رفتن به مطلب

مشاوره برای بستن سیستم تا 2.5 (اقتصادی!)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان.

همونطور که از عنوان مشخصه نیازمند راهنماییم برای جمع کردن سیستم جهت استفاده خانگی و گیم  متوسط ,

البته با بودجه 2.5 (نخندید!:P)

مادربرد ایسوس 970 پروگیمینگ AURA

سی پی یو ای ام دی FX-6350

GTX 1050 Twin X2 2GB

رم کروشیال Ballistix Tactical 4GB 1866Mhz CL9

پاور گرین GP530A-EU-PLUS

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD

کیس گرین زد 2 آنر

از هر نوع پیشنهاد و اصلاح اساتید سپاسگذار میشم. (نکته: بنده ناواردم!)

ضمنا چند سوال داشتم در مورد لیون که ندیدم جایی توضیح داده باشن:

امکانش هست جنسای لیون رو بدون گارانتی درخواست بدیم؟( از گارانتی قطعات خیری ندیدم)

چطور باید درخواست اسمبل داد؟

شنیدم لیون گاها تخفیفهایی میزنه ,  چطور میشه از این تخفیفا با خبر شد؟

با تشکر.:)

ویرایش شده توسط kiaan
لینک به دیدگاه

درود

Screenshot_25.thumb.png.f691e4dac17a54a8450e647b6a0777aa.png

این پیشنهاد من هست

قطعات هم از بروزترین ها انتخاب شدن و جا برای ارتقا هم هستش

فقط اینکه اگه عجله ای ندارید صبر کنید سری جدید سی پی یو های اینتل وارد بازار بشن و اونارو تهیه کنین

50 تومن از بودجه شما بیشتر هستش واسه اونم میتونین کیس گرینی که خودتون انتخاب کردین تهیه کنین

(به شخصه از گرین خوشم نمیاد واسه همین تا جایی که میتونم پیشنهاد نمیدم به کسی )

در مورد سوالتون درباره تخفیف ها هم اگه تو کانال لیون باشین همیشه از تخفیف ها باخبر میشین

لینک به دیدگاه

@lioncomputer

لینک کانال لیون کامپیوتر در تلگرام

میتونید از خبر ها و تخفیف های ویژه مطلع شوید!

لینک به دیدگاه

سلام

کیس گرین زد 2 آنر  (انتخاب خودتون)

هارد وسترن بلو 1 ترابایت WD10EZEX

پاور کولر مستر 550 وات Elite V2 550W

رم گیل پرستین DDR4 8GB 2400Mhz

کارت گرافیک Sapphire RX 460 2GB GDDR5 

مادربرد ام اس ای Z170A-G43 PLUS

سی پی یو اینتل i3 6100 skylake

مجموع 2.414.000 تومان

اکثر بازی های روز رو به خوبی اجرا میکنه

اگر بودجتونو 200 اضافه کنید پردازنده بهتری میتونید انتخاب کنید. مادربوردتون عالیه رم 8 گیگ جدیدترین بازی ها رو بخوبی اجرا میکنه - کارت گرافیک هم نسبتا خوبه

در کل، به دلیل افزایش عجیب قیمت ها ، در این بازه زمانی خرید سیستم پیشنهاد نمیشه. همین سیستم فوق رو 4 ماه پیش میشد با کمتر از 2 تومن نهیه کرد

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

تشکر از هر دو عزیز cantaver و i-farzad;)

یعنی i3 دو هسته ای بیشتر از 6350 شش هسته ای جواب میده؟!! 

در قدرت اینتل شکی نیست ولی  شنیدم در رنج قیمت پایین پردازنده amd کارایی بهتری داره.

در 2 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

اگر بودجتونو 200 اضافه کنید پردازنده بهتری میتونید انتخاب کنید.

در کل، به دلیل افزایش عجیب قیمت ها ، در این بازه زمانی خرید سیستم پیشنهاد نمیشه. همین سیستم فوق رو 4 ماه پیش میشد با کمتر از 2 تومن نهیه کرد

نظرتون در مورد گرافیک 1050 چیه؟

در مورد پردازنده اگر پیشنهادی دارید بفرمایید, میشه 200 تومن بیشتر خرج کرد.

