رفتن به مطلب

مشکل اجرای بازی resident evil7 نسخه fitGirl در ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. بازی رو دانلود و نصب کردم  چندبار حذف و نصب کردم و از کامل نصب شدن فایل ها هم مطمئن شدم (بوسیله ی برنامه ی چک کننده ی خود این نسخه) بازی داخل منو بازی میره بار اول سیو ساختن و تنظیم روشنایی و.. حتی تمام تنظیمات گرافیکی و ... در دسترسه اما به محض شروع بازی جدید ارور میده و خارج میشه: 

صفحه سیاه میشه و re7.exe has stopped working  که ارور خود ویندوزه و هیچی دستگیر آدم نمیشه ازش.

فکر نمیکنم ارتباطی با پاک کردن کدک ها و.. داشته باشه چون دموی ویدئویی اولش هم اجرا نمیشه اصلن و ارور قبل از اون اتفاق می افته با این حال هرچی کدک و مدیاپلیر کلاسیک و.. بود پاک کردم اثری نداشت

**نسخه درایور رو هم به 17.1.2 ارتقا دادم و تمامی c++ ها هم نصبن + دایرکت x اپدیت شده. ویندوز 10 ردستون. سی پی یو 4690 و گرافیک 290  که مشکلی نداره**

کسی به همچین مشکلی برخورد کرده؟ راه حلی براش هست؟ خیلی از سایت های خارجی و ایرانی رو سر زدم چیزی پیدا نکردم!!!

ویرایش شده توسط ِHitman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سیوهایی که وارد منو شدید و بازی خودش ساخته رو پاک کنید

نرم افزارهای فیکس برای بازی مثل VC++ و MVCPP تمامی ورژنهاش از 2005 گرفته تا 2015 رو دانلود کن نصب کن

دایرکت ایکس نسخه ژوئن 2010 رو هم حتما نصب کن

موفق باشی

لینک به دیدگاه

این کارها رو هم انجام دادم نتیجه ای نداد. سیو های داخل CPY_SAVES رو هم که پاک کنم باز تنها توفیری که میکنه اینه که دوباره میشه روشنایی و تنظیمات و .. رو تنظیم کرد موقع رفتن داخل بازی همچنان کرش میکنه.

ایراد از نسخه ی fitgirl نیست احیانا؟؟

لینک به دیدگاه

سی پی یوتون چیه دوست عزیز؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر نمیاد مشکل از سخت افزار باشه، شما اگه امکان هست نسخه ی خود cpy رو دانلود کن و نصب کن شاید با اون نسخه مشکلی نداشته باشی، یا یه ویندوز جدید احتمالا افتادی، مشکل بد استفاده از بازی کرکی همینه گاهی هیچ دلیلی پیدا نمی کنی، ویندوز گیر الکی میده مجبور میشه 3-4 جور نسخه دانلود کنی! ¬¬

من خودم از اینجا گرفتم بازیم ظهری تمومش کردم، حدود 18 سعت تایم بازیم شد اینهمه زحمت اینهمه صبر تو دو روز تموم شد رفت تا یکی دو سال دیگه !!!  :/

بازم خوبه حداقل یه چندتا dlc انگار داره...^_^

http://www.downloadha.com/game/resident-evil-7-biohazard-cpy-fitgirl/

حالا بازم شاید یکی پیدا شد یه نظری داد کارت راه افتاد:(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به احتمال زیاد مشکل از کرک هست.

دوست عزیز یکی از بهترین سایتهای دانلود گیم لینک زیر هستش. تا الان به کوچکترین مشکلی برنخوردم باهاش. فقط دانلود کن و بلافاصله بازی کن.

http://igg-games.com/resident-evil-7-biohazard-biohazard-7-resident-evil-free-download.html

ضمنا بهتره برای دریافت حداکثر سرعت دانلود از google drive استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

دوست من چند دلیل میتونه باشه

عوامل زیادی از جمله نسخه بازی درست دانلود نشده باشه که این موضوع برای خوده من هم پیش اومده . ایراد از نسخه ویندوز که نمیتونه فایلهای مورد نیاز رو در اختیار بگیره. شما این موارد رو چک کنید

