رفتن به مطلب

راهنمایی خرید کارت گرافیک /زمستان 95

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از مشکلات اساسی که ذهن گیمر ها را به خود مشغول کرده است تهیه کارت گرافیک میباشد.این امر با توجه به کمبود بودجه اکثر گیمر های عزیزاز جمله بنده حقیر,باعث شده تا به تکاپو بیفتند برای تهیه بهترین کارت گرافیک با توجه به بودجه ای که اکثرا با تلاش فراوان موفق به جمع آوری آن شده اند. حال ما تصمیم گرفتیم تا مقاله ای را برای کمک به این قشر تقریبا نحیف جامعه که نگران بودجه خود هستند تهیه کنیم .در ادامه با ما همراه باشید.

IMG23505323.jpg.8c0d2987288de95be34b8089ae9c20d3.jpg

برای گمراه نشدن دوستان و خوانندگان عزیز ما برای هر مقدار بودجه بهترین کارت گرافیک را انتخاب نموده ایم .البته برای این انتخاب ها به موجودیت این کالاها در بازار پر تلاطم کشور عزیزمان نیز توجه بسیار ویژه ای داشته ایم.]انتخاب های ما به هیچ وجه از روی تعصب نبوده و پیشنهاد دادن این کارت ها هیچ سودی برای ما دربر ندارد.[

نکته: با توجه به اینکه اکثر سیستم ها دارای کارت گرافیک های مجتمل قابل قبولی هستند ما از پیشنهاد دادن کارت های زیر 300هزار تومان خودداری کرده ایم.

رنج 270تا300 هزار تومان/ساده و کارامد.

کاربری :گیم های روز با وضوح بسیار پایین با تنظیمات گرافیکی سبک.

در این رنج قیمت هر دو شرکت و رقیب دیرینه ,خوب کارکرده اند و محصولات مناسبی را عرضه نموده اند.در یک سو کارت گرافیک r7 240  را از برند MSI و در آن سو کارت گرافیک 740 از برند کمتر شناخته شده ی GAINWARD  داریم.هر دو در زمان عرضه خود خوب عمل کرده اند و توانسته اند کاربران زیادی را به خود جذب کنند.در ادامه مقایسه ای از هردو کارت را خواهیم داشت .تصمیم با شماست!

asas.thumb.JPG.6258cede70094e499c0cd3e18964f6a7.JPG

رنج 480هزار تومان .گیمینگ با کیفیت متوسط رو به پایین.

باز هم انتخاب های گسترده ای برای خریداران وجود دارد از یک طرفr7 360 از ایسوس و از طرف دیگر 750ti  از zotac  . حال مقایسه این دو کارت رو میبینیم:

sadsdaasd.thumb.JPG.b84a61a7e2393c017d137f34709b5eaa.JPG

رنج 600هزار تومان.گیمینگ متوسط و امیدوار کننده.

در این رنج از کارت هایی با چیپ 950  و چیپ تازه وارد شده به بازار rx460  را بررسی میکنیم.

asddsa.thumb.JPG.6c1fdc16a3cc97da9fd483e743fddf64.JPG

رنج 700 هزار تومان .گیمینگ لذت بخش

در این بازه قیمتی چه بهتر که از کارت های جدید معرفی شده دو شرکت AMDوNVIDIA  نام ببریم . 1050 2gig

و rx460 4gig

asdddd.JPG

رنج 800 تومان.گیمینگ  با وضوح بالا.

بی مقدمه به سراغ مقایسه 2 کارت 1050tiو460 از دو تیم قرمز و سبز میرویم.

mm.thumb.JPG.816230f13f3b2051f0e6fcc3a59784c1.JPG

رنج 1300.گیمینگ بی رقیب!

مگر میشود هزینه بالایی را پرداخت کرد اما نتیجه دلخواهی را نگرفت.

1060وrx480 قطعا میتوانند شما را خوشحال کنند فقط کافیست که به آنها میدان دهید.

asdsdaddd.thumb.JPG.110faff0f2267cbb9fae8aeec286f31e.JPG

در پایان قابل ذکر است که نامبردن از برند ها برای معرفی یا بررسی صرفا برای شناخت بیشتر کاربران بوده و به هیچ وجه جنبه تبلیغ یا سود رسانی به شرکت یا نمادی را ندارد.