اگر امیدی به کاهش قیمت هست دست نگه دارم.   از هر کی پرسیدم خوشبین نبوده.

سپاس

لینک به دیدگاه

فناوری روز غول بزرگ صنعت چیپست سازی اینتل رو با فناوری 5 سال پیش شرکت AMD مقایسه نکنید .

بودجه شما مناسبه اما اگر سیستم دسته 2 بگیرید خیلی بهتره .

قطعات مورد نیاز شما :

مادربرد ایسوس H110M-K

http://lioncomputer.ir/product/9474/مادربرد+ایسوس+H110M-K/

285 تومن

http://lioncomputer.ir/product/7133/سی+پی+یو+اینتل+i3+6100+skylake/

485 تومن

رم کینگ استون هایپر ایکس فیوری

http://lioncomputer.ir/product/7929/رم+کینگ+استون+هایپر+ایکس+فیوری+HX424C15FB%2F8/

240 تومن

یه عدد هارد 1 ترا حدودا 200 تومن

یه کیس مناسب حدودا 200 تومن

حدود 200 تومن هم برای پاور 500 تا 600 وات

و در نهایت

کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RX 470 OC

http://lioncomputer.ir/product/9226/کارت+گرافیک+ایسوس+ROG+STRIX+RX+470+OC/

1080 تومن

حمع کل حدود 2700 که اگر همه رو از لیون بگیرید گمونم 100 تومن تخفیف میده .

خرید باندل آک از نسل گذشته  یا خرید مین سری Z بدون خرید CPU مخصوص اور نادرسته .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، kiaan گفته است :

تشکر از هر دو عزیز cantaver و i-farzad;)

یعنی i3 دو هسته ای بیشتر از 6350 شش هسته ای جواب میده؟!! 

در قدرت اینتل شکی نیست ولی  شنیدم در رنج قیمت پایین پردازنده amd کارایی بهتری داره.

نظرتون در مورد گرافیک 1050 چیه؟

در مورد پردازنده اگر پیشنهادی دارید بفرمایید, میشه 200 تومن بیشتر خرج کرد.

اگر امیدی به کاهش قیمت هست دست نگه دارم.   از هر کی پرسیدم خوشبین نبوده.?

سپاس

دوست عزیز گرافیک 1050ti تقریبا 880 تومن هست و 460 که بهتون معرفی کردم تقریبا 600 تومن قیمت داره. اختلاف قیمت این دوکارت280 تومن هست که اصلا بصرفه نیست برا چند فریم بالاتر 280 تومن اضافه تر هزینه کنید.ولی پردازنده ارزش داره از سری i5 خریداری کنید.

در 7 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

فناوری روز غول بزرگ صنعت چیپست سازی اینتل رو با فناوری 5 سال پیش شرکت AMD مقایسه نکنید .

بودجه شما مناسبه اما اگر سیستم دسته 2 بگیرید خیلی بهتره .

قطعات مورد نیاز شما :

مادربرد ایسوس H110M-K

http://lioncomputer.ir/product/9474/مادربرد+ایسوس+H110M-K/

285 تومن

http://lioncomputer.ir/product/7133/سی+پی+یو+اینتل+i3+6100+skylake/

485 تومن

رم کینگ استون هایپر ایکس فیوری

http://lioncomputer.ir/product/7929/رم+کینگ+استون+هایپر+ایکس+فیوری+HX424C15FB%2F8/

240 تومن

یه عدد هارد 1 ترا حدودا 200 تومن

یه کیس مناسب حدودا 200 تومن

حدود 200 تومن هم برای پاور 500 تا 600 وات

و در نهایت

کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RX 470 OC

http://lioncomputer.ir/product/9226/کارت+گرافیک+ایسوس+ROG+STRIX+RX+470+OC/

1080 تومن

حمع کل حدود 2700 که اگر همه رو از لیون بگیرید گمونم 100 تومن تخفیف میده .

خرید باندل آک از نسل گذشته  یا خرید مین سری Z بدون خرید CPU مخصوص اور نادرسته .

موفق باشید .

داداش خرید مادربورد سری z اینده نگرتر هست و با توجه به برتری هایی که نسبت به سری های دیگه داره ارزش خریدش بیشتره.

