رفتن به مطلب

انتقادات و پیشنهادات درباره MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

این قسمت از انجمن تو آخرین موضوعات نمایش داده نمیشه یعنی هر چی پست و تاپیک بزنید کسی نمیبینه بهتره با مدیریت در میان بزارید من تو قسمت اشکالات انجمن گفتم اما مطمئناً کسی توجه نمی کنه

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

این قسمت از انجمن تو آخرین موضوعات نمایش داده نمیشه یعنی هر چی پست و تاپیک بزنید کسی نمیبینه بهتره با مدیریت در میان بزارید من تو قسمت اشکالات انجمن گفتم اما مطمئناً کسی توجه نمی کنه

سلام 

تشکر .این مورد پیگیری میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت بردم گرین تبریز ، گفتن میفرستن تهران اگه قابل تعمیر بود تعمیر میکنن اگه نشد تعویض

کارت نو باید تعویض کنن !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر امکانشو دارید پیگیری کنید که کارت تعویض بشه با کارت آکبند ، دیگه حداقل یه هفته مهلت تست داشتم و تو این مدت ایرادش مشخص شد و تو گرین گفتن چیپش مشکل داره و احتمالا حرارت میدن و تعمیر میکنن !

این 2 نمونه از تجربه های دوستان همین فروم و یکی از مدیران

نقل قول

این مشکل چیپ هس ک صفحه سبز رنگ برفکی میزنه

البته من یه بار بیشتر ندیدم اونم برای 560تی ای از یکی ار دوستان بودک سال پیش اینطوری شد و چیپ رو ریبال کردن یا همون هیت دادن ک درس شد ولی بازم بعده یه مدت خراب شد

سریع تر برای تعویض مراجعه کنید ک ایشالا تعویض کنن و اسیک کارت هم ایشالا بهتر باشه

نقل قول

این سبز برفکی بده ها . ممکنه مشکل چیپ مموری باشه . من یه کارت 8800 MSI داشتم دقیقا همینطوری شد . بعد از یه مدت هم کلا چیپ مموریش مشکل پیدا کرد .

کارت شما MSI هست دیگه ؟ پشتیبانی MSI تو این فروم هست . میتونی از اون سوال کنی . شاید جوابی داشته باشه .

با تشکر حسن عسگری

لینک مشکل در بازی و تست 3dmark

http://www.namasha.com/v/NTIWU2Qk

http://www.namasha.com/v/IKhpI7gd

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

اگر امکانشو دارید پیگیری کنید که کارت تعویض بشه با کارت آکبند ، دیگه حداقل یه هفته مهلت تست داشتم و تو این مدت ایرادش مشخص شد و تو گرین گفتن چیپش مشکل داره و احتمالا حرارت میدن و تعمیر میکنن !

این 2 نمونه از تجربه های دوستان همین فروم و یکی از مدیران

با تشکر حسن عسگری

لینک مشکل در بازی و تست 3dmark

http://www.namasha.com/v/NTIWU2Qk

http://www.namasha.com/v/IKhpI7gd

سلام دوست عزیز 

مورد شما  توسط  گارانتی مورد تایید  ما  گرین بررسی میشه و اقدامات لازم برای حل مشکل شما انجام میشود . 

با تشکر 

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

سلام اقا یه سوال داشتم من مین b75ag43 دارم الان می خوام مین p67agd65 بگیرم گیم میزنم به نظرتون ارزش داره واین که این مین سی پی یو 3470 ساپورت میکنه گراف هم rx480 هست

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

سلام اقا یه سوال داشتم من مین b75ag43 دارم الان می خوام مین p67agd65 بگیرم گیم میزنم به نظرتون ارزش داره واین که این مین سی پی یو 3470 ساپورت میکنه گراف هم rx480 هست

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

سلام 

این دو برد فرق خاصی با هم ندارند .

لینک به دیدگاه

سلام 
این دو برد فرق خاصی با هم ندارند .

با این مین چه طور
Z77gd55
ممنون از پاسخگویی شما
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، rostam2142 گفته است :

با این مین چه طور
Z77gd55
ممنون از پاسخگویی شما

بله  این برد چیپ z77  دارد . قویترین چیپ این سری هست . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به اینکه قیمت کارتهای انویدیا مدلهای GTX1070 و GTX1080 به صورت رسمی در بازار جهانی و خرده فروشی ها از قبیل newegg و آمازون کاهش یافته، کاهش قیمت این محصولات در بازار ما به چه صورت است؟

MSI GTX1080 Armor 530$

1$= 37500IRRs

MSI GTX1080 ARMOR 28900000IRRs

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، HeX گفته است :

با توجه به اینکه قیمت کارتهای انویدیا مدلهای GTX1070 و GTX1080 به صورت رسمی در بازار جهانی و خرده فروشی ها از قبیل newegg و آمازون کاهش یافته، کاهش قیمت این محصولات در بازار ما به چه صورت است؟

MSI GTX1080 Armor 530$

1$= 37500IRRs

MSI GTX1080 ARMOR 28900000IRRs

سلام دوست عزیز 

این مورد را براتون میپرسم . اگر کاهش در سطح جهانی باشد . قیمت در ایران هم تعدیل میشه با اینحال از  بخش مارکتینگ براتون سوال میکنم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

این مورد را براتون میپرسم . اگر کاهش در سطح جهانی باشد . قیمت در ایران هم تعدیل میشه با اینحال از  بخش مارکتینگ براتون سوال میکنم .