1- درایور کارت رو که گفتین آپدیت کردین

2-اینترنت اکسپلورر را باز کنید

– به قسمت tools رفته ،  روی internet option کلیک کنید  و advanced را انتخاب کن

– تیک Enable third-party browser extensions را بزن

روی apply کلیک و  restart کنید

3- در   تب Compatibility برین  تیک کنار گزینه   Run this program in compatibility mode for بعد در منوی کشوی زیر این گزینه ویندوز سازگار با  فایل روا انتخاب کن

4-کرک معتبر تر و از یه سایت دیگه واسه کرک استفاده کن

5-شاید با آپدیت جدید مشکل حل بشه    که فعلا گفتن با بسته دی ال سی جدید کرک کار نمیکنه

6- ویروس

7-آنتی ویروس و اینترنت  دیسیبل باشه موقع نصب و اجرای بازی

8- ممکنه رم افزاری در ویندوز خود دارین که با برنامه ای که این خطا رو میده تداخل ایجاد کرده   و  ممکن  هست فایل مهمی در ویندوز پاک شده باش و با نصب مجدد ویندوز مشکل برطرف بشه

9- فرمان  chkdsk//r//f  در  CMD   وارد کنید و Enter بزن سیستم ریستارت میشه و چک میشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، pezhvak گفته است :

دوست عزیز یکی از بهترین سایتهای دانلود گیم لینک زیر هستش. تا الان به کوچکترین مشکلی برنخوردم باهاش. فقط دانلود کن و بلافاصله بازی کن.

http://igg-games.com/resident-evil-7-biohazard-biohazard-7-resident-evil-free-download.html

سرعت دانلودش چطوره؟

برای شما رو چند ه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

سرعت دانلودش چطوره؟

برای شما رو چند ه؟

برای من حداکثر سرعت دانلودم رو میده که 1 مگ هست. دیگه بیشتر از اونو امکان تستش رو نداشتم.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ِHitman گفته است :

سلام. بازی رو دانلود و نصب کردم  چندبار حذف و نصب کردم و از کامل نصب شدن فایل ها هم مطمئن شدم (بوسیله ی برنامه ی چک کننده ی خود این نسخه) بازی داخل منو بازی میره بار اول سیو ساختن و تنظیم روشنایی و.. حتی تمام تنظیمات گرافیکی و ... در دسترسه اما به محض شروع بازی جدید ارور میده و خارج میشه: 

صفحه سیاه میشه و re7.exe has stopped working  که ارور خود ویندوزه و هیچی دستگیر آدم نمیشه ازش.

فکر نمیکنم ارتباطی با پاک کردن کدک ها و.. داشته باشه چون دموی ویدئویی اولش هم اجرا نمیشه اصلن و ارور قبل از اون اتفاق می افته با این حال هرچی کدک و مدیاپلیر کلاسیک و.. بود پاک کردم اثری نداشت

**نسخه درایور رو هم به 17.1.2 ارتقا دادم و تمامی c++ ها هم نصبن + دایرکت x اپدیت شده. ویندوز 10 ردستون. سی پی یو 4690 و گرافیک 290  که مشکلی نداره**

کسی به همچین مشکلی برخورد کرده؟ راه حلی براش هست؟ خیلی از سایت های خارجی و ایرانی رو سر زدم چیزی پیدا نکردم!!!

سلام دوست عزیز شما اگه روی ویندوز از کدک های صوتی و تصویری مثل klite _codec pack  و غیره استفاده میکنید باید قبل از اجرای بازی کامل برنامه رو پاک کنید مشکلتون 100% درست میشه منم همین مشکل شمارو داشتم ویندوز عوض کردم و خیلی چیزای دیگه که وقتی klite codec  pack  رو پاک کردم بازی وارد مرحله شد. تو هیچ سایت  های خارجی به این مشکل چیزی عنوان نشده.

لینک به دیدگاه

سلام من هم تازه بازی رو دانلود کردم ولی بازی اجرا نمیشه!

این بازی روی ویندوز 7 اجرا میشه اصلا؟ 

وقتی باز میکنم این پیقام رو میده شکل ایکون بازی هم بالا نیومده!

urpv_capture.png

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rexxar گفته است :

سلام من هم تازه بازی رو دانلود کردم ولی بازی اجرا نمیشه!