جسارت نباشه ولی شما مادربورد سری h110 رو پیشنهاد دادی با رم فرکانس 2400  !!! این که خیلی اور نادرستری هست

نظر شخصی : کارت470 با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره اونم از برند ایسوس که کارتاش قیمتش خیلی بالاست و  واسه چند فریم بیشتر بشخصه حاظر نیستم 400 تومن اضافه تر هزینه کنم.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

دوست عزیز گرافیک 1050ti تقریبا 880 تومن هست و 460 که بهتون معرفی کردم تقریبا 600 تومن قیمت داره. اختلاف قیمت این دوکارت280 تومن هست که اصلا بصرفه نیست برا چند فریم بالاتر 280 تومن اضافه تر هزینه کنید.ولی پردازنده ارزش داره از سری i5 خریداری کنید.

داداش خرید مادربورد سری z اینده نگرتر هست و با توجه به برتری هایی که نسبت به سری های دیگه داره ارزش خریدش بیشتره.

جسارت نباشه ولی شما مادربورد سری h110 رو پیشنهاد دادی با رم فرکانس 2400  !!! این که خیلی اور نادرستری هست

نظر شخصی : کارت470 با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره اونم از برند ایسوس که کارتاش قیمتش خیلی بالاست و  واسه چند فریم بیشتر بشخصه حاظر نیستم 400 تومن اضافه تر هزینه کنم.

دوست خوبم بودجه برای خرید محدود هستش . بر فرض که ایشون بخوان در آینده ارتقاء بدن خیلی راحت میتونن یه 6600 بندازن روی سیستم و استفاده کنند که تا 4 سال آینده هم باید کافی باشه . 4 سال دیگه هم نسل های بسیار بهتری اومده که ارزش خریدشون خیلی بیشتر از اسکای لیک فعلی هستش .

در مورد چیپست و فرکانس . درسته که فرکانس پشتیبانی شده چیپست h110 به 2133 محدود شده اما این فرکانس پایین ترین فرکانس هستش و بعدا در فروشش به مشکل بر می خورن . شبیه همین الان که فرکانس 1333 فروش خوبی نداره اما 1600 و 1866 رو روی هوا میزنن ضمنن ایشون میتونن تایمینگ رو کم کنندتا پرفورمنس نهایی افزایش پیدا کنه هرچند تفاوت قیمت در حدی نیست که بخوایم در موردش صحبت کنیم اما تفاوت قیمت مین پیشنهادی من و شما خیلی زیاده .

در مورد کارت گرافیک

470 یکی از بهترین کارتها برای رزولیشن فول اچ دی هستش و اصلا با 460 و حتی 1050TI قابل مقایسه نیست .

470 تقریبا 2 برابر 460 قدرت داره .

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-470-vs-AMD-RX-460/3640vs3641

اینجا بنچ مارک RESIDENT EVIL 7 هستش

http://www.guru3d.com/articles_pages/resident_evil_7_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

470 تونسته 86 فریم بگیره اما 460 فقط 49 فریم گرفته . در حالی که 470 به راحتی فول اچ دی رو ساپورت کرده و به جای 60 فریم بیشتر از 80 فریم گرفته 460 نتونسته به 50 فریم برسه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که سیستم دست2 پیدا کنی،وقتی پول نقد داری

سی پی یو هم حتما i5 باشه که تو بازی اذیت نکنه

نسل4 یا 6 هم فرقی نداره

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوست خوبم بودجه برای خرید محدود هستش . بر فرض که ایشون بخوان در آینده ارتقاء بدن خیلی راحت میتونن یه 6600 بندازن روی سیستم و استفاده کنند که تا 4 سال آینده هم باید کافی باشه . 4 سال دیگه هم نسل های بسیار بهتری اومده که ارزش خریدشون خیلی بیشتر از اسکای لیک فعلی هستش .

