رفتن به مطلب

[پایان یافت] لبتاب لنوو i5-4200m 8GB Ram فقط یک میلیون

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

31515148596526126222_DSC_0433.jpg

یک عدد لبتاب Lenovo G510 با مشخصات :

پردازنده Intel Core i5 4200m 3.1GHz : توجه کنید که سری M بسیارقوی تر از سری  U بوده و بنچمارک این پردازنده بسیار بالا می باشد.

رم : 8GB Kingstone DDR3 با فرکانس 1600Mhz ، توجه کنید که رم خود دستگاه فرکانسش 1333 بود که تعویض کردم و رم قوی تر و پرسرعت تر گذاشتم.

هارد 500 گیگابایتی و کارت گرافیک R5 M230  (این مدل جدید ترو قوی تر 8570 هست)

باتری کاملا سالمه و 6 ساعت عمر دارد

دوستان لولای سمت چپ و کابل فلت ایراد داره که نیازمند تعمیره و رو هم قطعاتش صد تومن خرجشه.

لبتاب در سلامت به سر میبره و یک ماهه که با این شرایط دارم باهاش کار میکنم، منتها چون نیاز دارم که از خونه بتونم ببرمش بیرون مجبورم بفروشمش، بنده در کاشان هستم و نمیتونم به مغازه های سطح شهر اعتماد کنم که برای تعمیر لبتاب رو بسپرم دستشون و ترجیحم به این هست که قبل از تعمیر لبتاب رو بفروشم

من لبتاب رو بالای دو میلیون تومان خریداری کردم اما به خاطر شرایطی که داره قیمت میزنم پایه فقط 1 میلیون تومان

برای تعمیرش باید 40 تومن کابل فلت بخرید و 60 تومن پایه که رو هم میشه فقط صد تومن!

دوستان بنده آموزگار زبان هستم و حقوقم ماهیانه 300 هزار تومان هست، نمیدونید چقدر برای خرید این لبتاب پس انداز کرده بودم، از تعمیرکار هایی که وضعشون خوبه خواهشمندم به این بنده ی حقیر کمک کنند و لبتاب بنده رو با قیمت بالاتری خریداری کنند ...

قسمت هایی که دست استراحت میکرده و یک سری دکمه ها براق شده اند که با تاباندن نور به کیبرد در عکس زیر سعی کردم به صورت اغراق شده و کاملا واضح نشون بدم، درحالت عادی انقدر توی چشم نیست این براقی

2314014859652681781_DSC_0427.jpg

30695148596526611537_DSC_0428.JPG

14952148596525933741_DSC_0432.jpg

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

یه لینک از مشخصات این لپ تاپ میدی نگاه کنم ؟ 

چون یکی با همین مدل که شما گفتی پیدا کردم اما سخت افزارش متفاوت بود قویتر بود 

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Mohsen25k گفته است :

یه لینک از مشخصات این لپ تاپ میدی نگاه کنم ؟ 

چون یکی با همین مدل که شما گفتی پیدا کردم اما سخت افزارش متفاوت بود قویتر بود 

https://www.digikala.com/Product/DKP-26377/

فکر میکنم این باشه

لینک به دیدگاه

بنده قمم

ایراد دقیق فلت کجاست(از کجا متوجه ایراد فلت شدید) ؟؟؟؟؟

خریدارم فقط شرایط اعتمادسازی؟؟؟؟

ویرایش شده توسط seyyed.minoo
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، seyyed.minoo گفته است :

بنده قمم

ایراد دقیق فلت کجاست(از کجا متوجه ایراد فلت شدید) ؟؟؟؟؟

خریدارم فقط شرایط اعتمادسازی؟؟؟؟

عزیز وقتی کف دست رو بذارید روی صفحه و بکشید سمت چپ، صفحه خاموش میشه، بکشید سمت راست، صفحه روشن میشه

بعد اینکه من دارم با دوستی معامله میکنم روی 1000 تومان، اگه شما پیشنهاد 1050 داشته باشید خدمت شما تحویل خواهد شد.

به سه ایرادش دقیت کنید فقط، رنگ رفتگی، لولای چپ که میتونه باعث شکستگی داخلی شده باشه، و کابل فلت

درمورد اعتماد سازی فقط میتونم عکس از کارت ملی شناسنامه و کارت دانشجویی خدمتتون بدم

لینک به دیدگاه

با بنده هماهنگی انجام شد انشالله واریز بعد ارسال

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، amir.coder گفته است :

عزیز وقتی کف دست رو بذارید روی صفحه و بکشید سمت چپ، صفحه خاموش میشه، بکشید سمت راست، صفحه روشن میشه

بعد اینکه من دارم با دوستی معامله میکنم روی 1000 تومان، اگه شما پیشنهاد 1050 داشته باشید خدمت شما تحویل خواهد شد.

به سه ایرادش دقیت کنید فقط، رنگ رفتگی، لولای چپ که میتونه باعث شکستگی داخلی شده باشه، و کابل فلت

درمورد اعتماد سازی فقط میتونم عکس از کارت ملی شناسنامه و کارت دانشجویی خدمتتون بدم

احتمالا بنده باید از غیب حدس میزدم که شما داری با کس دیگه ای روی یک میلیون اکی میکنید که پیشنهاد بالاتر بدم !!!!!!

بازم اگه اکی نشده من خریدارم

لینک به دیدگاه

احتمالا بنده باید از غیب حدس میزدم که شما داری با کس دیگه ای روی یک میلیون اکی میکنید که پیشنهاد بالاتر بدم !!!!!!
بازم اگه اکی نشده من خریدارم

نه جناب من دیر نوشتم فقط

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Meysamakb گفته است :

نه جناب من دیر نوشتم فقط

بازم اگه معاملتون انجام شد که مبارکتون باشه ، اگرم نشد به هر دلیلی بنده خریدارم

یا علی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...