رفتن به مطلب

مشکل شناسایی نشدن رم + کمک در اسمبل

Ruby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام شاید مشکل از tv باشه،چون شما گفتید مانیتور ندارید و به tv وصل کردید،cpu که سره جاشه دیگه مشکلی نباید بوجود بیاد

لینک به دیدگاه

بهترین راهنمایی برا نصب قطعات همون کتاب راهنمای همراه با مین هست. هم تصویریه هم مرجع

لینک به دیدگاه

ببین عزیز جان پیچ های کولینگ رو محکم نبند یعنی عادی ببند. بخاطر اینکه فشار بیشتر به cpu ممکنه باعث بروز مشکلاتی از این قبیل بشه مثل نشناختن رم دوال.

این البته چیز عادی هست. وقتی شلش کنی درست میشه.

ضمنا ببین چراغ کنار سینک مادر برد روشن میشه هنگام بوت؟!

اصلا برو دقیق نگاه کن ببین به ترتیب چه چراغایی روشن میشه و با چه حالتی ... اگه چراغ mem بود100% کولر رو سفت بستی.

ویرایش شده توسط delsorkh
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، .:PazyryK:. گفته است :

کابل vga رو هم یه چک بکن شاید مشکل از اون باشه

همچنان درگیر اسمبلم فعلا رسیدم به پاور کابل های مورد نیاز رو که وصل کنم اطلاع میدم بهتون 

لینک به دیدگاه

سلام دوباره خدمت دوستان

فعلا تا اینجای کار پیش رفتم، پاور و کابل برق 24 پین رو وصل کردم، واترکولر هم نصب کردم ولی سوالی که دارم اینه الان جای کولر خوبه؟ خودم حس میکنم به لوله ها داره فشار میاد و از اونجایی که میخوام 2تا فن به سقف نصب کنم از اول هدفم همینجایی بود که الان نصب هست، نظری ندارید دوستان؟ خواستم زیر براکت دی وی دی رایتر نصب کنم که اونجا هم جالب نمیشد.

در مورد نصب ssd هم بخاطر این روی براکت سمت راستی نصب کردم چون روی سمت چپی کابل هاش باید از روی پاور رد میشد و لب به لب میشدن که حس خوبی در موردش نداشتم.20170126_135923.jpg20170126_140038.jpg20170126_140054.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

دادا قطعات رو از کجا تهیه کردین بازار یا لیون و..؟

لینک به دیدگاه

maxresdefault.jpg

سلام دوست من پیشنهاد می کنم که رادیاتور را باز کنین و بچرخونین به صورتی که شیلنگ به سمت بالا باشد و چیدمان شیلنگ ها شکل بهتری پیدا می کنه مشابه تصویر بالا./

ویرایش شده توسط I M A N
لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، 303 گفته است :

سلام

دادا قطعات رو از کجا تهیه کردین بازار یا لیون و..؟

سلام عزیزم بیشترش رو از لیون عزیز گرفتم، فقط ssd  و cpu و ;کولر رو چون موجود نداشتن از جاهای دیگه گرفتم

در 33 دقیقه قبل، I M A N گفته است :

maxresdefault.jpg

سلام دوست من پیشنهاد می کنم که رادیاتور را باز کنین و بچرخونین به صورتی که شیلنگ به سمت بالا باشد و چیدمان شیلنگ ها شکل بهتری پیدا می کنه مشابه تصویر بالا./

سلام پیشنهادتون رو اجرا کردم که خیلی بهتر شد واقعا ممنونم

20170126_142938.jpg

اما همچنان روشنش که میکنم تصویر نمیده، با HDMI هم تست کردم، دوستان بنظرتون کابل هارو اشتباه نزدم؟ فقط واترکولر روشن میشه و بقیه چراغ ها چشمک می زنند.

20170126_145006.jpg20170126_145045.jpg20170126_145054.jpg
20170126_150425.jpg

20170126_150444.jpg

این کابل مالِ چیه فقط زده بود Power 12v  شرمنده که این سوالای پیش پا افتاده رو میپرسم.

20170126_150500.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

میگم  شاید با ریست بایوس یا اپدیتش مشکلت رفع بشه!!!

رمهات رو هم چک کن تو شیار درستی گذاشتی !

از صدای سیستم احساس می کنی سیستم راه افتاده یا نه خاموش میشه خودش؟؟؟

اون کابل هم احتمال میدم مال فن درب کیسی با همچین چیزی باشه!!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

دوست عزیز چراغ های روشن سیستم نشان از درست کارکردن می دهد !

زمانی که سیستم را روشن می کنید چه تعداد بوق می زند ؟

در صورتی که فقط یک بوق زده شود اوکی هست همه چیز .

برای اطمینان از تنظیمات بایوس سیستم را خاموش کرده باتری مادربورد را در بیاورید و کابل برق پاور را بکشید و بعد از گذشت چند دقیقه کابل را متصل کنین و روشن کنین .

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود

میگم  شاید با ریست بایوس یا اپدیتش مشکلت رفع بشه!!!

رمهات رو هم چک کن تو شیار درستی گذاشتی !

از صدای سیستم احساس می کنی سیستم راه افتاده یا نه خاموش میشه خودش؟؟؟

اون کابل هم احتمال میدم مال فن درب کیسی با همچین چیزی باشه!!!

سلام دوباره نیما جان، در مورد ریست بایوس اگر منظورتون اینه باطری رو در بیارم، نه امتحان نکردم

رم هارو توی شیار های 1 و 3 از سمت پردازنده گذاشتم

صدای سیستم که بنظر میرسه روشنه ولی تصویر به هیچ وجه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، I M A N گفته است :

دوست عزیز چراغ های روشن سیستم نشان از درست کارکردن می دهد !

