رفتن به مطلب

تفاوت بین مدرسه معمولی و سمپاد

Daniel110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، (اولش بگم که لطفا کمکم کنید ، موضوع اضطراریه)
یک سوال داشتم، فرض بین مدارس معمولی و سمپاد (تیزهوشان) درچیه ؟
راستش بنده نهم هستم (سمپاد) و امروز نمرات جبر ترم اولمون اومد، با اینکه مستمر رو 19 شدم،ولی متاسفانه شب قبل امتحان جبر مریض شده بودم و کلا بد دادم(پایانی رو شدم 12.5) 
 نمی دونم چطوری به مادرم بگم

یک مشکل دیگه هم دارم ، اونم اینه که هم مدرسه ای های بنده به طور کلی 4 قسمت هستن :
1.کلا وِل تشریف دارن (2-3) بیشتر نیستن
2. درساشون رو می خونن ولی نتیجهای نمی گیرن (مثل من)
3. درساشون رو می خونن و نتیجه می گیرن ولی میانگین نمراتشون معمولیه (ساعتهای خوندنشون با گروه دوم برابره)
4. درس هاشون رو با کمک معلم خصوصی می خونن و بهترین نمرات رو دارن
یک نکته دیگه در مورد گروه چهارم اینه که کلا زندگی ، خانواده ، تفریح ، استراحت ، و..... رو تعطیل کردن و حد اقل 7 ساعت در روز رو می نشینن درس می خونن. 

با توجه به این گفته ها ، مادرم همیشه نمرات من رو با نمرات گروه چهارم می سنجه ، مثلا میگه خاک به سرت (این عبارت رو میگه) ، دوستت 20 شده فیزیک رو ولی تو 19 شدی،
حتی به جای اینکه وقتی یک امتحان رو خراب می کنم ، بیاد دلگرمیم بده تا برای امتحان بعدی بخونم ، سرکوفت می زنه و این عبارات رو به کار می بره :
1. فردا اخراجت می کنن
2. تو دانشگاه رو فراموش کن
3. منگل خاک به سرت

لطفا بهم بگین مشکل از منه یا مشکل از چیه ؟
باور کنین الآن که دارم تاپیک می زنم ، گریه ام گرفته ، 
یاد این می افتم که یکی از دوستام که گروه 3 بود ، می خواست بره بسکتبال کشوری  و مامانش بهش گفت که راضیه هر کاری بکنه تا موفق باشه،
ولی من با این که می خوام برم (و علاقه شدیدی دارم) که برم به رشته ریاضی تا برم به سخت افزار ، مجبورم که برم تجربی و دکتر بشم ، 
کلا از دکتری و دکترا خوشم نمیاد ولی مامانم می گه اگر دکتر نشی حلالت نمی کنم.
لطفا کمکم کنین که چیکار کنم  ، هم با نمراتم و هم با این وضع انتخاب رشته

ویرایش شده توسط Daniel110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به دوست عزیزمون و اینکه کار خوبی کردی از دوستهای لیونیت نظر و راهنمایی خواستی. 

دوست گلم منم سمپادی بودم. سال ۷۵ مقطع اول راهنمایی تا خرداد ۸۲ (پیش دانشگاهی) شاید فاصله زمانی دوره تحصیلمون کمی زیاد باشه ولی امیدوارم تجربیاتم به کارت بیاد. تو دوره ماهم مشابه  این تقسیم بندی چهارگانه وجود داشت. در مورد جو روانی که مدیران و مسئولان مدارس سمپاد  ایجاد میکنن و خونواده ها رو میترسونن میتونم بهت بگم که همیشه بوده و هست. دیگه تا سلامتی تیزهوشانه ها؛)

ولی این استرس و هیجانی که به دانش آموزان وارد میکنن همیشه به ضررشون نیست. (البته به جز اون ۲-۳ نفر ول معطل)

سعی کن همون وسط خودت رو نگه داری و نمیخاد خودت رو با درس خسته کنی.اما سال امتحانات نهایی و پیش دانشگاهی سفت درس رو بچسب. و خودت رو بکش بالا. اون بازه زمانی خیلی مهمه.

