رفتن به مطلب

خریدار ایرکولرهای سری Termalright

m343
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان عزیز 

اگر از این سری کولر موجود دارید لطفا اعلام بفرمایید

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

کدوم سری ؟

درود

مد نظر از سری های  Thermalright HR-02

و  ThermalRight Le GRAND Macho RT

میباشد

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، m343 گفته است :

درود

مد نظر از سری های  Thermalright HR-02

و  ThermalRight Le GRAND Macho RT

میباشد

من HR-02 دارم با فن TY143 و خمیر Z9  ولی بهت پیشنهاد می کنم تصمیمتو عوض کنی چون اصلا استاندارد نیستند ، وزن بالا ، نویز بسیار زیاد ، سوار شدن بد روی برد و در نهایت عملکرد کمتر از حد  انتظار

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، OmidArash گفته است :

من HR-02 دارم با فن TY143 و خمیر Z9  ولی بهت پیشنهاد می کنم تصمیمتو عوض کنی چون اصلا استاندارد نیستند ، وزن بالا ، نویز بسیار زیاد ، سوار شدن بد روی برد و در نهایت عملکرد کمتر از حد  انتظار

عجیبه چون بسیاری از دوستان در مشاوره این سری را پیشنهاد میکنند

شما مطمن هستید به درستی نصب شده ؟ وزن گه فکر میکنم فقط پردازنده های سری 1151 کمی کم تحمل باشند

لینک به دیدگاه

بله پیشنهاد دوستان بر اساس تجربه ی شخصی خودشون هست ، بنده شخصا بالای 20 مدل کولر رو زمان گذاشتم برای تستش و خاطرم نیست واقعا چند مدل مختلف  رو تا حالا  اسمبل کردم ! پیشنهاد می کنم برید سراغ هیدرو کولرها . باز هم اگر خریدارید بنده فروشنده هستم هم با فن TY143 هم بدون اون ، جعبه و تمامی متعلقاتش هم موجوده  .

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

بله پیشنهاد دوستان بر اساس تجربه ی شخصی خودشون هست ، بنده شخصا بالای 20 مدل کولر رو زمان گذاشتم برای تستش و خاطرم نیست واقعا چند مدل مختلف  رو تا حالا  اسمبل کردم ! پیشنهاد می کنم برید سراغ هیدرو کولرها . باز هم اگر خریدارید بنده فروشنده هستم هم با فن TY143 هم بدون اون ، جعبه و تمامی متعلقاتش هم موجوده  .

اگر موردی نیست بفرمایید مدت کارکردت و گارانتی  و قیمت مدنظرتون چقدره 

و اگر موارد دیگه هم موجود دارید لطفا بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، m343 گفته است :

اگر موردی نیست بفرمایید مدت کارکردت و گارانتی  و قیمت مدنظرتون چقدره 

و اگر موارد دیگه هم موجود دارید لطفا بفرمایید

گارانتیش فکر کنم چند ماهی مونده

کارکردش معمولی بوده

کاملا سالم و تمیزه و جعبه و متعلقاتش همگی هست

با TY143 میتونم 150 تقدیم کنم بدون اون 30 تومن کم میکنم براتون

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

گارانتیش فکر کنم چند ماهی مونده

کارکردش معمولی بوده

کاملا سالم و تمیزه و جعبه و متعلقاتش همگی هست

با TY143 میتونم 150 تقدیم کنم بدون اون 30 تومن کم میکنم براتون

این مدل هست ؟

http://lioncomputer.ir/product/5628/Thermalright+HR-02+Rev.A(BW)+Macho+CPU+Cooler/

لینک به دیدگاه

بله 25 درصد کم کردم براتون از قیمت نو

فن هم این مدله : http://lioncomputer.ir/product/3138/فن+ترمال+رایت+TY-143+140mm/

اونم 30 درصد براتون کم کردم 

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

عجیبه ! این کولر که مهم ترین ویژگیش کم صدا بودنشه ! چرا میگین نویز داره ؟! واقعا خوب نیست ؟ مدل گراند ماچو چطور ؟ اونم نویز داره ؟ خنک کننده بادی میشناسید که نویز زیاد نداشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

فن فابریکش که TY140 هست 1300 دور ماکزیموم سرعتش هست که با وجود 140میلیمتری بودنش تو همون دور هم صداش به وضوح شنیده میشه ،

فن پیشنهادی براش که TY143 هست با سرعت 2400 که در ماکزیموم دور شمارو یاد فن های استفاده شده تو آشپزخونه خونتون میندازه !

