رفتن به مطلب

سیستم مناسب کارهای گرافیکی مثل 3D MAX و غیره

Recommended Posts

سلام دوستان

من میخواهم یک سیستم برای کارهای کرافیکی جمع کنم.

ممنون میشوم که در انتخاب قطعات و علت انتخاب آن کمکم کنید.

دنبال قطعات با کبفیت و مچ شدن آنها با همدیگر هستم

حداقل 4گیگ رم و 320 تا هارد میخواهم استفاده کنم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

مقدار بودجتون رو بفرمایید.

سلام دوست عزیز

من اگر بودجه را بگویم شما دنبال سیستمی میگردید که با بودجه من مناسب باشه.

من دنبال این موضوع نیستم. من میخواهم سیستمی را که برای کارهای گرافیکی مناسب است را با بهترین کیفیت و حداقل قیمت ارئه دهم.

ضمن آنکه میخواهم مانند یک مهندس سخت افزار علت انتخاب قطعات را توضیح دهم. نه اینکه بگویم کارت گرافیک 50 تومنی میخواهی این مارک است و کارت گرافیک 200 تومنی میخواهی این مارک را داریم!؟

امیدوارم منظورم را رسانده باشم.

لینک به دیدگاه

بودجه شما به ما اجازه میده بهترین انتخاب رو در اون رنج قیمت برای شما بکنیم. کلمه حداقل قیمت معنی متفاوتی برای هر شخصی داره دوست عزیز و به نظر هر شخص بستگی داره. ممکنه از نظر من یک سیسیتم گرافیک با حداقل قیمت 1 میلیون در بیاد ولی نظر کس دیگری متفاوت باشه. شما وقتی راهنمایی مخوایید همیشه اطلاعات پایه رو در اخیتار طرف میزاری تا بدونه دنبال چی یا چه چیزی باید بگرده.

شما میری داخل مغازه میگی سیستم میخوام اولین چیزی که فروشنده از شما میپرسه اینه که بودجت چقدره !!

میزان بودجه شما همون اطلاعات پایه هست و با گفتنش کار ما و دوستان دیگر رو هم برای انتخاب قطعات راحت میکنید . نگران هم نباشید ما دلیل انتخاب هر قطعه و برتری هاش و دلایل انتخابش رو براتون توضیح میدیم تا براتون همه چیز شفاف و مشخص باشه.

موفق باشید

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من دنبال این موضوع نیستم. من میخواهم سیستمی را که برای کارهای گرافیکی مناسب است را با بهترین کیفیت و حداقل قیمت ارئه دهم.

ضمن آنکه میخواهم مانند یک مهندس سخت افزار علت انتخاب قطعات را توضیح دهم. نه اینکه بگویم کارت گرافیک 50 تومنی میخواهی این مارک است و کارت گرافیک 200 تومنی میخواهی این مارک را داریم!؟

با تشکر از فرمایشات سالار جان. ;)

شما بفرمایید چقدر میخواهید هزینه کنید ما برای شما معماری و مهندسی ساخت قطعه رو هم توضیح میدیم. @};-

جای نگرانی نیست اساتید با تجربه به شما کمک خواهند کرد. :o

لینک به دیدگاه

سلام و تشکر از دوستانی که پیگیر این موضوع بودند و تشکر از سیستم پیشنهادی آقا سالار

اما این بحث جالبیه که آیا باید سیستم را با بودجه افراد جمع کنیم یا بر اساس نیاز افراد.

فرض کنید که من بگویم 300.000 تومان بودجه دارم و چنین سیستمی میخواهم آیا شما بازهم تلاش میکنید که سیستمی پیدا کنید که با این بودجه محدود کارهای خواسته شده را انجام دهد؟ در حالی که میدانید امکان ندارد. یا بایستی از قطعات دست چندم و داغان و چینی بی کیفیت استفاده شود. در این صورت مشتری شما فقط یکبار از شما خرید میکند.(اگر برای رفع عیبها چند برابر سود در نظر گرفته شده را برای شما هزینه نکند)

به هر حال به نظر من اگر به بودجه نگاه کنیم یا سیستمی خیلی قوی تر و یا سیستمی خیلی ضعیفتر جمع خواهد شد.