در مورد چیپست و فرکانس . درسته که فرکانس پشتیبانی شده چیپست h110 به 2133 محدود شده اما این فرکانس پایین ترین فرکانس هستش و بعدا در فروشش به مشکل بر می خورن . شبیه همین الان که فرکانس 1333 فروش خوبی نداره اما 1600 و 1866 رو روی هوا میزنن ضمنن ایشون میتونن تایمینگ رو کم کنندتا پرفورمنس نهایی افزایش پیدا کنه هرچند تفاوت قیمت در حدی نیست که بخوایم در موردش صحبت کنیم اما تفاوت قیمت مین پیشنهادی من و شما خیلی زیاده .

در مورد کارت گرافیک

470 یکی از بهترین کارتها برای رزولیشن فول اچ دی هستش و اصلا با 460 و حتی 1050TI قابل مقایسه نیست .

http://www.guru3d.com/articles_pages/resident_evil_7_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

470 تونسته 86 فریم بگیره اما 460 فقط 49 فریم گرفته . در حالی که 470 به راحتی فول اچ دی رو ساپورت کرده و به جای 60 فریم بیشتر از 80 فریم گرفته 460 نتونسته به 50 فریم برسه .

دوست عزیزi3 در کنار 470 (و احیانا  480 ) گلوگاه ایجاد نمیکنه؟!

به فکر سیستم دست دوم  بودم اما مورد مناسب و قابل اعتمادپیدا نشد..بعلاوه قیمتهایی که میدن طوری بالاست که خرید سیستم نو بیشتر میصرفه!!

بازم دوستانی که موردیا سایتی برای سیستم کار کرده میشناسن معرفی کنن لطفا..شاید فرجی شد.

تشکر.:)

مقایسه گرافیکها از سایت hardwarecanucks.com

GTX-1050-REVIEW-78.jpg

RX-470-4GB-66.jpg

ویرایش شده توسط kiaan
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، kiaan گفته است :

با تشکر از هر دو گرامی

دوست عزیزi3 در کنار 470 (و احیانا )480 گلوگاه ایجاد نمیکنه؟!

در مورد سیستم دست دوم دنبالش بودم اما مورد مناسب و قابل اعتمادپیدا نشد..بعلاوه قیمتهایی که میدن طوری بالاست که خرید سیستم نو بیشتر میصرفه!!

مقایسه گرافیکها از سایت hardwarecanucks.com

GTX-1050-REVIEW-78.jpg

RX-470-4GB-66.jpg

گلوگاه جدی خیر .

100 البته i5 برای گیمنگ خیلی بهتره اما بهتره اتکا روی گرافیک باشه .

یه i3 با 470 خیلی بهتر از یه i5 با 460 هستش

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

در مورد کارت گرافیک

داداش ، برا ارتقا مادربورد سری z  بهتره چون از پردازنده نسل اینده یعنی کابی لیک پشتیبانی میکنه و قابلیت هایی که سری z  داره ارزش 200 تومن هزینه بیشتر داره.

البته این بحثی که ما داریم میکنیم سلیقه ای هست (با کمال احترام) و من هیچجوره برام قابل هضم نیست که بخام همچین کاری کنم. البته اینو در نظر بگیرید که طبق صحبت ایشون که گفتن " جهت استفاده خانگی و گیم  متوسط " خرید پردازنده سری i5 ارجحیت داره نسبت به گرافیک

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، i-Farzad گفته است :

داداش ، برا ارتقا مادربورد سری z  بهتره چون از پردازنده نسل اینده یعنی کابی لیک پشتیبانی میکنه و قابلیت هایی که سری z  داره ارزش 200 تومن هزینه بیشتر داره.

البته این بحثی که ما داریم میکنیم سلیقه ای هست (با کمال احترام) و من هیچجوره برام قابل حضم نیست که بخام همچین کاری کنم. البته اینو در نظر بگیرید که طبق صحبت ایشون که گفتن " جهت استفاده خانگی و گیم  متوسط " خرید پردازنده سری i5 ارجهیت داره نسبت به گرافیک

ایشون سیستم میگیرن و احتمالا چند سال ازش استفاده می کنند .

تا اون موقع کابی لیک هم از رده خارج شده و مدل های جدیدتر اومده .

کسی منکر بهتر بودن چیپست z نشد اما این که بخوای کارت گرافیک رو قربانی مین کنی نادرسته .

