رفتن به مطلب

فروش دست دوم مادر برد GIGABYTE z170 b3h

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مادربرد gigabyte z170 b3h                                          سیستمم دارم میفروشم برای ارتقا به کیبی لیک الان هم فقط مادربردم و رم  مونده هرکی خواست به این شماره زنگ بزنه 09337704833 مادربرد با گارانتی اواژنگ میباشد و دارای ۳سال گارانتی میباشد        قیمت مادر برد :۵۶۰هزار تومان 

رم و کیس هم موجوده رم مدل گیل یا ژل 8 gb بافرکانس 3200 به قیمت ۲۴۰ و کیس دیپکول دوکاس ورژن۲ قیمت165

20170129_150242.jpg

ویرایش شده توسط Alireza Porhemmat
لینک به دیدگاه

دوست عزیز برد شما از پردازنده های سری 7xxx هم ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

منظور شما پردازنده های cor i7 هست بله ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

بله با اپدیت بایوس از سیپیو های کیبی لیگ یا همون سری 7  ساپورت میکنه 

لینک به دیدگاه

نه داداش گلم منظورم اینه که اگر برای رجعت به کابی لیک میخواید برد خودتون هم ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزيز دوكاست 2 اين قيمتى كه قرار دادين قيمت آك كالا هست من خودم همين كيسو با فنهاى اضافه كه هر كدوم به ارزش 20 تومن بود و پيك و ارسال و اسمبل و سرويس رايگان حدود 150 دادم تازه كلاهمو انداختم هوا لطفاً قيمت و وضعيت كيس رو روشن كنيد كه ببينيم با شرايطمون وفق مياد كه برداريم...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما که کیس داری به کارت نمیاد هرکی خواست بیاد تلگرام با هم توافق میکنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...