس آنلاین. بنابر این نمی خوام به هیچ وجه اذیت شم.

حالا سوالات من اینه که اساتید دارای تجربه پاسخ بدن.سوالات : 

1- اصلا مادربورد های غیر سروری مانند همین سری های ایسوس توانایی کار به مدت مثلا 2-3 سال بدون وقفه رو دارن؟ (یا فقط باید برم سراغ مادربورد های سرور مثل سوپرمایکرو)

2- آیا استفاده از این SSD ها برای سرور مناسبه؟ اینها هم توان کار کردن چندین سال پیاپی رو دارن؟ البته چنانچه این اتفاق بیفته، حتما دستگاه های ذخیره ساز رو هر سه سال یک بار با نمونه نو تعویض می کنم.

3- آیا پاورهای مختص سرور تهیه کنم بهتر نیست؟ 600-700 واتش با این مدل ها تفاوت قیمتی نداره. صحبت سر چندین سال کار کرد پیاپی

4- آیا با بودجه 10 میلیون تومن می شه سرور آماده خرید که همراش بشه پردازنده مذکور، 32 گیگ رم، 4 ترابایت هارددیسک، 3ترابایت SSD رو هم تامین کرد؟ این مورد رو دوستانی که دستشون تو کار فروش هم باشه می تونن پیام بدن چون واقعا قصد داریم از سیطره امپراتوری شرکت های مذخرف هاستینگ خلاص شیم و سرور خودمون رو داشته باشیم.

5- ربطی به تاپیک نداره اما اگه کسی هست که بتونه در کانفیگ کردن سرور با سیستم عامل CentOS7 و مجازی سازی با KVM و کنترل پنل DirectAdmin و همچنین وب سرور Apache-Nginx و سیستم مدیریت سرور SolusVM بهمون کمک کنه و هزینه دریافت کنه، هم بهم پخ بده.

با سپاس 

screenshot-lioncomputer.ir 2017-01-15 00-26-18.png

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

سپاس از پاسخ شما.

در درجه اول دیتاسنتر ها فقط پذیرای سرورهای Rackmount هستن و Tower اصلا به کار ما نمیاد.

و اما نکته دوم اینه که بیش از 9 میلیون تومان برای سروری که تجهیزات ذخیره سازی رو باید خودمون خریداری کنیم و CPUش هم برای نسل گذشته است.

لینک به دیدگاه

کلا این کار رو زیاد مناسب نمی دونم

هاست های زیادی وجود داره و قطعا همه بد مطلق نیستند

سرویس های متنوع و عالی هم دارن که هم رم و پردازنده اختصاصی داره و هم اس اس دی

سیستم عامل و نرم افزارش هم که نصبه

تازه شما می تونی کمی بیشتر بهشون هزینه بدی تا کیفیتش رو بیشتر کنن

مورد بعدی اینکه اگر تصمیم بر خرید قطعات شد، سمت دیرکت ادمین نرو که واقعا آشغال به تمام معناست

یا خودت سی پنل نصب کن یا هاستی بگیر که سی پنل نصب داشته باشه 

cPanel

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

کلا این کار رو زیاد مناسب نمی دونم

هاست های زیادی وجود داره و قطعا همه بد مطلق نیستند

سرویس های متنوع و عالی هم دارن که هم رم و پردازنده اختصاصی داره و هم اس اس دی

سیستم عامل و نرم افزارش هم که نصبه

تازه شما می تونی کمی بیشتر بهشون هزینه بدی تا کیفیتش رو بیشتر کنن

مورد بعدی اینکه اگر تصمیم بر خرید قطعات شد، سمت دیرکت ادمین نرو که واقعا آشغال به تمام معناست

یا خودت سی پنل نصب کن یا هاستی بگیر که سی پنل نصب داشته باشه 

cPanel

بیش از 5 ساله با دایرکت ادمین کار می کنم و اصلا حاضر نیستم به CPanel برگردم.

CPanel فقط امکانات زیادی داره. اما با ما سرورهای Direct Admin به چنان Stablity رسیدیم که اصلا حاضر به تغییر شرایط نیستیم.

در حال حاضر 32 تا VPS داریم که تقریبا 14-15 تاش روی سرور ایرانه.

الان ماهانه 1700 پول سرور میدیم و معتقدیم تمامی هاستینگ های ایران، اعم از پارس دیتا، ایران سرور، هاستیران و ... آشغال به تمام معنی هستن.

استفاده از هاستینگ های ایرانی مثل سبقت گرفتن سر پیچ میمونه. شما شاید تا حالا 100 بار سبقت گرفتی و چیزی نشده. اما آخر عاقبت نداشه.

یه بار دیتا کرش کنه، یه بار آپلینکت مشکل پیدا کنه یا IP ت توسط سایت های خارجی تو بلک لیست قرار بگیره میفهمی که این شرکت ها اوپراتور کافی نت استخدام می کنن میذارن مسئول پشتیبانی.

کسی که تا ارور دیتابیس میبینه میگه مقدار رمت کمه. و باعث میشه دیتاها کرش کنن.

پربازدید ترین سایتت بخاطر حجم چند گیگابایتی دیتابیسش 24 ساعت بخوابه.

ما با هر  هاستینگ کوچیک و بزرگ توی این مملکت کار کردیم.

تنها شرکتی که به زور تهدید و جرر و بحث و ... تونستیم بیش از یکسال باهاشون کار کنیم  Parsdev هست که آپلینکشون افتضاح ضعیفه و سئو سایت هامون رو داره نابود می کنه.

سایت بیزینسی و پربازدید در حد 20 30 هزارتا داشته باشید میفهمید این شرکت ها عمدا میندازنت بیرون.

چون اینا مشتری هایی میخوان بعنوان مثال "شرکت دامداران شرق نور آباد و ممسنی" که روزی دو تا بازدید داشته باشه و سالی 200 تومن ازش بگیرن...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...