در مورد رشته تحصیلی و اینکه تجربی باشی با ریاضی قبل از همه با توجه به نظر معلمهات و مشاوره تحصیلی مدرسه در مورد تواناییهات و همین طور علاقه و استعداد خودت تصمیم بگیر . میتونی از فارغ التحصیلای مدرسه تون که میدونم به مدرسه سر میزنن گهگداری , ؛) نظر و مشورت بخای . ولی در نهایت تصمیم رو خودت بگیر و نه کس دیگه ای حتی پدر و مادر. اگر مقاومت کردن از شخص ثالثی مثل مشاوره و مدیر مدرسه تون کمک بگیری و به صورتی که احترامشون هم کاملا حفظ کنی  نظرت رو بیان کنی. کمک مدیر مدرسه رو فراموش نکن. مدیرعامل سمپادی خیلی سخت گیرن ولی دلسوزترین مدیرا هستن.

موفق باشی دوست گلم

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، fireinpole گفته است :

سلام به دوست عزیزمون و اینکه کار خوبی کردی از دوستهای لیونیت نظر و راهنمایی خواستی. 

دوست گلم منم سمپادی بودم. سال ۷۵ مقطع اول راهنمایی تا خرداد ۸۲ (پیش دانشگاهی) شاید فاصله زمانی دوره تحصیلمون کمی زیاد باشه ولی امیدوارم تجربیاتم به کارت بیاد. تو دوره ماهم مشابه  این تقسیم بندی چهارگانه وجود داشت. در مورد جو روانی که مدیران و مسئولان مدارس سمپاد  ایجاد میکنن و خونواده ها رو میترسونن میتونم بهت بگم که همیشه بوده و هست. دیگه تا سلامتی تیزهوشانه ها؛)

ولی این استرس و هیجانی که به دانش آموزان وارد میکنن همیشه به ضررشون نیست. (البته به جز اون ۲-۳ نفر ول معطل)

سعی کن همون وسط خودت رو نگه داری و نمیخاد خودت رو با درس خسته کنی.اما سال امتحانات نهایی و پیش دانشگاهی سفت درس رو بچسب. و خودت رو بکش بالا. اون بازه زمانی خیلی مهمه.

در مورد رشته تحصیلی و اینکه تجربی باشی با ریاضی قبل از همه با توجه به نظر معلمهات و مشاوره تحصیلی مدرسه در مورد تواناییهات و همین طور علاقه و استعداد خودت تصمیم بگیر . میتونی از فارغ التحصیلای مدرسه تون که میدونم به مدرسه سر میزنن گهگداری , ؛) نظر و مشورت بخای . ولی در نهایت تصمیم رو خودت بگیر و نه کس دیگه ای حتی پدر و مادر. اگر مقاومت کردن از شخص ثالثی مثل مشاوره و مدیر مدرسه تون کمک بگیری و به صورتی که احترامشون هم کاملا حفظ کنی  نظرت رو بیان کنی. کمک مدیر مدرسه رو فراموش نکن. مدیرعامل سمپادی خیلی سخت گیرن ولی دلسوزترین مدیرا هستن.

موفق باشی دوست گلم

ممنون از کمکتون دوست گرامی، حتما راهکار هاتون رو مد نظرم قرار میدم ،ولیمی خوام بدونم که این نمره جبرموچطوری به خانواده بگم ؟
می ترسم

لینک به دیدگاه

منم 84-88 نمونه دولتی بودم دبیرستانو. داداش گلم ببین این چیزا طبیعیه خودتو ناراحت نکن بچسب به درست. این سخت گیریا بعدنا مخصوصا تو دانشگاه میبینی به کارت میان و میبینی چقد به دردت میخورن. درمورد انتخاب رشته هم صد در صد دنبال علاقت برو. نظر من اینه با مشاورتون حرف بزنی مادر محترمتونو راضی کنن که دنبال رشته ای که علاقه و استعداد داری بری نه چیزی که خوشت نمیاد. همین بلا سر بنده اومد و اشتباهی رفتم  تجربی .لی خداروشکر تونستم دانشگاه اون رشته که دوس دارمو بخونم هرچند ازاد.