با تشکر

خیلی ممنون و پیشاپیش تشکر از پیگری.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز 

دوستان یه سوال داشتم من کارتم مدلش msi r9 270x hawk هستش پایه کارت گرافیکم اون قسمت برنجیش  اگه اشتباه نکنم یه مقدارش کنده  شده ولی کارت تصویر میده مشکلی نداره تو گیم خواستم بدونم درست میشه اون قسمت یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، HeX گفته است :

خیلی ممنون و پیشاپیش تشکر از پیگری.

خواهش میکنم . 

در صورت تثبیت کاهش قیمت جهانی قیمت  محصولات msi  در ایران هم کاهش خواهد داشت . البته در چند روزه اخیر کاهش قیمت داشتیم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، (:mohammad:) گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز 

دوستان یه سوال داشتم من کارتم مدلش msi r9 270x hawk هستش پایه کارت گرافیکم اون قسمت برنجیش  اگه اشتباه نکنم یه مقدارش کنده  شده ولی کارت تصویر میده مشکلی نداره تو گیم خواستم بدونم درست میشه اون قسمت یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز 

از کارت و محدوده که اعلام کردید . عکس واضح بگذارید تا بررسی شود .

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

از کارت و محدوده که اعلام کردید . عکس واضح بگذارید تا بررسی شود .

سلام عزیز ممنون والا اینجوری شده میترسم دست بزنم به کارت ولی در کل درست میشه به نظر شما کارت تصویر میده تو گیمم مشکل نداره با تشکر

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، (:mohammad:) گفته است :

سلام عزیز ممنون والا اینجوری شده میترسم دست بزنم به کارت ولی در کل درست میشه به نظر شما کارت تصویر میده تو گیمم مشکل نداره با تشکر

دوست عزیز باید  تصویر واضح از کارت را ببینم تا نظرم را اعلام کنم . اگر کارت بدون مشکل در حال کار هست .نیاز به انجام اقدامی از سمت شما نیست .

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مادربرد B250M Pro-VH و پردازنده‌ی I3-7100، با وجود فعال کردن Fast Boot، خود مادربرد( و نه ویندوز) دیر بالا می‌آید. آیا مشکل این مادربرد است یا کلا مادربردهای MSI این‌چنین است؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Artaxshir گفته است :

مادربرد B250M Pro-VH و پردازنده‌ی I3-7100، با وجود فعال کردن Fast Boot، خود مادربرد( و نه ویندوز) دیر بالا می‌آید. آیا مشکل این مادربرد است یا کلا مادربردهای MSI این‌چنین است؟

سلام  دوست عزیز 

بایوس برد اپدیت شده ؟  

Fast boot هم برای  لود سریع سیستم عامل هست .  سرعت بوت شدن ویندوز به چه شکل است ؟

سایر قطعات مثل کارت گرافیک هم دقیقا لیست کنید .

با تشکر 

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

سلام

بله بایوس را آپدیت کردم.

گرافیک آنبرد پردازنده است و گرافیک جدا ندارد.

رم کینگستون HyperX Fury 2400 است و هارد 7200 وسترن بلو.

ویندوز مشکلی ندارد، بالا آمدن سیستم بعد از لوگو طول می‌کشد و یک‌بار صفحه سیاه می‌شود و بعد وارد ویندوز می‌شود. الان دیگه دسترسی به بایوس سخت شده. من هر طور که del را می‌زنم باز وارد بایوس نمی‌شود.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Artaxshir گفته است :

سلام

بله بایوس را آپدیت کردم.

گرافیک آنبرد پردازنده است و گرافیک جدا ندارد.

رم کینگستون HyperX Fury 2400 است و هارد 7200 وسترن بلو.

ویندوز مشکلی ندارد، بالا آمدن سیستم بعد از لوگو طول می‌کشد و یک‌بار صفحه سیاه می‌شود و بعد وارد ویندوز می‌شود. الان دیگه دسترسی به بایوس سخت شده. من هر طور که del را می‌زنم باز وارد بایوس نمی‌شود.

با  نصب برنامه و اپ msi  میتوانید وارد بایوس شوید .هاردهای وسترن بلو  برای نصب ویندوز مناسب نیستند . چون سری جدید این درایوها همان وسترن گرین هستند . در بوت  ویندوز هم آنچنان سریع نیستند .

این برنامه را حتما نصب کنید .  FAST BOOT  

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی و پاسخگویی‌تان.

در مورد هارد هم بله، اس‌اس‌دی دارم ولی روی دستگاه، دوستی که ازش خریده‌ام، ویندوزی برای تست ریخته بود و الان فرصت اتصال و نصب مجدد نداشتم.

ویرایش شده توسط Artaxshir
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Artaxshir گفته است :

ممنون از راهنمایی و پاسخگویی‌تان.

در مورد هارد هم بله، اس‌اس‌دی دارم ولی روی دستگاه، دوستی که ازش خریده‌ام، ویندوزی برای تست ریخته بود و الان فرصت اتصال و نصب مجدد نداشتم.

درود دوست عزیز 

بله حتما  روی SSD ویندوز نصب کنید . همچنین بعد از فعال کردن  FASTBOOT با برنامه MSI  با  همین نام به راحتی میتوانید وارد بایوس شوید .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

من مادربوردم MSI B250M Mortar Arctic هست و وقتی برنامه Commander Center نصب میکنم موقع لود اولیه برنامه همون طورمیمونه و داخل نمیره! راهنمایی کنید لصفا

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

من مادربوردم MSI B250M Mortar Arctic هست و وقتی برنامه Commander Center نصب میکنم موقع لود اولیه برنامه همون طورمیمونه و داخل نمیره! راهنمایی کنید لصفا

1-نسخه اپدیت شده را نصب کنید از سایت دانلود کنید 

2- .net framework  را حتما اپدیت کنید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...