رفتن به مطلب

کارت گرافیک AMD Radeon RX 490 تایید شد، برای آینده آماده شو!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

هرچند چندان هم یک راز نبود اما باید بخاطر تایید آن از Bethesda سپاسگزار بود. Bethesda اعلام کرد یک HD Texture Pack جدید برای نسخه PC بازی Fallout 4 عرضه می کند. برای اینکه گیمرهای PC خود را برای این بسته جدید آماده کنند مشخصات سیستم مورد نیاز آن نیز اعلام شده و همانطور که حدس میزنید کارت گرافیک Radeon RX 490 در لیست پیش نیازهای آن ذکر شده است.

3232.jpg

به نظر می رسد Bethesda  به عنوان یک ناشر بازی بزرگ نام و حتی حجم حافظه ویدئویی کارت گرافیک آتی AMD که مبتنی بر پردازنده گرافیکی Vega10 خواهد بود را افشا کرده است. طبق اطلاعات رسمی اعلام شده از سوی Bethesda، کارت گرافیک Radeon RX 490 به 8 گیگابایت حافظه ویدئویی مجهز است. هرچند نوع حافظه ویدئویی ذکر نشده اما احتمالاً از نوع HBM2 باشد. این در حالی است که انتظار می رفت AMD با پردازنده های گرافیکی مبتنی بر ریزمعماری Vega سری Radeon RX 500 را به خدمت بگیرد.

SK Hynix اخیراً اعلام کرده تراشه های 4 گیگابایتی HBM2 ساخت این کمپانی برای عرضه در فصل نخست سال میلادی جاری آماده هستند که اولین کاندید برای بکارگیری آنها کارت های گرافیک آتی AMD خواهد بود.

لینک به دیدگاه

خداروشکر حداقل بتزدا یک حرکتی زد این ای ام دی که دق مرگ میکنه یه کارت میخواد معرفی کنه.

هر چند از لحاظ قیمتی صد در صد پایین تر از هم رده انویدیا خواهد بود اما متاسفانه تو کشور ما این قیمت پایین هیچ تاثیری نداره و بلکه شاید هم گرون تر عرضه بشه. دقیقا مثل جریان 1060 و RX 480.

لینک به دیدگاه

AMD تقریبا یه سال عقب افتاده از انودیا . وقتی کارتای قدرتمندش رو روانه بازار می کنه  که توسط انودیا اون رده قدرت اشباع شده .  سر موقع دادن محصولات از طرف شرکت ها خیلی مهمه . 

این کارت هم ظاهرا حالا حالاها قرار نیست روانه بازار بشه .

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

حاج حسن مونو اذیت نکن وحید...

الان خوبه منم ضدحال بزنم بگم این پست هایی که در این تاپیک گذاشتی رو قبل شما من در پست این تاپیک گذاشتم؟!!!

(فقط قصد مزاح بود. دست هر دوتون درد نکنه )

در 11 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

AMD تقریبا یه سال عقب افتاده از انودیا . وقتی کارتای قدرتمندش رو روانه بازار می کنه  که توسط انودیا اون رده قدرت اشباع شده .  سر موقع دادن محصولات از طرف شرکت ها خیلی مهمه . 

این کارت هم ظاهرا حالا حالاها قرار نیست روانه بازار بشه .

عقب افتادن برای ما هست که فقط میخوایم این دوتا کمپانی رو بفرستیم تو گود تا با یک فریم کمتر بیشتر تو سر هم بزنن ما هم واستیم نگاه کنیم بعدشم منتظر سال بعد بشیم والی آخر... به نظرم AMD هر چقدر روی سری RX 400 سرمایه گذاری کرد، به نسبت همونقدر هم فروخت و سود کرد. درسته اگر رنج کارت هاش بیشتر می بود احتاملاً سود بیشتری هم می کرد ولی در عین حال فکر کنم کمپانی ها از کارت های High End نسبت به Mid Range سود کمتری گیرشون میاد پس به نظر من اگر منظور شما عقب افتادگی از لحاظ سود دهی باشه که این موضوع را باید با اطلاعات بیشتری بررسی کنیم.

