رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ویروس cerber

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان یک سیستم اومده زیر دستم متاسفانه کل اطلاعاتش قفل شده و کاریش نمیشه کرد
این وسط من اصلاً اطلاع نداشتم و2 تا از فلش مموری هام رو وصل کردم به این سیستم
الان فلش مموری هام ویروسی شدن؟؟
ایا راهی داره بشه فهمید
خواهشاً راهنمایی بفرمائید

کلاً سیستم نابود کنم ؟
فلش مموری ها رو چیکار کنم ؟
تو همین ویندوز فرمت کنم یا ؟؟؟

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

سلام

احتمالش هست فلشتون ویروسی شده باشه

برای تست میتونید روی یه نسخه لینوکس لایو محتواش رو چک کنید ببینید چه تغییراتی ایجاد شده و فایل هاتون رو بردارید و بعد فرمت کنید

برای سیستم هم اجازه بدید دوباره ریپلای میکنم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
والا من اصلاً اطلاعات داخل فلش مموری هام رو نمیخوام  الان هم هیچ تغییر خاصی تو فلش ها ندیدم و همچنین الان این فلش مموری ها رو وصل کردم به سیستم کمکی داخل مغازه.

الان فرمت کنم ؟

ویندوز هم روی ssd هست که هیچ کدوم از اطلاعاتش برام مهم نیست
(هارد کمکی ندارم)آنتی ویروس نود 32 هست که شنیدم امیدی بهش نیست در این مورد

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
والا من اصلاً اطلاعات داخل فلش مموری هام رو نمیخوام  الان هم هیچ تغییر خاصی تو فلش ها ندیدم و همچنین الان این فلش مموری ها رو وصل کردم به سیستم کمکی داخل مغازه.

الان فرمت کنم ؟

ویندوز هم روی ssd هست که هیچ کدوم از اطلاعاتش برام مهم نیست
(هارد کمکی ندارم)آنتی ویروس نود 32 هست که شنیدم امیدی بهش نیست در این مورد

در صورتی که اطلاعات فلش ها براتون مهم نیست فرمت کنین که کاملا مطمئن بشین

اگه اطلاعات سیستم هم براتون مهم نیست کلا یک فرمت بکنید که از شر اون ویروس خلاص بشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هنوز هیچ علامتی توی سیستم خودم نتونستم از این ویروس پیدا کنم
ایا راهی وجود داره که مطمئن بشم ویروسی شدم ؟
همه چیز طببیعی هست
بعد من این فلش ها رو تو همین ویندوز فرمت کنم درسته ؟

لینک به دیدگاه

خخخ سربر نترس فایلی رو ری اینکود نمیکنه فرمت تهشون رو رینیم بزنی بعد فرمت قدیم رو بزن مثلا avi رو خیلیاشون جواب میده من خیلی لز اطلاعات رو برگردوندم انتی ویروس هم نود 32 ویروس رو کامل پاک میکنه اما فرمت فایلارو باید دستی بر گردونی 

البته عکسا برگردوندنشون سخت تره

البته ویذووس کش من اپدیت 5 دی بود

لینک به دیدگاه

ویروسش باید اینستال بشه و ادمین اکسپتش کنه تا فعال بشه اگه نکردید نترسید فقط نود ذو اپدیت کنید اوکی میشه فلش هارم نمیدونم خودم اطلاعات رو با MTP خارج کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از پاسختون والا من اصلاً کاری با اینستال و ... نداشتم فقط فلش رو وصل کردم به اون سیستم ویروسی و 2 تا فایل که خودم ریخته بودم روی فلش برای رجیستر ویندوز رو اجرا کردم
الان هم همه سیستم رو گشتم چیزی پیدا نکردم از نشانه هاش

نود 32 آپدیتش برای 4 روز پیش هست و ورژن 8 اسمارت هست
اسکن Admin زدم ولی چیزی پیدا نکرد
ایا ممکن هست جای از سیستم مخفی شده باشه و بعداً خرابکاری کنه ؟

کاری به سیستم  خراب شده ندارم چون برای من نیست
سیستم خودم چون بهش هارد و ... وصل میکنم برام مهم هست (الان هیچ نشانه ایی پیدا نکردم همچنان 2 3 دفعه هم سیستم رو خاموش روشن کردم و ریست تغییری ندیدم

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

اصن ویروس خفی نیست کاملا هم توسط eset شناسایی شده خیلتون راحت اگرم فلش مهم نیست یه فرمت کنید

این ویروس از طریق فایل نصبی حالا چه از طریقه ایمیل یا تورنت انتقال پیدا میکنه من از یه فایل احمقانه تو تورنت الوده شدم خواستید لینک بدم  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از شما
پس خیالم راحت باشه ؟
دوستان دیگر هم راهنمایی کنند در موردش خیال ما راحت شه
یوقت اطلاعاتم نپره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این یک ویروس قدیمی است که الان توسط تمام آنتی ویروسه شناخته میشه شما خیالتون راحت باشد اگر سرچ کردی چیزی پیدا نشد یعنی خبری نیست

لینک به دیدگاه

به احتمال 95 درصد مشکلی به وجود نمیاد .

نود32 آنتی ویروس خیلی خوبی محسوب نمیشه اما خیلی هم بد نیست .