منتظر نظات سبزتان هستیم.

تهیه و تنظیم :علیرضا پیری

ویرایش شده توسط AliReza-Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام
البته درست هست که جنبه تبلیغ نداره ولی خب هر کاری کنید مقداری جنبه تبلیغی پیدا میکنه
مخصوصا اینکه بیشتر به فروشگاه های انلاین در بررسی تون اکتفا کنید و بررسی میدانی از بازار نداشته باشید
مگر بررسی برای کاربران ایرانی نیست بهتر هست محصولاتی که در بازار پیدا میشن و قیمتهای بازار رو در نظر گرفت نه فروشگاه های اینترنتی
در آخر اینکه

کارت سافایر به هیچ عنوان در بازار داخلی پیدا نمیشه استارتر گرامی و فقط در لیون کامپیوتر موجود هست و قیمتش هم بخاطر این موضوع اصلاً جالب نیست و ارزش خرید پیدا نمیکند اگر قبل از شروع به زدن تاپیک مقداری در بازار گشت میزدید بهتر بود

ضمناً قیمت کارتهای 1060 بسیار متفاوت هست از حدود 1200 وجود داره در بازار داخلی (نه در فروشگاه های اینترنتی) به بالا

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

باسلام
البته درست هست که جنبه تبلیغ نداره ولی خب هر کاری کنید مقداری جنبه تبلیغی پیدا میکنه
مخصوصا اینکه بیشتر به فروشگاه های انلاین در بررسی تون اکتفا کنید و بررسی میدانی از بازار نداشته باشید
مگر بررسی برای کاربران ایرانی نیست بهتر هست محصولاتی که در بازار پیدا میشن و قیمتهای بازار رو در نظر گرفت نه فروشگاه های اینترنتی
در آخر اینکه

کارت سافایر به هیچ عنوان در بازار داخلی پیدا نمیشه استارتر گرامی و فقط در لیون کامپیوتر موجود هست و قیمتش هم بخاطر این موضوع اصلاً جالب نیست و ارزش خرید پیدا نمیکند اگر قبل از شروع به زدن تاپیک مقداری در بازار گشت میزدید بهتر بود

ضمناً قیمت کارتهای 1060 بسیار متفاوت هست از حدود 1200 وجود داره در بازار داخلی (نه در فروشگاه های اینترنتی) به بالا

موافقم

الان 470 ، 800 قیمت زده شده اما ارزونترین زمانی که 470 موجود بود 945 قیمت خورده بود قیمتهای الان هم بالای 1 میلیونه

اشتباهات تایپی هم وجود داره مثلا در رنج 700 تومن به جای کارت 460 ، مشخصات 470 وارد کردید و  در بازه 800 تومن کارت 960 که در مقابل 1050ti ارزش خرید نداره و کارت Inno3D GTX 1050 Ti  با قیمت 815 تومن ارزش خرید بالاتری داره

لینک به دیدگاه

{کارت سافایر به هیچ عنوان در بازار داخلی پیدا نمیشه استارتر گرامی و فقط در لیون کامپیوتر موجود هست و قیمتش هم بخاطر این موضوع اصلاً جالب نیست و ارزش خرید پیدا نمیکند اگر قبل از شروع به زدن تاپیک مقداری در بازار گشت میزدید بهتر بود

ضمناً قیمت کارتهای 1060 بسیار متفاوت هست از حدود 1200 وجود داره در بازار داخلی (نه در فروشگاه های اینترنتی) به بالا}

سلام عزیزم شب شما خوش

در مورد سخن اولتون ,بله تا حدودی حق با شماست و بنده کاملا قبول دارم.ولی چون بنده به بازار دسترسی ندارم (شهرستان هستم و الان بالاترین کارت توی شهر ما 950 هستش.:)نمیتونم این حرف شما رو درنظر بگیرم درثانی همه کسانی که قصد خرید کارت گرافیک دارند حدود 80% این افراد در بازار شهر خودشون به کارت مورد نظرشون دسترسی ندارند

در مورد کارت های 1060 بنده دنبال مدلی گشتم که کلاک بالاتری داشته باشه تا با کارت مقابل توانایی رقابت داشته باشه

ممنون از نظر بسیار سازنده و گرانبهاتون!?

