رفتن به مطلب

چرا این کارت گرافیک انقد ارزونه ؟!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 24 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

خوشم میاد نوشتی سری 400 انویدیا دایرکت 10 هست بعد دو نفر هم اومدن مثبت دادن ، خوب برادرای عزیز مگر مجبورید ؟

خوشم میاد با سرعت موشک خوندی و اومدی انتقاد کنی که بگی من خیلی خوبم. دوست عزیز بنده عرض کردم قبل سری 400. الان پدران خاطره تعریف می کنن قبل انقلاب اینجوری بود این 38 سال رو هم شامل میشه؟ اومدید اونایی که مثبت دادن رو هم بردید زیر سوال.

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Magneto گفته است :

خوشم میاد با سرعت موشک خوندی و اومدی انتقاد کنی که بگی من خیلی خوبم. دوست عزیز بنده عرض کردم قبل سری 400. الان پدران خاطره تعریف می کنن قبل انقلاب اینجوری بود این 38 سال رو هم شامل میشه؟ اومدید اونایی که مثبت دادن رو هم بردید زیر سوال.

این آقای magneto  

مشخصا از معدود افرادیه که درزمینه سخت افزار اطلاعات زیاد ودقیقی دارن.

بنده ایشونو نمیشناسم ولی مطالبشون برام سنده و نوشته هاشونو دقیق میخونم.

موفق باشی magneto

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Magneto گفته است :

فکر نکنم کسی بخاطر نشون دادن خوب یا بد بودنش اینجا مطلب بزاره مگر عزیزانی که کیفیت ساخت Galax HOF رو ازAsus Strix بالاتر و بهتر اعلام می کنند . من عذر خواهی میکنم نوشته ی شما رو با دقت نخوندم و منظورتون رو اشتباه متوجه شدم .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rasol2000 گفته است :

این آقای magneto  

موفق باشی magneto

آفرین

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، OmidArash گفته است :

فکر نکنم کسی بخاطر نشون دادن خوب یا بد بودنش اینجا مطلب بزاره مگر عزیزانی که کیفیت ساخت Galax HOF رو ازAsus Strix بالاتر و بهتر اعلام می کنند . من عذر خواهی میکنم نوشته ی شما رو با دقت نخوندم و منظورتون رو اشتباه متوجه شدم .

متاسفانه فضا پر شده از دوستانی که سعی می کنن به هر طریقی یه پست توی فروم بذارن و تعداد پست ببرن بالا یا اینکه امتیازی بدست بیارن. اگه جایی هست که امتیاز رو با پول تهاتر کنه یه جایزه ای بابت این امتیاز ها یا تعداد پست می دن، به اون دوستانی که سالهاست اینجا جواب کاربرا و می دن و راهنمایی می کنن، بفرمایید برن پولشون رو بگیرن.

دوست عزیز، کیفیت ساخت مبحث مجزاییه که شما هرگز نمی تونید بین دو تا سری و دو تا کمپانی مقایسه ای روش انجام بدی. برخی اوقات معظم ترین کمپانی ها در تولید یک محصول اشتباه فاحشی انجام می دن که یک کمپانی رده دهم هم انجام نداده. نمونش افتضاحات سامسونگ در تولید نوت، اپل در تولید آیفون 4 و اخیرا EVGA و RX480 رفرنس ای ام دی. بنابر این کیفیت ساخت فقط باید بصورت By- Case بررسی بشه. یعنی یک محصول با مشخصات دقیق از یک کمپانی رو ازنظر کیفیت ساخت با نمونه دیگه مقایسه کنید.

حالا اینکه کجای پاسخ های بنده شما توضیحی در خصوص کیفیت ساخت استنباط کردید بنده در جریان نیستم. کیفیت ساخت معمولا یکی از فاکتورهای سنجش یک قطعه به حساب میاد. کارت 980 HOF و همچنین Zotac AMP EXtereme قوی ترین و برترین های سری GTX980 بودن و این رو می تونید از ویدئوهای بررسی که به وفور در Youtube دیده می شن و همچنین کلاک هایی که در بنچمارک های Overclocking ثبت شده مشاهده کنید.

متاسفانه برخی دوستان بصورت تیفوسی وار طرفدار یک برند هستند و هرگز نمی خوان لحظه ای به این فکر کنن که یک روزی یه کالایی از همین برند رو استفاده کردن و تجربه مثبتشون باعث این وفاداری شده و شاید تجربه بهتر استفاده از کالای یک کمپانی دیگه هم بتونه نظرشون رو تغییر بده.

