رفتن به مطلب

اشتراکی forza harizon و ارور عجیب آپدیت نشدن استور

behnamalizade69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلان دوستان خسته نباشید

از دوست خوبمون تو همین سایت کی اشتراکی فورزا هاریزون 3 خریداری کردم و مشکلی نداره . دیتا رو از xtland دانلود کردم و دوستمون و حتی یک بار دیگه خودم نصب کردم فایل دیتا رو نصب کردم  بازی توی نوار استارت قرار گرفته بازی هم اجرا می شه توی منو اول نیاز به آپدیت داره خارج می شه نی یاد تو استور برای آپدیت ولی ارورر آپدیت داره  0x80070015 کلن اینترنت رو شخم زدم انواع روش ها رو امتحان کردم تا الان جوابگو نبوده . سرعت اینترنت خونه موقع دانلود حدود 250 کیلو بایت و سرعت دانلود سیم کارت همراه اول بین 600 تا 1000 کیلو بایت هست .

ازحدود یه 18 ساعتی می شه درگیر هستم  یک هفته پیش حدود 3 ای 4 گیگ از خود استور بازی مثل آسفات 8 و اکسترام دانلود شد و چند تا بازی دیگه هر کدوم بالای یک گیگ و مشکی نبود الان یه آپدیت رو ارور میزنه و با اصرار زیاد بنده می ره تو لودینگ و عملا هیچ اتفاقی نمی یفته با نرم افزار تست ترافیک چک کردم

دوستان یه کمکی برسونید ممنون می شم

ویندوزم دیشب کامل آپدیت کردم

اون بازی هی استور هم با همین سیم کارت گرفتم

عکس ها رو قرار می دم

لینک به دیدگاه

دوست خوبمون که خریدم  می گن مشکل از سرعت اینترنت هست  . نرم افزار های کم حجم رو راحت دانلود می کنه   ولی اینجا گیر داره

forza download 2.jpg

forza erorr.jpg

forza game.jpg

لینک به دیدگاه

من که میگم مشکل از لایسنس هستش. به اون کسی که خریدین بگید (اگه از اکانتش استفاده میکنید) از قسمت دیوایس های فعال اکانت مایکروسافتش یه اسکرین شات برات بفرسته. اگر اسم کامپیوتر تو هم اونجا باشه که مشکلی نداره ولی اگر اونجا نباشه یعنی شمار رو حذف کرده از لیست دیوایس های فعال

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، aramnazdari گفته است :

من که میگم مشکل از لایسنس هستش. به اون کسی که خریدین بگید (اگه از اکانتش استفاده میکنید) از قسمت دیوایس های فعال اکانت مایکروسافتش یه اسکرین شات برات بفرسته. اگر اسم کامپیوتر تو هم اونجا باشه که مشکلی نداره ولی اگر اونجا نباشه یعنی شمار رو حذف کرده از لیست دیوایس های فعال

سلام . ممنون دوست عزیز . پیامتون رو  فرستادم براش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...