رفتن به مطلب

راهنمایی در مود ارتقا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دوستان مخیوام چند قطعرو به شکل نو یا دسته دوم تهیه کنم به ارهنمایی نیاز دارم :

1.cpu core i3 با قابلیت Hyper-Threading کدوم مدل هست و حدودا قیمت نو و دسته دوم چقدر میشه؟

2. کارت گرافیک نو یا دسته دوم در رنج قیمت 250 تا 300 هزار تومن چه مدل هایی هست؟ ترجیحا از انویدیا

3.یک عدد رم 4 گیگ باس 13333 یا 1600 .نو یا دست دوم،البته خرید دست دوم رم ارزش داره بنظر دوستان؟

لینک به دیدگاه

سلام. همه CPU های I3 نسل 1155 به اینور Hyper Threading دارن و با قیمت های بسیار مناسبی یافت می شن.

کارت گرافیک که فرمودید و علی الخصوص تاکید روی انویدیا، GTX750 و GTX650TI و 560TI تو این رنج هستن که گرافیک های خوبی ان و من سابقه استفاده از هر سه اینها رو دارم.

در خصوص رم هم بنده دو دستگاه رم 4GB 1333 برند Apacer دارم که با هم به قیمت نازل 160 تقدیمتون می کنم. در کل خرید رم دست دوم کلا ضرر نداره چون اگه نشکسته باشه! یقینا گارانتی داره و تهش اینه که نسلش منقرض شده باشه و اگه چیزیش بشه گارانتیش براتون تامین خسارت می کنه...

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Magneto گفته است :

سلام. همه CPU های I3 نسل 1155 به اینور Hyper Threading دارن و با قیمت های بسیار مناسبی یافت می شن.

کارت گرافیک که فرمودید و علی الخصوص تاکید روی انویدیا، GTX750 و GTX650TI و 560TI تو این رنج هستن که گرافیک های خوبی ان و من سابقه استفاده از هر سه اینها رو دارم.

در خصوص رم هم بنده دو دستگاه رم 4GB 1333 برند Apacer دارم که با هم به قیمت نازل 160 تقدیمتون می کنم. در کل خرید رم دست دوم کلا ضرر نداره چون اگه نشکسته باشه! یقینا گارانتی داره و تهش اینه که نسلش منقرض شده باشه و اگه چیزیش بشه گارانتیش براتون تامین خسارت می کنه...

اقا ممنون از راهنمایی

اولا جایی هست که بتونم همه ی مدل های سی پیو های 1155 رو بدونم و یا مقایسه کنم؟ منظور core i5 , i3 هست

کارت های گرافیک منظروتون به قیمت دست دوم بود درسته؟ توی تهران از کجا میتونم دسته دوم ومطمعنش رو پیدا کنم؟

رم فقط یک عدد میخوام چون خودم چهار گیگ دارم

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، amin704 گفته است :

اقا ممنون از راهنمایی

اولا جایی هست که بتونم همه ی مدل های سی پیو های 1155 رو بدونم و یا مقایسه کنم؟ منظور core i5 , i3 هست

کارت های گرافیک منظروتون به قیمت دست دوم بود درسته؟ توی تهران از کجا میتونم دسته دوم ومطمعنش رو پیدا کنم؟

رم فقط یک عدد میخوام چون خودم چهار گیگ دارم.

سلام.

تو مغازه ها دنبال قطعه نگردید. همینجا تو فروم هر چی بخواید پیدا می شه. 

در خصوص CPU هم می تونید به سادگی از سایت اینتل اطلاعات کسب کنید.

فروشگاه های اینترنتی مثل لیون هم می تونید وارد قسمت CPU بشید و از فیلتر سوکت استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

دوستان در مقایسه این دو سیستم چقدر قnرت تفاوت داره؟
core i3 6100
ram 8gb ddr4
main:h110

-coe i5 2500
ram 8gb ddr3
main p8h61

گرافیک هم یکسان فرض کنیم

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/03, 20:19:40، amin704 گفته است :

دوستان در مقایسه این دو سیستم چقدر قnرت تفاوت داره؟
core i3 6100
ram 8gb ddr4
main:h110

-coe i5 2500
ram 8gb ddr3
main p8h61

گرافیک هم یکسان فرض کنیم

سیستم دوم قطعا بهتره

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

سیستم دوم قطعا بهتره

روی این سیستم پردازنده های i7 هم ساپورت میشن؟

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، amin704 گفته است :

روی این سیستم پردازنده های i7 هم ساپورت میشن؟

بله فرقی نمیکنه ساپروت میشه ولی باید نسل دوباشه مثل خود 2500

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Big_Boss گفته است :

بله فرقی نمیکنه ساپروت میشه ولی باید نسل دوباشه مثل خود 2500

نسل رو میدونم.رم هشت گیگ برای i7 بسه؟از نظر اپدیت بودن کدوم سوکت بهتره؟ خوب نسل شش به روز تره  البته نهایت تا یک سال دیگه اما 1155 با i7 از نظر قدرت نسبت به 1151 با پردازنده i7 و رمهای ddr4 با باس های متفاوت (1133 در برابر  2133) در چه وضعیتیه؟و این دو سیستم حدودا چقدر هزینه میخواد( رم سی پی یو و مادر بورد) ؟