برای استفاده خانگی i3 هم زیاده . در سیستم های خانگی عموما از CPU های پنتیوم استفاده میشه که به CPU های آفیس معروف هستند .شما استفاده خانگی رو چی میدونید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

ایشون سیستم میگیرن و احتمالا چند سال ازش استفاده می کنند .

تا اون موقع کابی لیک هم از رده خارج شده و مدل های جدیدتر اومده .

کسی منکر بهتر بودن چیپست z نشد اما این که بخوای کارت گرافیک رو قربانی مین کنی نادرسته .

برای استفاده خانگی i3 هم زیاده . در سیستم های خانگی عموما از CPU های پنتیوم استفاده میشه که به CPU های آفیس معروف هستند .شما استفاده خانگی رو چی میدونید ؟؟؟

استفاه خانگی برا الان نه برا 3-4 سال دیگه. برا مشاوره دادن یکی از مواردی که باید درنظر داشت آینده نگری هست.

بحث من و شما در اینه که من نظرم اینه که در اینده برای ارتقاء فقط کافیه کارت گرافیک عوض بشه ولی شما نظرتون اینه که پردازنده و مین عوض بشه

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

استفاه خانگی برا الان نه برا 3-4 سال دیگه. برا مشاوره دادن یکی از مواردی که باید درنظر داشت آینده نگری هست.

بحث من و شما در اینه که من نظرم اینه که در اینده برای ارتقاء فقط کافیه کارت گرافیک عوض بشه ولی شما نظرتون اینه که پردازنده و مین عوض بشه

خیر

بنده هم میگم فقط CPU عوض بشه .

این مین میتونه 6700 رو هم ساپورت کنه که عملا از 7700 چیزی کم نداره.

بعد از مثلا 4 سال دیگه هم نیازی نیست برن kaby lake بگیرن . میرن مدل های جدید تر رو میگیرن که از سوکتهای دیگه استفاده می کنن .

خرید مین سری Z به امید این که 2 یا 3 سال دیگه kaby lake استفاده کنند اشتباهه .

این تاپیک رو بخونید

.

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده این سیستمو پیشنهاد میدم بهتون با توجه به نوع کاربریتون  بهترین گرافیک ممکن هستش ی مقدار از بودجه بیشتره که میتونید پاور رو بصورت کارکرده با قیمت مناسب در همین فروم تهیه فرمایید برای کاهش هزینه تا حد بودجه مورد نظر

Screenshot (7).png

لینک به دیدگاه

فقط یه موردی هم هست

اونم اینکه با یه بنچمارک نباید تصمیم گیری نهایی کرد که مثلا فلان کارت گرافیک قویتر هست یا ضعیف تر

مثلا این دو لینک رو نگاه کنین

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-GeForce-GTX-1050-Ti

http://www.guru3d.com/articles_pages/watch_dog_2_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

1050 ti خیلی بهتر عمل کرده تا rx 460

درباره rx 470 هم به نظر من 1060 6 گیگ ارزش خرید بالاتری داره تو جشنواره گالاکس 1099 تومن بود که عملا هم قیمت rx 470 4 گیگ هستش ¬¬(با قیمت 170 دلاری 470 و 250 دلاری 1060 )

در مورد سی پی یو هم 7100 ارزش خرید بالایی داره (البته هنوز وارد و قیمت گذاری نشده من از رو قیمت جهانی میگم)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

فقط یه موردی هم هست

اونم اینکه با یه بنچمارک نباید تصمیم گیری نهایی کرد که مثلا فلان کارت گرافیک قویتر هست یا ضعیف تر

مثلا این دو لینک رو نگاه کنین

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-GeForce-GTX-1050-Ti

http://www.guru3d.com/articles_pages/watch_dog_2_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

1050 ti خیلی بهتر عمل کرده تا rx 460

درباره rx 470 هم به نظر من 1060 6 گیگ ارزش خرید بالاتری داره تو جشنواره گالاکس 1099 تومن بود که عملا هم قیمت rx 470 4 گیگ هستش ¬¬(با قیمت 170 دلاری 470 و 250 دلاری 1060 )

در مورد سی پی یو هم 7100 ارزش خرید بالایی داره (البته هنوز وارد و قیمت گذاری نشده من از رو قیمت جهانی میگم)

اوایل عرضه 1060 قیمت بسیار بالایی داشت و تا 2 تومن قیمت خورده بود . چون وارد کننده جوگیر شده بود و فکر می کرد چون توی بازار حهانی چند دلاری گرونتره و به طور کلی انویدیا فروش بهتری در ایران داره ارزشش باید خیلی بیشتر از 480 باشه

بعد از مشخص شدن برتری کلی پولاریس به پاسکال در ساپورت DX12 وارد کننده محترم قیمت 470 و 480 رو بالا برد .

