رفتن به مطلب

کدوم HDD وسترن دیجیتال (آبی یا مشکلی)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خیلی  گرونه

به نظرم 4 توشیبا 128 مگ بافرو بخرید به صرفه تره

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

حاجی خودت میدونی امارها همه نشون دادن وسترن خرابیش بیشتره

اگ وسترن 7 سال عمر میکنه مطمعن باش بقیه هارد ها حداقل 10 سال کارمیدن

بازم میگی وسترن ابی و سیاه و

منم که راهنمایی کردم درمورد هیتاچی

سلام داداش راسیتش برای من مشکلی نداشته همیشه وسترن داشتم بدون هیچ مشکلی کار کرده قبلا دوتا وسترن سبز داشتم بدون مشکل بودنند خدایش ولی بازم از کمکت داداش ممنونم و همینطور بقیه

برای همین تصمیم گرفتم هارد 4 ترا مشکی با سرعت 7200 بگیرم که حداقل سرعت بیشتری داشته باشم و بعدا اگه خواستم اکسترنال می گیرم چون الان فقط یکی هارد 1 ترا آبی وسترن است که سرعت 7200 داره و بقیه سرعت 5400 دارنند پس اگه قرار بگیرم باید یک چیز سرعت خوب بگیرم تا سرعت کم

موفق باشی:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

تجربه شخصی بنده، خاطره خیلی بدی از سیگیت دارم؛ هارد که پر میشد بعد یه مدت...بای بای..!xD

از وسترن گرین و بلو استفاده میکنم و از شانس بد وقتی بلو گرفتم فهمیدم سری 5400دور هست،میتونید 5ترای بلو بگیرید و تفاوت قیمتش با بلک، یه مقداری روش بزارید یه اکسترنال 1 یا 2ترابایت تهیه کنید، باز هم بیشتر از همه نظر شخصی خودتون مهمه، بعضی وقتا آدم دلش میخواد چیزای جدیدی تست کنه، در بهتر بودن هارد سری بلک هم شکی نیست فقط قیمتش کمی بالاتره

موفق باشید^_^

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Arash_A1 گفته است :

تجربه شخصی بنده، خاطره خیلی بدی از سیگیت دارم؛ هارد که پر میشد بعد یه مدت...بای بای..!xD

از وسترن گرین و بلو استفاده میکنم و از شانس بد وقتی بلو گرفتم فهمیدم سری 5400دور هست،میتونید 5ترای بلو بگیرید و تفاوت قیمتش با بلک، یه مقداری روش بزارید یه اکسترنال 1 یا 2ترابایت تهیه کنید، باز هم بیشتر از همه نظر شخصی خودتون مهمه، بعضی وقتا آدم دلش میخواد چیزای جدیدی تست کنه، در بهتر بودن هارد سری بلک هم شکی نیست فقط قیمتش کمی بالاتره

موفق باشید^_^

سلام داداش ممنون از کمکت شرمنده مثبت هام تموم شده نمی تونم ازشون استفاده کنم

قراره سری بلک 4 ترا وسترن بگیرم که سرعتش 7200 است و بعدا خواستم اکسترنال تهیه کنم تا به مشکل برنخورم

سری بلک قیمتش بالاست به خاطر یک سری امکانات خاصش مثلا امکانی فراهم می کنه که از کل 4 ترا استفاده کنی و این خیلی خوبه و مخصوص گیمش و غیره

موفق باشی:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...