رفتن به مطلب

فروش سيستم عالي Z87 I54570 16GB RAM 2 TB HARD

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزيز

دوستان قصد فروش اين سيستم رو دارم

تاپيك ديگري هم واس اين سيستم زده بودم ك ب دليل عدم توجه به دستور ناظر كه عكس با نام كاربري بزارم حذف شد

CASE:RAIDMAX (USB3)

MAIN:ASUS Z87-C

CPU:I5 4570

RAM:16GB (2x8) 1600 Mhz GAIL POTANZA AND AVEXIR

VGA:ONBOARD INTEL HD 4600 1G 128 BIT

HDD:2TB SEAGATE BARRACODA

POWER:600W GREEN HP SERIES

DVD:SONY

توضيحات

رم ها مادام العمر گرانتي

هارد تازه خريداري شده يك سال گارانتي

مين هم تازه گارانتيش تموم شدع

همه ي قطعات بجز كيس و سي پي يو كارتن دارن

شرايط

مرور گر بنده مشكل داره نميتونم اينجا ارتباط برقرار كنم هركي خواست فقط از طريق تلگرام با من ارتباط برقرار كنه

معامله يا حضوري انجام ميشه يا اول واريز بعد ارسال

فروش تكي ندارم چون پول همشون يكجا لازممه

قيمت:1350 

شماره ي تلگرام : 09376317481

با تشكر از مديريت ليون و دوستان

IMG_20170125_194351.jpg

IMG_20170125_194323.jpg

IMG_20170125_194304.jpg

IMG_20170125_194203.jpg

IMG_20170123_143130.jpg

IMG_20170123_143150.jpg

IMG_20170123_142459.jpg

ویرایش شده توسط ali aghazadeh
اضافه كردن شماره ي تل
لینک به دیدگاه

بنده با یکی از شرایطی که عرض کردم همچنان خریدارم

send from my huawei honor 7

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

کلاهبردار

سلام  خدمت دوستان لیونی 

من پارسال از این تاپیک و این آقا  این کیس رو خریداری کردم . البته ایشون هم از سادگی و خام بودن ما در معامله کردن سوء استفاده کردن.

من بعد از پیغام خصوصی تو تلگرام باهاشون ارتباط برقرار کردم و با فرستادن عکس از بسته بندی سخت شدن سر قیمت و از این حرفا اعتماد من رو جلب کردند. بنده قرار شد 500 تومان از مبلغ رو به حساب ایشون واریز کنم و مابقی رو بعد از گرفتن کیس. چون من شهرستان دانشجو بودم و تیپاکس نداشت آدرس شیراز رو دادم و بعد از خیلی درد سر از و سر کله زدن با پیک و ... مادرم کیس رو از پیک گرفت و به اتوبوس داد بیاره شهرستان . شوق و ذوق من بیشتر شده بود تو همین اثنا این یارو هی زنگ میزد و التماس کردن که میخوام پیکان بخرم  و بدهکارم و تقاضا میکرد که مابقی مبلغ رو یا نصف دیگشو واریز کنم براش  اما خب شکر خدا دیگه بیشتر از این سرم کلاه نرفت و پولی واریز نکردم...بعله... کیس رو گرفتیم و تو راه خونه یه مقدار ترسیدم (به خاطر سبک بودن بسته) رفتم خونه بازش کردم دیدم یه کیس  قدیمی و اوراق فک کنم مال 10-15 سال پیش بود رو زحمت کشیده بودن بسته بندی کرده بودن ارسال  کردن ... گوشیشون هم هنوز که هنوز ه خاموشه

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mmdreza گفته است :

کلاهبردار

سلام  خدمت دوستان لیونی 

من پارسال از این تاپیک و این آقا  این کیس رو خریداری کردم . البته ایشون هم از سادگی و خام بودن ما در معامله کردن سوء استفاده کردن.

من بعد از پیغام خصوصی تو تلگرام باهاشون ارتباط برقرار کردم و با فرستادن عکس از بسته بندی سخت شدن سر قیمت و از این حرفا اعتماد من رو جلب کردند. بنده قرار شد 500 تومان از مبلغ رو به حساب ایشون واریز کنم و مابقی رو بعد از گرفتن کیس. چون من شهرستان دانشجو بودم و تیپاکس نداشت آدرس شیراز رو دادم و بعد از خیلی درد سر از و سر کله زدن با پیک و ... مادرم کیس رو از پیک گرفت و به اتوبوس داد بیاره شهرستان . شوق و ذوق من بیشتر شده بود تو همین اثنا این یارو هی زنگ میزد و التماس کردن که میخوام پیکان بخرم  و بدهکارم و تقاضا میکرد که مابقی مبلغ رو یا نصف دیگشو واریز کنم براش  اما خب شکر خدا دیگه بیشتر از این سرم کلاه نرفت و پولی واریز نکردم...بعله... کیس رو گرفتیم و تو راه خونه یه مقدار ترسیدم (به خاطر سبک بودن بسته) رفتم خونه بازش کردم دیدم یه کیس  قدیمی و اوراق فک کنم مال 10-15 سال پیش بود رو زحمت کشیده بودن بسته بندی کرده بودن ارسال  کردن ... گوشیشون هم هنوز که هنوز ه خاموشه

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

ممنون بابت اطلاع رسانی شما ?

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

ممنون بابت اطلاع رسانی شما 1f44d.png

البته یه خورده دیر اطلاع رسانی شد و لی خب اینم یه مدلشه دیگه 

لینک به دیدگاه

از یه کاربری که خیلی سابقه داشت نمیتونیم خرید کنیم مگر اینکه بشناسیمش، چه برسه به اینکه از کاربر صفر بخواییم خرید کنیم. باز خوبه که  نصف باقیمونده هزینه رو نریختین. حتما اطلاع بدین تا کاربر رو بن کنن تو لیون. ممنون که اطلاع رسانی هم کردین 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...