ارزش خرید 470 توی بازار جهانی چسبیده به سقف اما توی ایران گند زدن بهش . آروم آروم شاهد برتری نسبی 1060 به 480 و 470 هستیم . قیمتش توی ایران خیلی بهتر شده

کلا سری پولاریس به خاطر قیمت بسیار خوبشون تونستن فروش خوبی داشته باشن ( به قدری قیمتشون مناسب بود که انویدیا برای رقابت 1060 رو با قیمتی رقابتی وارد بازار کرد و قابلیت SLI رو ازش برداشت تا برای 1080 و 1070 شاخ نشه )  اما توی ایران این قیمت مناسب نابود شده .

واقعا به حال این مملکت باید گریه کرد .

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

سلام

کیس گرین زد 2 آنر  (انتخاب خودتون)

هارد وسترن بلو 1 ترابایت WD10EZEX

پاور کولر مستر 550 وات Elite V2 550W

رم گیل پرستین DDR4 8GB 2400Mhz

مادربرد ام اس ای Z170A-G43 PLUS

مجموع 2.414.000 تومان

اکثر بازی های روز رو به خوبی اجرا میکنه

اگر بودجتونو 200 اضافه کنید پردازنده بهتری میتونید انتخاب کنید. مادربوردتون عالیه رم 8 گیگ جدیدترین بازی ها رو بخوبی اجرا میکنه - کارت گرافیک هم نسبتا خوبه

چه توجیهی واسه z170 هست در حالی که نهایت میتونن ضریب بسته i5 بردارن ؟

اگه واسه ارتقا به سری K باشه که بعدا میتونن مین های عالی z270 رو بخرن با سیپیو Kaby .

هزینه اضافی مین باس خرج بشه رو گرافیک . کلا تو گیم گرافیک حیاتی تره . ایشونم نگفتن که کار سنگین پردازشی دارن پس برای گیم و کاربری روزانه خانگی ترکیب  asus h110m-k بعلاوه i3 6100 و rog strix rx 470  خیلی بهتره تا z170 و rx 460  .

هم چنین این مدل مادربرد پیشنهاد نمیشه و ایسوس یا گیگا با z170 تو همین رنج مناسب تره .

تو گرافیکای 470 هم ایسوس خنک ترین مدله و تنها از مدل گیگا 30 تومن گرونتره و ارزش خریدو واقعا داره.

ویرایش شده توسط Angry GAMER
لینک به دیدگاه

سپاس از همه عزیزانی که راهنمایی کردن.

حتی یک نفر AMD پیشنهاد نداد.. AMD اینقدر ضعیفه یا اینجا غریبه!

فکر نمیکردم این گرافیکهای خوب با i3 دو هسته ای پیشنهاد بشن,...یعنی میشه  از تمام ظرفیت 1060 در کنار i3 استفاده کرد؟!

بیشتر دوستان یک رم 8 گیگ پیشنهاد دادن,..دو رم 4 (با فرض یکی بودن cl و فرکانس) بهتر نیست؟  

اگر بشه با قیمت مناسب پیدا کرد,,, i5 نسل سوم با توجه به  هسته های ضعیفتر در عمل چقدر نسبت به6100 i3 تفاوت داره؟

تشکر بسیار:)

ویرایش شده توسط kiaan
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، kiaan گفته است :

فکر نمیکردم این گرافیکهای خوب با i3 دو هسته ای پیشنهاد بشن,...یعنی میشه  از تمام ظرفیت 1060 در کنار i3 استفاده کرد؟!

