رفتن به مطلب

انتقادات و پیشنهادات درباره MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

1-نسخه اپدیت شده را نصب کنید از سایت دانلود کنید 

2- .net framework  را حتما اپدیت کنید 

آخرین نسخه اس- نت فریم ورک چند میخواد؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

آخرین نسخه اس- نت فریم ورک چند میخواد؟

بستگی به  نسخه ویندوز شما دارد . آخرین نسخه فریم ورک  را نصب کنید .

همچنین کامل برنامه را  انیستال کنید . ابتدا Gaming App را نصب کنید  سپس نرم افزارهای دیگر را نصب کنید .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

بستگی به  نسخه ویندوز شما دارد . آخرین نسخه فریم ورک  را نصب کنید .

همچنین کامل برنامه را  انیستال کنید . ابتدا Gaming App را نصب کنید  سپس نرم افزارهای دیگر را نصب کنید .

با تشکر 

تمام نسخه های فریم ورک رو نصب کردم و پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی همچان اجرا نمیشه!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، m2relax گفته است :

تمام نسخه های فریم ورک رو نصب کردم و پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی همچان اجرا نمیشه!

ابتدا Gaming App را نصب کنید . 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

ابتدا Gaming App را نصب کنید . 

اونو نصب دارم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، m2relax گفته است :

اونو نصب دارم

موارد زیر را با دقت انجام بدهید 

1- نصب    Intel ME driver  نسخه جدید 

2-  آخرین نسخه  برنامه  کامند سنتر را از لینک زیر دریافت و نصب کنید . قبلش حتما برنامه قدیمی را حذف کنید .حتما بعد از نصب  و انیستال نسخه قدیمی  ویندوز را ریستارت کنید .

http://download.msi.com/uti_exe/command_center_kbl.zip

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

موارد زیر را با دقت انجام بدهید 

1- نصب    Intel ME driver  نسخه جدید 

2-  آخرین نسخه  برنامه  کامند سنتر را از لینک زیر دریافت و نصب کنید . قبلش حتما برنامه قدیمی را حذف کنید .حتما بعد از نصب  و انیستال نسخه قدیمی  ویندوز را ریستارت کنید .

http://download.msi.com/uti_exe/command_center_kbl.zip

ورژن 11.6.0.1036 intel ME driver v 

نصبه رو سیستمم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

ورژن 11.6.0.1036 intel ME driver v 

نصبه رو سیستمم

پس  یقین داشته باشید . مشکلی در  ویندوز نصب شده   دارید .  ویندوز را مجدد نصب کنید و مراحلی که  بیان کردم با دقت اجرا کنید .

با تشکر 

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

روی همین ویندوزم اجرا میشد قبلا یه بار ویندوز رو پاک کردم دوباره نصب کردم اینطوری شده! ویندوزم 10 ورژن 1703 با اپدیت redstone 2 هست

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

روی همین ویندوزم اجرا میشد قبلا یه بار ویندوز رو پاک کردم دوباره نصب کردم اینطوری شده! ویندوزم 10 ورژن 1703 با اپدیت redstone 2 هست

پس مشکل ویندوز هست . اگر قبلا  اجرا شده مشکل  از سمت ویندوز شماست . 

با تشکر 

لینک به دیدگاه

با درود

انتظار من به عنوان یه خریدار اینه که بتونم از خدمات پس از فروش یک کمپانی استفاده کنم چه در مدت گارانتی و چه پس از اتمام اون

متاسفانه ظاهرا دیگه نمیشه روی گارانتی ماتریکس حساب کرد

من الان یه کار msi R9 280 TF IV دارم که فنش شکست، گارانتی که خوب تموم شده ماتریس هم چندبار تماس گرفتم گفتن نداریم و دیگه کار نمی کنیم

با گارانتی های جدیدتون تماس گرفتم که خوب طبیعتا جوابی نگرفتم

مجبور شدم فن رو با یک فن جنرال دیگه عوض کنم تا بتونم از کارت استفاده کنم

این نبود قطعات و عدم سرویس دهی بعد از پایان گارانتی شخصا برای من که در گذشته محصولات msi رو انتخاب می کردم ، دلسرد کننده بود