بخاطر این میپرسم که سیستم الانم  1155 هست و برای ارتقا فقط نیاز به یک رم 4 گیگ و سی پیو دارم اما برای 1151 باید خیلی بیشتر هزینه کنم

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/03, 20:48:18، amin704 گفته است :

نسل رو میدونم.رم هشت گیگ برای i7 بسه؟از نظر اپدیت بودن کدوم سوکت بهتره؟ خوب نسل شش به روز تره  البته نهایت تا یک سال دیگه اما 1155 با i7 از نظر قدرت نسبت به 1151 با پردازنده i7 و رمهای ddr4 با باس های متفاوت (1133 در برابر  2133) در چه وضعیتیه؟و این دو سیستم حدودا چقدر هزینه میخواد( رم سی پی یو و مادر بورد) ؟

بخاطر این میپرسم که سیستم الانم  1155 هست و برای ارتقا فقط نیاز به یک رم 4 گیگ و سی پیو دارم اما برای 1151 باید خیلی بیشتر هزینه کنم

بستگی داره کاربریت چی باشه؟؟

کلا i5 بهتر از i3 مگر i5 با i5 مقایسه بشه تازه اونم تو این چند نسل اخیر که افزایش قدرت کمتر از 10 درصد بوده

رم هم باز بستگی به کاربریت داره اگ واسه بازی میخوای همون DDR3 بسه

رم 8 گیگم کافیه ولی اگر بیشتر باشه چه بهتر

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

بستگی داره کاربریت چی باشه؟؟

کلا i5 بهتر از i3 مگر i5 با i5 مقایسه بشه تازه اونم تو این چند نسل اخیر که افزایش قدرت کمتر از 10 درصد بوده

رم هم باز بستگی به کاربریت داره اگ واسه بازی میخوای همون DDR3 بسه

رم 8 گیگم کافیه ولی اگر بیشتر باشه چه بهتر

منظورم اون سیستما با پردازنده i7 نسل های خودشون یعنی نسل سندی بریج و اسکای لیک بود .البته پایین ترین مدل i7 تو هر نسل منظورمه

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، amin704 گفته است :

منظورم اون سیستما با پردازنده i7 نسل های خودشون یعنی نسل سندی بریج و اسکای لیک بود .البته پایین ترین مدل i7 تو هر نسل منظورمه

میگم بازم تفات انچنانی نداره به قیمت نگاه کن شما فوقش 15 20 درصد قوی تر باشه اسکای لیک ولی قیمت...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

میگم بازم تفات انچنانی نداره به قیمت نگاه کن شما فوقش 15 20 درصد قوی تر باشه اسکای لیک ولی قیمت...

قیمتت رو هم اگه میدونید بگید

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/03, 21:45:05، amin704 گفته است :

قیمتت رو هم اگه میدونید بگید

قیمت دقیق که ندارم ولی اسکای لیک 1300 هست

سندی هم باید زیر 900 اینا باشه من حداکثر قیمتو گفتم

منظورم نسخه corei7 هردوشونه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سقف بودجه و همچنین لیست سایر قطعاتی که خودتون موجود دارید و نیز نوع استفاده تون رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن.مقایسه 1151 یا 1155 خیلی دردی رو دوا نمیکنه. حتی اگه بخواین دست دو بگیرید بازهم بهتره قدیمی تر از 1150 نگیرید

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

دوست عزیز سقف بودجه و همچنین لیست سایر قطعاتی که خودتون موجود دارید و نیز نوع استفاده تون رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن.مقایسه 1151 یا 1155 خیلی دردی رو دوا نمیکنه. حتی اگه بخواین دست دو بگیرید بازهم بهتره قدیمی تر از 1150 نگیرید

والا در مورد بودجه زیاد مطمعن نیستم.یعنی مشکلی از بابت هزینه کردن نیست  منتها نمیخوام هزینه زیادی کنم و از طرفی هم میگم هزینه برای سیستم خوب که حداقل دو یا سه سال کاربردی باشه ارزش داره.کاربرد هم گیم و نرم افزار های طراحی 

سیستم فعلی p8h61

6ggb  ram

ga: gt520

cpu: g2020

حالا رو یاین سیستم نیاز دارم گرافیک ، سی پیو و یه رم چهار گیگ رو اپدیت کنم

هنوز مطمعن نیستم اما دنبال گرافیکti gtx750 یا حداقل gtx660 ti هستم

سی پیو هم دنبال دنبال i7 یا i5 هستم اما میگم حالا که قراره هزینه کنم اگه این سیستم مدتی که گفتم موندگاره i7 بگیرم

از طرفی اگر قراره 1155 قدیمی بشه ، خوب 1151 بگیرم بهتره که اگر حتی i3 هم بگیرم جا برای اپدیت داره، از طرفی سوکت های جدید مادر بورد و باس رم های ddr4 ذهنمو کشوند به سمت خودش

حالا سوالم اینه هزینه تموم شده این دو تا سیستم به صورت نو و یا دست دوم اگه پیدا بشه چقدره؟ دوم اینکه  تا چه مدت جوابگو هستن؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...