رفتن به مطلب

آموزش اپدیت بایوس مادربردهای MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. خسته نباشید.

بنا به یک سری مشکلاتی که برام پیش اومده دیشب تصمیم گرفنم توسط دکمه clear cmos که پشت پنل مادر بردم z170a tomahawk قرار داره ؛ cmos رو ریست کنم و ریست کردم.

اما بعدش یه نوشنه ای هنگام بوت میاد که مینویسه your me firmware is abnormal. Please flash with M-flash

حالا سوالی که داشتم اینه: من بایوسم اخرین ورژنه که با لیو اپدیت بروز کرده بودم. ایا میتونم چند نسخه پایین تر رو با ام فلش روش نصب کنم یا خیر؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، xXxHO3EiNxXx گفته است :

سلام. خسته نباشید.

بنا به یک سری مشکلاتی که برام پیش اومده دیشب تصمیم گرفنم توسط دکمه clear cmos که پشت پنل مادر بردم z170a tomahawk قرار داره ؛ cmos رو ریست کنم و ریست کردم.

اما بعدش یه نوشنه ای هنگام بوت میاد که مینویسه your me firmware is abnormal. Please flash with M-flash

حالا سوالی که داشتم اینه: من بایوسم اخرین ورژنه که با لیو اپدیت بروز کرده بودم. ایا میتونم چند نسخه پایین تر رو با ام فلش روش نصب کنم یا خیر؟

سلام دوست عزیز  بهتره به آخرین ورژن دوباره اپدیت کنید  .  برگشت به بایوس قدیمی تر را توصیه نمی کنیم .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
آموزش سریعترین روش اپدیت بایوس مادربردهای MSI

m6g3_upa.jpg

MSI با ابداع روش جدیدی برای اپدیت بایوس مادربردهای این شرکت پروسه به روزسانی بایوس را بسیار آسان نموده است . اپدیت بایوس از طریق M-FLASH قبلا نیاز به ورود به بایوس بود . ولی MSI با ابداع کلید ترکیبی کلید های CTRL+F5 بدون نیاز به ورود به بایوس تنها با یک حافظه فلش و آخرین نسخه بایوس میتوانید مادربرد خود را اپدیت کنید . حتی کاربران تازه کار و مبتدی به راحتی با این بایوس اپدیت کنند .

برای مشاهده این ویدیو در کانال MSI کلیک کنید 

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/12, 11:50:38، MSI Support گفته است :

سلام چرا این live update   6اینقدر روی دما cpuتاثیر داره (حدود 3 الی 4 درجه) و داخلtask managerزیاد درصد cpuرا پر میکنه (روی حالت پس زمینه و اجرا)  اپدیتشم کردم فرقی نکرد ! و چرا 32 بیت هستش من داخل سایت ام اس ای ویندوزم را  ویندوز 10   64 بیت انتخاب کرده بودم . آیا فقط نسخه ی 32 بیت داره؟ 

59ff02198a53c_liveupdate6.thumb.JPG.f638b450f4c36bd186c6fba834bf83a5.JPG

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

سلام چرا این live update   6اینقدر روی دما cpuتاثیر داره (حدود 3 الی 4 درجه) و داخلtask managerزیاد درصد cpuرا پر میکنه (روی حالت پس زمینه و اجرا)  اپدیتشم کردم فرقی نکرد ! و چرا 32 بیت هستش من داخل سایت ام اس ای ویندوزم را  ویندوز 10   64 بیت انتخاب کرده بودم . آیا فقط نسخه ی 32 بیت داره؟ 

59ff02198a53c_liveupdate6.thumb.JPG.f638b450f4c36bd186c6fba834bf83a5.JPG

سلام 

مشکلی ایجاد نمیکنه چون پروسه نسبتا سنگینی انجام می دهد .

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
آموزش بازیابی و اپدیت بایوس با +MSI BIOS Flashback

tr8n_654_thumb.jpg

MSI در مادربردهای خود از تکنولوژی مهمی برای بازیابی و اپدیت بایوس استفاده میکند . در این حالت نیازی به پردازنده و رم و کارت گرافیک نیست .مراحل را در زیر برای شما کاربران گرامی تشریح میکنیم .