پیشنهاد بنده باز هم استفاده از هیدرو کولر هست ولی اگر به دنبال ایرکولرید  پیشنهاد میدم کولرمستر تهیه کنید یا برند هایی که لوله های مسی مستقیم با پردازنده در ارتباط اند و فن های با کیفیت تری دارند /

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اصلا این فن رو نگیر بشدت سنگینه . مادربردهای amd  که در جا ضامن هولدر هیتسینکشون میشکنه . من داشتم و با شکسته شدن ضامن این کول افتاد رو گرافیکم و داغونش کرد .

در رابطه با مادربردهای اینتل اگه سیستم اسکای لیک داری کلا فراموش کن چون بخاطر نازک شدن پی سی بی cpu . cpu شدیدا تاب برمیداره . اگه هم غیر اسکای لیک دارین خود مادربردتون شدیدا تاب میگیره . به جای این فن یه کول واتر 120 بذار خیال خودتو راحت کن و مطمئن باش که کل سیستم در بهترین حالت کار میکنه . 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

دوست عزیز اصلا این فن رو نگیر بشدت سنگینه . مادربردهای amd  که در جا ضامن هولدر هیتسینکشون میشکنه . من داشتم و با شکسته شدن ضامن این کول افتاد رو گرافیکم و داغونش کرد .

در رابطه با مادربردهای اینتل اگه سیستم اسکای لیک داری کلا فراموش کن چون بخاطر نازک شدن پی سی بی cpu . cpu شدیدا تاب برمیداره . اگه هم غیر اسکای لیک دارین خود مادربردتون شدیدا تاب میگیره . به جای این فن یه کول واتر 120 بذار خیال خودتو راحت کن و مطمئن باش که کل سیستم در بهترین حالت کار میکنه . 

درود

اتفاقا اسکای لیک هست

واترکولرگرین ظاهرا نویز زیادی دارد و فکر نمیکنم بتونم با نویزش کنار بیام  شما استفاده داشتید ؟ 

لینک به دیدگاه

درود

استارتر عزیز  تو دلت خالی نشه  من مدل سیلور اررو دارم  خیلی سنگین نیست ولی یه هیولا کامل هست یکم به دردسر میندازتت ولی باور کن با یه خمیر خوب  کاملا راضیت میکنه

من رو مین AMD  سوار کردم با سیپیو 1100  فعلا رو 3700  هست  با دمای 27 درجه تو بیکاری 38-40  فول لود 

همش به مهارت خودت بستگی داره چجوری نصبش کنی  دقتت چقدر باشه  چقدر پیچاشو سفت کنی که مین تاب بر نداره  

یا باید حرفه ای باشی و اینارو بتونی نصب کنی  یا برو سراغ کولر های یوزر فرندلی   

هر کی یه نظری داره ولی برو تحقیق کن تا بهترین تصمیم روبگیری !

http://lioncomputer.ir/category/590/فن+-+خنک+کننده+ها/#/filter642_Green/filter643_CPU+Cooler/

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، m343 گفته است :

درود

اتفاقا اسکای لیک هست

واترکولرگرین ظاهرا نویز زیادی دارد و فکر نمیکنم بتونم با نویزش کنار بیام  شما استفاده داشتید ؟ 

لیکویید کولر های کولر مستر عالین . یکم گرونن . مدل 120 فکر کنم حدود 250 بشه نهایت 270 ولی در مقایسه با گرین مثل بنز و پیکان میمونن . گرین کولر هاش اشغاله

لیکویید 240 هم خودم دارم گرفتم 380 . 6700k  دماش از 50 بالاتر نمیره 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، teknesian گفته است :

درود

استارتر عزیز  تو دلت خالی نشه  من مدل سیلور اررو دارم  خیلی سنگین نیست ولی یه هیولا کامل هست یکم به دردسر میندازتت ولی باور کن با یه خمیر خوب  کاملا راضیت میکنه

من رو مین AMD  سوار کردم با سیپیو 1100  فعلا رو 3700  هست  با دمای 27 درجه تو بیکاری 38-40  فول لود 

همش به مهارت خودت بستگی داره چجوری نصبش کنی  دقتت چقدر باشه  چقدر پیچاشو سفت کنی که مین تاب بر نداره  

یا باید حرفه ای باشی و اینارو بتونی نصب کنی  یا برو سراغ کولر های یوزر فرندلی   

هر کی یه نظری داره ولی برو تحقیق کن تا بهترین تصمیم روبگیری !

http://lioncomputer.ir/category/590/فن+-+خنک+کننده+ها/#/filter642_Green/filter643_CPU+Cooler/

فکر نکنم از ترمالرایت یوزرفرندلیتر چیزی موجود باشه ، البته در رقابت نزدیکی با دیپ کول !

