رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده قصد خرید مانیتور تا قیمت 780 رو دارم و بیشتر بازی و فیلم نگاه میکنم نظر خودم روی مانیتور های benq vz2350hm   و همچنین samsung s24d595p و asus vx229h هست دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد این مدل یا مدل های دیگه ممنون

ویرایش شده توسط eigor
لینک به دیدگاه

احتمالا منظورت سامسونگ s24d595 plus بود نه ایسوس...

من فکرکنم تفاوت بین ips و pls خیلی کمه.. انتخاب باشماست از هرکدوم خوشت اومد بخر.هردو مانیتور خوبین

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، behnam_o2 گفته است :

احتمالا منظورت سامسونگ s24d595 plus بود نه ایسوس...

من فکرکنم تفاوت بین ips و pls خیلی کمه.. انتخاب باشماست از هرکدوم خوشت اومد بخر.هردو مانیتور خوبین

بله ممنون اصلاح شد فقط مونددم کدومش رو بگیرم هر کدوم مزیت ها و عیب هایی داره ولی بیشتر انتقادات در مورد سامسونگ بیشتر بوده. گارانتی بنک 3 ساله آواژنگ هست اما سامسونگ 2 ساله سام سرویس.  باز اگه مدلی مد نظر هست که بهتر از این 2 مانیتور باشه ممنون میشم معرفی بفرمایید

ویرایش شده توسط eigor
لینک به دیدگاه

من هم چند وقت پیش بین این مدل سامسونگ و الجی 22mp58vq مونده بودم. درنهایت بخاطر علاقه به ips الجی رو خریدم.
بعدا سامسونگ رو از نزدیک دیدم،تفاوت کیفیت تصویر زیاد نیست،مثل هم هستن تقریبا.

Send from my Z2 D6503 using Taptalk

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، behnam_o2 گفته است :

من هم چند وقت پیش بین این مدل سامسونگ و الجی 22mp58vq مونده بودم. درنهایت بخاطر علاقه به ips الجی رو خریدم.
بعدا سامسونگ رو از نزدیک دیدم،تفاوت کیفیت تصویر زیاد نیست،مثل هم هستن تقریبا.

Send from my Z2 D6503 using Taptalk

بله امروز مدل  vp229ha asus خیلی منو تو فکر فرو برد نظری در مورد این مانیتور ندارین؟

ویرایش شده توسط eigor
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...