رفتن به مطلب

معرفی شرکت های گارانتی ضعیف

pesari_az_kelachai
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باعرض سلام خدمت تمامی دوستان لیونی.

هدف ام این ایجاد این تایپیک معرفی شرکت های گارانتی کننده ای که پاسخگویی آنها آنقدر پایین است که برا هر چیزی بهانه ای بگیرند تا با شناخت آنها دو هدف را دنبال می کنم:

1- شناسایی و عدم خرید از این شرکت ها(تحریمشان حداقل توسط کاربران این سایت و بسط آن به سایتها و گروه های مشابه)

2- درس عبرت برای شرکتهای گارانتی کننده ای که فکر می کنند با فروش جنس شان دیگر تمام است و شاید این عدم خرید همانند همان کمپین خودروی ایرانی نخریم باعث شود حداقل به خودشان بیایند.

من تجربه خود را بعنوان جرقه اولیه این تایپیک بیان می کنم:

شرکت مورد نظر من « فراگامان فناوری ایرانیان» یا همان شرکت گارانتی کنند فلشها، هاردها و .... پَتریوت( Patriot ) می باشد. این شرکت اینقدر در جوابگویی به مشتریانش ضعیف می باشد که از نظر من متاسفانه نام Patriot را به لجن کشیده است. من تا به حال هیچ شرکت گارانتی کننده ای مثل این شرکت را ندیده ام که به هیچ وجه جوابگو نباشد و فقط مشتریان را سر بدواند. تا این حد که من الان اعتمادم به گارانتی های شرکتی یا قطعات بدون گارانتی از اعتمادم به این شرکت بیشتر است و همچنین تصمیم گرفته ام تمامی محصولاتی را که از این شرکت خریداری نموده ام را مرجوع دارم تا درس عبرتی باشد برایشان. شاید خیلی از دوستان فکر کنند مثلاً مرجوع کردن مبالغ 2 یا 3 میلیون تومان برای چنین شرکت هایی پول خرد محاسبه می گردد ولی من اعتقاد دارم کم ولی باید از یک جایی شروع شود.

لطفاً اگر کسی همانند من تجربه ای دارد نام شرکت را ذکر نماید تا از آن شرکت خرید نکمنم یا نکنیم.

لینک به دیدگاه

خب الحمدلله بجز بنده که با این شرکت مشکل پیدا کردم دیگه هیچ شرکتی و هیچ کسی مشکل نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...