رفتن به مطلب

راهنمایی برای سیستم گیمینگ

Recommended Posts

سلام من میخوام این سیستم جمع کنم

و میخوام بدونم بهتر از این تو این رده سراغ دارین بعدشم یه نکته مادربرد و پردازنده بعدا به z270 و core i7 700k ارتقا پیدا میکنه فقط میخوام بدونم این سیستم تا تابستون جوابگو یعنی مثلا اخرین بازیایی که اومداجرا میکنه چون میدونم گرافیک میکشه فقط نظر هاتونو در باره  cpu بگین بازیایی مثل اویل 7 بتل 1 و واچ دو این cpu اجرا میکنه؟

Capture.thumb.PNG.36b916b8afd9572a3844c216c57187bd.PNG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 10 اسفند سوکت جدید ای ام دی رونمایی و عرضه میشه اگه بودجه 7700 دارید تا اون موقع صبر کنید و اگه zen به صرفه بود از اون تهیه کنید

راجب سیستم فعلی مشکلی وجود نداره

لینک به دیدگاه

گرافیکتون رو با مدل سافایر نیترو عوض کنید بهتره به نظر من. rx480 کلا یه مقدار داغه و مدلی که شما انتخاب کردید تقریبا رفرنسه

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام 10 اسفند سوکت جدید ای ام دی رونمایی و عرضه میشه اگه بودجه 7700 دارید تا اون موقع صبر کنید و اگه zen به صرفه بود از اون تهیه کنید

راجب سیستم فعلی مشکلی وجود نداره

مرسی فقط در مورد cpu نظری نداری؟ تو بازی فورزا بتل یک چجوری؟

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

گرافیکتون رو با مدل سافایر نیترو عوض کنید بهتره به نظر من. rx480 کلا یه مقدار داغه و مدلی که شما انتخاب کردید تقریبا رفرنسه

ببخشید یه ذره بیشتر توضیح میدی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، mahdighz گفته است :

مرسی فقط در مورد cpu نظری نداری؟ تو بازی فورزا بتل یک چجوری؟

بتل که نمیتونی آنلاین بزنی ، کلا واسه آنلاین زیاد خوب نیست و احتمال زیاد لگ بزنه اما در حالت آفلاین و تک نفره مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بتل که نمیتونی آنلاین بزنی ، کلا واسه آنلاین زیاد خوب نیست و احتمال زیاد لگ بزنه اما در حالت آفلاین و تک نفره مشکلی نداره

پس همین سیستم خوبه یعنی بازی هایی که تا الان اومده همه رو ساپورت میکنه ؟ مولتی کالاف چی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، mahdighz گفته است :

پس همین سیستم خوبه یعنی بازی هایی که تا الان اومده همه رو ساپورت میکنه ؟ مولتی کالاف چی؟

کدوم اینفینیت ؟ بهتره به حداقل سیستم مورد نیازش نگاهی بندازید ، گفتم که کلا i3 واسه آنلاین زیاد جالب نیست

هین کاربران فروم گفته بودنه که با 6600k تو بتل مولتی سی پی یو 100% لود میشد یعنی بهتر6700k داشته باشی

لینک به دیدگاه

به نظر من برای شما که 5-6 ماه دیگه میخوای سیستمت رو ارتقا بدی ، بهتره ماردبرد و cpu کارکرده تهیه کنی تا موقع فروختنشون زیاد ضرر نکنی. نیازی به تهیه مین و پردازنده آکبند نیست.

من خودم با i5 760 و R9 280X مشکلی با اجرای battlefield آنلاین ندارم. قطعاً با i3 6100 هم دچار مشکلی نخواهید شد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ب نظر من i3 6100 بر ندار..من خودم این پردازنده رو دارم و اصلا راضی نیستم برای گرافیک asus rog rx 470 خیلی بازیا گلوگاه میشه.تو بازی watch dogs 2 بیشتر روی 99% و 100% هستش

برای 480 ک ب نظرم قطعا گلوگاهه

ب نظر من ی core i5 بگیر و خودتو راحت کن

گرافیکتم من میپسندم به ایسوز اعتماد دارم

ولی من جای شما باشم بجای این پاور ک قطر کابلاش اندازه مار افعی هستش ی کوچولو هزینه رو زیاد میکنم و cooler master gx650 میخرم قیمت

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتر هست بودجه تون رو مشخص کنید تا بهتر و راحت تر بشه راهنماییتون کرد.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Solo گفته است :

دوست عزیز بهتر هست بودجه تون رو مشخص کنید تا بهتر و راحت تر بشه راهنماییتون کرد.