این بازی روی ویندوز 7 اجرا میشه اصلا؟ 

وقتی باز میکنم این پیقام رو میده شکل ایکون بازی هم بالا نیومده!

urpv_capture.png

سلام

بازی روی ویندوز 32 بیت اجرا نمیشه

باید 64 بیت کنید

کلا بازیای جدید دیگه رو 32 اجرا نمیشن

ویرایش شده توسط MOHSEN-CH
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر کنم به نسخه ویندوزتون گیر میده اگه ویندوزتون 64 بیت 7 هست حتما اپدیتش کنید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

سلام

بازی روی ویندوز 32 بیت اجرا نمیشه

باید 64 بیت کنید

کلا بازیای جدید دیگه رو 32 اجرا نمیشن

اها پس باید ویندوز 64 بیت نصب کنم ممنون رو 7 نصب میشه یا ویندوز 10 باید باشه

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Rexxar گفته است :

فرقی نمیکنه فقط 64 باشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Rexxar گفته است :

خب چه کاریه دیگه یه ویندوز 10 بریزین، برای دایرکت اکس و تکنولوژی های جدیدتر لازم میشه حتما

در 12 ساعت قبل، eigor گفته است :

سلام دوست عزیز شما اگه روی ویندوز از کدک های صوتی و تصویری مثل klite _codec pack  و غیره استفاده میکنید باید قبل از اجرای بازی کامل برنامه رو پاک کنید مشکلتون 100% درست میشه منم همین مشکل شمارو داشتم ویندوز عوض کردم و خیلی چیزای دیگه که وقتی klite codec  pack  رو پاک کردم بازی وارد مرحله شد. تو هیچ سایت  های خارجی به این مشکل چیزی عنوان نشده.

همه جا همین رو گفتن ولی k-lite و.. نصب نیست فقط کدک های مدیا پلیر که فک کنم با مدیاپلیر کلاسیک نصب میشه بود که پاک کردم هر دو رو حتی خود kmplayer رو هم پاک کردم به طور کامل (متوجه شدم موقع اجرای ویدئو ها یه کدک lav میاره کنار ایکون های تسکبار) ولی مشکل حل نشد. هیچ پلیری هم نصب نیست. 

در 16 ساعت قبل، mehdidolaty گفته است :

دوست من چند دلیل میتونه باشه

عوامل زیادی از جمله نسخه بازی درست دانلود نشده باشه که این موضوع برای خوده من هم پیش اومده . ایراد از نسخه ویندوز که نمیتونه فایلهای مورد نیاز رو در اختیار بگیره. شما این موارد رو چک کنید

1- درایور کارت رو که گفتین آپدیت کردین

2-اینترنت اکسپلورر را باز کنید

– به قسمت tools رفته ،  روی internet option کلیک کنید  و advanced را انتخاب کن

– تیک Enable third-party browser extensions را بزن

روی apply کلیک و  restart کنید

3- در   تب Compatibility برین  تیک کنار گزینه   Run this program in compatibility mode for بعد در منوی کشوی زیر این گزینه ویندوز سازگار با  فایل روا انتخاب کن

4-کرک معتبر تر و از یه سایت دیگه واسه کرک استفاده کن

5-شاید با آپدیت جدید مشکل حل بشه    که فعلا گفتن با بسته دی ال سی جدید کرک کار نمیکنه

6- ویروس

7-آنتی ویروس و اینترنت  دیسیبل باشه موقع نصب و اجرای بازی

8- ممکنه رم افزاری در ویندوز خود دارین که با برنامه ای که این خطا رو میده تداخل ایجاد کرده   و  ممکن  هست فایل مهمی در ویندوز پاک شده باش و با نصب مجدد ویندوز مشکل برطرف بشه

9- فرمان  chkdsk//r//f  در  CMD   وارد کنید و Enter بزن سیستم ریستارت میشه و چک میشه

ممنون تاثیری نداشت

در 16 ساعت قبل، Armin.ph گفته است :

سر ویندوز 8 تنظیم کن شاید درست شد

این راهکار compatability رو اگرچه برای تمام مشکلات پیشنهاد میدن ولی باور کنید حتی یک بار هم مشکلی رو برای من حل نکرده. 