1-دانلود آخرین بایوس از سایت
MSI 2-کپی کردن فایل بایوس به حافظه فلش و سپس تغییر به MSI.ROM 
3-وصل کردن فقط پاور به مادربرد
4-اتصال حافظه فلش به پورت +MSI BIOS Flashback 
5-فشار دادن سویچ فلش بایوس بک روی مادربرد
6-با زدن سویچ چراغ LED کنار پورت فلش بک شروع به چشمک زدن میکند
7-وقتی عملیات اپدیت بایوس تمام شود چراغ Led کنار پورت خاموش میشود .
8-حافظه  فلش را خارج کنید و سیستم روشن کنید.

برای مشاهده ویدیو در سایت آپارات کلیک کنید 
لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

آموزش آپدیت بایوس تمامی مادربردهای MSI با برنامه ساده و کارآمد M-FLASH به صورت تصویری 

به‌روزرسانی سطح «بایوس» یکی از نیازهای اولیه سیستم‌های امروزی است. آپدیت BIOS در مادربردها دارای ویژگی‌های بسیاری است که از این رو کاربران نیازمند به به‌روزرسانی منظم این میان افزار به منظور دریافت بهترین کارایی هستند. شرکت MSI از جمله برندهایی است که آپدیت‌های منتشر شده را به سرعت در اختیار کاربران خود قرار داده و در این مطلب ضمن پرداختن به این موضوع، به سراغ آموزش تصویری آپدیت بایوس مادربردهای این شرکت، با ابزار ساده M-FLASH خواهیم رفت.

تفاوتی نمی‌کند که مادربرد شما از سوکت های Intel LGA 2066، LGA 1151 و یا AMD AM4 و TR4/X بهره می‌برد؛ MSI همواره در صدر جدول کمپانی‌هایی است که جدیدترین آپدیت‌ها را برای مادربردهای خود منتشر می‌کند. این آپدیت‌ها شامل به‌روزرسانی های امنیتی، بهبود عملکرد و فرکانس‌ها، شناسایی پردازنده‌های جدید، برطرف ساختن باگ و نقاط ضعف و ... است.

به عنوان مثال این شرکت به عنوان اولین کمپانی، اولین آپدیت پردازنده‌های Intel Core X را در نسل دهم منتشر کرده و تا بدین ترتیب فرکانس کاری هسته‌ها را افزایش دهد. همچنین با ورود نسل جدید پردازنده‌های AMD Ryzen 3000 نیز تنها به وسیله یک به‌روزرسانی ساده، می‌توانید از پردازنده‌های جدید در مادربردهای AM4 خود بهره مند شوید. آخرین بهبود و پشتیبانی‌ها از پردازنده‌های نسل نهم اینتل نیز تنها به وسیله یک به‌روزرسانی قابل دریافت است.

علی رغم پیچیدگی پروسه آپدیت بایوس در برخی از مادربردها، MSI چند شیوه ساده را برای این منظور در نظر گرفته است که آپدیت از طریق قابلیت اختصاصی M-FLASH از جمله آنها است. تفاوتی نمی‌کند که یک کاربر حرفه‌ای سخت افزار و یا مبتدی باشید؛ در هر دو صورت می‌توانید با استفاده از ابزار M-FLASH، مادربردهای MSI خود را در تمام سوکت های نامبرده آپدیت کنید. برای این منظور یک ویدیو با زیرنویس فارسی را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم که در ادامه می‌توانید شاهد آن باشید. اگر شما هم از دارندگان مادربردهای MSI در سوکت های جدید Intel و AMD هستید، همین حالا می‌توانید آستین بالا زده و به سادگی بایوس مادربرد خود را آپدیت کنید.

از شما دعوت می‌کنیم که  برای تماشای ویدیوی کوتاه برای آموزش آپدیت بایوس از طریق برنامه M-FLASH کلیک کنید 

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

ویدئو آموزش بروزرسانی بایوس مادربردهای MSI به زبان فارسی 

بروزرسانی بایوس مادربرد برای بسیاری از کاربران یکی از دشوارترین و پیچیده ترین کارها است. اما در صورت مطالعه دقیق دفترچه راهنما یا مراجعه به وب سایت تولید کننده مادربرد می توانید به راحتی بایوس مادربرد خود را بروزرسانی کنید. در این ویدئو قصد داریم تا با نحوه بروزرسانی مادربردهای MSI شما را آشنا کنیم.

