رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مانیتور (32 اینچ)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها خوبید.مخلصیم

بچه ها من بعد دو سال میخوام یه مانیتور جدید بخرم.مانیتور فعلیم ASUS VN247H - FULL HD  با سایز 24 اینچه ( مشخصات: کنتراست 80/000/000 به یک ، زمان پاسخ دهی یک میلی ثانیه و روشنایی 250cd...) مانیتوری که الان قصد خریدشو دارم مانتیوری با سایز بزرگتر یعنی سایز 32 اینچ (نه یه اینچ بیشتر نه یه اینچ کمتر ) در رزولوشن Full HD یا 2K هستش.خودم سه مدل پیشنهادی دارم که میخوام در موردشون نظر بدیدو بگید کدوم بهتره که بخرمش

من قبلا میخواستم تلویزیون 32 اینچ lg بخرم ولی کمی فکر کردم دیدم اصلا به صرفه نیست از طرفی هم تلویزیون ها در مقیاسه با مانیتورها کنتراست پایین و زمان پاسخی بیشتری دارن به علاوه اینکه تلویزیون برای اینکه من میخوام از فاصله نزدیک بهش نگاه کنم برای چشم ضرر داره و مشکلات دیگه ... به همین خاطر تصمی گرفتم مانیتور خودم رو بفروشم و یه مانیتور جدید بخرم.

برای اینکه سرتونو درد نیارم میرم سراغ اصل مطلب.بچه ها من این سه مانیتوری که خدمتتون معرفی میکنم دوتاش تو رزولوشن 2K هستش یکیشم تو رزولوشن full hd که هرکدوم یه سری ویژگی های خاص داره.من به شدت به رزولوشن full hd علاقه دارم از والپیپر بگیرید تا تریلر بازی یا فیلم ، خود فیلم ، ویدئو کلیپ همه چی خلاصه full hd یه و یجورایی همیشه نیازهای منو جواب داده ولی خب مانیتور 2K هم وسوسه کرده منو که بخرمش اما من از بعضی دوستان شنیدم که مانیتورهای 2K در مقایسه با مانیتورهای FULL HD از لحاظ رزولوشن تفاوت فاحشی نداره! و این چیزی که باید از نزدیک دیدش ونمیشه واقعا تو سایت ها با نگاه به تصاویر این تفاوتو دید و باید کسی باشه که قبلا مانیتور full hd داشته و بعد مانیتور 2K خریده باشه تا واقعا حرف راستو از این فرد شنید.حالا اگه شما بچه ها این تجربه رو داشتید واقعا بهم بگید که اگه تفاوتش چشمگیره خب من یخورده بیشتر هزینه کنم و با مانیتوری با رزولوشن 2K بخرم یا اگه تفاوتی نیست همون مانیتور با سایز 32 اینچ و رزولوشن FULL HD تهیه کنم.

یه نکته مهم.کارت گرافیک من rx 470 8 گیگ و پردازنده Core2Quad Q9550 (اورکلاک نشده) با 8 گیگ رم هستش و این مشخصات قطعا نمیتونه تو رزولوشن 4K جواب بده و به همین خاطر من قصد خرید مانیتور 4K تو هر سایزی که باشه رو ندارم.ولی تو رزولوشن 2K اونطور که بنچمارک ها رو دیدم به خوبی جواب داده کارت RX 470 و فریم بالای 30 fps رو داده ( اما در مورد پردازنده Q9550 نمیدونم تو رزولوشن 2K جواب میده یا نه که اگه اینو میدونید بهم بگید بچه ها ولی بهتون بگم که این پردازنده تو همه بازی ها تو روزولوشن Full hd با حداکثر جزئیات تنها 45 درصد از پردازش cpu رو درگیرش میکنه یعنی بازی نبوده که بیشتر از این میزان از سی پی یو کار کشیده باشه .با این حساب فکر کنم تو رزولوشن 2K گلوگاهی ایجاد نشه...باز در این مورد راهنماییم کنید)

مانیتورهایی که مدنظرم هست رو پایین با قیمت وجزئیات قرار میدم.

