رفتن به مطلب

ASUS ROG PG258Q با نرخ تصویر240 هرتز رکورد زد!

Recommended Posts

rog swift pg258q - 1.jpg

سریع ترین صفحه نمایش گیمینگ دنیا توسط ASUS معرفی شد. ROG Swift PG258Q مانیتور 25 اینچی جدید ایسوس با تراکم پیکسل 1080 * 1920 و نرخ تازه سازی تصویر 240 هرتز با پشتیبانی از تکنولوژی NVIDIA G-SYNC برای پردازش سریع تصویر در بازی ها با سرعت 1 میلی ثانیه می باشد. این مانیتور به تکنولوژی های منحصر به فرد NVIDIA جهت به حداقل رساندن تیرگی و محو شدن تصویر مجهز شده است. و می تواند توسط پروژکتور LED بکار رفته، میز کار یا گیمینگ را مطابق میل کاربر نورپردازی کند. این اولین مانیتور دنیاست که بصورت واقعی و بدون اورکلاک نرخ تازه سازی تصویر 240 هرتز را ارائه می دهد و باعث می شود که سریع ترین حرکات و انیمیشن ها بدون لگ و محو شدگی بروی صفحه نمایش نقش ببندد. این قابلیت جدید برای گیمرها در سبک های FPS اول شخص و استراتژیک در مسابقات آنلاین و رقابتی برگ برنده آنها خواهد بود. به علاوه ترکیب قابلیت G-SYNC و تازه سازی 240 هرتز باعث می شود لگ ورودی و لرزش تصویر کاملا از بین برود و واقعی ترین و خیره کننده ترین جلوه های بصری ممکن پدیدار شود. همچنین نرخ پاسخ دهی 1 میلی ثانیه و فناوری Ultra Low Motion Blur توسط NVIDIA باعث می شود تصویر خروجی دقیق، روان و با حداکثر وضوح ممکن ارائه گردد.

ROG Swift PG258Q دارای طراحی بی نظیر و منحصر به فرد و بدون قاب در اطراف صفحه نمایش با خط و نگاره های زیبا و قابلیت دلخواه سازی نورپردازی RGB، تجربه عملیات گیمینگ را برای هر کاربر لذت بخش تر می سازد.

rog swift pg258q - 2.jpg

همچنین کلید های تعبیه شده امکان تنظیم نشانگر یا Crosshair درون بازی را به گیمر می دهد و نمایشگر زمان و FPS هنگام بازی و سایر عملکردهای تصویر در این مانیتور مهیا می باشد.

این مانیتور دارای تکنولوژی ASUS GameVisual بوده که 6 پروفایل انتخابی حالت Racing ، RTS ، RGB ، FPS، سینما و sRGB را به کاربر جهت سبک های مختلف ارائه می دهد. این تغییرات را کاربر می تواند توسط کنترلر تعبیه شده یا از روی کلیدهای مانیتور اعمال کند.

PG258Q برای نمایش فرمت های سه بعدی در بازی و فیلم از کیت NVIDIA 3D Vision 2 پشتیبانی کرده و توسط فناوری NVIDIA 3D LightBoost جلوه های روشن تر و خیره کننده ای بدون مصرف انرژی بیشتر رقم می زند.

جال است بدانید مانیتورهای گیمینگ ASUS در سال 2016 میلادی 35 درصد از سهم بازارهای دنیا را در اختیار داشتند. ASUS ROG Swift PG258Q در پایان ماه فوریه 2017 عرضه جهانی می شوند. هنوز خبری از قیمت این مانیتور در دسترس نیست.

اطلاعات بیشتر را می توانید اینجا بخوانید.

منبع : Vortez

مترجم : عادل ریاحی

ویرایش شده توسط captcha
لینک به دیدگاه

آقا یه سوال..

اصلا چشم میتونه تشخیص بده رفرش ریت حتی 144 هرتز رو؟

بالای 60 رو میفهمیم اصلن؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/09, 14:55:22، hosseinskandari گفته است :

آقا یه سوال..

اصلا چشم میتونه تشخیص بده رفرش ریت حتی 144 هرتز رو؟

بالای 60 رو میفهمیم اصلن؟ ?

