رفتن به مطلب

فروش یک عدد هارد یک ترابایت

Kakarot
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

یک عدد هارد یک ترابایت توشیبا به فروش میرسد

قیمت: 95 تومن

در مورد کارکرد تقریبا یک سالی میشه که کار کرده

گارانتی هم داشته ولی متاسفانه برگه گارانتی رو نتونستم پیدا کنم برا همین بهتره بدون گارانتی در نظر گرفته شه.

هزینه ارسال با خریدار

گام افزایشی 5 تومن 

تا 48 ساعت اگه خریدار نباشه فروش کنسل میشه وگرنه به بالا ترین پیشنهاد فروخته میشه

تصاویر هم پیوست شده است

امکان فروش خارج از فروم هم وجود دارد

اولویت با کسانی هست که در این تایپیک پیشنهاد میدند

DSC_0168.JPG

h.d.d.JPG

تست های هارد دیسک:

test3.png

Untitled.png

test2.png

ویرایش شده توسط amin_naja(امین پناهی زاده)
لینک به دیدگاه

تست لطفا

ویرایش شده توسط 303
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، mrdariush گفته است :

پایه.

تست هم بذارید لطفا

به پست اول اضافه شد

ویرایش شده توسط amin_naja(امین پناهی زاده)
لینک به دیدگاه

دوستانی که پیشنهاد داده بودند هیچ پ.خ ندادند و بند به عنوان لغو پیشنهادشون در نظر میگریم و فروش تا فردا صبح ادامه داره وگرنه لغو میشه

لینک به دیدگاه

اگر دوستان لغو کردند.  100 برا من

09127903571

البته تست کامل (بدون دکمه quick) و عکس از صفحه health ضروری می باشد

ویرایش شده توسط mo_zarrin
لینک به دیدگاه

سلام الان اخرین پیشنهاد برای کیه ؟ و چقدره یا انص اف دادن ؟

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، mo_zarrin گفته است :

اگر دوستان لغو کردند.  100 برا من

09127903571

البته تست کامل (بدون دکمه quick) و عکس از صفحه health ضروری می باشد

بله لغو کردند تست سلامت  اضافه شد و حالت نرمال هم در حال انجام و اضافه شدن به پست اول هستش 

برای شما پ. خ دادم

لینک به دیدگاه

هارد با واریز مبلغ 110 هزار توسط بنده خریداری شد. منظر ارسال هستم

لینک به دیدگاه

مطابق عکسی که قرار دادید ، کارکرد هارد 9500 ساعت (حدود 400 روز) کارکرد مفید داشته که با حرف های شما (کارکرد حدود یکسال) در تناقضه!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mk1991 گفته است :

مطابق عکسی که قرار دادید ، کارکرد هارد 9500 ساعت (حدود 400 روز) کارکرد مفید داشته که با حرف های شما (کارکرد حدود یکسال) در تناقضه!

عزیز ایشون اگه میخواستن خریدار رو گمراه کنن میزان کارکرد رو نمیزاشتن

خریدارم اگه براش مهم باشه نگاه میکنه میبینه خودش شما جوش نزن

شرمنده بابت اسپل /اپ حساب کنید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mo_zarrin گفته است :

هارد با واریز مبلغ 110 هزار توسط بنده خریداری شد. منظر ارسال هستم

بله تایید میشه هارد ارسال شد

در 10 دقیقه قبل، mk1991 گفته است :

دوست عزیز کلمه تقریبا و حدودا رو برا همین مواقع گذاشتند و عرض کردم که" تقریبا" چون خودمم دقیقا زمان خریدش رو بخاطر ندارم 

در 7 دقیقه قبل، .:PazyryK:. گفته است :

عزیز ایشون اگه میخواستن خریدار رو گمراه کنن میزان کارکرد رو نمیزاشتن

خریدارم اگه براش مهم باشه نگاه میکنه میبینه خودش شما جوش نزن

شرمنده بابت اسپل /اپ حساب کنید?