در دنیایی که تمام کمپانی ها به تجارت مشغول هستن و صداقت در کار هیچ تاکید می کنم هیچ بیزینسی در دنیا وجود نداره.

خوشبختانه بنده در زمینه فوتبال هم که بعث طرفداران تیفوسی مطرحه تفکر اینچنینی ندارم.

در 54 دقیقه قبل، Rasol2000 گفته است :

این آقای magneto  

موفق باشی magneto

دوست عزیز شما به من لطف دارید منتها من هم خیلی وقت ها تو همین تاپیک ها نظرات کاملا اشتباهی دادم  و دوستانی من رو روشن کردن که اشتباه می کردم. من به شما پیشنهاد می کنم غیر از استنباط واقعی خودتون هیچ چیزی رو مطلقا سند معتبر ندونید.

سپاس

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Magneto گفته است :

متاسفانه فضا پر شده از دوستانی که سعی می کنن به هر طریقی یه پست توی فروم بذارن و تعداد پست ببرن بالا یا اینکه امتیازی بدست بیارن. اگه جایی هست که امتیاز رو با پول تهاتر کنه یه جایزه ای بابت این امتیاز ها یا تعداد پست می دن، به اون دوستانی که سالهاست اینجا جواب کاربرا و می دن و راهنمایی می کنن، بفرمایید برن پولشون رو بگیرن.

دوست عزیز، کیفیت ساخت مبحث مجزاییه که شما هرگز نمی تونید بین دو تا سری و دو تا کمپانی مقایسه ای روش انجام بدی. برخی اوقات معظم ترین کمپانی ها در تولید یک محصول اشتباه فاحشی انجام می دن که یک کمپانی رده دهم هم انجام نداده. نمونش افتضاحات سامسونگ در تولید نوت، اپل در تولید آیفون 4 و اخیرا EVGA و RX480 رفرنس ای ام دی. بنابر این کیفیت ساخت فقط باید بصورت By- Case بررسی بشه. یعنی یک محصول با مشخصات دقیق از یک کمپانی رو ازنظر کیفیت ساخت با نمونه دیگه مقایسه کنید.

حالا اینکه کجای پاسخ های بنده شما توضیحی در خصوص کیفیت ساخت استنباط کردید بنده در جریان نیستم. کیفیت ساخت معمولا یکی از فاکتورهای سنجش یک قطعه به حساب میاد. کارت 980 HOF و همچنین Zotac AMP EXtereme قوی ترین و برترین های سری GTX980 بودن و این رو می تونید از ویدئوهای بررسی که به وفور در Youtube دیده می شن و همچنین کلاک هایی که در بنچمارک های Overclocking ثبت شده مشاهده کنید.

متاسفانه برخی دوستان بصورت تیفوسی وار طرفدار یک برند هستند و هرگز نمی خوان لحظه ای به این فکر کنن که یک روزی یه کالایی از همین برند رو استفاده کردن و تجربه مثبتشون باعث این وفاداری شده و شاید تجربه بهتر استفاده از کالای یک کمپانی دیگه هم بتونه نظرشون رو تغییر بده.

در دنیایی که تمام کمپانی ها به تجارت مشغول هستن و صداقت در کار هیچ تاکید می کنم هیچ بیزینسی در دنیا وجود نداره.

خوشبختانه بنده در زمینه فوتبال هم که بعث طرفداران تیفوسی مطرحه تفکر اینچنینی ندارم.

دوست عزیز شما به من لطف دارید منتها من هم خیلی وقت ها تو همین تاپیک ها نظرات کاملا اشتباهی دادم  و دوستانی من رو روشن کردن که اشتباه می کردم. من به شما پیشنهاد می کنم غیر از استنباط واقعی خودتون هیچ چیزی رو مطلقا سند معتبر ندونید.

سپاس

درسته ومن هم اشاره کردم از معدود دوستان مطلع هستید.

یعنی افراد کاردرست دیگه هم زیادن که واضحه چکسانین ودمشونم گرم.

