رفتن به مطلب

مشاوره برای بستن سیستم تا 2.5 (اقتصادی!)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 10 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

متاسفانه شما اصلا حرف منو متوجه نشدید و دلیل انتخاب منو نفهمیدید.

عذر میخام وقت بحث کردن ندارم

اولا من اصلا قصد بحث ندارم .

دوما همون بهتر وقت نداریدچون بحث با آدمای یک دنده ای مثل شما بی فایدست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای این موارد که مصرف اصلی گیم هست،  اولویت اول خرید گرافیک بعد cpu بعد خرید رم حداقل 8 گیگ و باس حدود  2400 و  خرید یه کیس 200 تومنی با تهویه مناسب و پاور به اندازه نیاز در اخر هر چی  موند برای برد خرج کنید!

در واقع هرچی بودجه کم اومد باید بیاین از این برد بیچاره بکنیم :P

....................

پردازنده های amd قبلا دچار مشکلاتی بودن که از هسته های اون (عموما در بازیها نه کار دیگه) به درستی استفاده نمیشد با این حال در دایرکتس جدید اوضاع کمی بهتر شده، اما دیگه چون خیلی قدیمی شدن و دارن از رده خارج میشن و تا چند ماه دیگه سری رایزن به بازار میاد توصیه ای برای خرید سیستم گیمینگ صورت نمیگیره!!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Angry GAMER گفته است :

اولا من اصلا قصد بحث ندارم .

دوما همون بهتر وقت نداریدچون بحث با آدمای یک دنده ای مثل شما بی فایدست

وقت دارم ولی وقت برای ادم های  همچون شما ندارم

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

وقت دارم ولی وقت برای ادم های  همچون شما ندارم

طبیعیه چنین آدمی? نخواد با کسی که نظر مخالفشو میده بحث کنه چون میدونه هر چی جلوتر بره وضع خرابتره (مخصوصا وقتی داره رو نظر ناصحیحش پافشاری میکنه ) .البته دور از جون شما !!!!

اشکال نداره نظر شما درست حالا که انقدر اصرار دارید حرفتون به کرسی بنشینه . Z170 با i3 و RX 460 بهتر از H110 و i3 و RX 470 . از این به بعدم این یادم میمونه به عنوان درسی که از شما گرفتم داداش i-Farzad گل?

تموم ..............{}

ویرایش شده توسط Angry GAMER
لینک به دیدگاه

در در 1395/11/21, 00:27:36، sajad25 گفته است :

دوست عزیز بنده این سیستمو پیشنهاد میدم بهتون با توجه به نوع کاربریتون  بهترین گرافیک ممکن هستش ی مقدار از بودجه بیشتره که میتونید پاور رو بصورت کارکرده با قیمت مناسب در همین فروم تهیه فرمایید برای کاهش هزینه تا حد بودجه مورد نظر

Screenshot (7).png

دوست عزیزمون  سیستم خوبی پیشنهاد دادن فقط خاطرنشان بشم که رم 2400 با این پردازنده بالاتر از فرکانس 1866 یا 2133 کار نمیکنه و دان کلاک خواهد شد

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Solo گفته است :

دوست عزیزمون  سیستم خوبی پیشنهاد دادن فقط خاطرنشان بشم که رم 2400 با این پردازنده بالاتر از فرکانس 1866 یا 2133 کار نمیکنه و دان کلاک خواهد شد

big VULTURE عزیز گفتن که فروش 2400 راحت تر از 2133 خواهد بود و به همین دلیل صلاحه 2400 خریداری بشه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Angry GAMER گفته است :

big VULTURE عزیز گفتن که فروش 2400 راحت تر 2133 خواهد بود و به همین دلیل صلاحه 2400 خریداری بشه

ایشون کاملا درست فرمودن. منظور بنده فقط اطلاع دادن به صاحب تاپیک بوده. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Solo گفته است :

ایشون کاملا درست فرمودن. منظور بنده فقط اطلاع دادن به صاحب تاپیک بوده. 

صحیح

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Angry GAMER گفته است :

طبیعیه چنین آدمی? نخواد با کسی که نظر مخالفشو میده بحث کنه چون میدونه هر چی جلوتر بره وضع خرابتره (مخصوصا وقتی داره رو نظر ناصحیحش پافشاری میکنه ) .البته دور از جون شما !!!!

اشکال نداره نظر شما درست حالا که انقدر اصرار دارید حرفتون به کرسی بنشینه . Z170 با i3 و RX 460 بهتر از H110 و i3 و RX 470 . از این به بعدم این یادم میمونه به عنوان درسی که از شما گرفتم داداش i-Farzad گل?