خلاصه بگم الان درستو بچسبی ضرر نکردی مخصوصا اگه دانشگاه خوب قبول بشی. مشکل با خونوادتم در مورد درس مشاورا میتونن کمکت کنن. منم مثل دوست عزیزم میگم قبل انتخاب رشته حتما تحقیق کن و بدون مشاوره انتخاب نکن. البته بنده والدینم مجبورم نکردن تجربی بخونم بلکه بنده از رو ترس رفتم تجربی بخونم چون ریاضیم ضعیف بود. ایشالا موفق باشی. نیازیم نیس زندگیتو جهنم کنی ولی اگه خوب درستو بخونی با ساعت متوسط هم میتونی خودتو بالا بکشی. مهم مدل درس خوندنته بهترین راه مشاوره س. زیاد خستت نکنم.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

ممنون از کمکتون دوست گرامی، حتما راهکار هاتون رو مد نظرم قرار میدم ،ولیمی خوام بدونم که این نمره جبرموچطوری به خانواده بگم ؟
می ترسم

خب مگه خونه نیستی بگو مریض شدمو(حتما دیدن که مریض بودی) نتونستم بخونم ترم بعد جبران میکنم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

خب مگه خونه نیستی بگو مریض شدمو(حتما دیدن که مریض بودی) نتونستم بخونم ترم بعد جبران میکنم.

سلام، ممنون ، 
راستش مندم موت هم که باشم می گن که باید می خوندی 
در ضمن دوست من ،به من هی سر کوفت می زنن که چون تو ریاضیت بده  هم نمی تونی بری رشته ریاضی  نظری نداری؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Daniel110 گفته است :

سلام، ممنون ، 
راستش مندم موت هم که باشم می گن که باید می خوندی 
در ضمن دوست من ،به من هی سر کوفت می زنن که چون تو ریاضیت بده  هم نمی تونی بری رشته ریاضی  نظری نداری؟

ببین فک کنم راهنمایی تحصیلی میدن بهتون که رشته ها به اولویت برات چیه. طبق اون میتونی راحت تر انتخاب کنی. من میگم نظر خوب میخای بهتره با مشاور مدرستون حرف بزنی کمکت میکنن.

اونو که همه پدرمادرا میگن. حالا که شده تموم شده رفته بیحیال. دلو بزن به دریا بگو بعد هم بگو جبران میکنم ترم بعد.

ببین هر ادمی یه مدله یکیش حفظیاتش قویه میره انسانی یکی حلیاتش قویه میره ریاضی یکی علاقه به زیست و دکتری داره میره تجربی. باید ببینی خودت از کدوم دسته ای. یکی که مهندسی میخاد بخونه بهتره ریاضیشو قوی کنه. واسه قوی کردن ریاضی هم جز تمرین و تکرار و حل مسئله راه دیگه نداری ولی میتونی پیشرفت کنی توش. شما با درس خوندنت میتونی نظرشونو تغییر بدی الان اگه ریاضیت ضعیفه خب حق دارن بگن ریاضیت ضعیفه چجور میخای بخونی. میدونی اگه زیاد درس میخونی و نتیجه نمیگیری یعنی یه جای کارت میلنگه یعنی اون مدلی که درس میخونی اشتباهه. باید اینارو خودت کشف کنی چجور بخونی بهتر یاد میگیری.

لینک به دیدگاه

مطمئنا فردا میرم یک کتاب خوب می خرم واسه تست و ...... احتمالا مبتکران مرشد
ممنون که کمک میکنی ، آقا دو نکته دیگه هم هست ، 

1. می گن که امتحانای تیزهوشان با معمولی یکیه (در صورتیکه اصلا و ابدا نیست)
2. می گن که شما بر فرض ، فردا دکترو مهندس که هیچی ، کارمند معمولی هم بخوای بشی باید همه کارنامه هات از هفتم به بعد رو براشون ببری!
برای همین اگر مثلا جبرت رو کم بگیری شاید استخدامت نکنن! صد بار گفتم که این حرف غلطه ولی اصلا متوجه نمی شن.

بعضی وقت ها هم که می گن چون تو همش توی اینترنتی (منظورشون لیون کامپیوتره) برای همین خراب میکنی !
ولی من کلا توی روز 1 ربع بیشتر نمیام!

لینک به دیدگاه

ببین کتاب اضافی نیازی نیست بخری.

این نقطه هارو رعایت کن:

تمرینات و مثال کتابو حل کن نه یبار دوبار چهار بار اونقدر حل کن که هر سوالی ازون مدل بدن بتونی چشم بسته بنویسی. خودت عدد عوض کن و حل کن. اونقد حل کن خوب بفهمی. اون تمرینایی که معلمات حل میکنن مثالا اینارم به همون روش حل کن مطمعن باش نتیجه میگیری. کتاب اضافی بخری گیجت میکنه بیشتر.