منظور این بود که به نظرات شما  بعنوان مرجعی برای استنباط و تصمیم نگاه میشه.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Magneto گفته است :

سپاس

بنده از روی حرف های شما چیزی استنباط نکردم و بحث کیفیت بخاطر موضوع تاپیک مطرح شد ، یه گوگل بفرمایید در رابطه با بهترین کارت های 980 میبینین که چیزی در رابطه با برند گلکس جایی گفته نشده و زوتاک هم  اغلب پایینتر از برندهای معتبر دیگه قرار داره ، بحث قدرت و کلاک هم کاملا برای فروش بیشتر و تبلیغات برند های ضعیفتر است به این دلیل که ست کردن کلاک در عدد بالاتری به صورت دیفالت در کارت های ذکر شده باعث بالا رفتن دمای کاری و برق مصرفی شده و نتایج مشخص خودشو داره ، شما با خرید کارتی که گرونتره پولتونو دور نریختین بلکه میتونین خیلی راحت به کلاک های بالاتر برسین البته با دما و مصرف بهتر و کارایی و پایداریه بیشتره نسبی ، در نهایت اگر بی طرفانه تحقیق بشه به خیلی چیزایه متفاوتی میرسین که اغلب ارزشمندتر بودن کالاهایی با برند بهتر رو نشون میدن ، چیزهای از نرم افزار بگیرید تا نوع و نویز فن و آلیاژ سینک و نوع خازن ها و چوک ها و برد و ... . از لحاظ ظاهری و عملکرد حتی ساده ترین یوزر ها هم میتونن به این نتیجه برسن که کیفیت ساخت کدام قطعه بالاتره اگر بتونن با هر دو مورد کار کنن . به جرات میتونم بگم که با تمام برندهای موجود در بازار از لو رنج تا های اند کار کردم و  واقعا برام روشن شده که در اکثر موارد برندهای گرونتر بسیار بهتر اند ساده ترین دلیلی هم که میتونم بیان کنم مقدار خرابی و عمر مفیده شون در استفاده طولانی مدت و شرایط سخت هست .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

بنده از روی حرف های شما چیزی استنباط نکردم و بحث کیفیت بخاطر موضوع تاپیک مطرح شد ، یه گوگل بفرمایید در رابطه با بهترین کارت های 980 میبینین که چیزی در رابطه با برند گلکس جایی گفته نشده و زوتاک هم  اغلب پایینتر از برندهای معتبر دیگه قرار داره ، بحث قدرت و کلاک هم کاملا برای فروش بیشتر و تبلیغات برند های ضعیفتر است به این دلیل که ست کردن کلاک در عدد بالاتری به صورت دیفالت در کارت های ذکر شده باعث بالا رفتن دمای کاری و برق مصرفی شده و نتایج مشخص خودشو داره ، شما با خرید کارتی که گرونتره پولتونو دور نریختین بلکه میتونین خیلی راحت به کلاک های بالاتر برسین البته با دما و مصرف بهتر و کارایی و پایداریه بیشتره نسبی ، در نهایت اگر بی طرفانه تحقیق بشه به خیلی چیزایه متفاوتی میرسین که اغلب ارزشمندتر بودن کالاهایی با برند بهتر رو نشون میدن ، چیزهای از نرم افزار بگیرید تا نوع و نویز فن و آلیاژ سینک و نوع خازن ها و چوک ها و برد و ... . از لحاظ ظاهری و عملکرد حتی ساده ترین یوزر ها هم میتونن به این نتیجه برسن که کیفیت ساخت کدام قطعه بالاتره اگر بتونن با هر دو مورد کار کنن . به جرات میتونم بگم که با تمام برندهای موجود در بازار از لو رنج تا های اند کار کردم و  واقعا برام روشن شده که در اکثر موارد برندهای گرونتر بسیار بهتر اند ساده ترین دلیلی هم که میتونم بیان کنم مقدار خرابی و عمر مفیده شون در استفاده طولانی مدت و شرایط سخت هست .

استفاده کردیم دوست عزیز از توضیحات شما.

بنده حس می کنم صحبت بین من و شما به پایان رسیده باشه.

برخی از توضیحات شما هم منطقیه.

بهتره تصمیم گیری رو ره عهده دوستی بذاریم که تاپیک رو مطالعه می کنه.

سپاس

?

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

در در 1395/11/16, 13:20:11، OmidArash گفته است :

دوست عزیز شما که اینقدر ادعات میشه همچیو کامل میدونی و باهم مقایسه کردی و از خودت حرف در میاری تو کارتای قدرتمند اصلا ما گلکس نداریم

فک کنم دیگ حداقل چیزی که برای اثبات ادعات لازم داری و باید بدونی اینکه برند گلکس تو اروپا به نام kfa2 شناخت شده

و این لینکم میتونی مطالعه کنی تا با سطح دانش بالاتری رو حرفات تاکید کنی

http://www.guru3d.com/articles-pages/kfa2-geforce-gtx-980-ti-hof-review,1.html

لینک به دیدگاه

سری 900 با DX12 مشکل و ضعیف عمل کرد خریدشم اشتباست

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Magneto گفته است :

استفاده کردیم دوست عزیز از توضیحات شما.

