رفتن به مطلب

خریدار ایرکولرهای سری Termalright

m343
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، Solo گفته است :

قیمتش نسبت به عملکردشون تعریف میشه

و مقایسه ی کاراییشون باید با کولرهای هم رده ی قیمتیشون انجام بشه که اغلب هیدرو هستند و در موارد زیادی نتایج بهتری رو ثبت کردند .

لینک به دیدگاه

من خودم d15 دارم رو پردازنده داغ ۴۷۹۰k تو فول لود با دور ۱۰۰۰ rpm بالاتر از ۵۱ نمیره بدون نویز. کدوم هیدرویی با قیمت ۴۵۰ این کارایی رو داره که بعد مدتی کارکرد همون عملکرد روز اول رو داشته باشه و یا نویزش افزایش پیدا نکنه. جنس خوب ذاتا باید قبول کرد که قیمتش بالاتر از همرده های خودش باشه ولی منطقی. 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Solo گفته است :

من خودم d15 دارم رو پردازنده داغ ۴۷۹۰k تو فول لود با دور ۱۰۰۰ rpm بالاتر از ۵۱ نمیره بدون نویز. کدوم هیدرویی با قیمت ۴۵۰ این کارایی رو داره که بعد مدتی کارکرد همون عملکرد روز اول رو داشته باشه و یا نویزش افزایش پیدا نکنه. جنس خوب ذاتا باید قبول کرد که قیمتش بالاتر از همرده های خودش باشه ولی منطقی. 

یه سرچ خیلی ساده تو گوگل بزن میبینی که مثلا H110i از D15 از لحاظ دمایی تقریبا همیشه بهتر عمل میکنه ، نویز D15 کمتره اما نهایتا در حد 2 درصد که فکر نکنم گوش من و شما چیزی تشخیص بده ، از لحاظ سوار شدن رو مادربورد و وزن و ظاهر هم که فکر نکنم کسی باشه که نظرش رو D15 باشه ، و این مساله که این کولرها در بهترین شرایط بنچمارک گرفته شدن و ایجاد بهترین شرایط در کیس برای کولرهای ایر خیلی سخت تر از هیدرو هست به کسی پوشیده نیست ، در ضمن کالایی مثل H110i که 7-10سال گارانتی داره فکر نکنم خریدش برای کسی  ریسکی از لحاظ پایین اومدن عملکرد در طول مدت داشته باشه .

Corsair_H110i_GT_Corsair_resultats_corei7_5820k_overclock_temperatures.png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

یه سرچ خیلی ساده تو گوگل بزن میبینی که مثلا H110i از D15 از لحاظ دمایی تقریبا همیشه بهتر عمل میکنه ، نویز D15 کمتره اما نهایتا در حد 2 درصد که فکر نکنم گوش من و شما چیزی تشخیص بده ، از لحاظ سوار شدن رو مادربورد و وزن و ظاهر هم که فکر نکنم کسی باشه که نظرش رو D15 باشه ، و این مساله که این کولرها در بهترین شرایط بنچمارک گرفته شدن و ایجاد بهترین شرایط در کیس برای کولرهای ایر خیلی سخت تر از هیدرو هست به کسی پوشیده نیست ، در ضمن کالایی مثل H110i که 7-10سال گارانتی داره فکر نکنم خریدش برای کسی  ریسکی از لحاظ پایین اومدن عملکرد در طول مدت داشته باشه .

Corsair_H110i_GT_Corsair_resultats_corei7_5820k_overclock_temperatures.png

محض اطلاع شما بزرگوار من هم h100i داشتم هم h110i. با هرسه شون کار کردم ولی باز به جرات میگم هیچکدوم با d15 برابری نمیکنن. تنها هیدرویی که قبولش دارم kraken x61 هست. نظر شما هم برام محترمه ولی بنده نظرم رو d15 هست

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، m343 گفته است :

این کیس ما ارزش هزینه زیاد برای کولینگ نداره چون پردازنده اش 6300 میباشد  

به نظرتون واتر سری جدید گرین 120 ارزش داره ؟

برا این سی پی یو خوبه

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Solo گفته است :

محض اطلاع شما بزرگوار من هم h100i داشتم هم h110i. با هرسه شون کار کردم ولی باز به جرات میگم هیچکدوم با d15 برابری نمیکنن. تنها هیدرویی که قبولش دارم kraken x61 هست. نظر شما هم برام محترمه ولی بنده نظرم رو d15 هست

نظر شما هم برای بنده محترمه دوست عزیز ما اینجا این بحث رو شروع کردیم فقط به دلیل اینکه استارتر بتونه با پولش بهترین خرید رو انجام بده و هیچ نیت دیگه ای نبود /

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

نظر شما هم برای بنده محترمه دوست عزیز ما اینجا این بحث رو شروع کردیم فقط به دلیل اینکه استارتر بتونه با پولش بهترین خرید رو انجام بده و هیچ نیت دیگه ای نبود /

دقیقا همین بوده. موفق و پیروز باشید. این موضوع رو هم عرض کنم که کولر d15 برای استفاده با رمهای دارای هیت سینک با ارتفاع زیاد مناسب نیست

ویرایش شده توسط Solo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...