خودتم جواب سوالو جلوت نذار از روش نگاه کنی. یبار جواب سوالو نگاه کن متوجه شو بعد شروع کن خودت از رو چیزی که یادگرفتی و متوجه شدی حل کن. اونموقع میفهمی مشکلت کجاس.

1. بله فرق داره یکم سخت تر میدن ولی منبع همشون همون کتاب اصلیه.

2.ببین اونجور میگن تو بشیینی بخونی بیخیال نشی. خودشون همه اینارو از تو بهتر میدونن سعی میکنن خوشبخت بشی. به دل نگیر و تلاشتو بکن.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

خب راستش منبع امتحانامون کتاب معمولی نیست ،
حتی هندسه مون میاد از روی کتاب کنکوربهمون درس میده،
ولی مامانم فکرمیکنن همون دروس عادیه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

خب راستش منبع امتحانامون کتاب معمولی نیست ،
حتی هندسه مون میاد از روی کتاب کنکوربهمون درس میده،
ولی مامانم فکرمیکنن همون دروس عادیه

خب به نظرت منابع کنکورو از رو چی میدن سوالاشو؟ جواب مشخصه از رو کتاب درسیت. فرقش چیه یکم میپیچونن. شما اگه بخای یاد بگیری اول همون کتابو یاد بگیر بعد برو سمت کتابای کنکوری. بدون یاد گرفتن کتابت به مشکل میخوری تو تستا و این چیزا.

اوشونی که از رو کتاب کنکور درس میده قصدش اینه ترست بیفته از تست و کنکور. مطمعنن بعدا به دردت میخوره و میفهمی به صلاحت بوده اینا. این چیزارو دیدم که میگم.

بری دانشگاه میبینی تو سطح سواد چقد با بقیه که مدرسه معمولی خوندن فرق داری. در ضمن شما کشش اون همه سوالارو داری که تو سمپاد قبول شدی پس خودتو دست کم نگیر.

استفاده کن ازین فرصت خودتو بکش بالا اگه فرق نداشته باشی با بقیه باختی.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

خب یکم فرق که داره !
این طوری نیست که اگر توی کتاب معمولی بنویسه 2+2 ، معلم بیاد برای ما بنویسه 3*4 ، میاد برامون می نویسه :"گزاره ای بنویسید که عکس نقیض آن گزاره با عکس آن هم ارز باشد!"
ولی مامانم نمی دونه!

لینک به دیدگاه

خب الان مشکل شما مامانته یا درست؟ بالاخره که باید یاد بگیری. من تجربیاتمو گفتم بقیش با خودت.

لینک به دیدگاه

نقل قول

شاید زیاد به موضوع ربطی نداشته باشه ولی فقط در مورد این موضوع اینو میخام بگم که من دوران راهنمایی رو تیزهوشان بود و 2 سال و نیم تمام ، مشکل شکم درد بسیار شدید داشتم

کلی دکتر رفتیم و تست ازم گرفتن و هیچ مشکلی نداشتم ، دیگه کار به جایی رسیده بود که پدرم میخاست ببره منو خارج ، چون واقعا نمیتونستم زندگی کنم و از طرفی همه دکترها هم میگفتن کاملاً سالم هستم

آخرش یه دکتر عمومی به پدرم گفته بود که منو ببره پیش روانپزشک !! رفتم روانپزشک یه چند دقیقه ای باهام از روزگار حرف زد !!! بعد به پدرم گفت که پسرتون استرس بسیار شدید داره و اگر ادامه پیدا کنه تو این سن و سال حتی سکته هم میتونه بکنه !!!!!!!

خلاصه دکتر گفت که تنها راحش تغییر مدرسه هست و وسط سال (سوم راهنمایی) منو به یه مدرسه دیگه بردن ، کل مشکل شکم درد که زندگی رو برام حرام کرده بود همونجا کلا تموم شد رفت !! در حالیکه قبلا دکتر ها کلی هم دارو به خوردم داده بودن !! ولی یه روانپزشک پزشک بدون دادن حتی یه دارو مشکلم رو از ریشه حل کرد !!!