در 16 ساعت قبل، pezhvak گفته است :

به هر حال سایت های ایرانی هم همین نسخه هارو میگیرن از تورنت و.. لینکشو مستقیم می کنن. پکیج های فیت گرل هم تابحال مشکلی نداشتن برای من، مثه بلک باکس نیست. ممنون بابت معرفی سایت

در 17 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

بنظر نمیاد مشکل از سخت افزار باشه، شما اگه امکان هست نسخه ی خود cpy رو دانلود کن و نصب کن شاید با اون نسخه مشکلی نداشته باشی، یا یه ویندوز جدید احتمالا افتادی، مشکل بد استفاده از بازی کرکی همینه گاهی هیچ دلیلی پیدا نمی کنی، ویندوز گیر الکی میده مجبور میشه 3-4 جور نسخه دانلود کنی! ¬¬

من خودم از اینجا گرفتم بازیم ظهری تمومش کردم، حدود 18 سعت تایم بازیم شد اینهمه زحمت اینهمه صبر تو دو روز تموم شد رفت تا یکی دو سال دیگه !!!  :/

بازم خوبه حداقل یه چندتا dlc انگار داره...^_^

http://www.downloadha.com/game/resident-evil-7-biohazard-cpy-fitgirl/

حالا بازم شاید یکی پیدا شد یه نظری داد کارت راه افتاد:(

منم دقیقن از همینجا گرفتم پس مشکل این نسخه هم نیست. کرک جداگانه هم ریختن تنها دی ال سی هارو فعال کردو سطع سخت بازی رو. ولی مشکلی رو حل نکرد. ماشالا بازیخوری من که نمیتونم شبا اینجور بازیارو بازی کنم:(:(:(

ویرایش شده توسط ِHitman
لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، ِHitman گفته است :

خب چه کاریه دیگه یه ویندوز 10 بریزین، برای دایرکت اکس و تکنولوژی های جدیدتر لازم میشه حتما

همه جا همین رو گفتن ولی k-lite و.. نصب نیست فقط کدک های مدیا پلیر که فک کنم با مدیاپلیر کلاسیک نصب میشه بود که پاک کردم هر دو رو حتی خود kmplayer رو هم پاک کردم به طور کامل (متوجه شدم موقع اجرای ویدئو ها یه کدک lav میاره کنار ایکون های تسکبار) ولی مشکل حل نشد. هیچ پلیری هم نصب نیست. 

ممنون تاثیری نداشت

این راهکار compatability رو اگرچه برای تمام مشکلات پیشنهاد میدن ولی باور کنید حتی یک بار هم مشکلی رو برای من حل نکرده. 

به هر حال سایت های ایرانی هم همین نسخه هارو میگیرن از تورنت و.. لینکشو مستقیم می کنن. پکیج های فیت گرل هم تابحال مشکلی نداشتن برای من، مثه بلک باکس نیست. ممنون بابت معرفی سایت

منم دقیقن از همینجا گرفتم پس مشکل این نسخه هم نیست. کرک جداگانه هم ریختن تنها دی ال سی هارو فعال کردو سطع سخت بازی رو. ولی مشکلی رو حل نکرد. ماشالا بازیخوری من که نمیتونم شبا اینجور بازیارو بازی کنم:(:(:(

شاید یه چیزی رو هنوز پاک  نکردین چون منم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم

لینک به دیدگاه

سلام. من فکر کنم ممکنه بخاطر عدم تطابق رزولوشن گرافیک با مانیتورت باشه برا همین تنظیمات گرافیک رو تو این حالت بزار ببین چی می شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ِHitman گفته است :

زیر پست رو بخونی اکثرا مشکل دارن تو این بازی، شما سعی کن نسخه کامل رو گیر بیاری بریزی!

الان تامبرایدر رو هم من زدم از ترس وجود مشکلات اینچنینی نسخه 28 گیگ رو دانلود می کنم بجا 14 گیگ، واقعا اینا چجوری 14 گیگ می کنن که استیم و شرکت بازی ساز نمی تونه انجام بده!

در 3 ساعت قبل، Rexxar گفته است :

درود

دوست عزیز ویندوز 32 بیتی بحاطر ساپورت رم به مقدار حدود 3.5 گیگ دیگه توانایی و عملکر مناسبی در اجرای بازی های AAA روز رو نداره بخاطر همین دیگه ویندوز 32 بیتی داره کم کم از رده خارج میشه و ویندوز بعدی مطمعنا دارای نسحه ی 64 و احتمالا 128 بیتی خواهد بود، پیشنهاد بنده این هست که شما ویندوز 10 بریز و  فقط 64 بیتی بریزید!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...