رفتن به مطلب

مشکل مانیتور الجی با کابل hdmi

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک ماهه از لیون مانیتور lg22mp58vq  رو خریدم اوایل با استند بای شدن ویندوز مانیتور اتوماتیک روشن نمیشد و دستی روشن میکردم فکر میکردم مشکل در همین حد بمونه اما الان یک هفته است که سیستمو خاموش میکنم زمان روشن کردن سیستم مانیتور با کابل hdmi روشن نمیشه و باید دستی روشن کنم در واقع باید دستی  ورودی تصویر رو تغییر بدم  تا دوباره با hdmi روشن شه این موضوع خیلی اذیتم میکنه دوستم که از همین مانیتور گرفته همچین مشکلی رو نداره، درایور هارو نصب کردم حتی از سایت الجی از بخش همین مانیتور درایور ویندوز ده رو هم گرفتم و نصب کردم اما حل نشد برای اینکه مطمعن شم مشکل از کارت گرافیک نیست مانیتور رو به پخش کننده دیجیتال وصل کردم دیدم اونجا هم همین مشکل وجود داره و پس از خاموش و روشن کردن دستگاه مانیتور اتوماتیک روشن نمیشه.

با کابل d sub این مشکل وجود نداره اما تو سیستم عامل ویندوز تصویر نمیده نمیدونم آیا با ویندوز 10 سازگاری نداره؟ مگه میشه نداشته باشه اما تو سیستم عامل ubuntu کابل d sub کار میکنه تو ویندوز بعد از لودینگ دیگه تصویر نمیده.

کسی تجربه ای داره؟ به گارانتی زنگ بزنم نمیان بگن مشکل نداره و فلان تازه پول ایاب ذهابشونم بگیرن؟

لینک به دیدگاه

درایور رو هم از روی راهنما به همین صورت آی پی اس فول اچ دی نصب کردم

Capture.jpg

تنظیمات مانیتور رو هم دستکاری نکردم ریست هم کردم مانیتور رو تغییری نکرد.

موضوع دیگه که مهم هم نیست اینه که گوشه سمت راستش سمت بالا از بین پنل و قاب یکم نور میزنه بیرون که البته از دوستم هم پرسیدم گفت برای اونم همینطوره کسانی که این مانیتورو دارن دقت کنن از گوشه ی گوشه از بغل، داخل قاب بین پنل و قاب رو نگاه کنن تو محیط تاریک متوجه میشن

ویرایش شده توسط mi13
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...