تنها مشکلم وارد کردن استرس و هیجان از سوی مدرسه بود !!!!!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

راستش بنده نهم هستم (سمپاد) و امروز نمرات جبر ترم اولمون اومد، با اینکه مستمر رو 19 شدم،ولی متاسفانه شب قبل امتحان جبر مریض شده بودم و کلا بد دادم(پایانی رو شدم 12.5) 
 نمی دونم چطوری به مادرم بگم یک مشکل دیگه هم دارم ، اونم اینه که هم مدرسه ای های بنده به طور کلی 4 قسمت هستن :
3. درساشون رو می خونن و نتیجه می گیرن ولی میانگین نمراتشون معمولیه (ساعتهای خوندنشون با گروه دوم برابره)
یک نکته دیگه در مورد گروه چهارم اینه که کلا زندگی ، خانواده ، تفریح ، استراحت ، و..... رو تعطیل کردن و حد اقل 7 ساعت در روز رو می نشینن درس می خونن. 

با توجه به این گفته ها ، مادرم همیشه نمرات من رو با نمرات گروه چهارم می سنجه ، مثلا میگه خاک به سرت (این عبارت رو میگه) ، دوستت 20 شده فیزیک رو ولی تو 19 شدی،
حتی به جای اینکه وقتی یک امتحان رو خراب می کنم ، بیاد دلگرمیم بده تا برای امتحان بعدی بخونم ، سرکوفت می زنه و این عبارات رو به کار می بره :
1. فردا اخراجت می کنن
3. منگل خاک به سرت

یاد این می افتم که یکی از دوستام که گروه 3 بود ، می خواست بره بسکتبال کشوری  و مامانش بهش گفت که راضیه هر کاری بکنه تا موفق باشه،
ولی من با این که می خوام برم (و علاقه شدیدی دارم) که برم به رشته ریاضی تا برم به سخت افزار ، مجبورم که برم تجربی و دکتر بشم ، 

سلام داداش من فرقی بین مدرسه معمولی با سمپاد ندیدم جز سخت گیری تو درس ها ولی بنظرم ارزششو نداره زیاد خودتو برا درس کلافه کنی چون در نهایت اگه هدفی نداشته باشی بیکار میمونی، من الان ترم دو نرم افزار هستم استادا مون میان از این که استاد شدن پشیمون هستن چون مثلا ماهی 2 تومن استاد میگیره ولی دکتر مخصوصا دندان پزشک در روز میتونه اون پول رو کسب کنه بنظرم نیا سمت رشته های فنی چون اگه  خودت سرمایه ای نداشته باشی بیکار می مونی ،ولی اگه بری سمت رشته های تجربی نونت تو روغنه ولی اینم بگم که برا دکتر شدن باید زیاد تلاش کنی ، راستی اگه علاقه شدید داری و میخوای بیای سخت افزار از طریق نمونه دولتی فنی بیا تا راحت بتونی تو کنکور قبول شی،

در مورد قیاسی که مادرت با تو و دیگر دانش آموزا میکنه یه روز با هم برین مشاور تا اینقدر سر کوبت نکنه

ویرایش شده توسط Noruzi
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

یک مشکل دیگه هم دارم ، اونم اینه که هم مدرسه ای های بنده به طور کلی 4 قسمت هستن :

1. فردا اخراجت می کنن
3. منگل خاک به سرت

من خودم دبیرستانیم نمونه

سمپاد هم یه سال بودم. از فرط سخت گیری بی مورد. زدم  رفتم نمونه

سخت نگیر

مادرت  دوست داره که موفق بشی خودتو ناراحت نکن

گروه چهار رو. هم که ولشون. کن همینا فردا میشن کسایی که مدرک دکترای مسخره دارن و. .....

لینک به دیدگاه

سلام

نمی دونم چقدر حرفهام بهت کمک میگنه

اولا اینکه ادم باید خودش بخواد وگرنه فرق زیادی بین مدرسه ها نیست

دوما رشته های فنی همیچین خیلی خفن نیستن ( خودم رتبه کاردانی به کارشانسیم سال 83 زیر 10 بود و ارشد جزو سه نفر برتر داشنگاه بودم،  وقتی درسم تموم شد )

الان فهمیدم معلومات به درد نمیخوره . ببین پدرت چی کار میکنه و مگه تو دوستاش کدومشون خوب درامد دران برو سراغ همون کار

رشته من مکانیکه و به نظرم رشته های علوم انسانی بهتره

زیاد سخت نگیر ته همه رشته ها به بند پ ختم میشه و بدون پارتی هم نمیگم کار نیست ولی خرج موبایل و رفت و امدت در نمیاد