اولین مرحله در بروزرسانی بایوس مادربرد، مشخص شدن نسخه نصب شده بروی مادربرد است. برای تشخیص نسخه بایوس نصب شده پس از روشن کردن کامپیوتر باید کلید DEL صفحه کلید را زده تا وارد محیط بایوس شوید. در محیط بایوس بسیاری از مادربردها با دو بخش EZ MODE و ADVANCED روبرو هستیم که می توانید با کلید F7 بین هر دو رابط کاربری ساده و پیشرفته یکی را انتخاب کنید. این نکته را هم باید یادآور شویم که این ویدئو اختصاصی تنها با رابط پیشرفته یا ADVANCED تولید شده است.

qw6h_uuu1_thumb.jpg

پس از وارد شدن به محیط بایوس به بخش تنظیمات یا SETTINGS رفته و سپس گزینه System Status را انتخاب کنید. پس از آن می توانید نسخه بایوس با نام BIOS Version و تاریخ انتشار بایوس را با نام BIOS Build Date مشاهده کنید.

hq0s_uuu2_thumb.jpg

با زدن کلید Esc از این محیط خارج شده و وارد محیط ویندوز شوید. به سایت MSI مراجعه کرده و از قسمت جستجو نام مادربرد خود را بنویسید. پس از پیدا کردن مادربرد، بروی آن کلیک کرده و از قسمت منو گزینه SUPPORT را انتخاب کنید. در این بخش بهتر است فلش مموری USB را به مادربرد متصل کنید. در بخش BIOS آخرین نسخه موجود را دانلود کرده و پس از استخراج، فایل مورد نظر را داخل فلش مموری کپی کنید. بهتر است فلش مموری خود را یک بار با فرمت FAT32 فرمت کنید.

کامپیوتر را ریستارت کرده و مجدد باز زدن کلید DEL وارد محیط بایوس شوید. در این بخش گزینه M-FLASH را انتخاب کنید و سپس در پنجره باز شده گزینه YES را انتخاب کنید. در این مرحله وارد محیط M-FLASH می شوید. چنانچه فایل کپی شده صحیح باشد، نسخه جدید بایوس به نمایش در می آید که می توانید بروی آن کلیک کنید. پس از باز شدن پنجره گزینه YES را بریا ادامه فعالیت انتخاب می کنید.

dny_uuu3_thumb.jpg

بارگذاری بایوس جدید آغاز شده و کمی زمان احتیاج دارد تا این جابجایی صورت گیرد. پس از اتمام کار کامپیوتر به صورت خودکار ریستارت شده و می توانید مجدداً با زدن کلید DEL نسخه بروز شده بایوس را مشاهده کنید. لازم به ذکر است که قبل از انجام این کار مطالعه دقیق داشته باشید در خصوصی پشتیبانی بایوس های جدید با پردازنده های مختلف.

cda0_uuu4_thumb.jpg

بایوس جدید مادربردهای MSI سرعت بوت دستگاه را بالا برده و در بسیاری از موارد با بهینه سازی های گسترده روبرو شده است.

برای مشاهده ویدیو آموزش اپدیت یا به روز رسانی بایوس در کانال MSI  در آپارات  کلیک کنید 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام 

راهی هست بعد از آپدیت بایوس برگردیم به همون منوی بایوس  قبلی؟ 

MSI%20Z170AGM7%20BIOS%2019%20-%20Advance

این چیه آخه🙄

f618550403.jpg

لینک به دیدگاه

در در 17 بهمن 1398 در 18:48، Mohammad-DS گفته است :

سلام 

راهی هست بعد از آپدیت بایوس برگردیم به همون منوی بایوس  قبلی؟ 

MSI%20Z170AGM7%20BIOS%2019%20-%20Advance

این چیه آخه1f644.png

f618550403.jpg

سلام

شات اولی که گذاشتید برای یک مادربرد Z170  هست و شات دوم برای B450 GAMING PLUS  

در هیچ حالتی مادربرد Z170  بعد از اپدیت بایوس به این شکل نمیشود .