زمانی که سیستم را روشن می کنید چه تعداد بوق می زند ؟

در صورتی که فقط یک بوق زده شود اوکی هست همه چیز .

برای اطمینان از تنظیمات بایوس سیستم را خاموش کرده باتری مادربورد را در بیاورید و کابل برق پاور را بکشید و بعد از گذشت چند دقیقه کابل را متصل کنین و روشن کنین .

سلام خدمت ایمان عزیز، در مورد بوق که اصلا هیچ صدایی از جایی در نمیاد  الان میرم سر وقت باطری ببینم چیکار میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، ruby گفته است :

سلام خدمت ایمان عزیز، در مورد بوق که اصلا هیچ صدایی از جایی در نمیاد ? الان میرم سر وقت باطری ببینم چیکار میکنم

میگم اصلا کیست بوق داره!!!

مال من نداشت بوق کیس قبلیم رو وصل کردم بهش! نمیدونم سیستم کیس های جدید چجوریه!  :P

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ruby گفته است :

سلام خدمت ایمان عزیز، در مورد بوق که اصلا هیچ صدایی از جایی در نمیاد ? الان میرم سر وقت باطری ببینم چیکار میکنم

بوق سیستم رو برعکس جا بزن جوری که نوشته ها بالا باشه . شاید صدایی ازش در بیاد

ویرایش شده توسط I M A N
لینک به دیدگاه

والا یه قطعه کوچیک بود به همراه پیچ های کیس، که وصلش کردم به پین اسپیکر، یه ال ای دی داره و یه چیپ فکر میکنم همون باشه

لینک به دیدگاه

داداش بنظرم سعی کن یه گرافیک  از یه کسی قرض بگیری ولی فکر نمیکنم ماله گرافیک باشه

لینک به دیدگاه

تنها چیزی که به نظرم میرسه و واسه خودم هم اتفاق افتاده همون بحث CPU هستش

لینک به دیدگاه

احتمال 90% پین های مادربورد کج شده

اگه تونستی یه عکس بزار از پین های مادربورد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه با بایوس درست نشد میگم یدونه رم بردار از رو سیستمت تست کن رم هاتو!

لینک به دیدگاه

سلام دوباره خدمت همه دوستان.

الان که توجه کردم بالا تر از برق 24 پین 4تا ال ای دی هست، به ترتیب cpu led, dram led, vga led, boot device led که فقط DRAM LED روشن میشه. یه عکس هم میذارم از وضعیتش. نیما جان الان با یه رم هم تست میکنم، باطری رو در آوردم و بعد چند دقیقه دوباره امتحان کردم اتفاق خاصی نیفتاد. اسلات های رم هم جابجا کردم چیزی نشد  فک کنم یه بلایی سر سیستم اوردم

یه سوال دیگه اینکه پاورم کابل برق CPUـش یه سر 8 پینه و سر دیگه 2تا میشه یک 8 پین و یک 4+4 من با هر دو امتحان کردم اما اتفاقی نیفتاد

20170126_154617.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، ruby گفته است :

سلام دوباره خدمت همه دوستان.

الان که توجه کردم بالا تر از برق 24 پین 4تا ال ای دی هست، به ترتیب cpu led, dram led, vga led, boot device led که فقط DRAM LED روشن میشه. یه عکس هم میذارم از وضعیتش. نیما جان الان با یه رم هم تست میکنم، باطری رو در آوردم و بعد چند دقیقه دوباره امتحان کردم اتفاق خاصی نیفتاد. اسلات های رم هم جابجا کردم چیزی نشد ? فک کنم یه بلایی سر سیستم اوردم

یه سوال دیگه اینکه پاورم کابل برق CPUـش یه سر 8 پینه و سر دیگه 2تا میشه یک 8 پین و یک 4+4 من با هر دو امتحان کردم اما اتفاقی نیفتاد

اون پین اضافهبرای بردهای حرفه ای تره فکر کنم که نیاز به برق بیشتری دارند!

اگه یه کارت داشتی تست میکردی خوب میشد!!! :(

میگم کیس رو بزن زیر بقلت برو یه کامپیوتری درست حسابی شهرتون بده بهش برات تست کنه با یه کارت جدا ... نگران هم نباش اگه سیستمت بجز cpu زیاد سفت نکرده باشی و یا مشکل نداشته باشه بقیش گارانتی داره میدی گارانتی نهایت! انشالله چیزی نیست! ^_^

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Nima2007 گفته است :

اون پین اضافهبرای بردهای حرفه ای تره فکر کنم که نیاز به برق بیشتری دارند!

اگه یه کارت داشتی تست میکردی خوب میشد!!! :(

میگم کیس رو بزن زیر بقلت برو یه کامپیوتری درست حسابی شهرتون بده بهش برات تست کنه با یه کارت جدا ... نگران هم نباش اگه سیستمت بجز cpu زیاد سفت نکرده باشی و یا مشکل نداشته باشه بقیش گارانتی داره میدی گارانتی نهایت! انشالله چیزی نیست! ^_^

فکر کنم باید عصر ببرمش محل کار خودم اونجا تست کنم، کافی نت ـه ولی یه سری دم و دستگاه داریم بشه یه حرکتایی زد عصر میبرمش با یه کارت تست میکنم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

اینم یه تصویر از پین های پردازنده روی مین بورد که خداروشکر سالمن  

20170126_160228.jpg

امکانش هست مشکل از خمیر پردازنده باشه؟ والا این خمیری که زیر کولر خورده بود اصن امیدی بش نیست الان که باز کردم پردازنده رو دیدم همش خشک شده، امروز میخوام 2تا فن برای سقف کیس سفارش بدم از لیون یه خمیر Z5  هم قصد دارم سفارش بدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...