ممنون از شما

هارد ارسال شد به دوست عزیزمون و رسید اداره پست هم تحویل ایشون داده شد منتظر تایید دریاقت از طرف ایشون هستم  

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/05, 12:18:00، amin_naja(امین پناهی زاده) گفته است :

بله تایید میشه هارد ارسال شد

دوست عزیز کلمه تقریبا و حدودا رو برا همین مواقع گذاشتند و عرض کردم که" تقریبا" چون خودمم دقیقا زمان خریدش رو بخاطر ندارم 

ممنون از شما

هارد ارسال شد به دوست عزیزمون و رسید اداره پست هم تحویل ایشون داده شد منتظر تایید دریاقت از طرف ایشون هستم  

سلام. از نظر من کارکرد هارد با توجه به قیمتش مناسب هست. فقط قطعه به شرط سلامت خریداری شده و تست سلامت کامل توسط خود من انجام خواهد شد و امیدوارم که رضایت بخش باشه. ممنون از فروشنده

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام مجدد 

یک مشکلی بوجود اومده و من میخوام نظر دوستان رو در این مورد بدونم و قطعا هر چی بنظرتون در این مورد عدالته بنده میپذیرم 

حالا شرح مشکل :

بنده هارد رو برای دوست خریدارمون ارسال کردم و اون رو با پاکت ضربه گیر فرستادم 

دوستمون هم هارد رو دریافت کردند اما ظاهرا نتونستن تست کنن تا الان یعنی تقریبا 8 روز پس از دریافت هارد و دوستمون اظهار میکنند که هارد مشکل مکانیکی دارند و ظاهرا در حین حمل و نقل این اتفاق براشون افتاده. 

حالا دوستان باتجربه و مدیران عزیز انجمن بنظر شما بهترین کار در این مورد چی میتونه باشه؟

بنده در صورتی که اطمینان حاصل بشه که مشکل تو حمل و نقل یا از طرف بنده بوده قطعا هاردو رو عودت بدن هزینشون به مراتب عودت میدم 

لینک به دیدگاه

سلام هارد با کوچکترین ضربه هدش میشکنه_ و هد هارد به دیسک میخوره و دیگه هارد شناسایی نمیشه و صدای تق تق میده -دوستان اداره پست هم که همینجوری بسته های پست رو پرت میکنن اینور و انور -کلا فرستادن هارد به شهرستان اشتباه هستش  -کاشکی حضوری میفروختید که دیگه مشکلی پیش نیاد-الان دقیقا مشکا هارد چیه ؟ دیتکت نمیشه ؟ یا بدسکتور گرفته ؟ 

لینک به دیدگاه

تعمیر هارد 1 ترا هم 100 هزار تومنه  که هم قیمت خود هارد میشه !!!!!!!!

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

خریدار عزیز فعلا جزئیاتی از مشکل ندادن امیدوارم جزئیات بیشتری بهمون بدن 

لینک به دیدگاه

سلام

به تجربه ای که بنده از دوستان بسیار عزیز پستی کسب کردم کارتن کالا هر چقدر بزرگتر باشه با احتیاط تر حمل و نقل میکنن.پس نتیجه میگیریم که هارد رو باید طوری بسته بندی و پلاستیک پیچ کنیم که حداقل توی یه کارتن 50X50 بسته بندی بشه تا از پرت کردن کارتن خودداری کنن

لینک به دیدگاه

سلام. دوستان کالا چه با پست چه با تیپاکس ارسال بشه فکر نمیکنم هیچ کدوم از اینها برای کالا ارزشی قائل بشن. و یه چیز دیگه. هارد از گرانتی تا فروشگاه ها هم قرار نیست تو پر قو بیارن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از نظراتتون فقط میخوام بدونم اگه بنده مقصر هستم اینجا تا هزینه خریدار عزیز رو برگردونم ولی اگه مشکل از طرف ایشون هستش با توجه به اینکه بعد از 8 روز اطلاع رسانی کردند تا عودت صورت نگیره.

چون نمیخوام حقی به گردنم باشه میخوام عرف انجمن رو بدونم 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amin_naja(امین پناهی زاده) گفته است :

دوستان ممنون از نظراتتون فقط میخوام بدونم اگه بنده مقصر هستم اینجا تا هزینه خریدار عزیز رو برگردونم ولی اگه مشکل از طرف ایشون هستش با توجه به اینکه بعد از 8 روز اطلاع رسانی کردند تا عودت صورت نگیره.

چون نمیخوام حقی به گردنم باشه میخوام عرف انجمن رو بدونم 

اگه مهلت تست 48 ساعت یا 72 ساعت دادید حق با شماست چون  ایشون بعد 8 روز اطلاع رسانی کردن و گفتن هارد خرابه مشکل از خریدار هستش 

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

دوست عزیز فقط ضربه باعث خراب شدن هارد نمیشه بلکه تکان های زیاد وشدید هم باعث خراب شدن هد و صفحه میشه

خداکنه ssd ها قیمتشون بیاد پایین و نسل این هاردها منقرض بشه که خیلی ها رو بدبخت کرده. بشخصه یکبار هاردم با ضربه به فنا رفته یبار با تکان شدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...