رفتن به مطلب

مشکل شناسایی نشدن رم + کمک در اسمبل

Ruby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، ruby گفته است :

امکانش هست مشکل از خمیر پردازنده باشه؟ والا این خمیری که زیر کولر خورده بود اصن امیدی بش نیست الان که باز کردم پردازنده رو دیدم همش خشک شده، امروز میخوام 2تا فن برای سقف کیس سفارش بدم از لیون یه خمیر Z5  هم قصد دارم سفارش بدم

تصویر ندادن هیچ ربطی به خمیر نداره ، بیخودی هزینه اضافی نکن. احتمالاً مشکلت مربوط به رم های سیستم هست. (با توجه به اینکه چراغ dram روشن میمونه)

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، ruby گفته است :

سلام دوباره خدمت همه دوستان.

الان که توجه کردم بالا تر از برق 24 پین 4تا ال ای دی هست، به ترتیب cpu led, dram led, vga led, boot device led که فقط DRAM LED روشن میشه. یه عکس هم میذارم از وضعیتش. نیما جان الان با یه رم هم تست میکنم، باطری رو در آوردم و بعد چند دقیقه دوباره امتحان کردم اتفاق خاصی نیفتاد. اسلات های رم هم جابجا کردم چیزی نشد ? فک کنم یه بلایی سر سیستم اوردم

یه سوال دیگه اینکه پاورم کابل برق CPUـش یه سر 8 پینه و سر دیگه 2تا میشه یک 8 پین و یک 4+4 من با هر دو امتحان کردم اما اتفاقی نیفتاد

20170126_154617.jpg

دوست عزیز اگر چراغ Dram LED به صورت ممتد روشن است مشکل از همون رم است . با رم دیگری چک کنین .

لینک به دیدگاه

در ضمن شاید رم ها سالم باشند ولی مادربورد از این رم ها پشتیبانی نکنه باید از طریق سایت ایسوی لینک که اون هم شاید با آپدیت کردن بایوس برطرف بشود ,

بنده با همین مدل رم با مادربورد Z170-a مشکلی نداشتم . انشالله که مشکلتون حل میشه /

لینک به دیدگاه

سلام منم مادربرد z170x gaming 7 دارم 2تا از پینها کج شده موقع اینکه میخوام رو گرافیک آنبرد بذارم مدام سیستم ریست میشه مجبور میشم بایوس رو ریست کنم

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان، همین الان با یک رم تست کردم و تصویر گرفتم. فقط الان یکم دیرم شده برای کارم از سرکارم میام بازم مزاحم ـتون میشم.

واقعا از همه دوستان ممنونم که اینهمه وقت گذاشتن و راهنمایی کردن  واقعا ادم کسانی رو میبینه که اینطوری بدون منفعت به دیگران کمک می کنند از خودش شرمنده میشه.

بازم ممنون از همه دوستان ایشالا بتونم لطف همه ـتون رو جبران کنم.

لینک به دیدگاه

خب الحمدلله مشکلت حل شد. در ضمن من به سهم خودم می گم مشکل هر کدوم از بچه های انجمن مشکل همه بچه هاست

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان و صبح جمعه ـتون بخیر باشه

بعد از اینکه با یک رم تونستم تصویر بگیرم و سیستم بالا اومد، بایوس رو اپدیت کردم و با 2 رم امتحان کردم که متاسفانه بازم تصویر نمیده، هرچی هم سرچ میکنم در موردش به جایی نمیرسم، دوستان کسی تجربه مشابهی نداره؟

ویرایش: مثل اینکه مین ـم از این مدل رم پشتیبانی نمیکنه، فکر کنم باید به فکر فروشش باشم 

ویرایش شده توسط ruby
لینک به دیدگاه

سلام
منم از همین رم ولی باس ۳۰۰۰ روی همین مین بورد دارم و مشکلی ندارم. شما رمهارو بصورت تکی هم تست کردی جواب نداد؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، optimus گفته است :

سلام
منم از همین رم ولی باس ۳۰۰۰ روی همین مین بورد دارم و مشکلی ندارم. شما رمهارو بصورت تکی هم تست کردی جواب نداد؟

سلام بله تکی تست کردم و موردی ندارن، اما در حالت دوال جواب نمیدن، هم در سایت ایسوس و هم جی اسکیل در موردش خوندم، اینطور که معلومه روی این مین با فرکانس 3200 در حالت دوال این مدل جوابگو نیست.

لینک به دیدگاه

شما وقتی یه ماژول میزارید xmp ست میکنید؟ اگه نه که انجام بدید شاید نتیجه داد.

لینک به دیدگاه

بله با یکی از ماژول های رم XMP رو ست کردم روی پروفایل 1 جی اسکیل که میشه همون 3200 ولی بازم وقتی 2تا ماژول رو میذارم تصویر نمیده

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نیست که تجربه ای در این مورد داشته باشه و منو راهنمایی کنه؟

لینک به دیدگاه

یه مدت رم کورس ایر باس ۳۲۰۰ داشتم تو حالت استاندارد بالا میومد ولی وقتی xmp ست میکردم بالا نمیومد.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، optimus گفته است :

یه مدت رم کورس ایر باس ۳۲۰۰ داشتم تو حالت استاندارد بالا میومد ولی وقتی xmp ست میکردم بالا نمیومد.

متاسفانه مشکل من الان اینه که سیستم این مدل رم رو به عنوان 16 گیگ تشخیص نمیده و فقط با یکی از رم ها روشن میشه، فکر میکنم باید بذارمش برای فروش یا به یه مدل پایین تر تعویض کنم 

لینک به دیدگاه

سلام دوباره الان با اون یکی ماژول رم تست کردم که بصورت یک رم تست بگیرم، که دیدم اصلا تصویر نمیده!!!! یعنی مشکل از رم بوده؟

لینک به دیدگاه

ظاهرا که همینطوره. گارانتی نداره؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، optimus گفته است :

ظاهرا که همینطوره. گارانتی نداره؟

چرا گارانتی لایف تایم آواژنگ داره فردا احتمالا برم دنبال کاراش، خیلی اعصابم خورد شد بعد این همه مدت قطعه قطعه خریدن وقتی میخوای سر همش کنی اینطوری بشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اون اول که بهت گفتم گفتی تصویر ندارم همچنان چجوری شد یهو تصویر گرفتی الان؟؟؟ باز خوبه مشکل رو پیدا کردی... ^_^

پیشنهاد می کنم ابتدا سلامت رم هارو بررسی کن بعد سلامت برد رو مطمعن شو در اخر برو سراغ فروش رم ها یا تعوثض با فرکانس پایین تر! o.O

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود

اون اول که بهت گفتم گفتی تصویر ندارم همچنان چجوری شد یهو تصویر گرفتی الان؟؟؟ باز خوبه مشکل رو پیدا کردی... ^_^

پیشنهاد می کنم ابتدا سلامت رم هارو بررسی کن بعد سلامت برد رو مطمعن شو در اخر برو سراغ فروش رم ها یا تعوثض با فرکانس پایین تر! o.O

سلام خدمت نیمای عزیز، با یکی از رم ها که امتحان کردم تصویر گرفتم، ولی با رم دیگر متاسفانه تصویر نمیده بهم، حتی روی هر 4 اسلات امتحانش کردم. برد هم که به نظر سالم میرسه چون اون یکی ماژول رم روی هر 4 اسلات جواب میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...