ضمنا به حرف ماردت گوش کن، اگر خودت استرس داری، مادرت دو برابر خودت استرس داره

ضمنا صادق باش و بگو نمرت کم شده، چون بالاخره میفهمه و اونوقت همش فکر میکنه بازم چیز پنهون داری که نمیگی

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

مطمئنا فردا میرم یک کتاب خوب می خرم واسه تست و ...... احتمالا مبتکران مرشد
ممنون که کمک میکنی ، آقا دو نکته دیگه هم هست ، 

1. می گن که امتحانای تیزهوشان با معمولی یکیه (در صورتیکه اصلا و ابدا نیست)
2. می گن که شما بر فرض ، فردا دکترو مهندس که هیچی ، کارمند معمولی هم بخوای بشی باید همه کارنامه هات از هفتم به بعد رو براشون ببری!
برای همین اگر مثلا جبرت رو کم بگیری شاید استخدامت نکنن! صد بار گفتم که این حرف غلطه ولی اصلا متوجه نمی شن.

بعضی وقت ها هم که می گن چون تو همش توی اینترنتی (منظورشون لیون کامپیوتره) برای همین خراب میکنی !
ولی من کلا توی روز 1 ربع بیشتر نمیام!

دادا این حرفا همش کشکه یا باید تخصصی داشته باشی یا پارتی الان به معدل اینا کاری ندارن البته تو زمینه نظامی چرا ولی اونم باز با پارتی حل میشه ?

لینک به دیدگاه

واسه نمره ناراحت نباش مطمعن باش 12 تو 20 بقیه ی مدارس منم سمپاد بودم خودم رو میکشتم معدلم رنج 17~16.5 بود یه سالم پشته کنکور موندم سال اولم رتبم 7K شد سال بعد رتبم شد 190 کلا خودتو با بقیه ی مدارس مقایسه نکن ب هیچ وجه الان که دارم ب  بچه ی فامیلموون ریاضی درس میدم قسم میخوردم معدلش 10 نمیشه کارنامه اومد شده بوود 19/05 کفم بررید! مدرسه ی شاهده ? 

اصلا اصلا ناراحت نشو با خانوادتم در میون بزار بگو همه چی نمره نیست شما هم ب جای دنبال نمره بوودن خودتو تو ازمونای قلم چی اثبات کن اگه شیراز یا مرمانشاه هستی در خدمتم

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/28, 16:30:11، Daniel110 گفته است :

1. فردا اخراجت می کنن
3. منگل خاک به سرت

ببین یکی از دلایلی که میان سوالاتو سخت میدن و خوب درس نمیدن مشکل مالی معلماست من خودم به شخصه چنتا معلمو دیدم همینکارو میکنن بعدش میان کلاس خصوصی میزارن جلسه ای 150 تومن که به تعداد دانش آموز تقسیم میکنن و بعضیاشونم یسری قانون دارن مثلا زیر 20 جلسه قبلو نمیکنن بعد تو همون جلسات سوالای امتحانو میدن دست بچه ها خوب این نشان حقوق بسیار کمی که بهشون میدن و بخاطر همین من بهت پیشنهاد میکنم مدرسه بعدیت که دبیرستان هست رو یه مدرسه غیر انتفاعی برو (اگ بودجشو داری) چون دیگ دقدقه پولی معلما به این صورت نیست درضمن هر مدرسه ایم نرو مدرسه خوب بر فرض مثال برادر خودم که 5 سال از من کوچیکتره تو دبیرستان کمال درس میخونه.

البته این مدرسه قبلا خیلی معروف بود ولی رفته رفته ضعیف شده ولی با این حال جزو مدارس برتر تهرانه ولی چون غیر انتفاعی هم هست معلماش سعی میکنن خودشونو طوری تنضیم کنن که نه بهشون اعتراضی بشه نه حقوقشون کم باشه

بهر حال این توصیه من به شما بود اینم بگم که مدارس تیزهوشانم دیگ اون تیزهوشان قبلی نیستو الان فقط یه اسم ازش باقی مونده

لینک به دیدگاه

ممنون از شما دوستان لیونی که کمک می کنید.