مانیتور اول:     BenQ BL3200PT 32" 2560x1440 VA Widescreen LED Professional/Gaming Slim Bezel Flicker FREE Monitor     قیمت: 430 دلار

okAF5ES.thumb.jpg.ab9dbd42504da127c80cffcf358cf3e6.jpg

2560x1440 Resolution
20,000,000:1 Contrast Ratio
300cd/m² Brightness
4ms Response Time
1x Analogue Input
1x DVI-D Input
1x HDMI Input
1x DisplayPort
2 Year On-Site Warranty.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مانیتور دوم:     Philips BDM3270QP/00 32" 2560x1440 AMVA Widescreen LED Monitor     قیمت: 408 دلار

bdm3270qp_1600_05.thumb.jpg.d8b969a140c82c9c59de9011de3cea78.jpg

BDM3270QP/00
2560x1440 Resolution
50,000,000:1 Contrast Ratio
300cd/m² Brightness
4ms Response Time
1x DisplayPort Input
1x DVI-D Input
1x HDMI Input
1x VGA Input
USB Hub
5yr Warranty.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مانیتور سوم:     Acer XZ321Qbmijpphzx 32" 1920x1080 VA FREESYNC 144Hz Curved Gaming Widescreen LED Monitor     قیمت: 459 دلار

MO11EAC_149306_800x800.thumb.jpg.28dd0c822fc99c0bceabda89e68b3110.jpg

LED Backlit
1920x1080 Resolution
100.000.000:1 Contrast Ratio
300cd/m² Brightness
4ms Response Time
1x DisplayPort
1x Mini Display Port
1x HDMI
2 Year Warranty

خب بچه ها نظرتون چیه ؟ کدوم مدلو بخرم بنظرتون؟ خودم نظرم رو ایسره که نرخ تازه سازی تصویر 144 هرتزی داره + کنتراست 100 میلیونی و تکنولوژی free sync با رزولوشن full hd ولی دو مدل بالایی کنتراست و نرخ تازه سازی تصویر پایین اما رزولوشن بالایی دارن یعنی 2K! ... بچه ها منتظر راهنماییتون هستما پیشاپیش هم دستتونو میبوسم.دمتون گرم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، M@jid گفته است :

با سلام
به نظر من با توجه به سخت افزارتون همون FHD رو انتخاب کن تا فشار بیش از حد رو سیستم نیاد در ضمن من خودم ۳ سال از TV32 به عنوان مانیتو استفاده کردم عالی بود . و راضی بودم فاصله هم ۱ متر داشتم با مانیتور الان 43 4K سونی گرفتم . ولی به نظر من برا شما همون FHD با رفرش ریت ۱۴۴ بهترین گزینس اینم در نظر بگیر هرچی رزولوشن بره بالا تکست ها ریزتر میشه و خوندن اونا سخت تر و باید بری جلو تر مگر اینکه SCALING ویندوز رو استفاده کنی . که اونم مشکلات خودش رو داره.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

درود بر اقا مجید...اقا مجید دوتا سوال دارم یکی اینکه تی وی خودتون دقیقا چه برند و مدلی بودش؟ سوال بعدیم در مورد تفاوت رزولوشن 1440p با 1080p هستش اقا مجید ، بنظرت اگه من به فرض مانیتور 1440p رو بخرم راحت متوجه تفاوت رزولوشن و افزایش کیفیت میشم؟ یا اینطور نیست؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M@jid گفته است :

درود sony 32w670 داشتم بهترین انتخاب به عنوان مانیتور بود و گرانترین tv 32 ولی دیگه تولید نمیشه اگه با نرم افزار زیاد کار میکنی همون fhd ولی برای بازی خوبه و محسوسه باز نظر شخصیم بود اگر دوستان که تجربه بیشتری دارند قطعا بهتر نظر میدن.

