رفتن به مطلب

آیا همه کارت گرافیک ها با همه مادربرد ها سازگاری دارند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سوال من این هست که آیا کارت گرافیک های مختلف به نوع خاصی از مادربرد نیاز دارن، و ممکنه هر کارت گرافیکی با هر مادربردی سازگاری نداشته باشه؟

مثلا اگه مادربرد مدل g41 یا حتی قدیمتر باشه با سی پی یو e5300 اینتل و رم 4 یا 2، در سازگاری با گرافیک GTX 440 یا مثلا GTX 750 ti به مشکل بر میخوره؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Sigmund گفته است :

سلام

سوال من این هست که آیا کارت گرافیک های مختلف به نوع خاصی از مادربرد نیاز دارن، و ممکنه هر کارت گرافیکی با هر مادربردی سازگاری نداشته باشه؟

مثلا اگه مادربرد مدل g41 یا حتی قدیمتر باشه با سی پی یو e5300 اینتل و رم 4 یا 2، در سازگاری با گرافیک GTX 440 یا مثلا GTX 750 ti به مشکل بر میخوره؟

فکر میکنم بله.اما مین و سی پی یو و رمی که گفتی با اون گرافیکها بعیده مشکل داشته باشن اگرچه سی پی یو کمی قوتر باشه بهتره.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

فکر میکنم بله.اما مین و سی پی یو و رمی که گفتی با اون گرافیکها بعیده مشکل داشته باشن اگرچه سی پی یو کمی قوتر باشه بهتره.

میشه بیشتر توضیح بدی؟ ینی اگه مادربرد در حد همون g41 باشه، ممکنه گرافیکی در حد gtx 440 رو ساپورت نکنه؟

ویرایش شده توسط Sigmund
لینک به دیدگاه

عموما خیر

هر مادربردی که از درگاه pci استفاده می کنه از هر کارت گرافیکی که از pci استفاده می کنه پشتیبانی می کنه .

اما این که بتونید از تمام قدرت کارت گرافیک استفاده کنید جای بحث داره .

در گاه pci دارای نسل های مختلف هستش . در بعضی موارد میتونه مانع از استفاده کامل از قدرت کارت گرافیک بشه . ( در صورتی که توان درگاه از توان کارت گرافیک کمتر باشه مقداری از قدرت کارت گرافیک هرز میره )

اما نکته مهمتر قدرت CPU هستش .

مثلا همه CPU های سوکت 775 نمیتونند از قدرت کامل تایتان X پاسکال پشتبانی کند و گلوگاه میشن .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sigmund گفته است :

میشه بیشتر توضیح بدی؟ ینی اگه مادربرد در حد همون g41 باشه، ممکنه گرافیکی در حد gtx 440 رو ساپورت نکنه؟

گفتم بعیده و مگه اینکه مشکل دیگه ای باشه و مین 41 گرافیک 440 رو  بخوبی جواب میده و گرافیکهای جدیدتر رو هم همینطور.. اما ممکنه بعضیها رو جواب نده بلحاظ توان مصرفی و البته یه اصطلاح هست میگن گلوگاه ایجاد میشه بعضی وقتها مثلا گرافیک قویه اما سی پی یو ضعیف و کارکرد دچار مشکل و افت کیفیت در استفاده از قطعه قویتر که همون گرافیک باشه بوجود میاد..مثلا سی پیوتون برا 440 خوبه اما  واسه 750 بهتره یمقدار ارتقا پیدا کنه و البته نه اینکه جواب نده اما بهتره..باز دوستان باتجربه تر جواب میدن.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

عموما خیر

هر مادربردی که از درگاه pci استفاده می کنه از هر کارت گرافیکی که از pci استفاده می کنه پشتیبانی می کنه .

اما این که بتونید از تمام قدرت کارت گرافیک استفاده کنید جای بحث داره .

در گاه pci دارای نسل های مختلف هستش . در بعضی موارد میتونه مانع از استفاده کامل از قدرت کارت گرافیک بشه . ( در صورتی که توان درگاه از توان کارت گرافیک کمتر باشه مقداری از قدرت کارت گرافیک هرز میره )

اما نکته مهمتر قدرت CPU هستش .

مثلا همه CPU های سوکت 775 نمیتونند از قدرت کامل تایتان X پاسکال پشتبانی کند و گلوگاه میشن .

بسیار عالی، فک کنم کاملا متوجه شدم جریان چی هست

ممنون از توضیحات

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amin110 گفته است :

گفتم بعیده و مگه اینکه مشکل دیگه ای باشه و مین 41 گرافیک 440 رو  بخوبی جواب میده و گرافیکهای جدیدتر رو هم همینطور.. اما ممکنه بعضیها رو جواب نده بلحاظ توان مصرفی و البته یه اصطلاح هست میگن گلوگاه ایجاد میشه بعضی وقتها مثلا گرافیک قویه اما سی پی یو ضعیف و کارکرد دچار مشکل و افت کیفیت در استفاده از قطعه قویتر که همون گرافیک باشه بوجود میاد..مثلا سی پیوتون برا 440 خوبه اما  واسه 750 بهتره یمقدار ارتقا پیدا کنه و البته نه اینکه جواب نده اما بهتره..باز دوستان باتجربه تر جواب میدن.

ببخشید من اشتباه متوجه شده بودم، فک کردم منظورتون اینه که به مشکل میخوره
پس اونچه که مهمتره تو این سازگاری سی پی یو هست، خیلی ممنونم از توضیحاتتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...