ویروسی هم که از مدت انتشارش زمان گذشته باشه کرک و پرش میریزه و بی خطر میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنمایی دوستان
الان این سیستم که الوده شده رو کلاً پارتیشن ها ش رو بکوبم از اول بزنم ردیف میشه یا بازم میمونه ؟؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

ممنون از راهنمایی دوستان
الان این سیستم که الوده شده رو کلاً پارتیشن ها ش رو بکوبم از اول بزنم ردیف میشه یا بازم میمونه ؟؟

اره دادا ردیف میشه !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

سلام من یه هارد 2 ترا دارم که ویروس3 cerber گرفتش و متاسفانه 2 ترا اطلاعاتم خراب شد ویروس3 cerber هیچ فایلی رو پاک نکرد فقط روی 2 ترا اطلاعات من کد گذاری شده و توسط هیچ player فایلهام پخش نمیشه !!!!!!!  هنوز هیچ انتی ویروس و انتی اسپای تو دنیا نتونسته ویروس3 cerber رو پاک کنه -ضمنا دوستان موقعی که هارد من ویروسس شد  انتی ویروس eset   nod 32 روی سیستم نصب   بود که بر خلاف نظر دوستان باید بگم   ضعیف ترین انتی ویروس دنیا هستش -

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

سلام من یه هارد 2 ترا دارم که ویروس3 cerber گرفتش و متاسفانه 2 ترا اطلاعاتم خراب شد ویروس3 cerber هیچ فایلی رو پاک نکرد فقط روی 2 ترا اطلاعات من کد گذاری شده و توسط هیچ player فایلهام پخش نمیشه !!!!!!!  هنوز هیچ انتی ویروس و انتی اسپای تو دنیا نتونسته ویروس3 cerber رو پاک کنه -ضمنا دوستان موقعی که هارد من ویروسس شد  انتی ویروس eset   nod 32 روی سیستم نصب   بود که بر خلاف نظر دوستان باید بگم   ضعیف ترین انتی ویروس دنیا هستش -

آنتی ویروس نود توی 5 تای اول نیست ولی خیلی هم بد نیست .

ویروسی که عمرش سر بیاد دیگه تقریبا همه آنتی ویروس ها میتونن پاکش کنن .

یه ویروس باج گیر مثل Cerber وقتی که میاد تقریبا هیچ آنتی ویروسی نمیتونه پاکش کنه اما وقتی یه شرکت امنیتی مثل بیت دیفندر  میتونه ویروس رو شناسایی و پاک کنه به فاصله چند روز تقریبا همه آنتی ویروس ها میتونن پاکش کنن .

گفته میشه شرکتهای بزرگ مثل بیت دیفندر و کسپر و ... مدام با هم تبادل اطلاعت می کنن . درواقع اطلاعات به روز خودشون رو میفروشن . شما به احتمال زیاداگر هر آنتی ویروس دیگه ای داشتی هم باز آلوده میشدی . خیلی کم پیش میاد که ویروس تو مایه های Cerber در همون روز انتشارش توسط یک آنتی ویروس شناسایی بشه . سازنده این ویروس برای درآمد زایی حتما با بیشتر آنتی ویروس ها ویروس رو تست می کنه تا اطمنیان حاصل کنه نتیجه کارش توی چند ثانیه با یه آنتی ویروس به فنا نره .

100البته که نود 32 آنتی ویروس قابل اطمینانی نیست .

فقط شما نیستید خیلی ها از نود 32 و سایر آنتی ویروس های ضعیف آسیب دیدن . اما بازم وضع نود32  از خیلی های دیگه بهتره .

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

آنتی ویروس نود توی 5 تای اول نیست ولی خیلی هم بد نیست .

ویروسی که عمرش سر بیاد دیگه تقریبا همه آنتی ویروس ها میتونن پاکش کنن .

یه ویروس باج گیر مثل Cerber وقتی که میاد تقریبا هیچ آنتی ویروسی نمیتونه پاکش کنه اما وقتی یه شرکت امنیتی مثل بیت دیفندر  میتونه ویروس رو شناسایی و پاک کنه به فاصله چند روز تقریبا همه آنتی ویروس ها میتونن پاکش کنن .

گفته میشه شرکتهای بزرگ مثل بیت دیفندر و کسپر و ... مدام با هم تبادل اطلاعت می کنن . درواقع اطلاعات به روز خودشون رو میفروشن . شما به احتمال زیاداگر هر آنتی ویروس دیگه ای داشتی هم باز آلوده میشدی . خیلی کم پیش میاد که ویروس تو مایه های Cerber در همون روز انتشارش توسط یک آنتی ویروس شناسایی بشه . سازنده این ویروس برای درآمد زایی حتما با بیشتر آنتی ویروس ها ویروس رو تست می کنه تا اطمنیان حاصل کنه نتیجه کارش توی چند ثانیه با یه آنتی ویروس به فنا نره .

100البته که نود 32 آنتی ویروس قابل اطمینانی نیست .

فقط شما نیستید خیلی ها از نود 32 و سایر آنتی ویروس های ضعیف آسیب دیدن . اما بازم وضع نود32  از خیلی های دیگه بهتره .

سلام والا من بیت دیفندر  هم نصب کردم نتونست ویروس cerber3 رو پاک کنه -اصلا شناسایی نکردش که بتونه پاک کنه !!!!!!!!!!!!!_ولی به نظرم بیت دیفندر بهترین انتی ویروس دنیاست 

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...