وقتی نیاز مشتری مشخص سیستم مناسب وی هم مشخص میشود صرف نظر از اینکه وی توانایی خرید آن را دارد یا ندارد. در این صورت این مشتری است که مجبور میشود یا بودجه اش را تکمیل کند و یا خواسته اش را تعدیل کند.

آیا با نظر من موافقید؟

باز هم از شما سپاسگذارم.

لینک به دیدگاه

سلام . حالا که شما میگی بودجه برات مهم نیست و فقط کیفیت مهمه من این قطعات رو بهت پیشنهاد میدم . من اگر بودجه نا محدود داشتم ، چون کار خودم گرافیک هست ، از قطعاتی مثل اینها استفاده میکردم . البته این قطعات از موجودی سایت لیون هست . ممکنه قطعات بهتری هم باشند که تو سایت موجود نبودند :

سی پی یو : Intel i7 2600k قیمت : 415,000 تومان

مادر بورد : ASUS P8P67 PRO قیمت : 306,000 تومان

رم : PATRIOT VIPER II SECTOR 5 - 1600 4*2 GB قیمت 184,000 تومان

گرافیک : PNY Quadro FX3800 قیمت 1,600,000 تومان

هارد دیسک : SSD ADATA 64GB قیمت 214,000 تومان و W.D 3TB Green 64MB قیمت : 235,000 تومان

درایو نوری : DVDRW PLEXTOR SATA با قیمت 42000 تومان

مانبتور : LED ASUS ML238H قیمت 362,000 تومان

کیس : Green X9 قیمت 176,500 تومان

پاور : Green GP635B-US قیمت 106,000 تومان

کیبورد : MS Natural Ergonomic 4000 قیمت 69,000 تومان

ماوس : MS Natural Wir Laser 6000 قیمت 85,000 تومان

اسپیکر : GENIUS SP-S110 قیمت 8,500 تومان

مودم : ADSL D-Link-2640U Wirele قیمت 46,000 تومان

اسکنر : HP Scanjet G4050 قیمت : 155,000 تومان

جمع کل : 4,003,500 تومان

من باز هم میگم . اگر بودجه مهم نبود سیستمی مثل این برای خودم میبستم .

لینک به دیدگاه

;)

عجب ابر رایانه ای;)

منم اگر شرکت نفتی یا وزیر بودم یه چیزی تو همین مایه ها میخریدم

سیستم من الان این هستش

asusp7p55 Lx

intel i3 540

2*2gb apacer 1333

hd 500

5770=vga

جمعا 540

لینک به دیدگاه

بابا پولدارها ، وزیر نفت ها ، رئیس جمهورها ، آدمهایی که باغ پسته دارید وزیر رفاه ها از همتون متشکرم

من کی گفتم بودجه برام مهم نیست؟

من گفتم سیستم مناسب. الزاماً سیستم مناسب قویترین و بهترین سیستم روی زمین نیست. این حرف من را قبول دارید؟

شما اگه تصمیم داشه باشید با خیال آسوده از خونتون به محل کارتون بروید چه ماشینی تهیه میکنید؟ آیا با بنز الگانس میروید سرکار؟ حتی اگر پول خریدش را هم داشته باشید باز یک بنز صد میلیونی را که فقط اسکونت پولش ماهی سه چهار میلیون میشه را میندازید تو خیابونهای پر از دست انداز تهران؟ اگه همه پولدارها مثل شما فکر میکردند که تا به حال ورشکست شده بودند.

من اعتقاد دارم برای چیزی که استفاده نمیکنیم نباید پول پرداخت کنیم و چیزی را که لازم داریم باید به قیمتش بخریم.