تموم ..............{}

همون دیگه ، کاملا مشخص شد حرف منو نفهمیدی. متاسفانه اقتضای سنی شما جلوگیری از فهم مطلب میکنه و فکر میکنید اینجا مثل محلتونه که بیایید با کل کل کردن و اینگونه حرف ها نظر خودتونو جا کنید یا به مخالفت با هرکسی بپردازید.

انجمن پرشده از بچه هایی همچون شما که با خوندن 3-4 مطلب میان نظر میدن.  یه زمانی انجمن ها حرمت داشت و هرکسی این جرأت رو به خودش نمیداد که بیاد هر حرفی رو هر جا بزنه.

متاسفانه هرکی از راه میرسه یه ای دی میسازه  برا خودش و میاد اینجا نظر میده .

باتوجه به اینکه در زمینه مشاوره اقای  big VULTURE رو قبول دارم ولی همیشه اختلاف نظر هایی وجود داره که متاسفانه افرادی همچون شما با دخالت در هر موضوعی ،  اینگونه تاپیک ها رو به گمراهی میکشونن تا طرفین نتونن نظرشونو کامل بگن

در کل میتونم بگم متاسفم برای امثال شما

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

همون دیگه ، کاملا مشخص شد حرف منو نفهمیدی. متاسفانه اقتضای سنی شما جلوگیری از فهم مطلب میکنه و فکر میکنید اینجا مثل محلتونه که بیایید با کل کل کردن و اینگونه حرف ها نظر خودتونو جا کنید یا به مخالفت با هرکسی بپردازید.

انجمن پرشده از بچه هایی همچون شما که با خوندن 3-4 مطلب میان نظر میدن.  یه زمانی انجمن ها حرمت داشت و هرکسی این جرأت رو به خودش نمیداد که بیاد هر حرفی رو هر جا بزنه.

متاسفانه هرکی از راه میرسه یه ای دی میسازه  برا خودش و میاد اینجا نظر میده .

باتوجه به اینکه در زمینه مشاوره اقای  big VULTURE رو قبول دارم ولی همیشه اختلاف نظر هایی وجود داره که متاسفانه افرادی همچون شما با دخالت در هر موضوعی ،  اینگونه تاپیک ها رو به گمراهی میکشونن تا طرفین نتونن نظرشونو کامل بگن

در کل میتونم بگم متاسفم برای امثال شما

آقا من نفهم . من کسی که 3-4  تا مطلب خونده اومده اینجا . آقا معلوم شد ما بیشعور . دیگه ادامه بی فایدست داداش . تموم

ما  آبمون تو یه جوی نمیره

لینک به دیدگاه

دوستان اینجا تاپیک مشاوره هست هرکس ی سیستم پیشنهاد میده که به صاحب تاپیک کمکی کرده باشه 

درضمن ی مقدار قوانینو مطالعه بفرمایید که اصلا طبق قوانین صلاحیت پیشنهاد سیستم دارین یانه!!!

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/20, 19:29:09، i-Farzad گفته است :

سلام

کیس گرین زد 2 آنر  (انتخاب خودتون)

هارد وسترن بلو 1 ترابایت WD10EZEX

پاور کولر مستر 550 وات Elite V2 550W

رم گیل پرستین DDR4 8GB 2400Mhz

کارت گرافیک Sapphire RX 460 2GB GDDR5 

مادربرد ام اس ای Z170A-G43 PLUS

سی پی یو اینتل i3 6100 skylake

مجموع 2.414.000 تومان

اکثر بازی های روز رو به خوبی اجرا میکنه

اگر بودجتونو 200 اضافه کنید پردازنده بهتری میتونید انتخاب کنید. مادربوردتون عالیه رم 8 گیگ جدیدترین بازی ها رو بخوبی اجرا میکنه - کارت گرافیک هم نسبتا خوبه

در کل، به دلیل افزایش عجیب قیمت ها ، در این بازه زمانی خرید سیستم پیشنهاد نمیشه. همین سیستم فوق رو 4 ماه پیش میشد با کمتر از 2 تومن نهیه کرد

داداش اگه بودجه تو میتونه افزایش بدی کارت گرافیکتو GTX 1050 Ti کنی بهتره به نظر من  سی پی یوت کاملا عالیه من دوستم با gtx 1060 همین سی پی یو رو داره و اصلا هم گلوگاه نداره همه ی بازی های روز رو با تنظیمات High بازی میکنه.برای بررسی میتونی به http://cpuboss.com/  

مراجعه کنی .

ویرایش شده توسط pouria.haddad
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...