در 56 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

ببین یکی از دلایلی که میان سوالاتو سخت میدن و خوب درس نمیدن مشکل مالی معلماست من خودم به شخصه چنتا معلمو دیدم همینکارو میکنن بعدش میان کلاس خصوصی میزارن جلسه ای 150 تومن که به تعداد دانش آموز تقسیم میکنن و بعضیاشونم یسری قانون دارن مثلا زیر 20 جلسه قبلو نمیکنن بعد تو همون جلسات سوالای امتحانو میدن دست بچه ها خوب این نشان حقوق بسیار کمی که بهشون میدن و بخاطر همین من بهت پیشنهاد میکنم مدرسه بعدیت که دبیرستان هست رو یه مدرسه غیر انتفاعی برو (اگ بودجشو داری) چون دیگ دقدقه پولی معلما به این صورت نیست درضمن هر مدرسه ایم نرو مدرسه خوب بر فرض مثال برادر خودم که 5 سال از من کوچیکتره تو دبیرستان کمال درس میخونه.

البته این مدرسه قبلا خیلی معروف بود ولی رفته رفته ضعیف شده ولی با این حال جزو مدارس برتر تهرانه ولی چون غیر انتفاعی هم هست معلماش سعی میکنن خودشونو طوری تنضیم کنن که نه بهشون اعتراضی بشه نه حقوقشون کم باشه

بهر حال این توصیه من به شما بود اینم بگم که مدارس تیزهوشانم دیگ اون تیزهوشان قبلی نیستو الان فقط یه اسم ازش باقی مونده

نه ، راستش معلمای ما اون طوری نیستن، چونکه کلا خصوصی قبول نمی کنن.

در 56 دقیقه قبل، Redwolf10 گفته است :

واسه نمره ناراحت نباش مطمعن باش 12 تو 20 بقیه ی مدارس منم سمپاد بودم خودم رو میکشتم معدلم رنج 17~16.5 بود یه سالم پشته کنکور موندم سال اولم رتبم 7K شد سال بعد رتبم شد 190 کلا خودتو با بقیه ی مدارس مقایسه نکن ب هیچ وجه الان که دارم ب  بچه ی فامیلموون ریاضی درس میدم قسم میخوردم معدلش 10 نمیشه کارنامه اومد شده بوود 19/05 کفم بررید! مدرسه ی شاهده ? 

اصلا اصلا ناراحت نشو با خانوادتم در میون بزار بگو همه چی نمره نیست شما هم ب جای دنبال نمره بوودن خودتو تو ازمونای قلم چی اثبات کن اگه شیراز یا مرمانشاه هستی در خدمتم

راستش من دیگه معدلم پایین 19 که نمیاد! 
الآن حدودای 19 ونیم هستم!

در ۱ ساعت قبل، Noruzi گفته است :

دادا این حرفا همش کشکه یا باید تخصصی داشته باشی یا پارتی الان به معدل اینا کاری ندارن البته تو زمینه نظامی چرا ولی اونم باز با پارتی حل میشه ?

جسارتا تخصصی چیه؟

در 1 ساعت قبل، alihoo گفته است :

سلام

نمی دونم چقدر حرفهام بهت کمک میگنه

اولا اینکه ادم باید خودش بخواد وگرنه فرق زیادی بین مدرسه ها نیست

دوما رشته های فنی همیچین خیلی خفن نیستن ( خودم رتبه کاردانی به کارشانسیم سال 83 زیر 10 بود و ارشد جزو سه نفر برتر داشنگاه بودم،  وقتی درسم تموم شد )

الان فهمیدم معلومات به درد نمیخوره . ببین پدرت چی کار میکنه و مگه تو دوستاش کدومشون خوب درامد دران برو سراغ همون کار

رشته من مکانیکه و به نظرم رشته های علوم انسانی بهتره

زیاد سخت نگیر ته همه رشته ها به بند پ ختم میشه و بدون پارتی هم نمیگم کار نیست ولی خرج موبایل و رفت و امدت در نمیاد

ضمنا به حرف ماردت گوش کن، اگر خودت استرس داری، مادرت دو برابر خودت استرس داره

ضمنا صادق باش و بگو نمرت کم شده، چون بالاخره میفهمه و اونوقت همش فکر میکنه بازم چیز پنهون داری که نمیگی

موفق باشی

سلام بر شما ، راستش درسامو می خونم ، ولی امان از این بند پ! کلا فکرم  روی خارجه  بعد از دکترا ان شاالله خارج ، 
مشکلم با مادرم اینه که خیلی خیلی حساس هستن. اصلا نمی دونم چیکارکنم که این حساسیتشون کم بشه

در 2 ساعت قبل، sinastar گفته است :