بنده حس می کنم صحبت بین من و شما به پایان رسیده باشه.

برخی از توضیحات شما هم منطقیه.

بهتره تصمیم گیری رو ره عهده دوستی بذاریم که تاپیک رو مطالعه می کنه.

سپاس

?

جالب بود ، تشکر

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Big_Boss گفته است :

دوست عزیز شما که اینقدر ادعات میشه همچیو کامل میدونی و باهم مقایسه کردی و از خودت حرف در میاری تو کارتای قدرتمند اصلا ما گلکس نداریم

فک کنم دیگ حداقل چیزی که برای اثبات ادعات لازم داری و باید بدونی اینکه برند گلکس تو اروپا به نام kfa2 شناخت شده

و این لینکم میتونی مطالعه کنی تا با سطح دانش بالاتری رو حرفات تاکید کنی

http://www.guru3d.com/articles-pages/kfa2-geforce-gtx-980-ti-hof-review,1.html

اینی که شما برای من ریویو یه قطعه رو میزاری متوجه نمیشم چه چیزی رو نشون میده ، یه سرچ بهتر بزن مثلا Best GTX980 یا هر چیزی فکر میکنی مقایسه ای تره فکر نکنم در چارت های کلی چیزی به نام گلکس یا KFA2 پیدا کنی ، شما هم اگه حرف های منو با دقت بخونی میبینی که هیچ جا بحثی از قدرت نکردم و تمام حرفم اینه که برندهای بی کیفیت تر جهت اینکه شما رو گول بزنن کلاک های دیفالت بالاتری رو ست می کنن که در بنچمارک های استاندارد بیان بالا ، کلاک هایی که شما با کارت هایه بهتر خیلی راحت بهشون میرسی با دمای کاریه پایینتر و برق مصرفی کمتر و میدونن اغلب مردم با سرچ در مورد قدرت کارت تصمیم خریدشونو میگیرن دریغ از درک معیارهایی که یک کارت گرافیک رو برتر به دیگری می کنند . در نهایت اگر پاسخی دارید فکر می کنم ما حرف همو متوجه نمیشیم و شمارو با برند فوق العاده پرسود و قدرتمندتون تنها میزارم .امیدوارم چرخش براتون بچرخه .

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز مبحث بهترین 980 فکر می کنم متعلق به دو سال قبل باشه. و تقریبا کاملا اثبات شده هست که کدوم کارت ها بهترین نتایج رو تو گیم ها و تو بنچ مارک ها کسب کردن و به وفور ویدئو های تاریخ گذشته براش پیدا می شه توی Youtube. اینجا فکر می کنم بیشتر از اینکه پاسخ استارتر رو بدیم داریم سر اینکه اطلاعات کی بیشتره و استقلال بهتره یا پرسپولیس و پی سی بهتره یا کنسول بحث می کنیم. بحثی که نهایتا کسی قرار نیست توش قانع بشه.

دوست عزیزمون اومدن پرسیدن چرا این کارت اینقدر ارزونه. دوستان اومدن حدثشون رو گفتن. بنده هم عرض کردم، این کارت تقریبا از گرون ترین کارت های GTX980 بود. قیمت 980 الان بعلت اینکه برای نسل گذشته هست تنزل پیدا کرده و وارداتش هم متوقف شده. اونهایی که 1600 1700 قیمت خوردن خرید قدیم هایی هستن که موندن رو دست فروشنده. وگرنه قیمت واقعی کارت 980 همینه.

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/14, 00:52:40، DPSYS گفته است :

دوست عزیز شما نگران ارزون بودنش بودی که اول شد 1270 و بعد ناموجود شد ...حالا صبر کنید موجود که شد احتمالا باید همون قیمت MSi رو براش هزینه کنید...؟!!

دوست عزیز اولا من نگران ارزون بودنش نبودم فقط خواستم بدونم اگه مشکلی داره چون دنبال یه کارت خوب برا خرید هستم نخرم که یه وخ پولم به فنا نره دوما شما یه جور صحبت میکنید انگار دلیل گرون شدنو نا موجود شدنش منم ...!

