رفتن به مطلب

خاموش کردن فن با استفاده از دکمه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان خواستم ببینم که من فن های سیستمو همگی به یه دکمه وصل کنم که هروقت خواستم فنا روشن شن و هر وقت خواستم خاموش بشن مشکلی واسه پاورر بوجود نمیاره؟

اگه راه حلی دارید بگید که سیستم وقتی تو بیکاریه فن هارو چطور خاموش کنم؟آیا وصل کردنش به دکمه کار خوبیه و مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

لینک به دیدگاه

سلام.

فنی که به سوکت های پاور وصل شده رو یکی از سیماشو قطع کن و بینش یه کلید بزار سیمشم بلند بزار و کلید رو مثلا بزار تو پنل جولو. یه سوراخ درست کن و یه کلید بزار ترجیحا از اینا. فقط اتصالاتو محکم کن و با چسب برق حتما بپوشون

1485196032817-1060769456.jpg

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام.

فنی که به سوکت های پاور وصل شده رو یکی از سیماشو قطع کن و بینش یه کلید بزار سیمشم بلند بزار و کلید رو مثلا بزار تو پنل جولو. یه سوراخ درست کن و یه کلید بزار ترجیحا از اینا. فقط اتصالاتو محکم کن و با چسب برق حتما بپوشون

1485196032817-1060769456.jpg

خیلی ممنون دوست من

کدوم یکی از سیمارو قطع کنم دقیقا؟ اون کلید هارو هم از کجا گیر بیارم به نظرت؟

اگه میشه توضیح بده خیلی ممنون

اون دکمه ایی که میگید تک سیم هستش دیگه درسته؟

لینک به دیدگاه

اون کلید رو لوازم الکترونیکی یا الکتریکیا دارن. نحوه نصب رو هم تو تلگرام میگم.

فرقی نداره به کدوم وصل کنی هر کدوم رو قطع کنی جریان هم قطع میشه که با کلید میتونی وصلش کنی

اون کلید هم 3 پایه هست و هم میتونی به 12 ولت و هم به 7 ولت پاور وصلش کنی و رو سه حالت بزاری کلیدو. اول 12 ولت. دوم 7 ولت و سوم خاموش و با دو ولتاژ میتونی فن رو روشن کنی که تو تلگرام توضیح میدم

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...