والسلام اگر مخالفید علتش را بگوئید

لینک به دیدگاه

ایم سیستمی که من گفتم الکی بالا نیست . چیزیه که برای کارهای گرافیکی سنگین کاملا مناسبه . البته برای کسانی که بودجه خوبی دارند . حالا که شما میگی بودجه هم براتون مهمه من سیستمی رو که خودم قصد خریدشو دارم معرفی میکنم . ببین چطوره :

سی پی یو : Intel i3 2100 1155 قیمت 171,000 تومان

مادربورد : Asus P8P67 قیمت 256,000 تومان

رم : Patriot V.II.S.5 2*2GB 1600 قیمت 92,000 تومان

گرافیک : Gainward GT440 1024MB GDDR5 قیمت 124,000 تومان

هارد دیسک : SAMSUNG 1TB F3 HD105SI قیمت 74,000 تومان

درایو نوری : DVDRW PLEXTOR SATA با قیمت 42,000 تومان

مانبتور : LED ASUS MS238H قیمت 345,000 تومان

کیس : Green X3 قیمت 79,000 تومان

پاور : Green GP530A-EU قیمت 69,000 تومان

کیبورد : A4Teck KY-5MU قیمت 18,000 تومان

ماوس : A4Teck X5-70MD قیمت 9,000 تومان

اسپیکر : GENIUS SP-S110 قیمت 8,500 تومان

مودم : ADSL D-Link-2640U Wirele قیمت 46,000 تومان

اسکنر : Canon CanoScan LiDE 210 قیمت : 104,000 تومان

جمع کل :1,437,500 تومان

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مارک؟

شما دنبال برند و مارک هستید؟ مهندسین از کی تا به حال دنبال مارک هستند!!! شاید رفتند مغازه زدن ما خبر نداریم :دی

علت؟

تنها علت کارایی هست ، علت مکمل برای انتخاب هم قیمت در برابر کارایی

سلام و تشکر از دوستانی که پیگیر این موضوع بودند و تشکر از سیستم پیشنهادی آقا سالار

اما این بحث جالبیه که آیا باید سیستم را با بودجه افراد جمع کنیم یا بر اساس نیاز افراد.

فرض کنید که من بگویم 300.000 تومان بودجه دارم و چنین سیستمی میخواهم آیا شما بازهم تلاش میکنید که سیستمی پیدا کنید که با این بودجه محدود کارهای خواسته شده را انجام دهد؟ در حالی که میدانید امکان ندارد. یا بایستی از قطعات دست چندم و داغان و چینی بی کیفیت استفاده شود. در این صورت مشتری شما فقط یکبار از شما خرید میکند.(اگر برای رفع عیبها چند برابر سود در نظر گرفته شده را برای شما هزینه نکند)

به هر حال به نظر من اگر به بودجه نگاه کنیم یا سیستمی خیلی قوی تر و یا سیستمی خیلی ضعیفتر جمع خواهد شد.

وقتی نیاز مشتری مشخص سیستم مناسب وی هم مشخص میشود صرف نظر از اینکه وی توانایی خرید آن را دارد یا ندارد. در این صورت این مشتری است که مجبور میشود یا بودجه اش را تکمیل کند و یا خواسته اش را تعدیل کند.

آیا با نظر من موافقید؟

باز هم از شما سپاسگذارم.

میشه با 300 تومن هم سیستم بست نیازی هم به قطعات دسته دوم نیست

چینی بی کیفیت؟ لازم به ذکر هست شما اگر گشتی در بازار بزنید اکثر قطعات چینی هستند یا تایوان یا کره یا مالزی که اکثرا هم در همان چین اسمبل میشن اما مهم کنترل کیفی هست که توسط شرکت مرجع انجام میشه

و من با نظر شما مخالف

چون کامپیوتر یک وسیله تک کاربردی نیست

شخصی دوست داره چند میلیون هزینه کنه فقط برای بازی کردن در حالی که میدونه میتونه با 300-400 هزار تومان کنسول خریداری کنه

و خرید کامپیوتر فقط و فقط بودجه هست که تایین کننده نوع قطعات هست

و میشه یک سیستم رو حداقل 200 هزار تومان نظر گرفت

هیچ یک از قطعات هم بی کیفیت نیستن

توقع هم نداشته باشید که 15-20 سال عمر کنند چون تکنولوژی اونها بیشتر از 1 سال عمر نمیکنه و هر روز کمتر و کمتر میشه

مادر بورد شرکت ارزاک بایوستار الایت

CPu های سلرون و سمپرون هر دو شرکت AMD و Intel

و ...............