شاید زیاد به موضوع ربطی نداشته باشه ولی فقط در مورد این موضوع اینو میخام بگم که من دوران راهنمایی رو تیزهوشان بود و 2 سال و نیم تمام ، مشکل شکم درد بسیار شدید داشتم

کلی دکتر رفتیم و تست ازم گرفتن و هیچ مشکلی نداشتم ، دیگه کار به جایی رسیده بود که پدرم میخاست ببره منو خارج ، چون واقعا نمیتونستم زندگی کنم و از طرفی همه دکترها هم میگفتن کاملاً سالم هستم

آخرش یه دکتر عمومی به پدرم گفته بود که منو ببره پیش روانپزشک !! رفتم روانپزشک یه چند دقیقه ای باهام از روزگار حرف زد !!! بعد به پدرم گفت که پسرتون استرس بسیار شدید داره و اگر ادامه پیدا کنه تو این سن و سال حتی سکته هم میتونه بکنه !!!!!!!

خلاصه دکتر گفت که تنها راحش تغییر مدرسه هست و وسط سال (سوم راهنمایی) منو به یه مدرسه دیگه بردن ، کل مشکل شکم درد که زندگی رو برام حرام کرده بود همونجا کلا تموم شد رفت !! در حالیکه قبلا دکتر ها کلی هم دارو به خوردم داده بودن !! ولی یه روانپزشک پزشک بدون دادن حتی یه دارو مشکلم رو از ریشه حل کرد !!!

تنها مشکلم وارد کردن استرس و هیجان از سوی مدرسه بود !!!!!

سلام . راستش من استرس خیلی بهم وارد میشه ولی نه دل درد ، سر درد های مداوم ، شده بعضی وقت ها کل روز سردرد بودم. ولی به پدرم میگم برای روان پزشکی ، چند وقته همین طوری گریم میگیره ، مثلا دیروز که دوستم همون قضیه بسکتبال کشوری رو گفت این قدر گریه کردم ، نه این که حسادت کنم ولی غبته می خورم ، مادر اون بهش حساسیت اون چنانی نداره برای همینه که درساش خوبه ، ولی مادر من..................................................

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

ممنون از شما دوستان لیونی که کمک می کنید.

نه ، راستش معلمای ما اون طوری نیستن، چونکه کلا خصوصی قبول نمی کنن.

راستش من دیگه معدلم پایین 19 که نمیاد! 
الآن حدودای 19 ونیم هستم!

جسارتا تخصصی چیه؟

سلام بر شما ، راستش درسامو می خونم ، ولی امان از این بند پ! کلا فکرم  روی خارجه  بعد از دکترا ان شاالله خارج ، 
مشکلم با مادرم اینه که خیلی خیلی حساس هستن. اصلا نمی دونم چیکارکنم که این حساسیتشون کم بشه

سلام . راستش من استرس خیلی بهم وارد میشه ولی نه دل درد ، سر درد های مداوم ، شده بعضی وقت ها کل روز سردرد بودم. ولی به پدرم میگم برای روان پزشکی ، چند وقته همین طوری گریم میگیره ، مثلا دیروز که دوستم همون قضیه بسکتبال کشوری رو گفت این قدر گریه کردم ، نه این که حسادت کنم ولی غبته می خورم ، مادر اون بهش حساسیت اون چنانی نداره برای همینه که درساش خوبه ، ولی مادر من..................................................

مثلا یه هدف انتخاب کنین مثل کار با دستگاه های میکروتیک دنبالش کنین و از خودتون یه ایده جدید ارایه بدین اونوقت همه بدنبال تون دوان دوان میان که تورو خدا بیا تو شرکت ما کار کن :-)

لینک به دیدگاه

نقل قول

اتفاقا یکی از دوستان بنده هم همین مشکل سردرد ها خیلی شدید خودشم نه یکی دو ساعت بلکه کل روز رو داشت ، مثل خود شما

اونم فکر میکرد میگرن داره ، و کلی دارو میخورد !!! بعد خودش متوجه شد که استرس کاری خیلی زیاد داره (چون تو هواپیمایی کار میکنه !! با هواپیما های بالای 30 سال !! که پرواز کردنشون خودش یه جورهایی معجزه محسوب میشه !) خلاصه به جای داروهای میگرن یه خورده خوراکی ها و دارو های ضد اضطراب خورد و تا حدودی حل شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...