تشخیص دادن با حس کردن دو بحث جداست

شاید چشم نتونته تشخیص بده ولی قاعدتا حسش میکنه

لینک به دیدگاه

حتی 120 هرتز با 144 فرق فاحشی داره و در همون ثانیه اول متوجه تفاوت می شیم

اما به نظر من دیگه نهایتش از 160 170 به بالا دیگه افراطه و بی کاربرد

مثل رم گوشی و پیکسل دوربین فقط بازی با اعداده واسه گول زدن مردم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Big_Boss گفته است :

تشخیص دادن با حس کردن دو بحث جداست

شاید چشم نتونته تشخیص بده ولی قاعدتا حسش میکنه

دادا یعنی چی الان... شما قوه بینایی ات مسعول شناسایی و تشخیص امور بینایی شما هست..

حس معنی اش چیه الان؟ اگه چشم متوجه شه شده.. نشه هم نشده دیگه.. با الفاظ بازی میکنید چرا؟ اصلا چشم آدم از یه فرکانسی بالاتر رو نمیتون ببینه بخاطر ویژگی مغز

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

دادا یعنی چی الان... شما قوه بینایی ات مسعول شناسایی و تشخیص امور بینایی شما هست..

حس معنی اش چیه الان؟ اگه چشم متوجه شه شده.. نشه هم نشده دیگه.. با الفاظ بازی میکنید چرا؟ اصلا چشم آدم از یه فرکانسی بالاتر رو نمیتون ببینه بخاطر ویژگی مغز

عزیز چرا بحثو پیچیدش میکنی؟؟؟

در جوابت بگم تشخیص یعنی مغز دونه و دونه فریم هارو دریافت کنه و متوجه 100 درصد اونا بشه

حس کردن یعنی مغز دریافت میکنته اما نه همرو و متوجه 100 درصدم نمیشه ولی متوجه این میشه که تفات دارن باهم و روون ترن

اصلا حرف من قبول نداری؟؟ به نظر شما ایسوس عقلش نمیرسید بجای اینکه بیاد مانیتور 240 هرتز بده

بازم قبول نداری؟؟ اون که میاد میخره چی اونم عقلش نمیرسه نمیگه با خودش با همین پول یکی تو کیفیت 4 کا میخرم؟؟

حرف شما مثل این میمونه بگی هدفون 7.1 با 13 کاناله فرق نداره چون 7.1 هم کافیه و بیش از حده و 13 کانالم الکیه ولی اگر دوتاشو تست کنی متوجه فرقش میشی با این حال که گوش انسان چطور میتونه 6 تا درایور تو هر گوشو درک کنه

من خودم 60 هرتز رو با 144 هرتزاز نزدیک مقایسه کردم و واقعا متوجه فرقش شدم

شما اگر بازم به حرف من اعتماد نداری میتونی مقایسه های تو یوتیوب رو نگاه کنی که کاملا مشهوده

هر چند من اعتقاد دارم مانیتور فوق فوقش 144 دیگ ته تهش بیشتر از اون بدردم نمیخوره

ولی اینکه شما میگی فرق ندارن اصلا اینطوری نیست و فرقشونم کاملا قابل دیده

لینک به دیدگاه

چرا داغ میکنی حاجی. من نگفتم فرق نمیکنه.. دارم از شما میپرسم.. جواب اولی که دادید قانع کننده نبود..بحث عقل رسیدن و نرسیدنم نیس بحث بازار یابیه و این حرفاس.. ته نداره البته این مدل بحثا

میرم نگا میکنمم ببینم به چشم میاد یا نه.. علمی نشه بحث بهتره .. همون تجربه رو عشقه

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

چرا داغ میکنی حاجی. من نگفتم فرق نمیکنه.. دارم از شما میپرسم.. جواب اولی که دادید قانع کننده نبود..بحث عقل رسیدن و نرسیدنم نیس بحث بازار یابیه و این حرفاس.. ته نداره البته این مدل بحثا

میرم نگا میکنمم ببینم به چشم میاد یا نه.. علمی نشه بحث بهتره .. همون تجربه رو عشقه ?

عزیز داغ نکردم منظورمم از عقل رسیدن یه چیز کلی بود و سر حرفم با کسی نبود

بازاریابی و اینا رو درست میگی بحثش جداست و شرکتا واسه چشم و هم چشمیم زیاد از این حرکتا میزنن فقط اینکه بگیم فرقی نداره منصفانه نیستش منظورم همین بود عزیز

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Big_Boss گفته است :

عزیز داغ نکردم منظورمم از عقل رسیدن یه چیز کلی بود و سر حرفم با کسی نبود

بازاریابی و اینا رو درست میگی بحثش جداست و شرکتا واسه چشم و هم چشمیم زیاد از این حرکتا میزنن فقط اینکه بگیم فرقی نداره منصفانه نیستش منظورم همین بود عزیز

عاره بلاخره دارن زحمت میکشن.. حالا برا جیب خودشون یا کیف کردن ما

لینک به دیدگاه

تفاوت باید بسیار اندک باشه .