اما اگر مادربرد شما B450 GAMING PLUS  هست و پردازنده نسل سومی رایزنی دارید . شرکت به دلیل حجم بایوس مجبور شده حجم بایوس را کم کرده تا امکان پشتیبانی از پردازنده های نسل سومی اضافه شود .

اگر تم  LITE  بایوس رو نمیپسندید . بهتره مادربرد خود را با سری B450 MAX  شرکت MSI  تعویض کنید .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MSI Support گفته است :

سلام

شات اولی که گذاشتید برای یک مادربرد Z170  هست و شات دوم برای B450 GAMING PLUS  

در هیچ حالتی مادربرد Z170  بعد از اپدیت بایوس به این شکل نمیشود .

اما اگر مادربرد شما B450 GAMING PLUS  هست و پردازنده نسل سومی رایزنی دارید . شرکت به دلیل حجم بایوس مجبور شده حجم بایوس را کم کرده تا امکان پشتیبانی از پردازنده های نسل سومی اضافه شود .

اگر تم  LITE  بایوس رو نمیپسندید . بهتره مادربرد خود را با سری B450 MAX  شرکت MSI  تعویض کنید .

شاتها  مال خودم نیست

مادربرد بنده مدل x370 gaming pro carbon

واقعا برام سوال بود چرا  تم رو عوض کردند که امان از فضای کم 🙄

ممنون از پیشنهادتون  ولی فکر کنم مادربرد خودم  هنوز اوکیه

ویرایش شده توسط Mohammad-DS
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Mohammad-DS گفته است :

شاتها  مال خودم نیست

مادربرد بنده مدل x370 gaming pro carbon

واقعا برام سوال بود چرا  تم رو عوض کردند که امان از فضای کم 🙄

ممنون از پیشنهادتون  ولی فکر کنم مادربرد خودم  هنوز اوکیه

خواهش میکنم

این مسئله طبیعی هست . چون زمان عرضه پردازنده های نسل  اول و دوم رایزن بایوس نیازی به بایوس 32 مگ نبوده ولی به دلیل بالا رفتن لیست پردازنده ها و سایر موارد به نسل سوم برای اضافه کردن پشتیبانی پردازنده رایزن 3000 شرکت ام اس آی  حجم بایوس را کاهش داد .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 5 بهمن 1398 در 08:27، MSI Support گفته است :

ویدئو آموزش بروزرسانی بایوس مادربردهای MSI به زبان فارسی 

بروزرسانی بایوس مادربرد برای بسیاری از کاربران یکی از دشوارترین و پیچیده ترین کارها است. اما در صورت مطالعه دقیق دفترچه راهنما یا مراجعه به وب سایت تولید کننده مادربرد می توانید به راحتی بایوس مادربرد خود را بروزرسانی کنید. در این ویدئو قصد داریم تا با نحوه بروزرسانی مادربردهای MSI شما را آشنا کنیم.

اولین مرحله در بروزرسانی بایوس مادربرد، مشخص شدن نسخه نصب شده بروی مادربرد است. برای تشخیص نسخه بایوس نصب شده پس از روشن کردن کامپیوتر باید کلید DEL صفحه کلید را زده تا وارد محیط بایوس شوید. در محیط بایوس بسیاری از مادربردها با دو بخش EZ MODE و ADVANCED روبرو هستیم که می توانید با کلید F7 بین هر دو رابط کاربری ساده و پیشرفته یکی را انتخاب کنید. این نکته را هم باید یادآور شویم که این ویدئو اختصاصی تنها با رابط پیشرفته یا ADVANCED تولید شده است.

qw6h_uuu1_thumb.jpg

پس از وارد شدن به محیط بایوس به بخش تنظیمات یا SETTINGS رفته و سپس گزینه System Status را انتخاب کنید. پس از آن می توانید نسخه بایوس با نام BIOS Version و تاریخ انتشار بایوس را با نام BIOS Build Date مشاهده کنید.

hq0s_uuu2_thumb.jpg

با زدن کلید Esc از این محیط خارج شده و وارد محیط ویندوز شوید. به سایت MSI مراجعه کرده و از قسمت جستجو نام مادربرد خود را بنویسید. پس از پیدا کردن مادربرد، بروی آن کلیک کرده و از قسمت منو گزینه SUPPORT را انتخاب کنید. در این بخش بهتر است فلش مموری USB را به مادربرد متصل کنید. در بخش BIOS آخرین نسخه موجود را دانلود کرده و پس از استخراج، فایل مورد نظر را داخل فلش مموری کپی کنید. بهتر است فلش مموری خود را یک بار با فرمت FAT32 فرمت کنید.

