رفتن به مطلب

نحوه ی انتقال ویندوز از یک هارد به هارد دوم

sia@
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

یه هارد ۵۰۰ دارم که میخام ویندوز ۱۰ رو از روش کپی کنم به یه هارد ۱ ترا  ولی موندم که چه کار کنم که ویندوز بعد از انتقال بدون مشکل بوت بشه 

کپی فایل رو به خاطر بعضی نرم افزار ها و سیو ها میخام انجام بدم  دوستان اگه راه حلی دارن توضیح بدن ممنون

لینک به دیدگاه

فقط یک موضوع هست 

من دیدم نرم افزاری که ویندوز روی HDD را روی SSD منتقل می کنه (الان فراموش کردم اسمش را )

ولی اینطوری که شما می گین ندیدم (HDD به HDD )

یک نظر ( می تونی یک بک آپ بگیری  از فایل هات، ویندوز 10نصب کنی و ، بک آپ رو ریستور کنی ) .تنها راهی به ذهنم رسیده

موفق باشی

لینک به دیدگاه

درود 
یه هارد ۵۰۰ دارم که میخام ویندوز ۱۰ رو از روش کپی کنم به یه هارد ۱ ترا  ولی موندم که چه کار کنم که ویندوز بعد از انتقال بدون مشکل بوت بشه 
کپی فایل رو به خاطر بعضی نرم افزار ها و سیو ها میخام انجام بدم  دوستان اگه راه حلی دارن توضیح بدن ممنون

سلام دوست گرامی.
AOMEI Backupper
EaseUS Todo Backup
بسیار گزینه های خوبی هستن.
بنده با هردوی این دو نرم افزار ها، كار كردم و از SSD به معمولی و برعکس رو میتونن انجام بدن.
این هم لینک آموزشی برای اطلاعات بیشتر:
https://www.howtogeek.com/97242/how-to-migrate-windows-7-to-a-solid-state-drive/
در پناه الله.

Sent from my BlackBerry Z

لینک به دیدگاه

من همین ماه پیش این کار رو کردم

با نرم افزار O&O DiskImage

کار باهاش خیلی راحته میتونی کل دیسک رو ایمیج بگیری یا فقط یک درایو

اگه فقط واسه درایو ویندوز میخای این کار رو انجام بدی خیلی راحت درایو  رو انتخاب کن و روی ایکون پلی سبز رنگ کلیک کن

1.thumb.JPG.f92c4aa9727e6c5982e73eed41a8e08e.JPG

برای جاگذاری درایو هم رو تب Drive restoration  فایل ایمیج رو انتخاب کن بعد هارد جدید رو

نیاز به پارتیشن هارد جدید هم نیست

ازت میپرسه درایو قبلیت بوتیبل بوده ایا میخای این درایو هم بوتیبل بشه که yes میزنی

استارت که بزنی همه کار های رو خودش انجام میده حتی به حجم درایوی که ایمیج گرفتی پارتیشن میسازه و به بقیه حجم هارد کاری نداره

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Hosein Amiri گفته است :

من همین ماه پیش این کار رو کردم

با نرم افزار O&O DiskImage

کار باهاش خیلی راحته میتونی کل دیسک رو ایمیج بگیری یا فقط یک درایو

اگه فقط واسه درایو ویندوز میخای این کار رو انجام بدی خیلی راحت درایو  رو انتخاب کن و روی ایکون پلی سبز رنگ کلیک کن

1.thumb.JPG.f92c4aa9727e6c5982e73eed41a8e08e.JPG

برای جاگذاری درایو هم رو تب Drive restoration  فایل ایمیج رو انتخاب کن بعد هارد جدید رو

نیاز به پارتیشن هارد جدید هم نیست

ازت میپرسه درایو قبلیت بوتیبل بوده ایا میخای این درایو هم بوتیبل بشه که yes میزنی

استارت که بزنی همه کار های رو خودش انجام میده حتی به حجم درایوی که ایمیج گرفتی پارتیشن میسازه و به بقیه حجم هارد کاری نداره

سلام  ممنون میشم لینک بدین  الان خیلی وقته ویندوز ۱۰ رو نصب کردم رو سیستم  دلم نمیاد  پاکش کنم 

ولی متاسفانه  حجم زیادی  گرفته  تقریبا ۴۹ گیگ  که فکر کنم بیشترش نرم افزاره 

ولی یه سوال دیگه هم از دوستان داشتم من الان چهارسالی هست انتی ویروس نصب نمیکنم چون کرک اکثر بازیا رو حذف میکنه 

خاستم ببینم ایمیج یا ریستور  کنم خوب بالطبع  ویروس هم باهاش کپی میشه اون رو چه کنم

لینک به دیدگاه

خدمت شما

http://www.sarzamindownload.com/815/-نرم-افزار-ایمیج-گیری-از-درایو-ها---Disk-Image-Professional-6

فقط بعد از اتمام کار اگه دیدی پارتیشنی که نرم افزار ساخته توی  my computer ویندوز فعلیت دیده نمیشه برو توی disk management و درایو جدید رو پیدا کن کلیک راست و روی mark partition as active کلیک کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...