اما برای گیمرهایی که در سطح جهانی بازی می کنند بد هم نیست .

طرف با پینگ تک رقمی میاد بتل بازی می کنه . گمونم با خودسیستم سرور بازی می کنه !!!

توی بتل پینگ من 120 و این حدودها بود ( تا 200 میرفت ) . من رو میزدن و میرفتن بعد می فهمیدم ! ( حالا نه به این حد ولی خدایش سریعتر بودن )

لینک به دیدگاه

این کلیپ رو ببینید خودتون متوجه تفاوت می شید

https://www.youtube.com/watch?v=m6igZbQm75s

یعنی حتی با دوربین هم می شه تفاوت رو به وضوح حس کرد، چه برسه به رو در رو

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یعنی دوستانی که میگن فرق میکنه اگه بشینن پشت سیستم می تونن بگن این چند هرتزه؟؟؟

نمی تونی بگی دیگه فرق 60  با 120 رو هم نمی تونی بگی چه برسه 240 رو!!!

بله اگه دو تا سیستم رو کنار هم بگذاریم قبول دارم شاید اگه خیلی خودتو بکشی بتونی بگی کدوم کدومه، اما اگه یه سیستم بیای بری بشینی پشتش عمرا بتونی بگی این چند هست!!!

در نتیجه همونجور که دوستان گفتن همش تبلیغه و امکانات الکی اضافی که واقعا کاربرد نداره فقط برای چشم و همچشمی و برخ کشیدن و کل کل هست! ;)

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

یعنی دوستانی که میگن فرق میکنه اگه بشینن پشت سیستم می تونن بگن این چند هرتزه؟؟؟

نمی تونی بگی دیگه فرق 60  با 120 رو هم نمی تونی بگی چه برسه 240 رو!!!

بله اگه دو تا سیستم رو کنار هم بگذاریم قبول دارم شاید اگه خیلی خودتو بکشی بتونی بگی کدوم کدومه، اما اگه یه سیستم بیای بری بشینی پشتش عمرا بتونی بگی این چند هست!!!

در نتیجه همونجور که دوستان گفتن همش تبلیغه و امکانات الکی اضافی که واقعا کاربرد نداره فقط برای چشم و همچشمی و برخ کشیدن و کل کل هست! ;)

داداش من توی قسمت تنظیمات اداپتور گرافیک رفرش ریت مانیتور رو روی 60 - 100 -120 و 144 تست  کردم حتی بین 120 تا 144 هم فرق فاحشی بود با چشم عادی متوجه میشی نیازی نیست حتما 2 تا مانیتور باشه یه کم موس رو روی 60 هرتز تکون بده بعد ببر بالاتر . من دیگه  جز 144 نمیتونم کار کنم حتی اگر بخوام وارد ویندوز بشم فایل کپی کنم بعدش خاموش کنم چه برسه به  بازی .

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

داداش من توی قسمت تنظیمات اداپتور گرافیک رفرش ریت مانیتور رو روی 60 - 100 -120 و 144 تست  کردم حتی بین 120 تا 144 هم فرق فاحشی بود با چشم عادی متوجه میشی نیازی نیست حتما 2 تا مانیتور باشه یه کم موس رو روی 60 هرتز تکون بده بعد ببر بالاتر . من دیگه  جز 144 نمیتونم کار کنم حتی اگر بخوام وارد ویندوز بشم فایل کپی کنم بعدش خاموش کنم چه برسه به  بازی . ?

دقیقا تمام حرفات دردمورد منم صدق میکنه

لینک به دیدگاه

دیگه این بحث که چشم نمیتونه بالاتر از 60 فریم رو درک کنه قدیمی شده.اینا همه ثابت شده تو یوتیوب هم ویدیوهای زیادی ازش هست.مسئله اصلی تو افزایش عددی هرتز مانیتورا کم شدن موشن بلور و لتنسی تو بازی هاست و کم شدن لتنسی تو بازی های اول شخص و انلاین خیلی حیاتیه.در واقع تا شما از نزدیک تست نکنید متوجه تفاوتشون نمیشید.

در ضمن از یک کنسول گیمر هم انتظار نداشته باشید فرق بین 30 فریم به بالاترو متوجه بشه(جاست کیدینگ)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...