دمت گرم اقا مجید ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی  دوستان عزیز دیگم شما هم اگه ممکنه در اینباره مثل اقا مجید یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

درود

با توجه به کاربریت که بیشتر بازیه و مشخصات  رایانه ت ایسر fhd گزینه ی مناسبیه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با توجه به کاربریت که بیشتر بازیه و مشخصات  رایانه ت ایسر fhd گزینه ی مناسبیه.

سپاس اقا سعید گل .اگه بخوام 2K رو یه موقع وردارم تا یک سال بعدش به مشکل میخورم تو بازیا ؟ (ازلحاظ قدرت سخت افزاری)  و اقا سعید یه سوال مهم.تفاوت بین 1440p و 1080p جدای از فضای کاری، تو کیفیت تفاوت فاحش و چشمگیری داره؟ (جواب این سوال خیلی برام مهمه)

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Insane OF Game گفته است :

سپاس اقا سعید گل .اگه بخوام 2K رو یه موقع وردارم تا یک سال بعدش به مشکل میخورم تو بازیا ؟ (ازلحاظ قدرت سخت افزاری)  و اقا سعید یه سوال مهم.تفاوت بین 1440p و 1080p جدای از فضای کاری، تو کیفیت تفاوت فاحش و چشمگیری داره؟ (جواب این سوال خیلی برام مهمه)

خواهش

از بازی انقدر که نظر قطعی بدم سررشته ندارم. یکی از آشنایان با کارت gtx970 و پردازنده ی 4170 توی رزولوشن بالاتر از fhd به مشکل بر می خوره و رزولوشن بازیها رو عمدتا روی fhd می گذاره. امیدوارم بتونی بر این مبنا مقایسه کنی.

توی محیط برنامه های گرافیکی صد در صد تفاوت مشهوده، مخصوصا اگر دو نمایشگر با رزولوشنهای fhd و 2k رو کنار هم بگذاری. اما خیلی از آشنایانم که از نمایشگر fhd 27 اینچی و تلویزیون بزرگتر استفاده می کنند، با کاربریهای معمولی مشکلی ندارند و اساسا چون رزولوشن 2k رو ندیده اند اساسا متوجه ایرادی نمی شن.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش

از بازی انقدر که نظر قطعی بدم سررشته ندارم. یکی از آشنایان با کارت gtx970 و پردازنده ی 4170 توی رزولوشن بالاتر از fhd به مشکل بر می خوره و رزولوشن بازیها رو عمدتا روی fhd می گذاره. امیدوارم بتونی بر این مبنا مقایسه کنی.

توی محیط برنامه های گرافیکی صد در صد تفاوت مشهوده، مخصوصا اگر دو نمایشگر با رزولوشنهای fhd و 2k رو کنار هم بگذاری. اما خیلی از آشنایانم که از نمایشگر fhd 27 اینچی و تلویزیون بزرگتر استفاده می کنند، با کاربریهای معمولی مشکلی ندارند و اساسا چون رزولوشن 2k رو ندیده اند اساسا متوجه ایرادی نمی شن.

مخلصیم.پس اقا سعید رو این حساب من همون FHD رو بگیرم از طرفیم من کارهای گرافیکی میکنم! (طراح هم هستم) ولی خب با همین مانیتورم که رزولوشن FHD هستش تا حالا مشکلی برام ایجاد نکرده.داییم قبلا یه مانیتور lg گرفته بود مدل اولترا وایدش با رزولوشن 2k من  رفتم دیدمش از نزیدک خیلی پهن بود! یجورایی به دلم نشست یعنی عادت کردم به مانیتورای wide ... اقا سعید شما جای من بودی همین full hd رو برمیداشتی؟ (سایز 32 اینچ)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Insane OF Game گفته است :