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/13, 08:57:30، OmidArash گفته است :

اینی که شما بخوای کیفیت این کالا رو با Asus Strix مقایسه کنی ساده لوحانه ترین کاره و فقط داری به خودت دروغ میگی ، من تجربه ی استفاده از برندهایی مثل Galax و Inno و PointOfView و ... رو به اندازه ی کافی داشتم از لحظه ی اولی که نرم افزارشون رو نصب و اجرا میکنی متوجه کیفیت پایینشون میشی بعدش میرسی به دما و نویز فن و ... که کاملا از خریدت ناراضیت میکنه ، البته هستن دوستان زیادی که یک عمر با این کارت ها کار میکنن و چیزی متوجه نمیشن و میان به بقیه هم پیشنهاد میدن که من دارم و راضی ام و ... ? بهت پیشنهاد می کنم MSI یا Asus کارکرده گارانتی دار بگیری

دوست عزیز این نظر شماست ! برند های معروف همینطوری قیمتشون الکی بالاست چند نفر هم مثل شما این حرفارو میزنن که وارد کننده ها هم باز میکشن رو قیمت اینا ضمنا این کارت گرافیکا زیر نظر انویدیا و ای ام دی تولید میشن فقط تو کیفیت و کارایی سیستم کولینگ با هم تفاوت دارند که تو این سری هم این کارت از موفق ترین کارتا بوده من به شخصه خرابی و اشکالو تو ام اس ای بیشتر دیدم   نمیخوام بگم بدن ولی اونا پول اسمشونو از منو شما میگیرن

ویرایش شده توسط hoseindn
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hoseindn گفته است :

دوست عزیز اولا من نگران ارزون بودنش نبودم فقط خواستم بدونم اگه مشکلی داره چون دنبال یه کارت خوب برا خرید هستم نخرم که یه وخ پولم به فنا نره دوما شما یه جور صحبت میکنید انگار دلیل گرون شدنو نا موجود شدنش منم ...!

دوست عزیزمعذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم،  قصد بنده بیشتر مزاح بود نه اینکه بخوام بگم شما دلیل گرونی یا ناموجود شدن این کارت هستی...که اگه اینجوری بود خیلیا الآن دنبال شما بودن که انتقام گرونی قطعات رو از شما بگیرن ، آخه این روزا PC بازها خیلی دلشون از بازار قطعات پره و دنبال یکی میگردن رو سرش خالی کنن؟!!!( اینم از روی مزاح گفتم نه با قصد خاصی، به دل نگیرید... شاد باشید!)

موفق باشید... .

لینک به دیدگاه

سلام به نظر من هر کدوم که باهاش بیشتر حال میکنی رو انتخاب کن  دوست داری 980بگیر اگر دوست داری 1060بگیر اتخاب با خودته ولی اگر 1060بگیری بهتره چون انویدیا سری 900رو کم کمک به سرنوشت سری 700دچار میکنه ولی بازم اگه دیدی از انویدیا خوشت نمیاد یه RX480یا یه R9 390بگیر به نظر من گیگا یا ایسوس جزو برند های خوب هستند بگیر هم از نظر گارانتی هم از نظر کیفیت که خاطرت جمع باشه که خرابی نمیکنه بازم انخاب با خودته دوست عزیز 

لینک به دیدگاه

من كه اخيرا هم استريكس داشتم هم گيگا داشتم هم گلكس سري اگزوك و هم سري هاف وقبلا هم كلي برند ديگه..... تو بحث دما و نويز كه ميتونم قطعي دربارش نظر بدم بي نظيرن ،خنك ترين و بي صدا ترين كارت هايي بودند كه داشتم ،از لحاظ كيفيت ساخت هم چيزي كه از ظاهر برد و قطعات به كار رفته و سيستم كولينگ به نطر مياد واقعا با كيفيت هستند، من هم ٩٧٠ اگزوك داشتم هم الان ٩٨٠ هاف تكلاب، تو همين ماه گذشته، فكر ميكنم تو اين مدت ١٠-١٢ سال كه با كلي كارت مختلف كار كردم بتونم كيفيت رو تا حدودي تشخيص بدم، من كه كيفيتشون رو مخصوصا سري هاف رو تاييد ميكنم هيچ چيزي هم از استريكس كم ندارن..

بين ١٠٦٠ و ٩٨٠ هم بستگي به كاربرد خريدار داره، ٢٠٤٨ هسته كودا ٩٨٠ كجاااااا  ١٢٨٠ هسته ١٠٦٠ كجااا.... كساني كه عمليات رندرينگ و محاسباتي و تدوين انجام ميدن ميدونن چي ميگم مثل مقايسه بنز و پرايد ميمونه...بعدش هم اينكه يكي از دوستان هم توضيح دادن گول ٦ گيگ رم ١٠٦٠ رو نخورين.. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...