اتفاقا بنده همین کولر شما رو با پردازنده 1100T و 890FXAGD70 با ,ولتاژ 1.55 و باس اسپید 220 یه مدت داشتم و کار میکردم که به دلیل بالا رفتن بیش از حد دما در بازی های استراتژی و اپن ورد ناپایدار میشد ، کولینگ کیس کاملا استاندارد بود . بعدش کورزیر H100i بستم مساله دما برام کاملا برطرف شد . ساده ترین اتفاق این بود که تو CPU Burner سیلور ارو نمیتونست دما رو ثابت نگه داره و بعد از چند دقیقه مجبور میشدم استاپ بزنم در صورتی که اچ100آی کاملا  در محدوده مجاز نگه میداشت .

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

لیکویید کولر های کولر مستر عالین . یکم گرونن . مدل 120 فکر کنم حدود 250 بشه نهایت 270 ولی در مقایسه با گرین مثل بنز و پیکان میمونن . گرین کولر هاش اشغاله

لیکویید 240 هم خودم دارم گرفتم 380 . 6700k  دماش از 50 بالاتر نمیره 

این کیس ما ارزش هزینه زیاد برای کولینگ نداره چون پردازنده اش 6300 میباشد  

به نظرتون واتر سری جدید گرین 120 ارزش داره ؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، m343 گفته است :

این کیس ما ارزش هزینه زیاد برای کولینگ نداره چون پردازنده اش 6300 میباشد  

به نظرتون واتر سری جدید گرین 120 ارزش داره ؟

کورزیر H60 پیدا نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

فکر نکنم از ترمالرایت یوزرفرندلیتر چیزی موجود باشه ، البته در رقابت نزدیکی با دیپ کول !

اتفاقا بنده همین کولر شما رو با پردازنده 1100T و 890FXAGD70 با ,ولتاژ 1.55 و باس اسپید 220 یه مدت داشتم و کار میکردم که به دلیل بالا رفتن بیش از حد دما در بازی های استراتژی و اپن ورد ناپایدار میشد ، کولینگ کیس کاملا استاندارد بود . بعدش کورزیر H100i بستم مساله دما برام کاملا برطرف شد . ساده ترین اتفاق این بود که تو CPU Burner سیلور ارو نمیتونست دما رو ثابت نگه داره و بعد از چند دقیقه مجبور میشدم استاپ بزنم در صورتی که اچ100آی کاملا  در محدوده مجاز نگه میداشت .

داداچ  1.55  ولتاژ سیپیو    یاحضرت فیل  

سیپیو من ولتاژش auto  1.35 بود  خودم بعد از 2 روز تست ولتاژ 1.2  با فرکانس 3.7  پایدارش کردم     

تا حالا به اون ولتاژ  تجاوز نکردم ببینم چی میشه چون همینجور که ولتاژ میدی قطعات دیگه مثل رم هم اوور میشن  

یه سوالم دارم  تو 1.55 چه فرکانسی رو پاس کردی !

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، teknesian گفته است :

سیپیو من ولتاژش auto  1.35 بود  خودم بعد از 2 روز تست ولتاژ 1.2  با فرکانس 3.7  پایدارش کردم     

تا حالا به اون ولتاژ  تجاوز نکردم ببینم چی میشه چون همینجور که ولتاژ میدی قطعات دیگه مثل رم هم اوور میشن  

4180

داداش 1.35 خیلی پایینه برای این نسل پردازنده

تا 1.5 هیچ ریسکی نداره

ویرایش شده توسط OmidArash
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، teknesian گفته است :

البته حواست به دماها باشه ، یه سرچی بزن دقیق چون وقتی اف اس بی میدی یه مقداری تغییرات هم تو نورث بریج و ولتاژ رم و ... هم لازمه که پایدار بمونه .

ویرایش شده توسط OmidArash
لینک به دیدگاه

بهترین ایرکولرها برای Noctua هستن که هم از لحاظ عملکرد و هم نویز بی رقیب هستن. 

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Solo گفته است :

بهترین ایرکولرها برای Noctua هستن که هم از لحاظ عملکرد و هم نویز بی رقیب هستن. 

هم از لحاظ قیمت

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

هم از لحاظ قیمت ?

قیمتش نسبت به عملکردشون تعریف میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...