رفتن به مطلب

سوال در مورد نرم افزار Power Point

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من قراره برای یه ارائه اسلاید پاور پوینت درست کنم . یه کاری می خوام بکنم اما دقیق نمی دونم تو اینترنت چی سرچ کنم . سرچ هم کردم اون چیزی که می خوام پیدا نکردم.

کاری که می خوام بکنم اینه. من می خوام تو یه اسلاید 8 تا انیمیشن درست کنم و انیمیشن ها پشت سر هم نشون داده بشه با کلیک من. تا اینجا مشکل نیست و راحته و بلدم . اما می خوام وقتی انیمیشن 4 نمایش داده شد قبل از نمایش انیمیشن 5 بتونم محوش کنم و بعد انیمیشن 5 رو اجرا کنم . مثلا می تونم بگم بعد از نمایش با کلیک محوه شه اما یه دفعه نا پدید میشه و بلد نیستم کاری کنم با افکت خاصی محو شه  و بعد از اون انیمیشن بعدی نمایش داده بشه . چرا نیاز به این کار دارم می خوام 5 تا تیتر رو توضیح بدم و برای هر تیتر یه عکس بزرگ هست که کل فضای خالی رو میگیره و جای 5 تا عکس نیست . می خوای برای  توضیح هر تیتر عکس مربوط به اون تیر نمایش داده بشه بعد عکس محو بشه و عکس بعدی نمایش داده بشه که مختص اون تیتر هست.

پیشا پیش بابت کمکتون ممنون هستم.

لینک به دیدگاه

کاری نداره
برو تو قسمت animation - add animation
اونجا میتونی علاوه بر حالت ورود، برای خروج یا تاکید هم انیمیشن بذاری
اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، afshin b گفته است :

کاری نداره
برو تو قسمت animation - add animation
اونجا میتونی علاوه بر حالت ورود، برای خروج یا تاکید هم انیمیشن بذاری
اگه متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم

سلام برای خورج می شه تعریف کرد اما نتونستم این مدلی تعریف کنم. اول صفحه خالی بیاد بعد تیتر یک بیاد بعد دو و بعد تصویر 1 و بعد تصویر یک محو بشه و بعد تیر سه نمایش بده و بعد تصویر دو و ...

الان من مثلا انیمیشن سوم رو می خوام بگم خروجش چی باشه ، ورودی که تعریف کردم روش می پره و از همون اول نمایش داده می شه و بعد وقتش رسید خارج میشه.

نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. می خوام برای یه چیز هم ورود و هم خروج تعیین کنم در زمان های مختلف.

لینک به دیدگاه

سلام برای خورج می شه تعریف کرد اما نتونستم این مدلی تعریف کنم. اول صفحه خالی بیاد بعد تیتر یک بیاد بعد دو و بعد تصویر 1 و بعد تصویر یک محو بشه و بعد تیر سه نمایش بده و بعد تصویر دو و ...
الان من مثلا انیمیشن سوم رو می خوام بگم خروجش چی باشه ، ورودی که تعریف کردم روش می پره و از همون اول نمایش داده می شه و بعد وقتش رسید خارج میشه.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. می خوام برای یه چیز هم ورود و هم خروج تعیین کنم در زمان های مختلف.

نباید مشکلی باشه
برای یک آبجکت میشه ورود، تاکید و خروج تعریف کرد. مثلا فلان موقع بیاد، فلان موقع تاکید بشه و یه زمانی هم بره.
انیمشین خروج هم عین انیمیشین ورود میتونی باهاش برخورد کنی. یعنی زمانش مشخص کنی و بگی با کلیک باشه یا خود بخود. بگی چقدر طول بکشه و چه شکلی
پیشنهاد میکنم animation pane رو کنار صفحه داشته باشی.
اگه بازم نتونستی بگو با عکس نشونت بدم یا اصلا فایل بفرستم برات

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، afshin b گفته است :

نباید مشکلی باشه
برای یک آبجکت میشه ورود، تاکید و خروج تعریف کرد. مثلا فلان موقع بیاد، فلان موقع تاکید بشه و یه زمانی هم بره.
انیمشین خروج هم عین انیمیشین ورود میتونی باهاش برخورد کنی. یعنی زمانش مشخص کنی و بگی با کلیک باشه یا خود بخود. بگی چقدر طول بکشه و چه شکلی
پیشنهاد میکنم animation pane رو کنار صفحه داشته باشی.
اگه بازم نتونستی بگو با عکس نشونت بدم یا اصلا فایل بفرستم برات

متاسفانه نتونستم. مثلا تعریف کردم یه چیز به عنوان سومین انیمیشن نمایش داده بشه . بعد همون رو دوباره تعریف می کنم خروجش چی باشه . ورودش رو که تعریف کرده بودم میپره . مثلا می خوام این مدلی باشه با سه کلیک انمیشن سوم نمایش داده بشه .بعد کلیک چهارم رو زدم انیمیشن محو بشه بعد دوباره کلیک کردم موضوع چهارم نمایش داده بشه . اگه حرکت خاصی داره بگید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، afshin b گفته است :

این فایل ببین

tst.pptx

بله دقیقا همین کاری که شما کردید. نمی دونم چطوری این کار رو بکنم.

لینک به دیدگاه

بله دقیقا همین کاری که شما کردید. نمی دونم چطوری این کار رو بکنم.

خب animation pane رو باز کن. هر انیمیشین رو دقیق بررسی کن( تمام آپشن های تولبار رو چک کن) دستت میاد.
یکم نیاز به دقت داره. دستت که بیاد خیلی کارا میتونی بکنی.

لینک به دیدگاه

کار زیاد سختی نیست این کاری که میخواید انجام بدید دوستمون کامل توضیح دادن، ولی بنظرم یه سر به قالب های سایت گرافیران بزن خودم خیلی پاور های خوبی باهاشون درست کردم. نمونه های کاری و استاندارد زیاد داره قالب مرجع هم خیلی داره که میتونید از ابجکت ها، شیپ ها و انیمیشن هاش استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، afshin b گفته است :

خب animation pane رو باز کن. هر انیمیشین رو دقیق بررسی کن( تمام آپشن های تولبار رو چک کن) دستت میاد.
یکم نیاز به دقت داره. دستت که بیاد خیلی کارا میتونی بکنی.

ممنون ور رفتم نتونستم دیگه، وگرنه می دونم کجا رو باید چک کنم. ? احتمال داره یه چیز رو من مد نظر نمی گیرم دیگه . مثلا گفتم تو مرحله سوم با فلان حالت بیاد بعد تو مرحله چهارم می خوام بگم با فلان حالت خارج شو. اون تعریفی که برای ورود انجام داده بودم می پره. مشکل اینه .

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

خب من که فایل بهت دادم. مهندسی معکوس روش انجام بده

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، afshin b گفته است :

خب من که فایل بهت دادم. مهندسی معکوس روش انجام بده

ممنون مشکل رو فهمیدم. من از قسمت animation سعی می کردم انیمیشن جدید تعریف کنم . قبلیا می پرید اما الان فهمیدم باید از قسمت Advanced Animation باید با آیکون Add Animation انیمیشن رو اضافه کنم . گفتم یه کاری این وسط درست انجام نمی دم. وگرنا منطق کاری که می کردم درست بود اما روش اشتباه بود. در هر صورت ممنون زحمت کشیدید . دستتون درد نکنه مشکلم حل شد . فقط من دارم اسلاید درست می کنم برای 1 شنبه سوال داشتم باز ازتون می پرسم.

خیر پیش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...