ویرایش شده توسط AliReza-Lion
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

موافقم

الان 470 ، 800 قیمت زده شده اما ارزونترین زمانی که 470 موجود بود 945 قیمت خورده بود قیمتهای الان هم بالای 1 میلیونه

اشتباهات تایپی هم وجود داره مثلا در رنج 700 تومن به جای کارت 460 ، مشخصات 470 وارد کردید و  در بازه 800 تومن کارت 960 که در مقابل 1050ti ارزش خرید نداره و کارت Inno3D GTX 1050 Ti  با قیمت 815 تومن ارزش خرید بالاتری داره

سلام حسن جان شب شما هم بسیار خوش

بله حق با شماست مشکل ویرایش شد

در مورد کارت 1050هم که فرمودید الان اکثر بازی ها به 4 گیگ رم گرافیک نیاز دارند و 960 هم با داشتن 4 گیگ رم میتونه گزینه بهتری باشه نسبت به 1050 که 2 گیگ رم داره(متوجه هستم که 1050 مدل 4 گیگ داره ولی قیمتش در حدود کارت 960 نیست)

در پایان ممنون و متشکرم از نظر بسیار سازنده شما حسن جان

لینک به دیدگاه

داداش 1050tiبا معماری بهینه پاسکال رو با 960 تو یه سطح قرار نده .. من بسیار با حرف Hasasn.SK موافقم.

لینک به دیدگاه

بله نظر شما محترم هستش دوست عزیز ولی دلیل این کارم رو اون بالا توضیح دادم

شاد و پیروز باشید!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 23 ساعت قبل، AliReza-Lion گفته است :

سلام حسن جان شب شما هم بسیار خوش

بله حق با شماست مشکل ویرایش شد

در مورد کارت 1050هم که فرمودید الان اکثر بازی ها به 4 گیگ رم گرافیک نیاز دارند و 960 هم با داشتن 4 گیگ رم میتونه گزینه بهتری باشه نسبت به 1050 که 2 گیگ رم داره(متوجه هستم که 1050 مدل 4 گیگ داره ولی قیمتش در حدود کارت 960 نیست)

در پایان ممنون و متشکرم از نظر بسیار سازنده شما حسن جان

داداش منظور من 1050ti هستش نه 1050 ، 1050ti چهار گیگ مموری داره و قویتر از 960 هستش و مدلهایی با قیمت 815 الی 850 داره و انویدیا ساپورت مناسبی از نسل قبل نداره ، انتخاب 960 به جای 1050ti انتخاب مناسبی به نظر نمیاد

به هر حال این نظرمنه

لینک به دیدگاه

انتخاب 960 به جای 1050ti انتخاب مناسبی به نظر نمیاد

سلامی دوباره خدمت شما

بنده فکر کردم منظورتون 1050 معمولی هستش

بله در اون صورت حرف شما درست هستش

انشا الله اصلاح میشه

لینک به دیدگاه

سلام.

مطلب خیلی سطحی نوشته شده.

نویسنده می خواسته خیلی سریع تمومش کنه.

پایان رنج 1300 که بی رقیبه و من از این تعجب می کنم.

RX460 4GB تو دو رنج حضور داره! 700 تومن و 800 تومن!

هیچ اشاره ای به RX470 و 1060 3GB خوش قیمت ترین کارت های FullHD با تنظیمات مناسب نشده.

یعنی از 800 میریم 1300؟؟؟ ضمنا یه GTX960 هم بود که بعدا با نظرات کاربران جاش رو به 1050TI داد. این کارت ها رو واقعا کی می خره؟ ته تهش 1050TI رقیب RX460 باشه که جفتشون نسبت به قیمت کاملا بیخودن و تو این رنج قیمت کاری به غیر از دسته دوم خریدن عاقلانه نیست.

