رفتن به مطلب

کدوم کارتو بخرم ؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز من دو سه هفته ای میشه که کارت 1070 رو خریدم اما به دلیل مشکلات مالی باید بفروشمش و یک کارت ارزونتر بردارم حالا موندم کدوم یکی از کارتای زیر رو بخرم

Rx 470 4gb , gtx 780ti 3gb , gtx 970 4gb

باتوجه به اینکه 780 ti نو گیر نمیاد دست دو اون تقریبا چند در میاد ؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

780ti ولش

بین 470 و 970 ، 470 به دلیل بروزتر بودن پشتیبانی بهتر از دایرکس 12 و ولکان و حافظه ی یکپارچه 4 گیگ پیشنهاد میدم

لینک به دیدگاه

780ti ولش
بین 470 و 970 ، 470 به دلیل بروزتر بودن پشتیبانی بهتر از دایرکس 12 و ولکان و حافظه ی یکپارچه 4 گیگ پیشنهاد میدم

ممنون از پاسختون
دوستان یه چیزی که یادم رفت اینه که هر چه نسبت قیمت به کارایی بیشتر باشه بهتره برام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عملکرد 470 و 970 خیلی نزدیک بهمه اما به دلایلی که عرض کردم 470 ارزش خرید بالاتری داره و انویدیا چون از نسل قبل ساپورتی مناسبی نداره و سری مکسول با دایرکس 12 مشکل داره خرید 970 توجیحی نداره

لینک به دیدگاه

من اگه بودم 470 میخریدم چون جدیده دایرتکس 12 و کامل ساپورت میکنه اینده نگرتره توی فروم دست دوم تمیز میتونی پیدا کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

780ti ولش

بهترین پاسخ 

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

کارکرده 470 بیشترین کارایی نسبت به قیمت رو داره.

بگردید دنبالش و مطمعن باشید میتونید یه خوبش رو بخرید ولی با صبر.

موفق و پیروز باشید.

لینک به دیدگاه

۱۰۷۰ خودت رو نمیفروشی به من؟دنبال ۱۰۷۰ یا ۹۸۰ti میگردم فوری خریدارم

لینک به دیدگاه

۱۰۷۰ خودت رو نمیفروشی به من؟دنبال ۱۰۷۰ یا ۹۸۰ti میگردم فوری خریدارم

سلام دوست عزیز با عرض شرمندگی امروز فروخته شد .

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی دوستان فقط تفاوت 470 4gb و 470 8gb چقدر ارزششو داره که بیشتر پول بدم 8 گیگشو بخرم ؟

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، M.javad99 گفته است :

ممنون از همه ی دوستان فقط تفاوت 470 4gb و 470 8gb چقدر ارزششو داره که بیشتر پول بدم 8 گیگشو بخرم ؟

حدود 5 درصد باید باشه . (حالا یه کم بالا و پایین )

تفاوت قیمت زیاد نیست . اگر مشکل مالی ندارید بگیرد وگرنه چیز مهمی رو از دست ندادید !

لینک به دیدگاه

در در 1395/11/23, 20:56:52، M.javad99 گفته است :

RX 470 8GB یک تبلیغاته فقط. هیچوقت این گرافیک توان استفاده از تمام 8 گیگ حافظه رو نداره. همون 4 گیگش خیلی خوبه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Magneto گفته است :

RX 470 8GB یک تبلیغاته فقط. هیچوقت این گرافیک توان استفاده از تمام 8 گیگ حافظه رو نداره. همون 4 گیگش خیلی خوبه.

یعنی هیچ تاثیری نداره؟ اگه مثلا سه تا مونیتور داشته باشیم  میتونه هر سه رو همزمان ساپورت کنه؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، Magneto گفته است :

درود

همچین تبلیغاتم نیست، شاید برای گیم زیاد مهم نباشه اما در کارهای دیگه مصرف میشه، گیم هم چون اکثر کارتها الان 4 گیگ دارند معمولا بازیسازان جوری بازی رو میسازن که به بیش از 4 گیگ نیاز نشه!!!

و گرنه خیلی نفاوت دارند و الکی و تبلیغاتی نیست برای گیم تاثیرش خیلی کم  هست البته فعلا و گرنه در اینده و چشم انداز 1-2 ساله 4 گیگ کم خواهد بود! :|

با همه ی اینا بازم میگم بازم تاثیر 2-5 درصدی در بعضی بازی ها داره  حالا علتش چیه نمیدونم دقیقا !o.O

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، کیهان گفته است :

یعنی هیچ تاثیری نداره؟ اگه مثلا سه تا مونیتور داشته باشیم  میتونه هر سه رو همزمان ساپورت کنه؟؟

در ۱ ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

همچین تبلیغاتم نیست، شاید برای گیم زیاد مهم نباشه اما در کارهای دیگه مصرف میشه، گیم هم چون اکثر کارتها الان 4 گیگ دارند معمولا بازیسازان جوری بازی رو میسازن که به بیش از 4 گیگ نیاز نشه!!!

و گرنه خیلی نفاوت دارند و الکی و تبلیغاتی نیست برای گیم تاثیرش خیلی کم  هست البته فعلا و گرنه در اینده و چشم انداز 1-2 ساله 4 گیگ کم خواهد بود! :|

با همه ی اینا بازم میگم بازم تاثیر 2-5 درصدی در بعضی بازی ها داره  حالا علتش چیه نمیدونم دقیقا !o.O

هیچی هیچی هم که نیست.

تاثیر کمی داره.

منتها مساله اینه که استفاده نمی شه.

دو سال دیگه که قراره حافظه ش کم بیاد دیگه این گرافیک، جزو مدل های معمولی و پایین رده محسوب می شه دیگه مورچه چیه که کله پاچه ش باشه.

ما تو عصری هستیم که گیم ها دارن به یه تکینگی می رسن.

با خرید 1080 هم نمی تونید تا 2 سال دیگه خودتون رو با اطمینان تضمین کنید.

لینک به دیدگاه

با اجازه منم یک سوال داشتم :)

بهترین برند و مدل gtx 1060  کدومه ؟؟

لینک به دیدگاه

با اجازه منم یک سوال داشتم smile.png
بهترین برند و مدل gtx 1060  کدومه ؟؟

دوست عزیز اگر من بودم ارزونترین مدل اما 6 گیگشو میخریدم .

لینک به دیدگاه

از همگی دوستان تشکر میکنم اگر بقیه دوستان هم نظرشونو بدن ممنون میشم

لینک به دیدگاه

جواب دوستان کامل و شامل بود.. بهترین گزینه ها 470 4 گیگ (بنظرم ایسوس بگیرید )یا 1060 6 گیگ (ارزونتر بهتر) هستند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...