در ضمن من معتقدم این مدلی که در اینجا نوشته شده یک معادل فرضی برای GTX 1080 هست نه اینکه واقعاً این کارت با همین نام بوجود خواهد آمد. فکر کنم AMD با همین کارت های موجود RX 400 پرونده این سری رو بست به این طریق که اگر کسی کارت Mid Range به پائین از AMD میخواد باید از سری RX 400 بخره، اگر از Mid Range به بالا بخواد باید منتظر سری RX 500 باشه. با توجه با این فاصله زمانی بعیده که یک کارت از سری RX 400 ببینیم بعد از مدتی هم باز یک سری کامل از کارت های RX 500 بیاد. همچین چیزی توجیهی نداره. (فقط نظر شخصی)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

حاج حسن مونو اذیت نکن وحید...

الان خوبه منم ضدحال بزنم بگم این پست هایی که در این تاپیک گذاشتی رو قبل شما من در پست این تاپیک گذاشتم؟!!!

(فقط قصد مزاح بود. دست هر دوتون درد نکنه )

عقب افتادن برای ما هست که فقط میخوایم این دوتا کمپانی رو بفرستیم تو گود تا با یک فریم کمتر بیشتر تو سر هم بزنن ما هم واستیم نگاه کنیم بعدشم منتظر سال بعد بشیم والی آخر... به نظرم AMD هر چقدر روی سری RX 400 سرمایه گذاری کرد، به نسبت همونقدر هم فروخت و سود کرد. درسته اگر رنج کارت هاش بیشتر می بود احتاملاً سود بیشتری هم می کرد ولی در عین حال فکر کنم کمپانی ها از کارت های High End نسبت به Mid Range سود کمتری گیرشون میاد پس به نظر من اگر منظور شما عقب افتادگی از لحاظ سود دهی باشه که این موضوع را باید با اطلاعات بیشتری بررسی کنیم.

در ضمن من معتقدم این مدلی که در اینجا نوشته شده یک معادل فرضی برای GTX 1080 هست نه اینکه واقعاً این کارت با همین نام بوجود خواهد آمد. فکر کنم AMD با همین کارت های موجود RX 400 پرونده این سری رو بست به این طریق که اگر کسی کارت Mid Range به پائین از AMD میخواد باید از سری RX 400 بخره، اگر از Mid Range به بالا بخواد باید منتظر سری RX 500 باشه. با توجه با این فاصله زمانی بعیده که یک کارت از سری RX 400 ببینیم بعد از مدتی هم باز یک سری کامل از کارت های RX 500 بیاد. همچین چیزی توجیهی نداره. (فقط نظر شخصی)

خخخخخ

خیلی حال میده !!!

مگه نه ؟؟؟

البته دلیل اصلیش این بود که از یه سایت ایرانی دیگه مطلب رو آورده بود خواستم بگم بچه های لیون هم آپدیت هستن !!!

متاسفانه تیم ترجمه و خبرنگاری فعال نیست و به نظر میرسه فروم از رونق افتاده .

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

خخخخخ

خیلی حال میده !!!

مگه نه ؟؟؟

البته دلیل اصلیش این بود که از یه سایت ایرانی دیگه مطلب رو آورده بود خواستم بگم بچه های لیون هم آپدیت هستن !!!

متاسفانه تیم ترجمه و خبرنگاری فعال نیست و به نظر میرسه فروم از رونق افتاده .?

?

منبعش رایان صبا هست فکر کنم. نمیدونستم اونا هم زدن تو این کار....

به خاطر اینه که بعد از تغییر قالب انجمن طراحی فروم طوری شد که در صفحه اول بازارچه تو چشمته ولی اخبار در یک حاشیه کناری قرار گرفته! از روز اول هم پیش بینی می کردم بعد از مدتی اینجا به جای محل گفت و گو تبدیل به بازرا خرید فروش میشه... ¬¬ وقتی خبر می گذاری کسی نمیبینه، چرا به خودت زحمت بدی؟ جدا از اون شوخی پست قبلیم، همون اخبار رو من بعد از 5 دقیقه از سایت منبع در فروم قرار دادم اما کسی ندید به خاطر اینکه دیگه کسی توجه نمیکنه و بچه ها بیشتر این روزا سرگرم اعتراض به قیمت ها هستن. یکی دو مقاله دیگر هم گذاشتم اونا رو هم کسی ندید...

هییییی....

بیخیال بابا... تا الان سکوت کردم، بگذار دیگه بیشتر از این سفره دلمو باز نکنم یک چیزی بگم کلاً بن بشم... :D

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

?

منبعش رایان صبا هست فکر کنم. نمیدونستم اونا هم زدن تو این کار....