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، babakkh گفته است :

با درود

انتظار من به عنوان یه خریدار اینه که بتونم از خدمات پس از فروش یک کمپانی استفاده کنم چه در مدت گارانتی و چه پس از اتمام اون

متاسفانه ظاهرا دیگه نمیشه روی گارانتی ماتریکس حساب کرد

من الان یه کار msi R9 280 TF IV دارم که فنش شکست، گارانتی که خوب تموم شده ماتریس هم چندبار تماس گرفتم گفتن نداریم و دیگه کار نمی کنیم

با گارانتی های جدیدتون تماس گرفتم که خوب طبیعتا جوابی نگرفتم

مجبور شدم فن رو با یک فن جنرال دیگه عوض کنم تا بتونم از کارت استفاده کنم

این نبود قطعات و عدم سرویس دهی بعد از پایان گارانتی شخصا برای من که در گذشته محصولات msi رو انتخاب می کردم ، دلسرد کننده بود

سلام  دوست عزیز 

به همین منظور هست  محصولات  MSI  با گارانتی  گرین دارای 5 سال خدمات میباشند .  کلا سیستم  خدمات و پشتیبانی MSI تغییر کرده است . انجمن های پشتیبانی و تغییر گارانتی ها و  حضور مستقیم در ایران به همین دلیل  است .

اگر با محصولات جدید با گارانتی های فعلی  MSI هرگونه سوالی داشتید  . تیم MSI آماده پاسخگویی به شما می باشد .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام  دوست عزیز 

به همین منظور هست  محصولات  MSI  با گارانتی  گرین دارای 5 سال خدمات میباشند .  کلا سیستم  خدمات و پشتیبانی MSI تغییر کرده است . انجمن های پشتیبانی و تغییر گارانتی ها و  حضور مستقیم در ایران به همین دلیل  است .

اگر با محصولات جدید با گارانتی های فعلی  MSI هرگونه سوالی داشتید  . تیم MSI آماده پاسخگویی به شما می باشد .

ببخشید من با توجه به نوشته اول تاپیک فکر کردم شما پشتیبان msi هستید

اما ظاهرا اینجا بحث گرین هست و گارانتی محصولات msi

در در 1395/10/29, 13:03:33، MSI Support گفته است :

کاربران گرامی در این تاپیک می توانند انتقادات و پیشنهادات خودشان را درباره محصولات MSI و سایر موارد از قبیل پشتیبانی مطرح کنند .
با تشکر 
تیم MSI IRAN

به هر حال از دید من مصرف کننده محصولی خوبه که شرکت تولید کننده خریدار رو ساپورت کنه چه با گارانتی چه بی گارانتی

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، babakkh گفته است :

ببخشید من با توجه به نوشته اول تاپیک فکر کردم شما پشتیبان msi هستید

اما ظاهرا اینجا بحث گرین هست و گارانتی محصولات msi

به هر حال از دید من مصرف کننده محصولی خوبه که شرکت تولید کننده خریدار رو ساپورت کنه چه با گارانتی چه بی گارانتی

سلام مجدد 

خیر عزیز  ما پشتیبانی MSI هستیم   . گرین  یکی از سه گارانتی ما میباشد . درباره محصولات  جدید با گارانتی  های جدید  ایستا -ماندگار - گرین هر مشکلی داشته باشید  در خدمتیم .

با تشکر 

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/07, 15:03:22، MSI Support گفته است :

سلام مجدد 

خیر عزیز  ما پشتیبانی MSI هستیم   . گرین  یکی از سه گارانتی ما میباشد . درباره محصولات  جدید با گارانتی  های جدید  ایستا -ماندگار - گرین هر مشکلی داشته باشید  در خدمتیم .