مخلصیم.پس اقا سعید رو این حساب من همون FHD رو بگیرم از طرفیم من کارهای گرافیکی میکنم! (طراح هم هستم) ولی خب با همین مانیتورم که رزولوشن FHD هستش تا حالا مشکلی برام ایجاد نکرده.داییم قبلا یه مانیتور lg گرفته بود مدل اولترا وایدش با رزولوشن 2k من  رفتم دیدمش از نزیدک خیلی پهن بود! یجورایی به دلم نشست یعنی عادت کردم به مانیتورای wide ... اقا سعید شما جای من بودی همین full hd رو برمیداشتی؟ (سایز 32 اینچ)

نمایشگری که برای طراحی و وبگردی و بازی توامان قابل استفاده باشه هزینه رو بالا می بره. به ویژه که برای طراحی پنل خانواده ips برتری مشهود داره و مثلا از سه گزینه پست اول بنکیو3200 گزینه ی مناسبیه. اگر هم همه منظوره نخوای باید اولویت رو مشخص کنی. 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نمایشگری که برای طراحی و وبگردی و بازی توامان قابل استفاده باشه هزینه رو بالا می بره. به ویژه که برای طراحی پنل خانواده ips برتری مشهود داره و مثلا از سه گزینه پست اول بنکیو3200 گزینه ی مناسبیه. اگر هم همه منظوره نخوای باید اولویت رو مشخص کنی. 

اقا سعید ببخش تو رو خدا هی سوال میکنم.اولویت من هم بازیه (به طور حرفه ای) و طراحی + کارهای مولتی مدیا مثل فیلم و ... راستی اقا سعید بنظرت من چطور میتونم این ماینتور سفارش بدم بیاد لیون نداره این مانیتور رو همینطور سایتای دیگه راهی میشناسی که ارزونتر در بیاد یا حتی مثلا قسطی بکنندش من نصف مبلغو بدم بقیشم مثلا دو قسط

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Insane OF Game گفته است :

اقا سعید ببخش تو رو خدا هی سوال میکنم.اولویت من هم بازیه (به طور حرفه ای) و طراحی + کارهای مولتی مدیا مثل فیلم و ... راستی اقا سعید بنظرت من چطور میتونم این ماینتور سفارش بدم بیاد لیون نداره این مانیتور رو همینطور سایتای دیگه راهی میشناسی که ارزونتر در بیاد یا حتی مثلا قسطی بکنندش من نصف مبلغو بدم بقیشم مثلا دو قسط

خواهش

اگر نمایشگر همه منظوره می خوای همون بنکیو مناسبه.

کالاهای جاگیر و سنگین هزینه ی ارسالشون زیاد میشه و معمولا ارزش خرید تکی ندارند. توی بازار تا چند ماه پیش بود و ممکنه ب خی فروشگاهها هنوز داشته باشند. قسطی هم سراغ ندارم.

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/22, 15:51:14، M@jid گفته است :

با سلام
به نظر من با توجه به سخت افزارتون همون FHD رو انتخاب کن تا فشار بیش از حد رو سیستم نیاد در ضمن من خودم ۳ سال از TV32 به عنوان مانیتو استفاده کردم عالی بود . و راضی بودم فاصله هم ۱ متر داشتم با مانیتور الان 43 4K سونی گرفتم . ولی به نظر من برا شما همون FHD با رفرش ریت ۱۴۴ بهترین گزینس اینم در نظر بگیر هرچی رزولوشن بره بالا تکست ها ریزتر میشه و خوندن اونا سخت تر و باید بری جلو تر مگر اینکه SCALING ویندوز رو استفاده کنی . که اونم مشکلات خودش رو داره.

سلام

می خواستم ببینم در چه فاصله ای از tv 43 اینچ استفاده می کنم؟!...و این که برای مطالعه متن(وبگردی) اذیت نمیشین؟!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...