رفتن به مطلب

مشاوره در خصوص خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

میشه لطف کنید و سیستم ارزون قیمت واسه کافی نت پیشنحاد بدین ؟ ارزون ترین چیزی که نصبتا سخت جون باشه و بشه تو کافی نت گذاشت در بازار امروز ایران. فقط بتونه اینترنت باز کنه و هرچقدر هم کارش طول بکشه من بیشتر پول میگیرم :)

ویرایش شده توسط billgoldberg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مینی کیس های dell , hp

cpu : e8400 dual core

ram : 4 g

hdd : 80 , 160 , 250

قیمتهاشون الان دقیق نمیدونم اما انگاری گرونتر شده 300 الی 350 قبلا 250 بود

الان مگه کافی نت کشش داره ؟دست همه یه گوشی هستش + نت همراه

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام ، خسته نباشید،
بنظرم سیستم های از پیش اسمبل شده و مینی راحتتر هستن و اگر کلی فروشی پیدا کنید که ارزون بده نورعلانور میشه ، ولی به نظرم یک گیم نت بزنید سود بیشتری توش هست تا کافی نت

لینک به دیدگاه

این مینی کیس های استوک و ریفره وارد شده مشکلات فنی متعددی دارند به غیر از اینکه عمرشون رو کرده اند . پیشنهاد میکنم بری سمت تین کلاینت که هم از لحاظ ظاهری و اشغال فضا مناسبه هم گارانتی رسمی داره هم قیمت و کانفیگ های متنوعی داره

لینک به دیدگاه

اوئلا از کمک های شما کمال تشکر رو دارم دوما من فهمیدم که مینی کلاینت یه جعبه کوچیکه که حدود یه ملیون قیمت داره و مصرف انرژی 20 وات اینا داره ولی هارد نداره و این یه سواله بدون هارد اطلاعات رو چیکار میکنه  و اصولا چطوری اینا نصب سخت افزاری میشند  حالا اینا خوبه یه عدشون یو اس بی هستند و اصلا جی ورودی مانیتور اینام ندارند ...

سیستم کیس گرافیک ان بورد با سلرون یا پنتیوم  یا حتی سی پی یو و هارد انبورد مثل ازراک های قدیمی اصلا وجود داره و اون رو چی پیشنحاد میدین

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، billgoldberg گفته است :

اوئلا از کمک های شما کمال تشکر رو دارم دوما من فهمیدم که مینی کلاینت یه جعبه کوچیکه که حدود یه ملیون قیمت داره و مصرف انرژی 20 وات اینا داره ولی هارد نداره و این یه سواله بدون هارد اطلاعات رو چیکار میکنه  و اصولا چطوری اینا نصب سخت افزاری میشند  حالا اینا خوبه یه عدشون یو اس بی هستند و اصلا جی ورودی مانیتور اینام ندارند ...

سیستم کیس گرافیک ان بورد با سلرون یا پنتیوم  یا حتی سی پی یو و هارد انبورد مثل ازراک های قدیمی اصلا وجود داره و اون رو چی پیشنحاد میدین

بسیار متنوع هستند مدل هایی دارند که مموری SD یا CF میخورند مدل هایی هم دارند که هارد 2.5 یا 3.5 میخورن ولی مدلی که کلا ذخیره ساز نداشته باشه ندیدم . خروجی هاشون کامله یعنی HDMI و VGA دارند معمولا و USB3 و Lan و ... ، Wifi و امکانات مورد نیاز رو هم دارند ، میتونین پشت مانیتور یا بقل میز یا هر جای مشابهی به راحتی نصبشون کنین .

لینک به دیدگاه

سلام به نطرم من از این کیس های استوک تهیه نکنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...