دوست عزیز الان نمیخوام زیاد هزینه کنم بودجه ندارم ولی شما 2500 در نظر بگیر مادر برد پردازنده میخوام پایین ترین حالت بردارم تا بعدا ارتقا بدم ولی میخوام فعلا تا تابستون تمام بازی ها رو بیاره

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دوست عزیز ب نظر من i3 6100 بر ندار..من خودم این پردازنده رو دارم و اصلا راضی نیستم برای گرافیک asus rog rx 470 خیلی بازیا گلوگاه میشه.تو بازی watch dogs 2 بیشتر روی 99% و 100% هستش

برای 480 ک ب نظرم قطعا گلوگاهه

ب نظر من ی core i5 بگیر و خودتو راحت کن

گرافیکتم من میپسندم به ایسوز اعتماد دارم

ولی من جای شما باشم بجای این پاور ک قطر کابلاش اندازه مار افعی هستش ی کوچولو هزینه رو زیاد میکنم و cooler master gx650 میخرم قیمت

مرسی از راهنماییت ولی تابستون میخوام 7700 بردارم با یه z270 الان نمیخوام واسه i5 هزینه کنم پاورم مرسی که گفتی با این cpu دیگه چه بازیایی بازی کردی واچ داگز چند فریم گرفتی؟

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، mk1991 گفته است :

به نظر من برای شما که 5-6 ماه دیگه میخوای سیستمت رو ارتقا بدی ، بهتره ماردبرد و cpu کارکرده تهیه کنی تا موقع فروختنشون زیاد ضرر نکنی. نیازی به تهیه مین و پردازنده آکبند نیست.

من خودم با i5 760 و R9 280X مشکلی با اجرای battlefield آنلاین ندارم. قطعاً با i3 6100 هم دچار مشکلی نخواهید شد.

دست دو از کجا گیر بیارم؟واقعا بتل مشکلی نداری؟دیگه چه بازیایی با گرافیک بالا بازی کردی؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mahdighz گفته است :

مرسی از راهنماییت ولی تابستون میخوام 7700 بردارم با یه z270 الان نمیخوام واسه i5 هزینه کنم پاورم مرسی که گفتی با این cpu دیگه چه بازیایی بازی کردی واچ داگز چند فریم گرفتی؟

والا دوست عزیز من با این پردازنده gta v\witcher 3\sniper elite 3\evil revelation 2 رو بازی کردم .ویچر ک روی very high بود و ی درجه از ultra کمتر بود بالای 50 فریم میگرفتم.روی gta v روی ultra بین 55 تا 75 فریم میگرفتم.sniper elite و resident رو بالای 100 فریم میگرفتم

ولی ولی ولی برای watch dogs 2 ک همچین گرافیکی هم نداره بین 30 تا 75 فریم میگیرم.نمیدونم مشکل از بازیه یا نه چون کلا همینجوره یعنی توی ultra ک 40 فریم بگیرم.اگه روی very high یا low هم بذارم 40 فریم میده نمیدونم چرا بازیش اینجوریه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali.king گفته است :

والا دوست عزیز من با این پردازنده gta v\witcher 3\sniper elite 3\evil revelation 2 رو بازی کردم .ویچر ک روی very high بود و ی درجه از ultra کمتر بود بالای 50 فریم میگرفتم.روی gta v روی ultra بین 55 تا 75 فریم میگرفتم.sniper elite و resident رو بالای 100 فریم میگرفتم?

ولی ولی ولی برای watch dogs 2 ک همچین گرافیکی هم نداره بین 30 تا 75 فریم میگیرم.نمیدونم مشکل از بازیه یا نه چون کلا همینجوره یعنی توی ultra ک 40 فریم بگیرم.اگه روی very high یا low هم بذارم 40 فریم میده نمیدونم چرا بازیش اینجوریه

مرسی دوست من فقط نظرت درمورد پاور 650 گرین ۳۱۰ تومن 700 کولر مستر ۳۲۵ تومن اینم اگه کمک کنی خیلی مردی

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، mahdighz گفته است :

مرسی دوست من فقط نظرت درمورد پاور 650 گرین ۳۱۰ تومن 700 کولر مستر ۳۲۵ تومن اینم اگه کمک کنی خیلی مردی

خواهش میشه.داداش مدل دقیق کولر مستر رو بگو

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ali.king گفته است :

والا دوست عزیز من با این پردازنده gta v\witcher 3\sniper elite 3\evil revelation 2 رو بازی کردم .ویچر ک روی very high بود و ی درجه از ultra کمتر بود بالای 50 فریم میگرفتم.روی gta v روی ultra بین 55 تا 75 فریم میگرفتم.sniper elite و resident رو بالای 100 فریم میگرفتم?

بازی هایی که به خوبی بهینه نشده باشن عموما با کم و زیاد کردن تنظیمات فریم خیلی تغییر نمی کنه .

البته بیشتر مواقع این تغییر نکردن فریم مربوط به گلوگاه شده CPU هستش . عموما تنظیمات گرافیکی بازی به گرافیک مربوط میشن و تغییر اونها تاثیر کمی روی CPU میزاره . به همین دلیل زمانی که CPU گلوگاه بشه تغییر تنظیمات خیلی جوابگو نیست ( تاثیر میزاره ولی نه اونقدری که روی گرافیک تاثیر داره ) به همین دلیل توی یه سیستم گیمینگ خوب عموما گرافیک گلوگاه هستش اما محدودیت بودجه و قصد برای خرید مین و CPU در آینده گلوگاه شدن CPU رو توجیه می کنه .

........................

استارتر گرامی

سیستم به صورت کلی مناسبه .

یه تغییراتی میشه اعمال کرد نظیر خرید گرافیک از یه برند دیگه و ... که تاثیر خیلی زیادی در کلیت کار نداره و یه مقداریش هم به سلیقه شما بستگی داره . مثلا کدومشون رو قشنگتر می دونید یا دما براتون مهمتره یا نویز یا .... .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ali.king گفته است :

خواهش میشه.داداش مدل دقیق کولر مستر رو بگو

Cooler Master B700 Ver.2 80Plus Power Supply

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...