با تشکر 

یعنی اگه من مادربرد با گارانتی ایستا بخرم ، میتونم ببرم نمایندگی گرین تو شهرمون، یا مجزا هستن؟

ویرایش شده توسط Taghi
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

یعنی اگه من مادربرد با گارانتی ایستا بخرم ، میتونم ببرم نمایندگی گرین تو شهرمون، یا مجزا هستن؟

سلام دوست عزیز 

متاسفانه خیر . این سه گارانتی  مجزا و مستقل کار میکنند . 

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1396/02/06, 17:40:10، MSI Support گفته است :

پس مشکل ویندوز هست . اگر قبلا  اجرا شده مشکل  از سمت ویندوز شماست . 

با تشکر 

دوست عزیز بنده ویندوز رو عوض کردم و الان یه ویندوز 10 جدید نصب کردم و برنامه gaming app و inten me driver هم نصبه ولی مشکل با برنامه commander center همچنان پاربرجاست و اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

دوست عزیز بنده ویندوز رو عوض کردم و الان یه ویندوز 10 جدید نصب کردم و برنامه gaming app و inten me driver هم نصبه ولی مشکل با برنامه commander center همچنان پاربرجاست و اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید

اینم تصویر مربوطه :

http://www.mediafire.com/view/jwfd47m5by5ysi8/Capture(4).PNG

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

سلام  دوست  عزیز 

مشکل  نرم افزاری  میتونه به خاطر مشکل یکی از درایورها یا یکی از برنامه هایی که روی سیستم نصب کرده باشد . لطفا  با دقت  مراحلی که قبلا  گفتم  انجام بدید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

سلام  دوست  عزیز 

مشکل  نرم افزاری  میتونه به خاطر مشکل یکی از درایورها یا یکی از برنامه هایی که روی سیستم نصب کرده باشد . لطفا  با دقت  مراحلی که قبلا  گفتم  انجام بدید .

با تشکر

به خدا مراحل رو درست رفتم اصلا اعصاب برام نذاشته نمیدونم چه مرگشه که اجرا نمیشه!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

به خدا مراحل رو درست رفتم اصلا اعصاب برام نذاشته نمیدونم چه مرگشه که اجرا نمیشه!

نسخه ویندوز(نسخه های دستکاری شده ویندوز 10 یا  ریلیزهای قدیمی ) یا یکی از برنامه های که روی ویندوز نصب شده میتواند باعث این مشکل شود . باز من مورد شما را به HQ MSI منتقل کردم . پاسخ دادن به شما اعلام میکنم .

در صورت امکان  اسکرین شاتی از برنامه های نصب شده و همچنین  بیلد ورژن ویندوز را اعلام کنید . 

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

نسخه ویندوز(نسخه های دستکاری شده ویندوز 10 یا  ریلیزهای قدیمی ) یا یکی از برنامه های که روی ویندوز نصب شده میتواند باعث این مشکل شود . باز من مورد شما را به HQ MSI منتقل کردم . پاسخ دادن به شما اعلام میکنم .

در صورت امکان  اسکرین شاتی از برنامه های نصب شده و همچنین  بیلد ورژن ویندوز را اعلام کنید . 

با تشکر

Windows 10 Enterprise v1703 Build 15063 Updated Jun 2017 x64

اینم شات:

http://www.mediafire.com/view/d4s82hai4qp535d/12.PNG

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، m2relax گفته است :

اینم شات:

من جواب HQ را اطلاع رسانی میکنم . باز هم  متذکر می شوم احتمالا یکی از برنامه ها یا  ISO ویندوزی که استفاده می کنید  مشکل دارد .چون به شخصه تا به حال تنها کاربری که این مشکل را داشته شما بودید با این حال جواب را خدمت شما اعلام می کنیم . 

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/08, 17:00:25، m2relax گفته است :

اینم شات:

دوست عزیز سلام

شما ویندوز را مجدد نصب کنید . فقط آخرین درایورها را نصب کنید با نرم افزارهای MSI 

هیچ نرم افزار دیگری هم نصب  نکنید حتی  آنتی ویروس 

نتیجه را اعلام کنید . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...