کامپیوتر را ریستارت کرده و مجدد باز زدن کلید DEL وارد محیط بایوس شوید. در این بخش گزینه M-FLASH را انتخاب کنید و سپس در پنجره باز شده گزینه YES را انتخاب کنید. در این مرحله وارد محیط M-FLASH می شوید. چنانچه فایل کپی شده صحیح باشد، نسخه جدید بایوس به نمایش در می آید که می توانید بروی آن کلیک کنید. پس از باز شدن پنجره گزینه YES را بریا ادامه فعالیت انتخاب می کنید.

dny_uuu3_thumb.jpg

بارگذاری بایوس جدید آغاز شده و کمی زمان احتیاج دارد تا این جابجایی صورت گیرد. پس از اتمام کار کامپیوتر به صورت خودکار ریستارت شده و می توانید مجدداً با زدن کلید DEL نسخه بروز شده بایوس را مشاهده کنید. لازم به ذکر است که قبل از انجام این کار مطالعه دقیق داشته باشید در خصوصی پشتیبانی بایوس های جدید با پردازنده های مختلف.

cda0_uuu4_thumb.jpg

بایوس جدید مادربردهای MSI سرعت بوت دستگاه را بالا برده و در بسیاری از موارد با بهینه سازی های گسترده روبرو شده است.

برای مشاهده ویدیو آموزش اپدیت یا به روز رسانی بایوس در کانال MSI  در آپارات  کلیک کنید 

سلام خوبید 

من فایل اپدیت بایوسم رو دانلود کردم از سایت msi و تو فلش ریختم

تو بایوس میرم بعد تو قسمت m-flash 

بعد میزنم اپدیت بایوس ی صفحه میاد میگه باید فایل رو تو روت فلش بریزی

و من اینکارو انجام دادم تو هیچ پوشه ی خاصی نیست

خواهشا بهم ایمیل بدین خیلی کارم گیره

هیچ کاری نمیتونم بکنم 

بازی نصب کنم یا فایل چن گیگی اکسترکت کنم بلو پیج میاد 

و گشتم دنبالش درایورام اپدیته فقط مونده اپدیت بایوس

ک بایوسم برا سال ۲۰۱۲ اِ 

ورژن بایوسم 1.3 و تا 1.7 اومده 

ممنونتون

راستی اون ک میگن برا اپدیت بایوس کنترل وF5 رو بگیرید واسه من هیچ اتفاقی نمیفته 

واقعیت داره این؟

ویرایش شده توسط MirAhmad
میخواستم متنی را ب گفته هایم اضافه کنم
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، MirAhmad گفته است :

سلام خوبید 

من فایل اپدیت بایوسم رو دانلود کردم از سایت msi و تو فلش ریختم

تو بایوس میرم بعد تو قسمت m-flash 

بعد میزنم اپدیت بایوس ی صفحه میاد میگه باید فایل رو تو روت فلش بریزی

و من اینکارو انجام دادم تو هیچ پوشه ی خاصی نیست

خواهشا بهم ایمیل بدین خیلی کارم گیره

هیچ کاری نمیتونم بکنم 

بازی نصب کنم یا فایل چن گیگی اکسترکت کنم بلو پیج میاد 

و گشتم دنبالش درایورام اپدیته فقط مونده اپدیت بایوس

ک بایوسم برا سال ۲۰۱۲ اِ 

ورژن بایوسم 1.3 و تا 1.7 اومده 

ممنونتون

راستی اون ک میگن برا اپدیت بایوس کنترل وF5 رو بگیرید واسه من هیچ اتفاقی نمیفته 

واقعیت داره این؟

سلام

برای اپدیت بایوس باید فایل بایوس را توی فلش بریزید . فقط فایل بایوس که اکستراکت شده . فرمت فلش هم فت 32 باشد . خیلی راحت فایل روشناسایی میکنه و پروسه اپدیت انجام میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...