رفتن به مطلب

فرکانس XFR پردازنده های Ryzen مشخص شد

Recommended Posts

AMD-Zen-Feature-640x354.jpg.5db8561ea4a766da7283d91e726d3f88.jpg

همانگونه که اطلاع دارید همه پردازنده های سری جدید AMD Ryzen بصورت پیش فرض دارای قابلیت اورکلاکینگ فعال هستند تا براحتی بتوانید به اورکلاک آنها بپردازید. در این میان مدل هایی که حرف "X" در نام آنها نمایان است، نشانگر قابلیت جدید XFR (extended frequency range) می باشد که در این مدل ها بازه افزایش فرکانس اورکلاک، بیشتر از مدل های بدون حرف "X" خواهد بود. در واقع یک فرکانس بوست ثانویه می باشد که پردازنده با کولینگ بهتر می تواند به مقادیر بیشتر فرکانس برسد. مدل های Ryzen R7-1800X ، R7-1700X ، R5-1600X ، R5-1400X ، R3-1200X دارای این ویژگی می باشند.

پردازنده R7-1800X دارای فرکانس هسته پایه 3.60 گیگاهرتز با TurboCore یا فرکانس بوست 4.00 گیگاهرتز بوده که محدوده XFR آن بالای 4.00GHz می باشد. مقدار XFR برای پردازنده های R7-1700X بالای 3.80 گیگاهرتز و برای R7-1600X بالای 3.70 گیگاهرتز قرار دارد. همچنین پردازنده های R5-1400X با XFR 3.90GHz و R3-1200X با XFR بالای 3.8GHz عرضه خواهند شد. حداکثر مقدار فرکانس ممکن توسط AMD اعلام نشده است. ضمن اینکه فرکانس بوست یا TurboCore براحتی و با فن های استاک پردازنده دست یافتنی خواهد بود.

3b9bd036022b.thumb.jpg.986457ad09b303b97b987565b3c49c0c.jpg

منبع : TechPowerUP

مترجم : عادل ریاحی

ویرایش شده توسط captcha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  روی کاغذ  واقعا عالیه می ماند تو عمل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمتها زیاد دندان گیر نیستن مخصوصا در میان رده

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

قیمتها زیاد دندان گیر نیستن مخصوصا در میان رده

پول یه i5 رو بدی , قدرت یه i7 رو بده , مشکل قیمتها کجاست دقیقا ؟

پردازنده 389 دلاری AMD با مصرف 95  از پردازنده 600 دلاری اینتل با مصرف 140 قدرتمند تره

البته اگه درست باشند بنچمارک ها

بیچاره AMD خیلی توقعا ازش بالاست ?

ویرایش شده توسط Raizex
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، Raizex گفته است :

پول یه i5 رو بدی , قدرت یه i7 رو بده , مشکل قیمتها کجاست دقیقا ؟

پردازنده 389 دلاری AMD با مصرف 95  از پردازنده 600 دلاری اینتل با مصرف 140 قدرتمند تره

البته اگه درست باشند بنچمارک ها

بیچاره AMD خیلی توقعا ازش بالاست ?

با سلام
من خودم فعلاً خرید مین برد جدید اینتل رو بیخیال شدم و منتظرم بعد از عید ببینم چی پیش میاد
امیدوارم هر چی باشه برای کاربران ایرانی خوب باشه
چون در داخل کشور قیمت های AMD به گونه ایی دیگر است

لینک به دیدگاه

خیلی مشتاقم زود تر RYZEN بیاد  و خیلی بیشتر مشتاقم  این غول تکنولوژی یعنی اینتل رو سر جاش بنشونه تا بازار یکم سر جاش بیاد و قیمتا واقعا به قدری بشه که لایق کالا باشه .

خوشم میاد که شاید شرکت AMD نصف اینتل هم نباشه ولی داره مثل مرد میجنگه و خوشبختانه کارش بد نبوده

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
من خودم فعلاً خرید مین برد جدید اینتل رو بیخیال شدم و منتظرم بعد از عید ببینم چی پیش میاد
امیدوارم هر چی باشه برای کاربران ایرانی خوب باشه
چون در داخل کشور قیمت های AMD به گونه ایی دیگر است

بد بختی ما همین جمله آخرتونه ?

مثلا اگه یه i3 هم قدرتi7 بیاد کار ندارن i3 یا i5 یا i7 هست و به قیمت i7 میدن . 

اینجا مهم قدرت است نه قیمت خارج از کشور .

ویرایش شده توسط Ali-KhN
لینک به دیدگاه

دوستان باز یه عده دارن جو گیر میشن.. این اتفاق قبل 480 هم افتاد.. عزیزان..AMD به فرضی که این پردازنده رو بده و بتونه تو کارایی به قیمت اینتل رو شکست بده به سرعت برق و باد در ریلیز بعدی اینتل پوزش به خاک مالیده میشه کما اینکه چند ساله اینتل فقط داره درجا میزنه بلکم AMD یه چی رو کنه.. پس خواهشا جو ندید..

همین که بتونه AMD اینتل رو از این نقطه که روش بایاس شده در بیاره کار مهمی کرده... بفکر جیب مام باشه.. چه بهتر

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

دوستان باز یه عده دارن جو گیر میشن.. این اتفاق قبل 480 هم افتاد.. عزیزان..AMD به فرضی که این پردازنده رو بده و بتونه تو کارایی به قیمت اینتل رو شکست بده به سرعت برق و باد در ریلیز بعدی اینتل پوزش به خاک مالیده میشه کما اینکه چند ساله اینتل فقط داره درجا میزنه بلکم AMD یه چی رو کنه.. پس خواهشا جو ندید..

همین که بتونه AMD اینتل رو از این نقطه که روش بایاس شده در بیاره کار مهمی کرده... بفکر جیب مام باشه.. چه بهتر

هر چی میخواد بشه بشه فقط به نفع ما باشه .

منم قصد جو دادن نداشتم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

به باورم گمانه زنی ها درباره ی پولاریس با چیزی که در عمل رخداد تفاوت چندانی نداشت.

اون هنگام که گفتگو سر امدن پاسکال بود، همه میگفتن پولاریس رقیب اونه ولی  خود ای ام دی به روشنی گفت که نمیخواد با پولاریس با پاسکال رویارویی کنه و از بنچمارک های 480 این برآیند بدست می امد که از دید کارایی، این کارت چیزی میون 970 و 980 انویدیاست که در عمل میبینم این گفته تا اندازه ی بسیاری درست بوده.

من خبرهای ذن رو چندین ماهه دنبال میکنم، یکی از خبرها و گمانه زنی این بود که ذن، همه رو انگشت به دهان میکنه و چیز دیگه این بود که این پردازنده  از توانایی اورکلاک بالایی برخورداره که دیدم تا 5 با کولر معمولی اور شده.

به هر روی ما نه پایه گذاری ای ام دی هستیم و نه سهامدارش. برای بنده فاکتور نرخ در کنار کارآیی بسیار ارزشمنده. ای ام دی هم میدونه بازاری و اعتمادی رو که سال هاست از دست داده، با فاکتور کارآیی نمیتونه بدست بیاره بلکه انگیزه ی نیرومندتری باید باشه که همون نرخ پایینه، چیزی که من دنبالشم. اگه 1800x با  500 دلار بتونه نزدیک 6900k با 1050 دلار ارزش بشه، بی گمان هم پیروزی بزرگی برای این شرکت و هم مصرف کننده است

ویرایش شده توسط sorena6680
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...