به خاطر اینه که بعد از تغییر غالب انجمن طراحی فروم طوری شد که در صفحه اول بازارچه تو چشمته ولی اخبار در یک حاشیه کناری قرار گرفته! از روز اول هم پیش بینی می کردم بعد از مدتی اینجا به جای محل گفت و گو تبدیل به بازرا خرید فروش میشه... ¬¬وقتی خبر می گذاری کسی نمیبینه، چرا به خودت زحمت بدی؟ جدا از اون شوخی پست قبلیم، همون اخبار رو من بعد از 5 دقیقه از سایت منبع در فروم قرار دادم اما کسی ندید به خاطر اینکه دیگه کسی توجه نمیکنه و بچه ها بیشتر این روزا سرگرم اعتراض به قیمت ها هستن. یکی دو مقاله دیگر هم کذاشتم اونا هم رو هم کسی ندید...

هییییی....

بیخیال بابا... تا الان سکوت کردم، بگذار دیگه بیشتر از این سفره دلمو باز نکنم یک چیزی بگم کلاً بن بشم... :D

اصلا دلیل همین دوباره کاری ها هم همون خونده نشدن تاپیک هاست .

تاپیک های درخواست کمک هم کم دیده میشن .

اوضاع لیون نسبت به قبل افت داشته .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، TeraFloppy64 گفته است :

!!Finally

?

قاتل وارد می شود !!!

یادش بخیر !!!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Trickster گفته است :

اول اینکه سود کردن لزوما ربطی به عقب یا جلو بودن یه کمپانی نداره . شرکت بنز هم میفروشه شرکتای کوچیک دیگه هم می فروشن هر جفتشون هم سود می کنن . اما از نظر تکنولوژی این کجا و آن کجا.هر کدومشون با توجه به زوری که دارن بازاری رو هدف قرار میدن. اونایی که زورشون نمیرسه بازار بالا رده رو هدف قرار بدن خوب میرن سراغ بقیه سری ها . اما اینکه زورشون میرسه کدوم سری رو هدف قرار بدن معیاری برای مقایسه قدرت تکنولوژی اون شرکت. بنز زورش میرسه و در بالاترین سری ها رقابت می کنه . این ینی قدرت تکنولوژیک اون شرکت و جلو بودن اون در این زمینه نسبت به بقیه شرکتا. بگذریم.

چه دوست داشته باشیم و چه نه  دنیای رقابت همون فرستادن تو گود برای کمی پرفورمنس بیشتره نگاه هم کنید تمام سایت های رویو و خوانندگانش دنبال همین هستن . اصلا آدما ذاتا دنبال همین چیزا هستن. ضمنا فاصله بین مثلا کارت 1080 و 480 انقدر زیاده که اصلا  این دو در یک رده نیستن و ای ام دی یکی از پر سود ترین رده ها و اون رده های اند هست رو از دست داده . سود عملیاتی سری های اند بسیار زیاده و در اون سری بیشتر پول تکنولوژی رو شرکت میگیره تا پول مثلا  مواد اولیه.(این سری مثلا 1 میلیارد دلار بفروشی 80 درصد سوده اما اگه مثلا در میدرنج 1 میلیارد بفروشی سودش مثلا 40 درصده )  فروش یه چیزه و سودخالص مهمترین چیزه .هیچ رقابتی انودیا در رده های اند نداره و فقط خودشه تک و تنها و اما در سری مید رنج اگه ای ام دی هم حضور داره انودیا هم هست و این ینی رقابت و فروش هر دو رو تحت تاثیر قرار میده. پس انودیا سری های اند رو قبضه کرده و در سری مید رنج هم با ای ام دی رقابت داره .  ضمنا هیچ وقت نباید این نکته رو از قلم انداخت که در بازار  رقابتی الان فاکتور بهترین بودن یه اصل  اساسی هست . ینی القای اینکه من بهترین هستم حتی در فروش سری های دیگه اون شرکت تاثیر میذاره. بهترین بودن یکی از موثرترین نوع تبلغ برای فروش تمام محصولات اون شرکت هست. شرکتا هم دنبال این هستن همیشه در بهترین ها باشن تا اسمشون شنیده بشه. مثلا شرکت اپل چه معتقد باشیم بهترینه و چه نه در بین خریداران  القا کرده که بهترینه و با فروش نچندان زیاد نسبت به رقبا تقریبا اکثر سود عملیاتی رو نصیب خودش می کنه صرفا بخاطر القای لوکس و بهترین بودن. حالا شاید بهترین هم نباشه. منظورم اینه بودن در بهترین ها در فروش بقیه سری ها هم تاثیر گذاره .

