رفتن به مطلب

استفاده مجدد از ویندوز اورجینال لپ تاپ

oldwebmaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

میشه از ویندوز اورجینال لپ تاپ دوباره استفاده کرد و ویندوز رو دوباره نصب کرد؟اگه اره چی جوری؟

شنیدم گفتن بکاپ بگیرم درسته؟یکی راهنمایی کنه

ویرایش شده توسط oldwebmaster
لینک به دیدگاه

شرمنده بابت اپ مجدد تایپک ولی عجله ایه تازه گرفتم می خوام بدونم  چیکار باید بکنم  که بعدا مشکل بر نخورم

لینک به دیدگاه

سلام. والا من من دل و اچ پی دیدم که وین اصل ۷ داشتن . یه پارتیشن بک اپ جدا گونه داشتن که تو خود ویندوز با برنامه ای که سازنده لپتاپ داده یا تو بایوس٬ میشد به روز اول برشون گردوند
شما هم ببین تو دیسک منیجر همچین پارتیشنی داری یا نه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/04, 22:42:18، hamed_crazy گفته است :

سلام. والا من من دل و اچ پی دیدم که وین اصل ۷ داشتن . یه پارتیشن بک اپ جدا گونه داشتن که تو خود ویندوز با برنامه ای که سازنده لپتاپ داده یا تو بایوس٬ میشد به روز اول برشون گردوند
شما هم ببین تو دیسک منیجر همچین پارتیشنی داری یا نه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

نداره متاسفانه

لینک به دیدگاه

من بخاطر شلوغی و از هم گسستگی زیاد نصب کارخونه و همچنین پارتیشن های متعدد و نحوه بک آپ گیری متفاوت از روش دلخواه خودم همیشه پس از باز کردن دستگاه نو بلافاصله کل درایو رو فرمت و پارتیشن بندی مجدد میکنم!

تا ویندوز 7 شما میتونستین کلا هارد لپ تاپ رو فرمت کنین و بعد از پارتیشن بندی مجدد به شکل دلخواه تون از مدیای اصلی ویندوز که ادیشن و تایپ اون با شماره سریال زیر دستگاه یکی باشه واسه نصب مجدد ویندوز بصورت clean استفاده کنین و پس از نصب سریال خودتونو وارد و ویندوز رو اکتیو کنین! و بعد مثلا با TrueImage بک آپ خودتونو بگیرین. مثلا Win7 Pro x64 OEM

ویندوز 8/8.1 رو که کلا مثل ویستا اسکیپ کردم و ویندوز 10 رو هم تست نکردم چون فقط لایسنس های Enterprise استفاده میکنم که تو هیچ لپ تاپی نیست.

اگه زیر دستگاهتون سریال ویندوز هست که میشه، اگه نیست Anniversary Update رو بصورت clean نصب کنین، به احتمال خیلی زیاد خود ویندوز که قبلا با سخت افزار و مین برد شما اکتیو شده مجدد بدون درخواست سریال اکتیو میشه، این یکی از قابلیت های اصلاح شده Anniversary Update بود.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، omidsolo گفته است :

من بخاطر شلوغی و از هم گسستگی زیاد نصب کارخونه و همچنین پارتیشن های متعدد و نحوه بک آپ گیری متفاوت از روش دلخواه خودم همیشه پس از باز کردن دستگاه نو بلافاصله کل درایو رو فرمت و پارتیشن بندی مجدد میکنم!

تا ویندوز 7 شما میتونستین کلا هارد لپ تاپ رو فرمت کنین و بعد از پارتیشن بندی مجدد به شکل دلخواه تون از مدیای اصلی ویندوز که ادیشن و تایپ اون با شماره سریال زیر دستگاه یکی باشه واسه نصب مجدد ویندوز بصورت clean استفاده کنین و پس از نصب سریال خودتونو وارد و ویندوز رو اکتیو کنین! و بعد مثلا با TrueImage بک آپ خودتونو بگیرین. مثلا Win7 Pro x64 OEM

ویندوز 8/8.1 رو که کلا مثل ویستا اسکیپ کردم و ویندوز 10 رو هم تست نکردم چون فقط لایسنس های Enterprise استفاده میکنم که تو هیچ لپ تاپی نیست.

