رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کنسول بازی یا کارت گرافیک؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوست عزیز خود من هم ps4 دارم هم کامپیوتر گرافیکم rx480 سافایر هست مدل هشت گیگ کنسول فقط بازی های انحصاری رو میشه جز برتری هاش حساب کرد وگرنه اصلا با گرافیک rx480 قابل مقایسه نیست 

اگر علاقه ای به بازی های انحصاری ندارید ps4 نخرید چون بازی هاش بشدت گرونه رزولیشن فول اچ دی rx480 کاملا انتظارتون رو براورده میکنه قطعا از 1060 بالاتره اما خب از 10 70 ضعیف تره البته اختلاف هزینشون هم واقعا کم نیست البته در بازی های تایتل amd مثلا رزیدینت ایول 7 از 1070 هم بهتر فریم گرفته 

البته اینو بگم کارت گرمی هست حالت عادی رو 45 درجه و رو لود تا 80 درجه هم میره 

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، mymehdy گفته است :

و یک هارد 8 ترا بگیرم

هارد 8 ترا حدود 2/5 تا سه میلیون  قیمتشه !

لینک به دیدگاه

به شخصه 1060 یکو صدی گالاس رو ترجیح میدم به 480 یکو سیصدی 

حداقلش اینه که پول کمتری میپردازیم برای گرافیکی که قیمت دلاریش 20 دلار بیشتره ¬¬

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، SaeedEminem2 گفته است :

هارد 8 ترا حدود 2/5 تا سه میلیون  قیمتشه !

سلام
دوست عزیز قیمت هارد 8 ترا وسترن که گرون تر از بقیه اس امروز حدود 1300 و 8 ترا سیگیت مدل usb hub حدود 1200
این لینک 8 ترا از لیون
http://lioncomputer.ir/product/9892/هارد+اکسترنال+وسترن+دیجیتال+WD+My+Book+8TB+New+USB+3.0+WDBBGB0080HBK/

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mymehdy گفته است :

سلام
دوست عزیز قیمت هارد 8 ترا وسترن که گرون تر از بقیه اس امروز حدود 1300 و 8 ترا سیگیت مدل usb hub حدود 1200
این لینک 8 ترا از لیون
http://lioncomputer.ir/product/9892/هارد+اکسترنال+وسترن+دیجیتال+WD+My+Book+8TB+New+USB+3.0+WDBBGB0080HBK/

داداش این هارد اکسترناله به چه درده کامپیوتر میخوره که بخوای بازی لود کنی ازش؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Big_Boss گفته است :

داداش این هارد اکسترناله به چه درده کامپیوتر میخوره که بخوای بازی لود کنی ازش؟؟

نه داداش واسه ارشیو فیلمم گفتم نه واسه بازی
:)
بازی روی همون m.2 میریزم

ویرایش شده توسط mymehdy
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mymehdy گفته است :

نه داداش واسه ارشیو فیلمم گفتم نه واسه بازی
:)

اگ اونطور باشه ارزش داره

لینک به دیدگاه

با سلام

کارت گرافیک 1060 بخرین خیلی بهتر از rx480 چون هم مصرف برق بیشتر و هم خیلی داغ میکنه توی بازیا بیشتر 1060 بهتر فریم( میده و زیاد بالا پایین نمیشد)

حتما باید از سیستم دانلود کنی؟گوشی خیلی بهتره.نرم افزار دانلود منیجر adm برای اندروید در حد idm کامپیوتر و بهترم هست .با اون راحت دانلود کن.من خودم با یک گوشی s3 همینکارو میکنم 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، pc gamer69 گفته است :

با سلام

کارت گرافیک 1060 بخرین خیلی بهتر از rx480 چون هم مصرف برق بیشتر و هم خیلی داغ میکنه توی بازیا بیشتر 1060 بهتر فریم( میده و زیاد بالا پایین نمیشد)

حتما باید از سیستم دانلود کنی؟گوشی خیلی بهتره.نرم افزار دانلود منیجر adm برای اندروید در حد idm کامپیوتر و بهترم هست .با اون راحت دانلود کن.من خودم با یک گوشی s3 همینکارو میکنم 

واسه من راحت تره با پی سی
گوشیمم ایفونه
چند هارد اکسترنال هم بهش وصله واسه جابجا کردن دانلود ها
نظر خودمم روی 1060

لینک به دیدگاه

توی بازی های قدیمی تر و dx11 کارت 1060 حدود 5 تا 10 درصد قوی تره اما توی بازی های بروزتر و جدید تر کاملا برعکسه .

480 انتخاب بهتریه . هرچند خود من 470 رو به خاطر قیمتش ترجیح میدم .

متاسفانه قیمت 480  نسبت به قیمت جهانیش بالاست اما باز هم ارزش خرید خوبی توی بازار به دردنخور ایران داره  .

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Big_Boss گفته است :

اگ اونطور باشه ارزش داره

داداش فک میکنی توی هارد اکسترنال چیه ؟

یه هارد معمولی کامپیوتر با یه تبدیل

پوسته رو بنداز بیرون بزارش تو سیستم

لینک به دیدگاه

اگر تنها کاری که با pc انجام میدین بازی کردنه به نظر من کنسول بخرید .

الان با پول اون ۱۰۷۰ میشه هر دو کنسول اکس باکس وان و پلیستیشن ۴ رو خرید. اگر میگید بازی هاش گرونه که به راحتی میشه اکانت های هکی استفاده کرد. در کل چون کنسول ها حداقل ۴ سال(تو نسل های قبل ۸ سال) بدون دردسر ارتقا و نصب و بهینه سازی براتون کار میکنه خرید معقول تریه. نکته دیگش اینه که شما فرضا با خرید اکس باکس وان اس میتونید به راحتی آب خوردن با قابلیت بک وارد بازی های نسل قبل یعنی اکس باکس ۳۶۰ رو هم اجرا کنید و حتی یه 4k blue ray player هم روش داره که خیلی عالیه. سیستم عامل ویندوز ۱۰ هم روش هست و تمام برنامه های یونیورسال راحت روش اجرا میشه . چند وقت دیگه هم پشتیبانی از موس و کیبرد بهش اضافه میشه

در مورد پلیستیشن واقعا امکان نداره کسی گیمر باشه و از بازی هایی مثل گاد اف وار و لست اغ از و انچارتد بتونه بگذره

در کل بستگی به خودتون داره. من که کنسول رو با یه TV بزرگ 4K به یک پی سی چند میلیونی ترجیح میدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...