صحبت رو طولانی نکنم . بحث من از عقب افتادن اندازه یک سال بحث پرفورمنس بود . ای ام دی بعد یکسال هنوز نتونسته رقیبی برای کارت 1080 بده بیرون . ینی از نظر تکنولوژیک زورش نرسیده و اگه می رسید حتما می داد بیرون. این ینی ای ام دی عقب افتاده از نظر تکنولوژی.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

صحبت رو طولانی نکنم . بحث من از عقب افتادن اندازه یک سال بحث پرفورمنس بود . ای ام دی بعد یکسال هنوز نتونسته رقیبی برای کارت 1080 بده بیرون . ینی از نظر تکنولوژیک زورش نرسیده و اگه می رسید حتما می داد بیرون. این ینی ای ام دی عقب افتاده از نظر تکنولوژی.

موافقم به نظر من ای ام دی یه سال عقب نیوفتاده یه معماری عقب افتاده ، اگه همین سری پولاریس زمان مکسول میتونست لانچ کنه هم وضعیت خیلی بهتری از لحاظ سود دهی نسبت به الان داشت و هم کاربران بیشتری بهش اعتماد میکردند اما در عوض فقط تونست سری 200 ریبرند بزنه و فیوری عرضه کنه . الانم هم به همین وضعیته ، انویدیا سری پاسکال عرضه کرد سودشو برد ای ام دی تازه میخواد رقیب 1080 بده بیرون که تا به خودش بجمبه انودیا معماری بعدیشو عرضه کرده . همین سر سری پولاریس کلی تبلیغ 480 کرد و تا خواست سری کاستوم بده بیرون انویدیا 1060 معرفی و عرضه کرد و انویدیا دست پیش گرفت نسبت به 480 که به نظر من همش برمیگرده به بی پولی ای ام دی و مدیریت ضعیف قبلی که الان شاهد بهتر شدن این موضوع هستیم

و کارتهای های اند بخش اعظم سود و فروش دارن اگه اشتباه نکنم چیزی در حدود 43 درصد بود که بیشتر از کارتهای میدرنج

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دیگه دیره من که خریدم یه 480، دیگم رفت تا 2-3 سال دیگه شاید اگه جور بشه وگا20 رو بعدها خریدم :P! فقط این رایزن رو زودتر بدن بیرون تا قیمت ها بیشتر از این فضایی نشده ¬¬

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

دیگه دیره من که خریدم یه 480، دیگم رفت تا 2-3 سال دیگه شاید اگه جور بشه وگا20 رو بعدها خریدم :P! فقط این رایزن رو زودتر بدن بیرون تا قیمت ها بیشتر از این فضایی نشده ¬¬

ایسوس گرفتی یا سافایر ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ایسوس گرفتی یا سافایر ؟

msi که موجود نبود، ایسوس هم الکی گرون کرد یهو،  سافایر گرفتم ^_^

دوستان دقت کردین از وقتی 480 وضعش تو بنچمارکها بهتره شد 1060 هارو  ارزونتر میشه خرید!!! :P

نمیدونم قضیش چیه !!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

msi هم که موجود نبود، ایسوس هم الکی گرون کرد یهو،  سافایر گرفتم ^_^

دوستان دقت کردین از وقتی 480 وضعش تو بنچمارکها بهتره شد 1060 هارو  ارزونتر میشه خرید!!! :P

نمیدونم قضیش چیه !!!

اره والا
اصلاً قیمت با توجه به آب و هوا و هر شرایطی که بگید تغییر میکنه بجز قیمت های جهانی
داستانی داریم والا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

msi که موجود نبود، ایسوس هم الکی گرون کرد یهو،  سافایر گرفتم ^_^

نمیدونم قضیش چیه !!!

وضعیت نویز و دما و مصرف چجوریه ؟ اذیت نمیکنه ؟

اینجا ایرانه ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

وضعیت نویز و دما و مصرف چجوریه ؟ اذیت نمیکنه ؟

اینجا ایرانه ...

شرمنده دیر جواب دادم داشتم رزیدنت میزدم کرکی، اقا چه حالی میده عجب دیوونه خونه ایه اوه اوه پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید، خدا نصب همه دوستان بکنه از این کارتا همه لذت ببرند از این دنبای تکنولوژی :P

مشکل دما نداشتم نویز هم فقط فن کولر cpuم خرابه تر تر میکنه گاهی و گرنه از این بیزبون صدا شنیدین به منم بگین البته اتاق من زیادی خنکه ممکنه بخاطر اون باشه دور فن بالا نمیره که صدا بده!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...