اگه زیر دستگاهتون سریال ویندوز هست که میشه، اگه نیست Anniversary Update رو بصورت clean نصب کنین، به احتمال خیلی زیاد خود ویندوز که قبلا با سخت افزار و مین برد شما اکتیو شده مجدد بدون درخواست سریال اکتیو میشه، این یکی از قابلیت های اصلاح شده Anniversary Update بود.

موفق باشین.

سلام 

اره برای منم ابتدا درایور c فقط بود بعد فروشنده برام یک مقداریشو شیر کرد و اون مقدار شیر شده رو پارتیشن بندی کرد.این کار درسته؟

ویندوزم 10 هست پشت دستگاه سریال نداره و لپ تاپ جز سری های جدید هست متوجه Anniversary Update نشدم میشه یک راهنمایی کنید چی هست؟

ویندوز نسخه home هست

یک سوال داشتم اینکه فقط درایور c که ویندوز هست بکاپ بگیرم بعد برگردونم میشه؟اگه اره چه نرم افزاری مناسبه؟

ممنون میشم جواب این سوالا رو هم بدید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، oldwebmaster گفته است :

سلام 

اره برای منم ابتدا درایور c فقط بود بعد فروشنده برام یک مقداریشو شیر کرد و اون مقدار شیر شده رو پارتیشن بندی کرد.این کار درسته؟ مشکلی نداره!

ویندوزم 10 هست پشت دستگاه سریال نداره و لپ تاپ جز سری های جدید هست متوجه Anniversary Update نشدم میشه یک راهنمایی کنید چی هست؟

ویندوز نسخه home هست

یک سوال داشتم اینکه فقط درایور c که ویندوز هست بکاپ بگیرم بعد برگردونم میشه؟اگه اره چه نرم افزاری مناسبه؟

برای اطمینان اول آپدیت Anniversary رو نصب کنین، توسط ویندوز آپدیت، بعد مطمئن بشین که ویندوز اکتیو هست.

حالا با استفاده از iso نرم افزار TrueImage 2017 روی CD یا فلش سیستم رو بوت کنین و وارد نرم افزار بشین.

از درایو C و درایو ثانویه که فایل های سیستم روش هست و خودش اتوماتیک انتخاب میشه روی یک درایو دیگه مثلا D بک آپ بگیرین.

DVD ویندوز 10 Home رو بذارین و پس از فرمت کردن C ویندوز جدید روش نصب کنین.

بعد از اینکه ویندوز نصب شد و سیستم بالا اومد به اینترنت وصل بشید و علاوه بر Check for Updates و نصب آپدیت ها ویندوز رو Activate کنید.

باید بصورت اتوماتیک بدون درخواست شماره سریال اکتیو بشه!

احتمال خیلی کم اگه نشد با TrueImage سیستم رو restore کنین به حالت اول و به خرید لایسنس فکر کنین!

احتمال بسیار زیاد میشه و میتونین مجددا ویندوز رو نصب کنین اونم بعد از فرمت کل هارد و پارتیشن بندی به شکل دلخواه خودتون!

لینک به دیدگاه

سلام مرسی بکاپ گرفتم

یک سوال داشتم بدون نصب ویندوز می تونم حجم هارد دیسک ها رو عوض کنم؟مثلا درایوی که ویندوز توش نصب حجمش زیاده می خوام کم بشه

این اسکرین از دسک منجمنت:

Untitled.jpg

ویرایش شده توسط oldwebmaster
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، omidsolo گفته است :

Partition Master , Partition Wizard

خود درایو ویندوز رو چی جوری کمتر کنم؟ویندوز روش نصب هست

اصلا میشه؟

لینک به دیدگاه

درود

با paragon hard disk manager premium می‌تونی اندازه‌ی پارتیشنها رو تغییر بدی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...