نمونه های قطعات ارزون قیمت هستند

آیا بی کیفیت هستند؟

بابا پولدارها ، وزیر نفت ها ، رئیس جمهورها ، آدمهایی که باغ پسته دارید وزیر رفاه ها از همتون متشکرم

من گفتم سیستم مناسب. الزاماً سیستم مناسب قویترین و بهترین سیستم روی زمین نیست. این حرف من را قبول دارید؟

شما اگه تصمیم داشه باشید با خیال آسوده از خونتون به محل کارتون بروید چه ماشینی تهیه میکنید؟ آیا با بنز الگانس میروید سرکار؟ حتی اگر پول خریدش را هم داشته باشید باز یک بنز صد میلیونی را که فقط اسکونت پولش ماهی سه چهار میلیون میشه را میندازید تو خیابونهای پر از دست انداز تهران؟ اگه همه پولدارها مثل شما فکر میکردند که تا به حال ورشکست شده بودند.

من اعتقاد دارم برای چیزی که استفاده نمیکنیم نباید پول پرداخت کنیم و چیزی را که لازم داریم باید به قیمتش بخریم.

شما واقعا هدفتون رو از خرید سیستم بیان کنید !!

شما یک سیستم برای کار گرافیک میخواهید این همه سیستم معرفی شده توسط دوستان ، شما قیمت رو نمیتونید از عامل بازدارنده در انتخاب حذف کنید

یک نفر مثل اردلان میاد یک مینبورد EVGA SR2 میخره که نزدیک 2 ملیون فقط پول این مین هست هر CPU هم حداقل 1500 .که 2 تا نیاز داره رم و کارت گارفیک و پاور هم هیچ! فکرش رو نکنیم بهتره شب خوابم نمیبره!!!! فقط براس ثبت رکورد!!

و در اخر فکر میکنم شما قصد خرید سیستم ندارید بلکه قصد ایجاد بحث سر این موضوع که چرا باید بابت سیستم پول داد رو دارید

و فکر میکنم جواب شما این باشه :

اگر امروز برای تکلوژی هزینه نکنید قطعا فردا هزینه خواهید کرد ، چون تکنولوژی منتظر شما نمیمونه و این شما هستید که باید خودتون رو به اون برسونید

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اصلا قصد کمک کردن در انتخاب سیسیتمتون رو دارید ؟؟؟ میگید مهم نیاز است و بودجه حرف اول رو نمیزنه. حالا دوستان سیستم مورد نیاز یک کار گرافیکی رو معرفی کردن شما میگید کی گفته بودجه مهم نیست و سیستم پولدارارها رو کی میخواد !!!!! بله یک سیستم مناسب و ایده ال برای کار گرافیکی دور و بر همون 3 میلیون اب میخوره . شما بودجه حدودیتون رو به ما بگید تا سیستم معرفی کنیم لازم نیست راجع بهش اصلا بحث بشه. شما فقط لازمه دو چیز رو در اختیار ما بزارید : 1. نوع استفاده از سیستم ( که فرمودید کار گرافیک) 2. میزان بودجه در نظر گرفته شده.

لطفا بحث انتخاب قطعه رو به حاشیه نکشید !! همه اینجا میخوان به شما کمک کنند پس شما هم همکاری کنید و حداقل اطلاعات رو به ما بدید. یک انتخاب سیستم رو که نباید اینقدر سخت کرد ;) .

لینک به دیدگاه

تشکر از همه دوستان عزیز که وقت گذاشتند

مخصوصاً آقا سپهر

من انتخابم را با راهنمائیهای شما و مشاوره دوستان دیگر انجام دادم

به نظر خودم سیستمی انتخاب کردم که کار امروزم را جواب میدهد و اگر بخواهم آن را توسعه بدهم تا حدود قابل قبولی دستم باز است