بیشتر دوستان یک رم 8 گیگ پیشنهاد دادن,..دو رم 4 (با فرض یکی بودن cl و فرکانس) بهتر نیست؟  

اگر بشه با قیمت مناسب پیدا کرد,,, i5 نسل سوم با توجه به  هسته های ضعیفتر در عمل چقدر نسبت به6100 i3 تفاوت داره؟

در مورد amd باید عرض کنم این cpu های FX مال دو سه سال پیش هستن و با تکنولوژی ضعیفی که دارن با اومدن kaby و ryzen کلا از رده خارج میشن ودیگه دست دوشو کسی نمیخره .

در مورد گرافیک هم فک نکنم گلوگاه شدیدی ایجاد بشه با i3 6100 . حالا اساتید وارد ترن.

این که یک رم 8 پیشنهاد دادن واس اینه که مین h110 فقط از دو ماژول پشتیبانی میکنه و گذاشتن یک رم برای این مین آینده نگرانه تر هست و بعد میتونیم به راحتی با افزودن یک ماژول 8 دیگه رم رو 16 و دو کاناله کنیم. وگرنه بله دو تا 4 خیلی بهتره

i3 6100 قدرت single core بالاتری داره نسبت به i5 نسل قدیم . از روی دیگه اکثر بازی ها از یک یا نهایت دو هسته استفاده میکنن یا به عبارتی قدرت single core مورد نیازشون هست بیشتر . پس قوی تر بودن single core برای گیم مناسب تره .

معذرت طولانی شد?

ویرایش شده توسط Angry GAMER
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Angry GAMER گفته است :

چه توجیهی واسه z170 هست در حالی که نهایت میتونن ضریب بسته i5 بردارن ؟

اگه واسه ارتقا به سری K باشه که بعدا میتونن مین های عالی z270 رو بخرن با سیپیو Kaby .

هزینه اضافی مین باس خرج بشه رو گرافیک . کلا تو گیم گرافیک حیاتی تره . ایشونم نگفتن که کار سنگین پردازشی دارن پس برای گیم و کاربری روزانه خانگی ترکیب  asus h110m-k بعلاوه i3 6100 و rog strix rx 470  خیلی بهتره تا z170 و rx 460  .

هم چنین این مدل مادربرد پیشنهاد نمیشه و ایسوس یا گیگا با z170 تو همین رنج مناسب تره .

تو گرافیکای 470 هم ایسوس خنک ترین مدله و تنها از مدل گیگا 30 تومن گرونتره و ارزش خریدو واقعا داره.

متاسفانه شما اصلا حرف منو متوجه نشدید و دلیل انتخاب منو نفهمیدید.

عذر میخام وقت بحث کردن ندارم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، kiaan گفته است :

ای ام دی غریب نیست .

خود بنده از طرفداران این کمپانی هستم . اما من به ضرر کردن شما راضی نیستم .

ای ام دی در ساخت سری FX دچار اشتباهاتی شد که از بحث ما خارجه . فقط این رو بدونید که اگر دو CPU با فرکانس و تعداد هسته مشابه از سری FX و مثلا هاسول ( سوکت 1150 ) داشته باشیم CPU هاسول حدودا 2 برابر قوی تره . برای روشن تر شده ماجرا . فرکانس 1 گیگاهتز یه CPU در سری هاسول تقریبا به اندازه 2 گیگاهتز از سری FX توان پردازشی داره . اما این همه ماجرا نیست . در بازی ها عموما فقط 4 هسته اول درگیر میشن و تاکید روی این هسته ها هستش . در بسیاری از مواقع برتری CPU های ای ام دی به تعداد بیشتر هسته مربوط میشه که در بازی ها نقش کمرنگی داره .

دوتا رم 4 از یه رم 8 بهتر هستن . بنده اون رم رو فقط برای مثال معرفی کردم . شما 8 گیگ رم باس 2400 نیاز دارید .

درسته که این i3 ها 2 هسته دارن اما از طریق فناوری هسته مجازی از 4 رشته سود میبرن و مانند یه 4 هسته ای رفتار می کنند .

به طور کلی اگر بتونید دسته 2 پیدا کنید بهتره . چون به نسبت پولی که میدید پرفورمنس بیشتری عایدتون میشه اما چون با قیمت خوب کم گیر میاد ،  همون i3 رو بگیرد . البته اگر بتونی 6300 رو بگیری بهتره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...