تو بازار هنوز هم R9380/380X پیدا می شه که کسی اگه بودجش به RX470 4GB نرسید اونا رو تهیه کنه و بدونه که هم از نظر DX مشکلی نداره و هم از نظر قدرت.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوستان این کارت   http://lioncomputer.ir/product/9266/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+GTX+1060+GAMING+X+3GB/  برای  گیم رزولوشن fullhd  خوبه ؟؟؟؟

یه مقداری بودجم کمه  بیش از این نمیتونم هزینه کنم 

ویرایش شده توسط morteza pc
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، morteza pc گفته است :

سلام 

دوستان این کارت   http://lioncomputer.ir/product/9266/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+GTX+1060+GAMING+X+3GB/  برای  گیم رزولوشن fullhd  خوبه ؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

هرچند گفته میشه جدیدا رم گرافیک باید بیشتر از 4 گیگ باشه ولی با توجه به اینکه شما بودجتون محدود هستش کارت بسیار مناسبی هستش ومیتونه تا چند سال براتون فریم مناسبی بده تو بازی های روز

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Magneto گفته است :

سلام.

مطلب خیلی سطحی نوشته شده.

نویسنده می خواسته خیلی سریع تمومش کنه.

پایان رنج 1300 که بی رقیبه و من از این تعجب می کنم.

RX460 4GB تو دو رنج حضور داره! 700 تومن و 800 تومن!

هیچ اشاره ای به RX470 و 1060 3GB خوش قیمت ترین کارت های FullHD با تنظیمات مناسب نشده.

یعنی از 800 میریم 1300؟؟؟ ضمنا یه GTX960 هم بود که بعدا با نظرات کاربران جاش رو به 1050TI داد. این کارت ها رو واقعا کی می خره؟ ته تهش 1050TI رقیب RX460 باشه که جفتشون نسبت به قیمت کاملا بیخودن و تو این رنج قیمت کاری به غیر از دسته دوم خریدن عاقلانه نیست.

تو بازار هنوز هم R9380/380X پیدا می شه که کسی اگه بودجش به RX470 4GB نرسید اونا رو تهیه کنه و بدونه که هم از نظر DX مشکلی نداره و هم از نظر قدرت.

اولا سلام عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز

قصد بنده از نوشتن این مطلب پیشنهاد به گیمر های سطح متوسط و پایین  هستش

کارت هایی مثل 1070 و 1080 هم وجود داره که بسیار قووی تر هستند ولی کسی که 2800000 خرج کارت گرافیک بکنه از کاربرانی که مورد مخاطب قرار دادم نیستش

توی مقاله سعی شده یکم خلاصه توضیح داده بشه تا مخاطب سریع بفهمه باید چیکار کنه

پ.ن(البته قبول دارم یه مقدار بیش از حد سطحی بوده )

اگه بخوایم بطور کامل بررسی کنیم مثلا باید از مشکلات مدل رفرنس کارت های rx480 هم نام ببریم که احتمال زیاد مخاطب گیج میشه

در مورد کارت های 960 هم الان فکر نمیکنم هیچ فروشگاه اینترنتی موجودش کنه

بله درست هستش که یمقدار بین رنج 130000تا 800000 جدایی افتاده

در آخر ممنونم از نظر بسیار سازنده شما دوست عزیزم +

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، morteza pc گفته است :

سلام 

این دوتا بهتر هستن

http://lioncomputer.ir/product/9226/کارت+گرافیک+ایسوس+ROG+STRIX+RX+470+OC/

و

http://lioncomputer.ir/product/9981/کارت+گرافیک+ایسوس+RX+480+Dual+Fan+OC+4GB/

.

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/21, 13:25:11، big VULTURE گفته است :

در در 1395/11/21, 12:33:02، AliReza-Lion گفته است :

سلام دوست عزیز

هرچند گفته میشه جدیدا رم گرافیک باید بیشتر از 4 گیگ باشه ولی با توجه به اینکه شما بودجتون محدود هستش کارت بسیار مناسبی هستش ومیتونه تا چند سال براتون فریم مناسبی بده تو بازی های روز

ممنونم از راهنمایی دوستان

لینک به دیدگاه

به نظر من بهترین و به صرفه ترین کارت همین asus rog rx 470 هستش.خودمم دارم استفاده میکنم.البته بنده چند ماه پیش 950 خریدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...