MB Asus P5P41TD

CPU Core2Quad Q8400

DDR3 Kingstone 2GB 1333*2

HDD 500GB WD 32Cache

VGA XFX 1GB 9500

Power Green 580W

Case Green 2009

Monitor LED Lg 2040

DVD-RW LitOn

Keyboard Farassoo 2880

Mouse A 4Tech

این سیستم برای من حدود 880.000 تومان تمام شد

از همتون متشکرم

لینک به دیدگاه

مخصوصاً آقا سپهر

به نظر خودم سیستمی انتخاب کردم که کار امروزم را جواب میدهد و اگر بخواهم آن را توسعه بدهم تا حدود قابل قبولی دستم باز است

MB Asus P5P41TD

CPU Core2Quad Q8400

HDD 500GB WD 32Cache

VGA XFX 1GB 9500

Power Green 580W

Case Green 2009

Monitor LED Lg 2040

DVD-RW LitOn

Keyboard Farassoo 2880

Mouse A 4Tech

از همتون متشکرم

خیلی خوشحال میشیم که دلایل مهندسی خودتون رو از انتخاب این سیستم بدونیم

مخصوصا محدوده توصعه رو اگه بفرمایید خیلی عالی میشه

شاید من اطلاعات ناقصی در باره سوکت 1156 دارم که فکر میکنم بهترین CPu این نسل که Q9650 یا core i7 870 هست که قیمتش از 2500K هم بالا تر هست!!

و یا رم که بالاترین فرکانس 1333 هست اون هم در حالت اورکلاک!!

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

مخصوصاً آقا سپهر

MB Asus P5P41TD

CPU Core2Quad Q8400

HDD 500GB WD 32Cache

VGA XFX 1GB 9500

Power Green 580W

Case Green 2009

Monitor LED Lg 2040

DVD-RW LitOn

Keyboard Farassoo 2880

Mouse A 4Tech

از همتون متشکرم

سلام . اگر ناراحت نمیشید من نظرم رو در مورد این سیستم میگم . چون چند ساله که تو زمینه طراحی گرافیک با کامپیوتر کار میکنم و شغلم همینه . من خودم سیستمی که الان دارم استفاده میکنم از این سیستمی که شما لیست کردید ضعیفتره . ولی تمام کارهام رو با همون سیستم انجام میدم . تو پست قبلی خودم سیستم جدیدی رو که مد نظرم بود برای خرید گفتم . شاید بپرسید چرا با وجود سیستمی که داره کار میکنه میخوام سیستم جدید بخرم . جواب من زمان هست . تو کارهای گرافیکی بیشترین بار روی CPU و رم هست . زمان رندر کردن رو این قطعات تعیین میکنند . هرچی قویتر باشند سرعت کار بالاتر میره و میشه کارهای بیشتری رو در مدت زمان کمتری انجام داد . موقع ذخیره کردن احتیاج به یک هارد سریع داری . هاردهای Green کم مصرف هستند ولی کند هم هستند . پس برای ذخیره کردن یک فایل حجیم کلی زمان رو تلف میکنند . کارت گرافیک هم در طراحیهای 3 بعدی اهمیت زیادی داره . بهترین کارت سری کوادرو از انویدیا هست . مخصوص رندرهای 3 بعدیه . ولی چون خیلی گرونه یک کارت با توان پردازشی مناسب میتونه کار رو انجام بده . من چون طراحی 3 بعدی خیلی کم دارم از یک کارت 440 میخوام استفاده کنم . کیس و پاور هم هر چی بهتر باشند برای کار کلی سیستم مناسبتره . کیبورد و ماوس هم باید مناسب باشه تا آدم رو خسته نکنه . مانیتور هم باید دارای کیفیت خیلی خوبی باشه که رنگها رو درست نمایش بده تا تصویر روی صفحه با خروجی کار نزدیکترین حالت رو داشته باشه . با توجه به این مواردی که گفتم سیستمی که شما لیست کردی در زمان حاضر اصلا کارایی کافی برای کارهای گرافیکی و مخصوصا 3 بعدی رو نداره . هزینه ای که میکنید برگشت نداره براتون و سیستم شما در زمان فعلی و با توجه به پیشرفت هر روز تکنولوژی ، یک سیستم از رده خارج محسوب میشه . امیدوارم این راهنمایی بدرد شما بخوره و از بودجه ای که در اختیار دارید درست استفاده کنید . امیدوارم موفق باشید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...